Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Самолетни билети - въпроси, съвети и т.н.

Featured Replies

Препоръчвам Малеф, близките ми са много доволни от тях.

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 109
  • Прегледи 49,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Поздравления за темата - имаше нужда от такава!

Какво ви е мнението за Wizz air?Някой пътува ли с тях?

Поръчах билет,платих го онлайн,но нещо ме съмняват.Още не ми се вярва че мога да си отида Испания-България за 56 евро...

Пишеше че имат право да променят цената на полета,ако все още не е платен билета...моя е платен така че се надявам да нямам проблеми.

Все пак търся чуждо мнение!

Поздравления за темата - имаше нужда от такава!

Какво ви е мнението за Wizz air?Някой пътува ли с тях?

Поръчах билет,платих го онлайн,но нещо ме съмняват.Още не ми се вярва че мога да си отида Испания-България за 56 евро...

Пишеше че имат право да променят цената на полета,ако все още не е платен билета...моя е платен така че се надявам да нямам проблеми.

Все пак търся чуждо мнение!

Иве, няма какво да се притесняваш. Аз лятото идвах до Мадрид с тях :P Аз също си бях купила билетите он-лайн. После само си дадох личната карта и готово, дори без номера на резервацията ми, макар че си го бях записала Публикувано изображение Самолетите са им чистак-бърсак новички, вътре мирише на нова кожа. Понеже оттук тръгнахме с час закъснение, пилотът каза, че ще навакса с по-голяма скорост, не знам дали сме летели с по-висока скорост, ама си ни почакаха на летището. А на връщане нямаше закъсненние, абре, няма какво да се притесняваш. Аз имам приятел, който е летял десетки пъти с тях, от него ги знам :)

Иве, няма какво да се притесняваш...

Олекна ми,няма вече за какво да се притеснявам.

Странна ми е все още цената.Направо с автобус излиза по-скъпо Публикувано изображение ( и на всичкото отгоре пътуваш 2 дни)

Колкото до номера на резервацията съм се запасила,дадох 1 евро за да ми пратят съобщение на телефона,принтирах си номера от сайта...няма как да се обърка нещо Публикувано изображение

Мерси много!

Олекна ми,няма вече за какво да се притеснявам.

Странна ми е все още цената.Направо с автобус излиза по-скъпо Публикувано изображение ( и на всичкото отгоре пътуваш 2 дни)

..Мерси много!

Моля :P

Това за цената си е хубавото. Те се водят нискобюджетна компания, затова са такива цените. Нямаш включена храна или някакво питие в цената на билета. Ако искаш нещо, те предлагат на борда да си закупиш. Един сникърс струва 1 евро Публикувано изображение

Моля :)

Това за цената си е хубавото. Те се водят нискобюджетна компания, затова са такива цените. Нямаш включена храна или някакво питие в цената на билета. Ако искаш нещо, те предлагат на борда да си закупиш. Един сникърс струва 1 евро Публикувано изображение

Публикувано изображение ей каква подробна информация...за три часа няма да ми стане нищо,ако не ям...

Сега за багажа.Имам право на 30 килограма нали?Като от тези 30 - 10 ръчен?

Мога ли да си взема дрехите като ръчен багаж или не?

Може да ми е тъп въпроса,но до сега винаги ръчния багаж ми е бил дамска чанта Публикувано изображение

И как се отнасят с багажа,защото смятам да нося и чупливи неща ;)

мисля, че имаше някакъв пределно допустим размер за ръчния багаж. Имам предвид големината на чантата или сака, които можеш да качиш на борда. Няма значение какво носиш - дрехи или нещо чупливо.

мисля, че имаше някакъв пределно допустим размер за ръчния багаж. Имам предвид големината на чантата или сака, които можеш да качиш на борда. Няма значение какво носиш - дрехи или нещо чупливо.

Намерих си нужното:

Един човек може да носи на борда една бройка ръчен багаж с общи размери 115 см (55х40х20) и тегло до 10 кг. Ако теглото или размерът на преносимия багаж надвишава гореописаните ограничения, багажът ще се превозва в товарното помещение и ще се брои за чекиран багаж.

Дано събера всичко и да не се счупи нищо...иначе не знам.

Свръх багаж няма да плащам Публикувано изображение

и да не забравиш - никави бутилки, шишенца, парфюмчета, червилца, ампулки дори бутилка мин.вода не може да вкараш на борда - ще ти ги вземат. В най добрия случай ти дават едно самозатварящо се пакетче и ти ги прибират там.

Такива глупости не смятам да нося,благодаря за съвета :)

Остана ми само да се притеснявам дали ще излети и кацне самолета успешно Публикувано изображение

споко - процента на самолетните катастрофи е в пъти по-малък от автомобилните :)

Намерих си нужното:

...

Дано събера всичко и да не се счупи нищо...иначе не знам.

Свръх багаж няма да плащам Публикувано изображение

10кг, както казваш ти, можеш да качиш горе, в самолета. Иначе всеки пътник има право на багаж до 20кг, който вече прибират в багажното ;) Аз се бях презастраховала и си платих 30лв за свръх багаж, а после двамата с мъжа едва събрахме 15кг, въпреки че имахме право на 40 кг (набутах си се) :rolleyes:

10кг, както казваш ти, можеш да качиш горе, в самолета. Иначе всеки пътник има право на багаж до 20кг, който вече прибират в багажното ;) Аз се бях презастраховала и си платих 30лв за свръх багаж, а после двамата с мъжа едва събрахме 15кг, въпреки че имахме право на 40 кг (набутах си се) :hush:

всичко което исках се събра :clap:

благодаря ви още веднъж за съветите

• 2 седмици по-късно...

