Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Безстрашен вдига 380 км/ч с кола на магистрала

Featured Replies

Искам леко да допълня написаното от thepowerofone. Коефициентът на въздушно съпротивление е индивидуална характеристика за всяко тяло отнесено към паралелепипед. При формула 1 главните акценти при аеродинамиката са поставени за максимално ускорение и максимална странична устойчиваст. Максималната скорост на машината в най-обшия и случай като такава и с оглед оразмеряването на скоростната кутия се разглежда само за писти с по-дълга от 800 метра отсечка и/или по-плавен завой преди тази права. Няма особена логика да се сравняват постигнатите максимални скорости във Ф1 с тези в друг тип състезания с други автомобили. Могат да се сравняват времената за една обиколка с уточнението, че и другият тип автомобили са с близки по конструкция и идеология до Ф1. И затова един автомобил от споменатата серия на Льо Ман на писта за Ф1 ще даде примерно с 5-10 секунди по-слабо време докато на една писта с по-дълги прави и по-голяма обща дължина тази разлика би била доста по-малка. Независимо от по-голямата си максимална скорост.

Заради традицията с откритите гуми и споменатите по-горе изисквания към аеродинамиката се получават и тези високи коефициенти на челно съпротивление за Ф1. Нека тези високи стойности не безпокоят феновете. Има и други важни показатели, като силата на въздушното съпротивление, където малката челна площ на Ф1 компенсира лошият коефициент. Едно намаление на силата на пристискане във Ф1 и преработване на аеродинамиката би довело незабавно до подобни и по-високи скорости на машините от Ф1 но биха загубили ускорение, спирачен път и съответно времето за обиколко би се увеличило. Като загубите от откритите гуми е само около 20% от общите аеродинамични загуби. Голямата част "отива" и за създаване на притискателна сила към пистата. Ако на някой му се чете повече, си позволявам два линка - цък и една табличка с малко коефициенти на възд.съпротивление с картинки - цък

А по темата смятам, че е възможна тази скорост. Защо не ? Щом аз мога да се движа у нас с 250 км/ч и да ме изпреварват с доста по-висока от моята скорост, видимо около 300 и леко отгоре ohmy.gif , защо да не се постигне и подобна скорост с подобно инженерно чудо и бижу като описаният Нисан ? С необходимата му мощност, донякъде аеродинамика и с добър шофьор зад кормилото ? На първокласна магистрала и с добри климатични условия ? Нека не коментираме безопастността и подобните аспекти. Някои от нас са родени с бензинец в кръвта и просто гледат по един по-различен начин на тези неща cool.gif

• Отговори 81
  • Прегледи 18,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Изтребителите развиват еди колко си, баба ми яга с метлата и тя мн бърза, кофти ми става само като се сетя ,че все повече хора сядат зад волана без да мислят.

Ох, ти се майтапиш, ама въпросните 'хора' майтап няма да ги оправи -- само един хубав бой и отнемане на книжката до живот... sad.gif

Така, влезнах в форума по други проблеми скомпа но попаднах на раздел автмобили и на тая тема.

Има хора които никога няма да повярват кое колко е и кое колко може.

за скалйлайн, чета много имам и книги и най вече се интересувам като бъдещ(надявам се в блиските 6 месеца) собственик кое как стои вапроса с нвго, разбира се който иска в wikipedia може да прочете.

Скайлаин има няколко мотора под абревиатурата RB почнем 20-25-26-28 като всляка едно означава и кубатурата, 20 има турбо има и атмосферни, 25 също, такова ще имам аз скоро надявам се Р33 рб25 gts-t koeto e 256коня заовдски с една турбина

рб26 за който говори едни колега е на малко по скъпиоя да кажем 25 гтс намирам за 2500 паунда гтр 26 отива минимум 6000 за не пипан. рб 26 е 300 коня с 2 турбини.

рб 28 е 2.8 л мотор който се монтира на лимитирата весия R400 nismo който с 400 коня и както гтр с 4 завиващи и движещи колела, с електрнно контролируеми диференциали, и много други щуротийки.

ОSGIKEN е фирма която предлага части за тея коли и в часност мотори с кубатура до 3.2

От там на татък всикчко е технология близка да фолмула едно, спора е голям коя кола е по добра за тунин скайлайн или супра.

