Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Dr.Web - въпроси и проблеми

Featured Replies

значи е по-добре от аваст а портъбъл или инсталираща?

Само ще те посъветвам да не бързаш със смяната на avast!-a.

На главната страница на Kaldata излезе нова версия, а и в повечето синтетични тестове avast! има по-челни места в сравнение с Dr.WEB.Разбира се тези статистики са доста субективни и едва ли могат да се използват много насериозно при сформиране на оценка за даден антивирусен продукт.Една антивирусна не се характеризира само със засичане на malware, а се разглеждат и доста други характеристики.Да не говорим за това, че дадена програма в дефинциите има и разни joke програми и подобни безвредни неща, които изкуствено вдигат бройката на засечените "гадини".

Но все пак защо да сменяш софтуер, който все още не те е издълнил...Ще кажеш превентивни мерки...Но без да опиташ как ще разбереш, дали продукта е подходящ за теб.Дай му шанс...Ползвай я няколко месеца и ако наистина не ти допадне - като ефективност и функционалност пробвай следващата...

Познавам доста доволни потребители от avast!, чета разни неща, че част от екипа на Kaspersky е преминал в Alwil...

Комбинирай я с една стена като COMODO и 6 точки :ph34r:

Успех!

А IMG как така реши, че Dr.Web е няколко КЛАСИ над AVIRA!

Това твърдение дори и да отразява личното ти становище е доста несериозно и необосновано.

Би подхождало повече преди няколко години, когато Antivir наистина беше сред аутсайдърите.

Както и да е всеки си има право не мнение.За мен подобни теми са доста безмислени...защото повечето потребители са доволни и уверени в избора, който са направили за защита на компютъра/мрежата си :whist:

• Отговори 184
  • Прегледи 46,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Дългоочакваният нов engine на Dr. Web, най после излиза официално, след дълго бета тестване. Трябваше да бъде заложен още при излизането на версия 7, но не го направиха. Сега обаче е факт: http://n

• От днес Доктора проговори и на български.  

• Излезе нова версия на програмата. Промените: Линк за сваляне: http://download.geo....0-win-space.exe Шотове от инсталатора и програмата

значи е по-добре от аваст а портъбъл или инсталираща?

Мен ако питаш всичко е по-добро от аваста. Иначе ако ще купуваш антивирусна купи си Касперски, ако не нищо не ти рпечи да си изтеглиш Др. Веб трайал за 1 месец да я пробваш Публикувано изображение

"""Комбинирай я с една стена като COMODO и 6 точки """ Май не съм пробвал дали се съвместява с Dr WEB - отличният лечител ... Шегата настрана - някой днес-след 70 дни- успя пред очите ми да изключи корейската стена - аман от мои "по целесъобразност" словесни еквилибристики -къде ли не - нямам време ,възможност и желание да изследвам толкова много следи -нямам представа дори от кой континент е този творец - идва ми да се почерпим с него за моя сметка-ама първо трябва да се намерим....Очаквам да повтори и потрети - така се убеждава за смяна на защитната стена - ами поне да каже коя му е най- трудна -затова искам да черпя.... Не бих навредил на никой спомагащ за развитието на човешкия интелект - който не го е разбрал си е негова въпросителна ....Поздрави

Мен ако питаш всичко е по-добро от аваста. Иначе ако ще купуваш антивирусна купи си Касперски, ако не нищо не ти рпечи да си изтеглиш Др. Веб трайал за 1 месец да я пробваш Публикувано изображение

Голословен коментар,поне да беше се аргументирал,относно мнението ти за Avast, Касперски или Нод всеки знае да предлага,добрата защита не зависи индивидуално само от тях,но това е друга тема......предлагам да се ползва помощния скенер FREE Dr.Web CureIt като тежка артилерия на заден план

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Лабораторията на Dr Web e водеща в света по отношение неутрализирането на нови трояноподобни вредители! В този аспект е между най-добрите - лови повече от НОД 32 - Касперски - Панда и останалите - за трояци и съперничат май само Авира , Аваст и As quared .... Ще споделя мнение за една странна шега -" Безплатната Авира в комбинация с Опера браузер е на нивото на Премиум версията "-просто е много далече от истината !!! Шегата обикаля Европа и някъде създаде настроение- всеки може да се досети кои имат интерес да споделят подобни мнения .....Поздрави

Avira PersonalEdition + Opera = AVIRA с WebGuard модул (а не, че има другите характеристики на PREMIUM версията).

