Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Стоичков пребил фоторепортер на "168 часа" в Барселона

Featured Replies

Бившият национален селекционер Христо Стоичков е пребил фоторепортера на в. "168 часа" Любомир Асенов в Барселона, съобщи Би Ти Ви.

Журналистът,който е единственият български фоторепортер,имащ права да снима състезанията от Формула1,вечерял в ресторант в Барселона вечерта след състезанието,заедно с бременната си жена. В същия ресторант влезли и Христо Стоичков и съпругата му,и седнали на близка до тях маса. Фоторепортерът направил една снимка на Стоичков,след което заедно с жена си тръгнали към изхода на ресторанта. Стоичков ги настигнал навън и без каквито и да е обяснения ударил с юмрук в лицето журналистът,при което той е паднал на земята. След като разбрал,че е ударил български журналист,Стоичков е започнал да го псува и заплашва,че и представа си няма какво ще му се случи,като се върне в България. Стоичков също така е дърпал и псувал и бременната в петия месец съпруга на журналиста. В полицията на Барселона инцидентът е регистриран като "спречкване".

Няма какво да се коментира...Простакът си е простак навсякъде... :speak:

• Отговори 91
  • Прегледи 11,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Че така, така си е! Ама и журналистите са си за бой. Големи са нахалници. Само дето не се врат по кенефите да ги снимат как а**т.

Много добре го е оритал . Че и бременната намазала, като не вразумява съпруга си. Човека излязъл на ресторант да си отпочива от ежедневното напрежение някакъв си измислен ще му прави снимки и ще го коментира в последствие .

Знаят журналистите,как да изпросят някоя пара ! Погледне ги милионер и..."биха ме,паднах,медицинско си извадих-зле съм"!

С право не ги обичат !

• Автор

Мда...Предлагам да дадем медал на Стоичков за тази му доблестна постъпка.

Лошото е,че много хора толерират тази простотия...

Мда...Предлагам да дадем медал на Стоичков за тази му доблестна постъпка.

Лошото е,че много хора толерират тази простотия...

Постъпката му не е доблестна , дай да не преиначаваме . Дай да коментираме постъпката на журналиста , какво ще кажеш, без да се представи , без разрешение от така да се каже рекламно лице , иска да изкара пари на гърба му . Пак повтарям с малко се е отървал подлеца.

Те журналята почнаха да си мислят че всичко им е разрешено и действат без да питат. Правенето на снимки няма нищо общо със свобода на словото.

Редно е да запиташ фотографирания дали би разрешил да му направят една снимка и да му покажат личния живот на показа пред хора с беден личен живот на който само им дай да коментират околните.

Редактирано от izabel1 (преглед на промените)

• Автор
Постъпката му не е доблестна , дай да не преиначаваме . Дай да коментираме постъпката на журналиста , какво ще кажеш, без да се представи , без разрешение от така да се каже рекламно лице , иска да изкара пари на гърба му . Пак повтарям с малко се е отървал подлеца.

Не е това начина...А и на Стоичков не му е за пръв път да се замесва в глупости. Беше велик като футболист,но като човек е кръгла нула. Някои хора в България обаче смесват двете неща и си мислят,че щом е бил велик играч,това оправдава всичко. И се възхищават на неговата "непосредственост"...Типично за нашенския манталитет.

Редактирано от WhiteHart (преглед на промените)

Пак повтарям с малко се е отървал подлеца.

И жена му "подлец" да бъде бременна в петия месец,може ли така.

И жена му "подлец" да бъде бременна в петия месец,може ли така.

Като е бремненна да си стои в тях а не да толерира постъпките на мъжа си по ресторантите. Спокойно е можела да му каже , " хаиде забрави тая твоя клюкарска работа и наблегни на романтичната вечер'' ама нали после пари ще влязат от снимката ... как да си държи устата ...

Едит: На симпатизантите на журналиста и на критиците на Стоичков бих казал: че постъпката на журналиста е грубо вмешателство в личния живот на г-н Хр. Стоичков .Редно е да си понесе последствията за пречинените от него неудобства .

рискът на професията , като си знае че му е рискована професията къде е помъкнал жена си.