До тук преключвам с техническата част и малко от това което знам и съм изпитал.

Возил съм се с 320 километра с супра в участакъ пазарджик пловдив по магистралата, някой казват там асвалта е ненам си къв, къвто и ще да е скороста беше развита, а за мен там е супер, на времето с старата ми кола там си ги правих 190 (тва и беше всичко с 75 коня под капака) с следдващата съм си дигал и 200 но не съм върл фен на високите скорости по магистралите, аз харесвам карането по затрворени обжезапосени участаци.

Дразнещ е факта че някой от месец 2 3 се качва на кола чул нещо и пробва да кара с 150-200, само леко математически сметнете колко разтояние минавате за1 секунда и колко ли ви е добра реакцията след като надали имате някви изградени рефлекси, защото едно е да караш всеки ден с 100-120 и да викаш много съм бърз и велик, друго е пистовите пилоти които 200 карат всеки ден и знаят какво означавана истина 120. или къвто и да е там пилот.

вазможно е 380 все пак говорим за доработена кола, коа в които са хвърлени поне 50 000 лева, казвам поне, щото за един опел 2 литра да го направиш от 150 на 250 коня ти трябват 8000 лева само за части по мотора.

Защо намесвате формула 1, тя да не би да е кола за драг и за постигане на максимална скорост, тя е пистов автомобил който се ограничава от правила и тем подобни и има цел да се доказва на писта с завои и я тях се търси по голяма скорост, в завой, и излизането от завой, тва е друга тема.

Всеки един килоемтраж на една кола дава разлика при 100 километра минимум 2-3 километра грешка, факторите са най вече в гумите, дали са нови, стари, стандартни незнам си кви и прочие.

Пускам ви един клип, който много хора заклеймиха като измама ама още когато го качвах писах, качвам го за нас си тея които бяхме не за хората, просто трябва аз който го записах да го пратя да види човека който караше колата. НИкога не ни е дошло на ум да казваме нещо по времена карането, най малкото аз (който учудващо слезнах от колата все едно съм се возил в градскяи транспорт) а шофойра трепереше целия от адреналин, въпреки че не му беше за пръв път.

да поясня фотоапарата не мърда щото е като едно цяло с колата, бяхме така го овързали с черен изолиробанд че савсем малко мръдна на около 140-150

http://vbox7.com/play:e7ac0b23

колата е реална още клипове нейни:

http://vbox7.com/collection:92290

http://www.youtube.com/user/VeilSide1974

:)

Ооо, влаковете стрела си използват подобрени конвенционални колела и релси, а Маглев е влакът, за който говориш. За съжаление не е особено популярен, заради високата консумация на електроенергия, нужна да поддържа огромната му тежест над релсите. Използва се мнооого ограничено. А и 600 км/ч са малко оптимистични, в повечето случай рядко се движат над 300 км/ч.

Всъщност не е заради големият разход на ток. По-скоро, заради бетона по релсата и др. Искат да оптимизират нещата. Следващият им модел със сигурност ще е на магнитна възглавница. Идеята е да използват свръхпроводници, така че след поляризирането на влаковите магнити, ток от тях не се харчи.

Естествено ще има допълнителен разход, заради загубите в страничните "пръстени", но при норма от около 40 MW за обикновен влак, едва ли ще са повече от 50-60.

Повече информация на английски

• Автор
Возил съм се с 320 километра с супра

Возил си се с 320 км/ч, много ми е интересно да разбера дали скороста е била подобна на тази на клипа ? С такава скорост ли одмивавахте колите ?

Питам това, защото искам да знам дали найстина е възможно този да е двигнал коментираната скорост.

Редактирано от needsleep (преглед на промените)

За такива "безстрашни"всеки ден пишат по вестниците в черната хроника , затова всеки ден има по няколко "състезатела", приключили кариерата си ката Сена.

Но трябва да се мисли и за живота на хората до теб и тези отвън , без значение твоя дали си го прежалил.

Толкова от мен.

Редактирано от thejoro (преглед на промените)

Абе аз се чудя защо всеки дето кара нещо повече от Москвич си мисли че колата му е най-бързата.Сигурен съм че скоростомерите на повечето автомобили не отчитат точно когато скоростта се вдигне над 160км/ч.Имам примери до припадък.Аз си джъткам с 180 а след мен авера с Опелчето се напъва и се кълне че вдигнал 200.Не знам чий километраж е сдухан,но знам от много хора че скоростомерът на колата има фира от 10-15км/ч.