Самите автори на програмата си го казват...

FF renames any cached object/objects and then deletes their file extensions, so the Antivir Classic Guard can not check for this.

Opera on the other hand does not do this, so all cached objects are scanned by the Antivir Classic guard and this would have been picked up, therefore the results would have been the same for Opera + Classic users as Premium users with the WebGuard module. . .

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

Голословен коментар,поне да беше се аргументирал,относно мнението ти за Avast, Касперски или Нод всеки знае да предлага,добрата защита не зависи индивидуално само от тях,но това е друга тема......предлагам да се ползва помощния скенер FREE Dr.Web CureIt като тежка артилерия на заден план

това нали е само скенер не АВ и мога го ползвам успоредно с Аваст
  • 5 месеца по-късно...

Dr Web Cureit е скенера, който използвам на всеки 2 седмици. Просто има невероятен скенер, който лови повечето вируси, идеален е за изчистване на компютъра от вируси. За пълната версия нямам наблюдение, но вероятно и той е на ниво. :lol6:

• 1 месец по-късно...

а аз искам да питам знае ли някой програма за изчистване на останалото след деинсталацията на dr.Web?

а аз искам да питам знае ли някой програма за изчистване на останалото след деинсталацията на dr.Web?

Стандартно се деинсталира нормално - нещо се е случило при теб. Най-лесно е да я инсталираш пак и да я деинсталираш по обичайния начин. Лично аз напоследък ползвам http://www.kaldata.com/comments.php?catid=1&id=37719 - доволен съм- може и с него да го направиш- той почиства остатъци в регистрите. Поздрави

Добре дошъл във форума :rolleyes:

Почистване на машината вследствие на некоректно деинсталиране на Dr.Web®

Инструмент за деинсталиране на Dr.Web

Защитен софтуер се деинсталира само и единствено с неговият си деинсталатор.

При евентуални проблеми ползвай първата връзка за ръчна намеса или инструмента от вторият линк.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Nikssi, Revo Uninstaller винаги активира собствените деинсталатори на програмите - но разполага и с доста допълнителни екстри -затова го препоръчвам - вграден БГ език също е налице. Поздрави

Nikssi, Revo Uninstaller винаги активира собствените деинсталатори на програмите - но разполага и с доста допълнителни екстри -затова го препоръчвам - вграден БГ език също е налице. Поздрави

Никъде не правят такива препоръки.Къде си видял в офсайт например на DR.WEB да се предлага подобно решение.

Пък и си е мое мнение според тебе грешно ли е? Темата е нали знаеш ...

nikssi, в случая е прав! При деинсталиране на антивирусен софтуер се използва само и единствено деинсталатора на Windows. Ако разработчика прецени, може да бъде създаден собствен деинсталатор, като например - KAV Remover, който да деинсталира техния продукт според това, какво те разбират от почистване.

Относно Revo Unistaller, той е изключително добър. За плюс може да се приеме и българския език за наличието, на който много се радвам. Аз също го използвам и съм много доволен, но конкретно при антивирусния софтуер не е препоръчително.

Fixer, той деинсталира добре дори и азиатските защитни продукти - преди съм намирал какви ли не остатъци след тях - но пак си имам едно наум ...

Точно така и не само с Avast ,разгледай StandAlone вирус скенери

Mинлата пролет преинсталирах ХР и бях забравил за скенера...сега го мерхнах и какво да видя

Като го пусна изкача син екран с грешка за драйвера на web камерата ми Vm305_SMI.sys мисля ,че пишеше...пробвах и със спрян авст пак така още щом почне да канира БУМ.Някой да има подобен проблем с безплатния Dr.WEB :)

Редактирано от coolmeen (преглед на промените)

:wors: Благодаря ви, много ми помогнахте.доста се изпотих докато изчистя остатъчните файлове на ,,доктора''.този remover си знае работата ;)

Mинлата пролет преинсталирах ХР и бях забравил за скенера...сега го мерхнах и какво да видя

Като го пусна изкача син екран с грешка за драйвера на web камерата ми Vm305_SMI.sys мисля ,че пишеше...пробвах и със спрян авст пак така още щом почне да канира БУМ.Някой да има подобен проблем с безплатния Dr.WEB ;)

Абсолютно същия проблем имах с Vmikro с моята камера, но не с Dr.WEB, а с RemuveIT Pro, намери ми този файл като вирус, но преди да и разреша да го изтрие, реших да потърся в гугъла. След като излезе инфо, че става въпрос за драйвер за камерата, не го изтрих и няма проблем.