Редактирано от izabel1 (преглед на промените)

Браво за какво ?

Че си решава проблемите с юмруци и псувни ли ?

Не знаем каква е била ситуацията. Ако първо бяхме видели снимка, на която примерно Стоичков плюе на пода в ресторанта, сигурно изобщо нямаше да се сетим, че това е станало възможно благодарение на еди-кой си журналист.

Обаче сега журналиста е виновен.

Че тогава по същата логика онзи с паркираното незаконно Ламборджини можеше да набие случайния минувач, който е снимал колата му и вие ще викате "браво" на него.

Много изкривена работа !

Цената на славата е че където и да отидеш ще бъдеш център на вниманието и всеки ще иска да се снима или да говори с теб.Питам се защо бате Ицо не е свикнал с това и така гаменски постъпва ?

Те журналята почнаха да си мислят че всичко им е разрешено и действат без да питат. Правенето на снимки няма нищо общо със свобода на словото.

Редно е да запиташ фотографирания дали би разрешил да му направят една снимка и да му покажат личния живот на показа пред хора с беден личен живот на който само им дай да коментират околните.

Щом човек (За Стоичков е силно казано, но нейсе) е публична личност (ха) ВСЕКИ има право да го снима, когато лицето се намира на публично място без да се иска разрешение. Така е в почти всички закони по света. Това че фотографите понякога прекаляват е друг въпрос, но в случая ситуацията с нищо не оправдава Стоичков и глоба или нещо подобно биха му били малко!!!

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

ВСЕКИ има право да го снима, когато лицето се намира на публично място без да се иска разрешение. Така е в почти всички закони по света. Т

Ресторанстка обстановка по би минала като интимна вечеря където хората са се събрали надяваики се да прекарат спокойна и необезпокоявана вечер. Аз лично го разграничавам от публично място. Това не е снимка направена на стадион докато е на показ чоплеики семки или да пусува съдия.

Е утре да влезе в спалнята му и пак по същата логика а .

Ресторанстка обстановка по би минала като интимна вечеря където хората са се събрали надяваики се да прекарат спокойна и необезпокоявана вечер. Аз лично го разграничавам от публично място. Това не е снимка направена на стадион докато е на показ чоплеики семки или да пусува съдия.

Съжалявам, но ресторанта е публично място. Но Стоичков бидейки ПЪЛЕН ПРОСТАК и на стадиона ще направи скандал....

Ами ако е решил, че и плажа може да му е спалня - защо не ?

Вярно че не е това начина,но всеки има право на личен живот

Ще ме снима-да бе да-разрешение да е искал а

biggrin.gif

Вярно че не е това начина,но всеки има право на личен живот

Ще ме снима-да бе да-разрешение да е искал а

biggrin.gif

Ако думите ти са на шега ги приемам. В противен случай би било добре да знаеш че ти не си публична личност (поне аз не знам), но ако се намираш на публично място и кадъра не е фокусиран върху теб според тълкуването на закона няма проблем да те снимат

Стоичков е доказал своята дебилност стотици тъти , така че нищо ново под слънцето.Питам се обаче колко от вас, които мислите , че е постъпил правилно биха тръгнали да бият някой ако случайно ви снима на улицата, в ресторант , кръчма?

Стоичков е доказал своята дебилност стотици тъти , така че нищо ново под слънцето.Питам се обаче колко от вас, които мислите , че е постъпил правилно биха тръгнали да бият някой ако случайно ви снима на улицата, в ресторант , кръчма?

Сигурно няма да тръгнат да бият, но виж пари да искат за снимката ...

Бившият национален селекционер Христо Стоичков е пребил фоторепортера на в. "168 часа" Любомир Асенов в Барселона, съобщи Би Ти Ви.