Сигурен съм че всеки се е съмнявал в коректността на измерването на скоростта в колите.

• Автор

Все пак, той го прави по време, по което няма да има фамилия с деца на пътя. Сигурен съм, че той най-малко би искал да блъсне невинен човек.

Много хора казват, че хората движещи се по този мост знаят, че никога през ноща не бива да се движат по тази лента, защото винаги минава някой "изтребител", решил да тества тунингования Skyline и/или Supra и др. Това е закон доколкото мога да се доверя на някой хора коментирали моят клип. Там просто хората са свикнали и не смеят да стъпят на тази линия.

Някой казаха, че дори са "виждали" и по бързи "изтребители" на този мост, но според мен преувеливат :)

И тук ще кажа, че напълно уважавам този човек развил тази скорост, защото знам, 520 човека коментирали моят клип в YouTube, и никой от вас тук не би развил тази скорост, освен ако целта му не е самоубийство. Но и разбира се, не бих искал да блъсне моята фимилия. Просто съм фен на адреналинно каране и високите скорости, затова този клип единствен покрива и отговаря на всички мой критерии.

Возил съм се с 320 километра с супра в участакъ пазарджик пловдив по магистралата, някой казват там асвалта е ненам си къв, къвто и ще да е скороста беше развита, а за мен там е супер, на времето с старата ми кола там си ги правих 190 (тва и беше всичко с 75 коня под капака) с следдващата съм си дигал и 200 но не съм върл фен на високите скорости по магистралите, аз харесвам карането по затрворени обжезапосени участаци.

Интересно, как със 75 коня ще вдигнеш 190!!!! Миналия месец, един колега си взе Ямаха 600 ccm , но така и не разбрахме колко коня е. Искаше да засича, дали скоростомера му е верен. Аз бях с моята Фиеста 2006 г. 75 коня и карах със 100 по моя скоростомер. Оказа се, че неговият показва 110. Това е нормално, за спортните коли (а и не само за тях - главно френски и Фолксваген), скоростомерът да лъже с 20-30 км/ч при скорости над 100 км/ч. Изследване за точността на скоростомерите, бе правено преди петнайстина години в известно тогава автомобилно списание. Моят личен рекорд е 140 км/ч(!) със ЗиЛ 130( къса база). Оказа се при замерването ми, че 1 километър камионът изминава за една минута при показания на скоростомера 90 км/ч (!) Всеки може да сметне, че това е реална скорост от 60 км/ч! Лично с моята въшка съм вдигал 175 по скоростомер, но по баир надолу. По книжка, максималната скорост е 163 км/ч. Миналия месец, на път за Сливен, реших да пробва колко ще развие по равното. Мина леко 170 и после скоростта падна до 170. След това, пак се покачи леко. Обяснявам си го с лекия наклон и с вятъра. Това е за въшка от 75 коня! Просто 20 км/ч повече, няма как да изстискаш от кола, тежаща 1100 кг! Така, че пич, посмали малко със скоростите, дето си развивал и дето са те возли! Пък за Супра и 320 км/ч - ей тука се изхвърли яко в гащите :)

да поясня фотоапарата не мърда щото е като едно цяло с колата, бяхме така го овързали с черен изолиробанд че савсем малко мръдна на около 140-150

По-скоро, да беше обърнал внимание, как стрелката на скоростомера, мърда като тая, на ЗиЛ-а ми в казармата, хаха biggrin.gif

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

Утре ще направя опит с моята ладичка как ще си напълни километража и ще го снимам с камерата. Няма да ви казвам че едното задно (при мен задвижващо) колело е вдигнато на крик.

Миналата година си сменях челюстите на спирачките и единия барабан бе заял и не искаше да излиза, та ги вадих с включване на скорост на запален двигател и спирачка , та да превърти барабана.

Няма да ви казвам как си пълни килметража...

Редактирано от gaffer (преглед на промените)

Oтоговарям много на бързо, почти всички последни писали.

