Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся програма за сваляне на сайтове

Featured Replies

Аз използвам Offline Explorer и съм много доволна от нея.

• 4 месеца по-късно...

Търся програма за сваляне на информация от интернет страници(примерно някоя статия ) и нейното разглеждане offline.

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

Обикновено използвам TeleportPro.

Извън темата, оня ден го изтествах моя телепорт за да дръпна един страхотен сайт, препоръчвам го на всички любители на астрономията и космоса, най-общо казано, ето го: Orbiter

Сваля се основната програма, инсталира се и си избирате поглед например от телескопа Хабъл. Страхотно е, поне за мен biggrin.gif

Аз използвам Offline Explorer и съм много доволна от него.

• 4 месеца по-късно...

Чувал съм,че има такива програми даже мисля,че и някои даунлоад менъжери имаха такива функции но не се сещам кои бяха.

Препоръчайте някоя добра програмка.

п/с

Моля помогнете.

Благодаря предварително.

Не съм много запознат с темата, но лично аз използвам HTTP Weazel. Може да си я свалиш от www.httpweazel.com, може и да има по-добри но мен ми свърши работа.

В допълнение на posik- копирай посочените от него заглавия на програми в търсачката на home страницата и ще ги намериш.

Дано сме били полезни.

В допълнение на posik- копирай посочените от него заглавия на програми в търсачката на home страницата и ще ги намериш.

Дано сме били полезни.

Благодаря ви много.

Редактирано от MC12 (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Ако може и линкове за тези програми. отде да ги дръпна . Даденият не се отваря ;)

DreamWever - само за името не сам мн сигурен

• 1 година по-късно...

трябва ми програмка с която да сваля съдържанието на даден сайт ,да го запиша на нещо и да се разгледа на друг компютър, пробвах с една А1 доунлоад и още една не помня коя, но след 6-7 часово сваляне и свален 1ГБ и нещо програмката продължава да си дърпа и никъде не пише колко още остава, така ли си е по принцип или не съм направил нещо как трябва? и кой е наи-лесния начин на сваляне на сайт? и на другия комп на който ще се гледа човека не е много на ти с компютрите та ще му трябва ли програмката за да го гледа после (ако го сваля де) или само му записвам папката и той си гледа :) благодаря предварително

Опитай с TeleportPro. Сваленият с нея сайт е в папка, съдържаща .html файловете и другото съдържание - картинки, флашове и др. След това може да се отвори с кой да е браузер.

На мен лично ми е удобно свалените сайтове да ги правя на .chm с програмата htm2chm, защото така цялото съдържание се събира в един файл. Програмата за отваряне на .chm файлове е вградена в инсталацията на Windows.

Опитай с TeleportPro. Сваленият с нея сайт е в папка, съдържаща .html файловете и другото съдържание - картинки, флашове и др. След това може да се отвори с кой да е браузер.

На мен лично ми е удобно свалените сайтове да ги правя на .chm с програмата htm2chm, защото така цялото съдържание се събира в един файл. Програмата за отваряне на .chm файлове е вградена в инсталацията на Windows.

а колко време горе долу е нужно за сваляне на средно голям форум , доставчика е мегалан

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.