Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

С кой съфорумец/съфорумка бихте искали да правите секс? :D

Featured Replies

Ако се наведеш да ги земеш от земята, изгорехме и двамата баси...

Аааааа, стига ве, и тва ми било приятел, баси как си го помисли, пепел ти на главата

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 100,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

ахах, тая тема откъде я изровихте :)

RefreshMe, ти използваш случая че спират водата в нашия чуден град и гледаш да намажеш :clap: Ако номера минава ... абе и на ме ми спряха водата.

Ми почвайте да емигрирате към градове/села и държави, дето го нямат тоя проблем с водата ;)

П.П: Ама и ти...дай той като опитно зайче да пробва тая тактика, пък ти на сигурно да стъпваш biggrin.gif

Ми почвайте да емигрирате към градове/села и държави, дето го нямат тоя проблем с водата ;)

П.П: Ама и ти...дай той като опитно зайче да пробва тая тактика, пък ти на сигурно да стъпваш biggrin.gif

ако ида не село, сигурно ще требва да нося вода от кладенеца, не мерси biggrin.gif

и кво стана с груповия форумен секс парад biggrin.gif

:) тва дори не искам и да си го представям ;)

В отговор на въпроса на темата бих предложил на вниманието ви точен списък. Само че са страхувам, че някои, невключени в списъка ще са разсърдят, а други, включени в списъка, също ще са разсърдят. Въобще ще настане една сръдня и аз ще бъда виновен (както винаги). Затуй засега ще го разпространявам апокрифно.

Редактирано от Tramway (преглед на промените)

В отговор на въпроса на темата бих предложил на вниманието ви точен списък. Само че са страхувам, че някои, невключени в списъка ще са разсърдят, а други, включени в списъка, също ще са разсърдят. Въобще ще настане една сръдня и аз ще бъда виновен (както винаги). Затуй засега ще го разпространявам апокрифно.

дай да го видим тоя списък де

може и да има точни попадения :ph34r:

:ph34r: тва дори не искам и да си го представям :)

Недей :)

То нали я знаеш приказката - двама са много, а трима са вече навалица biggrin.gif

Идеята е чудесна. На мен ми дай само списъци и класации :wors:

"Ако един мъж не е виновен - дамата може великодушно да му прости" biggrin.gif

• 3 седмици по-късно...

Я каква весела темичка имало тук....

Дайте да направим едно парти на Вси Светии, със сексуален отенък.

И без Мистресата!

Нищо лично, просто обичам да усещам напъна.... biggrin.gif

Я каква весела темичка имало тук....

Дайте да направим едно парти на Вси Светии, със сексуален отенък.

Готово! Пу аз съм Мортиша! laugh.gif

Готово! Пу аз съм Мортиша! laugh.gif

Не говоря френски и нямам мустаци. Ще ме вземеш ли за кавалер за бала на чудовищата?

Дадено, щото музиката на това филмче е химна на нашето семейство

Ми, ето, всичко се връзва. Ти кой ще си ? Щом go6o_kara ще е Гомез, ти искаш ли да си братовчеда То ? biggrin.gif

Не говоря френски и нямам мустаци. Ще ме вземеш ли за кавалер за бала на чудовищата?

Нямаш проблеми, mon cherie biggrin.gif(аз и без това не харесвам мъже с мустаци, а и френския не ми е по вкуса сякаш...) Само слагам късата черна пола, малко бяла пудра, ярко червено червило и съм готоваааа! biggrin.gif

Редактирано от Leslie_ (преглед на промените)

Ми, ето, всичко се връзва. Ти кой ще си ? Щом go6o_kara ще е Гомез, ти искаш ли да си братовчеда То ? biggrin.gif

Нямаш проблеми, mon cherie biggrin.gif(аз и без това не харесвам мъже с мустаци, а и френския не ми е по вкуса сякаш...) Само слагам късата черна пола, малко бяла пудра, ярко червено червило и съм готоваааа! biggrin.gif

А, сори, но не съм фен на > 2. Може някой друг да прояви интерес.

Аааааа, с къса пола няма да ти мине номера. Искам те с дълга черна рокля, ама да ходи самичка, като в анимациите.

Ако нямаш такава не те ща!

Все пак на карнавал отиваме! Имай малко приличие.

О, батко се обади. И каза тежката си дума. Може пък да се притеснява момичето, знаеш ли?.

Редактирано от go6o_kara (преглед на промените)

Това да се чете като "С всички"...

Бацееееееееееее,ти кво ма напрай ohmy.gif ,аз не съм лесна.Ся ша ми излеза слава зарад теб Минкова Общата sad.gif

Трябва да се пусне и ъпгрейтнатата версия на темата biggrin.gif

С кой съфорумец/съфорумка правихте секс biggrin.gif

Бацееееееееееее,ти кво ма напрай ohmy.gif ,аз не съм лесна.Ся ша ми излеза слава зарад теб Минкова Общата sad.gif

Споко бре душко.

Заглавието е "С кой искате да правите", а не "С кой правихте".

Дай та цункам да ти мине.

А?

И да та погаля по квадратния главундер.

• Автор
С кой съфорумец/съфорумка правихте секс biggrin.gif

"Съфорумица" ми звучи по-добре biggrin.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.