Първо клипа който си пуснал е от външна камера, и някак не мога да преценя пък и спомените са малко за това как минаваха коли покрай нас щото само един камион минахме.Защото сигорно половин час чакахме в 1 през ноща мисля 3 или четвъртък беше нямам псомен, да не мионава никва кола поне 5 мин, има такива дупки тая вечер даже беше се паднала доста уживена и бяхме на косъм от отказване.

За супрата 30 листра оригинално е с две турбини 400 коня сменена турбина с с ена огромна с вход на 100мм ако тва ти говори нещо смятай, стрелката 2 фактора, занимавах се с осветлението на таблото предишната вечер и съм разместил малко платката с цифрите и леко опираше с стрелката, въпреки това километража беше калиброван с 2 коли на 3 мерни единици 100-150 180 другата повече не можеше пасат 98 на същия човек с супрата.

Вече не подърьам приателски отношения с човека та да се бутам да доказвам дали е истина или не ама ме излъга той с пари и сега не мие никъв. но преживяното от мен си е за мен. В същата кола има още един размазан клип по стар достигат към 300 но човека който снима известен млад много ненормален състезател в бг не му устискват гащите сам си признаваи почва да призовава за намаляне на скороста.

Суптрата е 500+ така и не достигна поради лопса на мападжия който да я мапне както трябва да достигне 700 коня които с взички железа по нея и глупости нямаше да е проблем да ги подържа а работеше на под 1 бар от вазможен 1.5

само за портокола и супри има по 1200 и нагоре коня.

Опела, някога не можеш и някак беше страшно на 170-175 по киломтраж, не пипан нищо, но след като аз го подкарах защото беше на майками си взе спортното окачване за стабилна стойка на пътя малко по големи джанти с по широки гуми които на обиколка обаче си запизиха обиколкота както и на старите, започнах да го карам с бензина който му дават заводкси, някой може ли да ми каже с какъв бензин се кара опел кадет 1.3S 86 година..... ами ще ви кажа практиката като няма 92 да караш с 95 и да си мислищ че е зле за нещо щото бензина ще му е силен ще ви кажа. тва не е жигула, по всички ауто дати и там програми на монтйори и книги пише минимум 98, много хора си глътнаха азбуката и монтйори като си видяха по комповете за кво иде реч и всеки вика чука ми аванса.

Имах клип прайвен от един приател на асеновградско с 192 километра по километра и 180 да са били, щото на 120 и 130 съм го мерил доста коли показват еднакво все ми е тая, важното е че машината вървеше много и гуми на 195 отпред ги търкаше яко за учудване на много други, колата ми просто си вървеше никой не знаеще защо.

А колкото до скоростомера, да обърнал съм внимание, първо мислихме че е виновно и горивото на супрата поради слабо мапната електрони не му достигаше на високи обороти и дори прекъсваше по малко, но сметни го сам клипа е мисля 3 мин, тръгваме на не повече от 2-3 километра от ПЗ второто достигане на пикова скорост е на летището.

Колегата с ладата, с удоволствие ще ти гледам смешния клип с ладата на трупчета дето не може да укротиш стрелката, накаряй я плавно да ускори през всички скорости без да падне при смяна от по малка на по голяма и ще се съглася.

защо музиката спира да се чува на клипа някой замисляли се, това е вятър, при големи скороси всяка една кола ако не сте забеляза получава деформации и шума се увеличава и доста.

Това че някой няма техническата възможност, и гюлето в гащитя да дава газ до откат незначе че всички са такива и да някой сме смъртнеци, ама по опасни са по някога хора като тези които казват вия сте такива вия онакива и ги виждам че те самите превишават скороста и правят най глупавите катастрофи.

Аз на всички който иска да вади книжка и млад шофйор му казва, (аз съм шофойор от 6 години и незнам колко километра зад мен, на седмица минавам по 1000 минимум защото тва ми е работата. за 3 дена минах 3000 километра до бг и по точно за 50 часа 38 часа каране 5 часа съм 1+2+2 като само второто две ми се приста на 1вия час чаках човек в германия и дремнах на второ яка бъря в румъния и спярх, не бях спал като хората преди това и след като се прибрах в бг в 6 следобят същата вечер излезнах и си легнах в 1-2) бая се отнесох........