Предполагам, че след като си преинсталираш драйверите за камерата всичко ще е наред....

Дали въпреки всичко няма нещо съмнително в тези драйвери на VM.... :)

Dr.Web 5.0.0.12180 Final

Год выпуска: 2008

Жанр: Антивирус, родительский контроль, антишпион, антируткит

Разработчик: Доктор Веб

devsite: http://products.drweb.com/win/av/

Язык интерфейса: Русский

Платформа: Windows 95, 98, Me, NT, 2000, XP, Vista

Описание: Компания «Доктор Веб» — российский производитель средств информационной защиты под маркой Dr.Web — объявляет о выпуске новой версии программного продукта Dr.Web для Windows 5.0.

Антивирус DrWeb для Windows обеспечивает надежную высококачественную защиту Вашей системы и данных, независимо от того, каким поколением операционных систем Microsoft Вы пользуетесь. Компоненты Dr.Web для Windows позволяют в реальном времени пресечь попытки проникновения вредоносных программ из любых внешних источников. .......

.......................

Всичко това е реклама, ама както знаеш в нито един от официалните тестве програмата не е в завидни позиции...да не кажа, че направо си е зле.... Впечатлението ми е, че "доктора" се опитват да го "помпат" покрай Касперски и то най-вече руснаците, но до момента програмата не се е представила усепешно на нито един тест....това фактите! Публикувано изображение

Всичко това е реклама, ама както знаеш в нито един от официалните тестве програмата не е в завидни позиции...да не кажа, че направо си е зле.... Впечатлението ми е, че "доктора" се опитват да го "помпат" покрай Касперски и то най-вече руснаците, но до момента програмата не се е представила усепешно на нито един тест....това фактите! Публикувано изображение

Dr.Web CureIt е доста добър и доказан скенер без инсталация.И той ли се рекламира покрай Kaspersky?

Защо винаги намесваш Kaspersky,при положение,че не се споменава нищо за него?

GMER и него ли рекламират покрай Kaspersky?

Публикувано изображение

http://www.gmer.net/antivirus.php

GMER е един от най- добрите скенери с/у Rootkit.

Много програми ползват неговия енджийн(Avast например). Аз мисля,че нямат нужда от реклама нито Dr.Web нито GMER,просто си търсиш повод Публикувано изображение

П.с След като не ти се нравят руските програми и нямаш поглед в/у тях,по добре си премълчи,аз поне така правя.

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

:sobbing:

Dr.Web CureIt е доста добър и доказан скенер без инсталация.И той ли се рекламира покрай Kaspersky?

Защо винаги намесваш Kaspersky,при положение,че не се споменава нищо за него?

GMER и него ли рекламират покрай Kaspersky?

GMER е един от най- добрите скенери с/у Rootkit.

Много програми ползват неговия енджийн(Avast например). Аз мисля,че нямат нужда от реклама нито Dr.Web нито GMER,просто си търсиш повод за оплюване без аргументи. Публикувано изображение

Много си далеч от истината, и въобще не схващаш това което казвам...в повечето случаи. Гмер я ползвам и не знам пък как направи корелация между "доктора" и Гмер? Ти изобщо четеш ли какво пиша? Да съм изказвал лично мнение придопито от ползване на програмата? Не съм! Казах, че в много руски сайтове се опитват да "помпат" "доктора"/обяснимо е-все пак е руска програма/, като се твръди, че е добра програма. В същото време обаче "доброто" в програмата не се подтвърждава в нито един официален тест! Това са факти! Аз обичам да работя с факти- те са най-красноречиви, пристрастията тук нямат място! И от къде накъде правиш и извода, че не харесвам руските програми, само защото са руски!? Ако не знаеш, да ти кажа, че съм живял в Русия 7 години, така, че съм доста по-голям русофил отколкото си мислиш, така, че не прибързвай с погрешните си изводи! Другото което е, че не съм длъжен да изразявам положително мнение за която и да е програма, както и не съм длъжен да мълча, когато имам някакво мнение! Почва да ми замирисва на цензура!
  • 2 седмици по-късно...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.