Журналистът,който е единственият български фоторепортер,имащ права да снима състезанията от Формула1,вечерял в ресторант в Барселона вечерта след състезанието,заедно с бременната си жена. В същия ресторант влезли и Христо Стоичков и съпругата му,и седнали на близка до тях маса. Фоторепортерът направил една снимка на Стоичков,след което заедно с жена си тръгнали към изхода на ресторанта. Стоичков ги настигнал навън и без каквито и да е обяснения ударил с юмрук в лицето журналистът,при което той е паднал на земята. След като разбрал,че е ударил български журналист,Стоичков е започнал да го псува и заплашва,че и представа си няма какво ще му се случи,като се върне в България. Стоичков също така е дърпал и псувал и бременната в петия месец съпруга на журналиста. В полицията на Барселона инцидентът е регистриран като "спречкване".

Много добре е направил - отишъл е да вечеря човека не на пресконференция

Редактирано от DEAM (преглед на промените)

Независимо дали законите в Испания позволяват или забраняват снимки на известни личности, никой няма право да се саморазправя било в ресторант, на улицата или на стадиона, защото това вече е със сигурност забранено от закона. От друга страна известните личности като искат да имат личен живот да не стават известни. Днес ще ти опяват за снимка, утре ще ревнат че ги гледаме в очите на живо и дори това може да им стане неприятно. Тия глупости с личния живот на селебритата са такава помия, че ми е писнало да я слушам. Лично аз имам следното мнение за Стоичков: "Като не носиш на популярност, седи си Ицо на кабата на село и ритай парцалената топка, ай сектир и навлека му смотан." Кройф на времето се оплакваше от него, че първото нещо на което трябвало да го научи е да не пресича на червен светофар. В България докато Стоичков беше нац.тренер му дадоха дори син буркан на колата, та да не чака в задръствания щото и без друго иначе само щеше да влиза в заглавията на вестниците, колко пъти потъпква правилата за движение. Значи от една страна иска привилегии като за важен и знаменит, а от друга се пунди и налита на бой за една снимка. За мен Стоичков е персона нон-грата в България и бих му отнел дори гражданството за огромното множество престъпления от хулигански характер срещу единици и срещу народа на България. Така че нека не защитаваме такова леке като него, а че бил голям футболист ... е и, на мен какво ми пука, ако утре ме сгази като Максим Стависки на пътя?! Долу фалшивите идоли!

• Автор
Независимо дали законите в Испания позволяват или забраняват снимки на известни личности, никой няма право да се саморазправя било в ресторант, на улицата или на стадиона, защото това вече е със сигурност забранено от закона. От друга страна известните личности като искат да имат личен живот да не стават известни. Днес ще ти опяват за снимка, утре ще ревнат че ги гледаме в очите на живо и дори това може да им стане неприятно. Тия глупости с личния живот на селебритата са такава помия, че ми е писнало да я слушам. Лично аз имам следното мнение за Стоичков: "Като не носиш на популярност, седи си Ицо на кабата на село и ритай парцалената топка, ай сектир и навлека му смотан." Кройф на времето се оплакваше от него, че първото нещо на което трябвало да го научи е да не пресича на червен светофар. В България докато Стоичков беше нац.тренер му дадоха дори син буркан на колата, та да не чака в задръствания щото и без друго иначе само щеше да влиза в заглавията на вестниците, колко пъти потъпква правилата за движение. Значи от една страна иска привилегии като за важен и знаменит, а от друга се пунди и налита на бой за една снимка. За мен Стоичков е персона нон-грата в България и бих му отнел дори гражданството за огромното множество престъпления от хулигански характер срещу единици и срещу народа на България. Така че нека не защитаваме такова леке като него, а че бил голям футболист ... е и, на мен какво ми пука, ако утре ме сгази като Максим Стависки на пътя?! Долу фалшивите идоли!

:speak: Абсолютно точно!

Само си мисля:

Ако този футболист,бе играл и израстнал в един друг столичен клуб,дали нямаше вече да е Президент !? :speak:

• Автор
Само си мисля:

Ако този футболист,бе играл и израстнал в един друг столичен клуб,дали нямаше вече да е Президент !? :speak:

B случая клубните пристрастия нямат никакво значение. Аз съм левскар,но примерно се кефя на играта и поведението на Митко Бербатов - културно и интелигентно момче,не като оня цървул...И се дразня на идиотските изцепки на Батков също така...Не понасям простотията и нахалството,без значение какъв цвят имат. Това е.

Редактирано от WhiteHart (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.