та: качиш ли се на кола с единия крак си в затвора с другия в гроба, мислене и мислене когато се кара. за 6 години нямам и предпоставка за някой тежко произшествие камоли с хора в колата, хора возя по цял ден, не съм таксиджия спокойно.

Спрете да давате примери за серейни автомобили за висока скорост, те всепак са под някви норми, всепка обърнете и внимание когато съобщават за скоростите най висока скорост постигната от сериен автомобил. Та тоя скайлайн не се знае на кой е разработка, японците и американците са едни от най добрите в тунинга, най бързия мисля шусеен автомобил и най бързо ускоряващ е един в англия дето за 2 секунди прави от 0-100 ама е драгтер като го видиш, обаче човека е намерил вратичка и хем е ретро и няма нивки такси пътни хем е шосеен хем драг кола.

Японците от топ сикрет или веилсайд и незнам си кви още се занимават това още когато ния сме си мечтали за лада 5ца по дяволи.

имаще клип където един скайлайн се дърпа с една хаябуса някъде при арабите ит от старта до финала върви пред моторам прайте си сами сметката.

Koenigsegg CCX я коментирайте тая шведска колица щот и тя бавна се оказва :speak:

• Автор

Един приема клипа като опит за убииство и тероризъм. biggrin.gif

Скороста от тази камера много лъже... висока е, но не чак толкова, колкото изглежда.

Един приема клипа като опит за убииство и тероризъм. biggrin.gif

Скороста от тази камера много лъже... висока е, но не чак толкова, колкото изглежда.

Реално ото камера не може да се получи реално осещане, факторите са много. второ за всяка страна маркировката има разлики и прекъснатата линия не може да случи за орентир какво горе долу е скороста, една камера показва скороста повече друга по малко, смисал пресъздава. Второ в колко коли се возим и не усещаме че се визим с 120-130-150 а в други с 100 вече става страшно, всичко е много комплексно.

Винаги ще има някой който да удобрява и да не одобряванещо, дали парашутистите са луди или нормални, дали алпинистите или теязи които скачат от скали или незнам си кво, всеки приема страхъ и нормалното по различен начин и от там има и такова разнообрази е за типове хора.

Хахаха сега гледах клипа, някой обърна ли внимания че горе долампите на около 4-5 секунди нещо мига като в синйо, тва са светкавиците на камерите за скороста, хахахаха.

Редактирано от sgcasper (преглед на промените)

• Автор
Хахаха сега гледах клипа, някой обърна ли внимания че горе долампите на около 4-5 секунди нещо мига като в синйо, тва са светкавиците на камерите за скороста, хахахаха

Откъде знаеш ? Че тези камери имат ли светкавица ? biggrin.gif Пък и не ми се вярва на всеки 100 метра да има таква камера. Обърни внимание, има и други подобни мигащи лампи още в началото на blast-a. (след 15 секунда)

Все пак, той го прави по време, по което няма да има фамилия с деца на пътя. Сигурен съм, че той най-малко би искал да блъсне невинен човек.

Много хора казват, че хората движещи се по този мост знаят, че никога през ноща не бива да се движат по тази лента, защото винаги минава някой "изтребител", решил да тества тунингования Skyline и/или Supra и др. Това е закон доколкото мога да се доверя на някой хора коментирали моят клип. Там просто хората са свикнали и не смеят да стъпят на тази линия.

Някой казаха, че дори са "виждали" и по бързи "изтребители" на този мост, но според мен преувеливат :)

И тук ще кажа, че напълно уважавам този човек развил тази скорост, защото знам, 520 човека коментирали моят клип в YouTube, и никой от вас тук не би развил тази скорост, освен ако целта му не е самоубийство. Но и разбира се, не бих искал да блъсне моята фимилия. Просто съм фен на адреналинно каране и високите скорости, затова този клип единствен покрива и отговаря на всички мой критерии.

Той може и да е "безстрашен", тоест, безрасъден, но едва ли другите хора не се страхуват! И откъде знаеш, че въобще няма пътуващи хора с бебета и деца по пътя?! А и без деца да са, всеки иска да живее, на каквато и възраст да е! Все пак, на някого може и да се наложи да пътува спешно през нощта...

Няма лошо да си развива високи скорости, щом това му е хоби, но нека да е на специлни писти, дето са обезопасени и там не карат шофьори, които обикновено пътуват със семействата си и вдигат скорости, сравнително в рамките на допустимото!