Здравейте на всички! В петък ще пътувам с wizzair до Рим и имам няколко въпроса,на които не мога да си отговоря и доста се притеснявам! Надявам се някой да ми помогне. Понеже ще пътуваме с приятеля ми, а поръчахме само един багаж на мое име, ще има ли някакъв проблем и дали той ще може да носи ръчен багаж? Също така исках да попитам дали в чекираният багаж може да се носи храна и алкохол? И кое да разпечатя от писмата от wizz, защото първото е потвърждение, а второто електронна фактура, която не мога да прочета(мн е странна). Много, много ще съм благодарна ако някой ми помогне! Остават 3 дни, а аз започнах да се притеснявам дали всичко ще мине безпроблемно, защото за първи път ще летя със самолет и не съм много веща в тези неща! ;)

Всеки от вас може да носи ръчен багаж. В чекирания багаж слагай всичко освен дрога, е ако си сложила МНОГО(имам предвид 5-10 кила толкова стека цигари) алкохол или цигари ще правят проблем!!!! :-) иначе за 2-3 литра не се заяждат! Разпечатва се само потвърждението -фактурата е само за фирма ако имаш или някакво данъчно събитие да регистрираш.

Пак аз! Все още си имам моите въпросителни! Понеже отиваме при бащата на моят приятел, а той му поръчал СИРЕНЕ, КАШКАВАЛ, САЛАМ И КЕБАПЧЕТА! Та въпросът ми е дали ще има проблем ако нося тези неща в чекирания багаж! Аз си мисля, че не може да се носи, но пък от друга страна никаде в сайта на WIZZAIR не пише,че е забранено! МОЛЯ ВИ ПОМОЩ! Публикувано изображение

Пак аз! Все още си имам моите въпросителни! Понеже отиваме при бащата на моят приятел, а той му поръчал СИРЕНЕ, КАШКАВАЛ, САЛАМ И КЕБАПЧЕТА! Та въпросът ми е дали ще има проблем ако нося тези неща в чекирания багаж! Аз си мисля, че не може да се носи, но пък от друга страна никаде в сайта на WIZZAIR не пише,че е забранено! МОЛЯ ВИ ПОМОЩ! Публикувано изображение

Аз съм носила няколко пъти. Само ги опаковайте добре и няма да има никакъв проблем. Публикувано изображение И не е нужно да казвате на чекирането какво ще носите. :yanim:

ох мерси много! ще ги купим вакумирани и ще ги сложим в пликчета! дано така няма проблем! много ти благодаря :baby:

ох мерси много! ще ги купим вакумирани и ще ги сложим в пликчета! дано така няма проблем! много ти благодаря :rolleyes:

Сега се сетих, че е хубаво дори да е вакумирано, сиренето да го сложите в някаква кутия, защото иначе е почти сигурно, че ще го намерите натрошено. За кашкавала няма проблем. :)

• 1 месец по-късно...

Правя си едни планове, но всичко зависи от финансите, политическата ситуация и компанията. Та и тук да си постна рекуеста, ако случайно някой намери нещо, ще съм му много благодарна. Търся си самолетен билет за Израел - периода юли, август 2009-та. Възможно най-евтин. Врътката е, че ми трябва да лети от Копенхаген. Орхус, Билунд или Хамбург - това са ми опциите за летища. Ако ви попадне нещо, свирнете ми :)

Бяха ми казали, че ако предварително си заявя билет отиване-връщане, може да ми излезе много тънко. Става въпрос за София-Варна и обратно, 15-16 март. Някой с по-подробна информация? Мерси предварително.

Редактирано от Disasterpiece (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Бяха ми казали, че ако предварително си заявя билет отиване-връщане, може да ми излезе много тънко. Става въпрос за София-Варна и обратно, 15-16 март. Някой с по-подробна информация? Мерси предварително.

Сф - Вн, извън летния туристически сезон е 19.96 лв двупосочно (от окт. - до апр.), ако го резервираш повече от месец предварително

летял съм няколко пъти лично, а и съм взимал през моята регистрация на Wizzair на няколко приятели и роднини.

за периода май - септември, цената почва от 11.98 лв в едната посока (на промоция), или от 24 лв нормално, но пак резервиране повече от месец предварително

Упсех!

П.П. сега проверих в сайта на Уиз - сф - вн от 16 март нататък = 19.97лв в едната посока

вн - сф 16 март -> също = 19.97 лв

побързай :)

Редактирано от nightshift (преглед на промените)

• 2 месеца по-късно...

Здр, имам пътуване до Лондон, дълго време се чудих с коя компания да летя и накрая се спрях на Easyjet, обаче те май приемат само със кредитна карта или дебитна. Аз имам дебитна на Инвестбанк, дали става ? Също така един приятел от Англия ми предложи да ми плати билета от неговата карта. Това възможно ли е ? И още един въпрос... как да стигна от централна авгогара - София до летище София . По възможност без таксита.

Здравейте.Налага ми се в края на този месец да пътувам до Глазгоу.Видях че от летище Бургас има чартъри за датата която ми трябва,но няма още никаква информация от туроператорите.Някой пътувал ли е до Глазгоу директно от България какви са цените на билетите.Защото ако много скъпи то по-добре сега по-рано да си запазя билет за Лондон и после от там за Глазгоу :P .Благодаря ви предварително :P

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.