Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Самолетни билети - въпроси, съвети и т.н.

Featured Replies

Не ме разбрахте, защо въобще е нужно да въвеждам тези данни. Аз не искам офертата по пощата. Аз я искам в момента, в сайта. И вярвайте ми, правил съм доста комплицирани маршрути и тази компания, която ползвам прояви голяма гъвкавост в офертите си. Но тя е директно превозвач, не е посредник

За моментално търсене има някой световни агрегатори като www.skyscanner.com. В България обаче, малко големи агенции (които са в състояние да предложат и по-добри цени) имат силно развити онлайн продажби. Travelmix.bg улеснява достъпа с тях. Учудващо е, но все още голяма част от Българите използват Интернет за търсене на оферти, но резервират по традиционния стар начин.

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

• Отговори 109
  • Прегледи 49,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

За моментално търсене има някой световни агрегатори като www.skyscanner.com. В България обаче, малко големи агенции (които са в състояние да предложат и по-добри цени) имат силно развити онлайн продажби. Travelmix.bg улеснява достъпа с тях. Учудващо е, но все още голяма част от Българите използват Интернет за търсене на оферти, но резервират по традиционния стар начин.

1. Ако обичате спрете с рекламите на сайта, ако искате да рекламирате се обърнете към ръководството за ценовата листа

2. Да съм споменавал по какъв начин извършвам резервацията? И младите поколения ползват основно интернет като среда и за търсене и за резервации. Докато по-възрастното поколение просто няма желание за пътуване

• 2 години по-късно...

Едно съм установил за самолетните билети, не винаги по-ранното купуване за даден полет е по-евтино. Случвало ми се е да си купя билет 6 месеца по-рано и след това да установя че месец преди полета цената дори е по-ниска. Но всичко си е на късмет и риск, ако толкова се дребнави де

• 1 месец по-късно...

Омазал съм регистрация на два самолетни билета. При регистрацията й, не съм обърнал внимание, че не съм маркирал второто лице като дете, а като възрастен. Съответно, при online check-in-а, Ще трябва да бъдат въведени различни години на второто лице (т.е. детето). Ще имат ли проблеми на борда, или по-добре да си направят check-in на самото летище?

Свържи се с авиокомпанията/фирмата в която си направил регистрация на посочения йм телефон за връзка и обясни ситуацията. Ще ти поискат номер на резервация, имай го готов пред теб. Повечето са разбрани и ще оправят проблема с резервацията.

Опитах, чрез онлайн платформата. Компанята няма да я споменавам, успяхме по някакъв начин с моя що-годе английски да се разберем, и г-жата ми каза, че името може да се смени, съотв. го смених, но обръщението не успях да го променя от Mr. на CHD да го направя. Уведомих я, и тя ми каза, че това не е по силите й, за да го промени. При самият край на разговора я попитах, ще бъде ли проблем това, тя ми каза, че очаква да не е проблем. До тук - ок, успокоих се, но при самият check-in ще иска данни за пътуващия, и няма по-голяма година от 2001, това ме мъчи много... При кацането в Италия, ще кажа на майка ми да се отбият и да уведомят служителите на борда и вече да се реши дали има някакъв начин, това да се оправи. Все пак ще се надявам на конкретни отговори.

• 1 месец по-късно...

Здравейте, малко и аз да се включа в това събеседване...

Доста пътувам и да Ви кажа честно има доста добри оферти от доста авиокомпании, но всеки път ми се струва, че става все по-тясно между седалките хахахах

Иначе, ако трябва да бъда сериозен най-много ми харесва да пътувам с https://www.air.bg/bg  

Моля за предложения и мнения за Дубровник, Хърватия

:rolleyes:

на 17-1-2018 в 21:35, haidukpikaso написа:

Моля за предложения и мнения за Дубровник, Хърватия

:rolleyes:

Дубровник до колкото ми е известно е крем деля крем от курортите на бивша Югославия.Нещо като Слънчев бряг за България.Любима дестинация на популярни личности от бивша Югославия,както и по заможното и население.И аз мисля да го посетя, и това което четох останах с впечатление, че обслужването там е на изключително високо ниво и цените са нещо като в България на морето.

на 24-10-2017 в 18:28, Irgynet написа:

Едно съм установил за самолетните билети, не винаги по-ранното купуване за даден полет е по-евтино. Случвало ми се е да си купя билет 6 месеца по-рано и след това да установя че месец преди полета цената дори е по-ниска. Но всичко си е на късмет и риск, ако толкова се дребнави де

Да защото ако остава само един месец до полета и той се очертава да бъде само с трима човека, по тоя начин искат да привлекат още пътници.За да не  се окаже полет на загуба:wink12:

на 19.01.2018 г. в 2:13, franchesko написа:

Дубровник до колкото ми е известно е крем деля крем от курортите на бивша Югославия.Нещо като Слънчев бряг за България.Любима дестинация на популярни личности от бивша Югославия,както и по заможното и население.И аз мисля да го посетя, и това което четох останах с впечатление, че обслужването там е на изключително високо ниво и цените са нещо като в България на морето.

още не съм проучила цените, но е логично да си е скъпичко - все пак е Перлата на Адриатика

:)

565e3fd81d4de7c0ad89be7e2649597cb9de34e5

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.