P.S. Преди няколко дни една луда за малко щеше да ме отнесе, и най-лошото бе, че бях с бебето!!! На зелен светофар си пресичах, количката ми е червена и отдалеч се вижда, а и посред бял ден бе! На такива трябва да им се отнемат книжките за по-дълъг период от време и да им се удари една солена глоба, другия път да се замислят, как карат!

Редактирано от m_rr (преглед на промените)

Откъде знаеш ? Че тези камери имат ли светкавица ? biggrin.gif Пък и не ми се вярва на всеки 100 метра да има таква камера. Обърни внимание, има и други подобни мигащи лампи още в началото на blast-a. (след 15 секунда)

Жовея в лондон, работата мие да карам по цял ден кола, има такива камери и подобни и те общо всето са 2 вида тука, такива които снимат в гръб и такива които в лице. Светкавици имат да, и е много гадно когато някой камеракакто ми се е случвало която снима в гръб като караш срещу нея да светне, разбирасе няма глоба в тоя случай, защото на пътя навсякъде е разчертано ото къде до къде снима камерата и платното което карам няма разчертано няма и честитка.

Много хора им се свива сърцето като се улизат, защото тва само тогава се случва, при всичките табелки и значе, и разчертавания на пътя, пък и камерите са в жълто големи светлоотразителни, и ти мигне в гръб, мисля 80 паунда или 50 беше олекваш.

По начина по който мига това да кажем от средата на карането на татък е абсолютно едентичен и за тва си мисля че са камери, пък и някой каза или ти беше че там постоянно някой тества, защото японците, царе на тениката да не сложат камери на 100 метра. все пак ако е карал с 360 точно на толкова се падат на 100 метра, абе винаги ще има субективизъм в клипове без достатъчно доказателства за това какво е било.

• 1 месец по-късно...

А във Япония движението отляво ли е или отдясно? Не съм много запознат затова питам.

И още нещо. Защо камионът който изпреварва приблизително на 47 сек от клипа е обърнат с фаровете към колата?

Според мен клипа е заснет като камерата е монтирана така че да гледа назад и после е пуснат на обратно с повишена скорост. :Pbiggrin.gif

Редактирано от plamil (преглед на промените)

Не вярвам да се е движел с 380км/ч.Малко са "машините на 4 колела" които могат да се задържат на пътя с такава скорост.Дори болидите на Ф1 имат проблеми с такива скорости.А относно коментарите за Гугъл Ъртттттт,няма такава идиотомия.

Още повече, гледайки насрещен трафик, колко коли би трябвало да изпревари в тази отсечка (а може би всички там карат с по 380км/ч в този участък?) според Вас ?

не възможно!

380 да 400 не

кола за колко $ километража каде е?

няма такова нещо

поне не в този клип!

гледайте http://vbox7.com/play:b4564b28

после сами преценете дали е тази скорост,

но имайте предвид че извънградско скоростта не се усеща толкова

Само да добавя, ако забеляза имаше още 2000 оборота запас на оборотомера.. Ако се тунингова, може да вдигне и на теория 600, обаче проблем ще е да я задържиш на земята при такава скорост. Все пак говорим за друг калс кола ...

Хайде някой модератор да смени заглавието на темата моля.

Да речем "Отрепка вдига 380 км/ч с кола на магистрала" смятам за подходящо.

• Автор
Хайде някой модератор да смени заглавието на темата моля.

Да речем "Отрепка вдига 380 км/ч с кола на магистрала" смятам за подходящо.

Е със сигурност не е отрепка, иначе този клип нямаше да е толкова известен. Можеби на негово място ти щеше да си голямата отрепка.

Е със сигурност не е отрепка, иначе този клип нямаше да е толкова известен. Можеби на негово място ти щеше да си голямата отрепка.

След като си позволява да застрашава не само собствения си живот, ами и този на околните, като не мисли за евентуалните последствия върху роднините и приятелите им при една трагедия, то той Е отрепка!

Според теб герой ли е?

• Автор
Според теб герой ли е?

Няма значение. Личи си, че не харесваш колите, още повече изпитваш страх от високите скорости. Тогава защо е нужно да коментираш нещо, което не те влече?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.