Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Росен Петров напусна Слави Трифонов и прави собствено шоу

Featured Replies

Росен Петров напусна Слави Трифонов

23.05.2008 22:30

Росен Петров и продуцентската компания "Седем Осми" прекратиха съвместната си работа с „Шоуто на Слави”, пише вестник „24 часа” в броя си, който ще излезе утре. Росен Петров бе сценарист на „Шоуто на Слави” от самото създаване на предаването преди 8 години, а двамата със Слави Трифонов бяха заедно в шоубизнеса от общо 10 години.

Според изданието основната причина за раздялата е било това, че е дошло времето за промяна и Петров съобщил за решението си на Слави Трифонов на 14 май тази година. Източници на БГНЕС твърдят, че между двамата е имало и скандали в последно време. Предаването на Слави Трифонов през последните година-две е с непрекъснато намаляващ рейтинг и аудитория.

http://novini.dir.bg/2008/05/23/news3032595.html

• Отговори 72
  • Прегледи 18,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Изчерпаха се...мишките напускат потъващия кораб

Е най-после се махна,Росене

Успех-а ти ще го имаш-защото си умен и кадърен

cool.gif

Краят на "шоуто на Слави" се очакваше..просто 5 дена в седмицата в продължение на години...няма как да просперира...колкото и да е оргинален в един момент става банален...и според мен още ще го напуснат...

Омръзна му мазохизма май , по добре късно от колкото никога

сега трифонов да сложи някой с дар слово и симпатичен за водещ, пък той зад кадър да си продуцира.както направи къци.а за росен хич и не ми е мъчно защото се повтаряше като грамофонна плоча, само симеоново и разни агентури са му в главата.

Не споделям определено жълтия нюанс на новината, четох за раздялата сутринта в "24 часа" и не ми хареса търсенето на сензация в напълно нормален процес. В развитите страни е нормално през няколко години човек да сменя местоработата си, защото амортизирането и изчерпването откъм идеи (най-вече) е неизбежна даденост. Не е като тук, при нас - намираш си някаква що годе прилична работа и ... чакаш пенсия без да обръщаш внимание на деградацията, ако изобщо я видиш.

Намирам промяната за напълно нормална, всеки си търси място под слънцето - шоуто отдавна не е това, което беше и вероятно в недалечно бъдеще съвсем ще загуби рейтинга си и за спасяването му са нужни нови лица с нови идеи. И аз напоследък го гледам все по-рядко, защото ми доскучава, но не мога да задраскам ония години, в които шоуто (тогава "Хъшове" се записваше в квартална дискотека или нещо подобно в неделя вечер, а във вторник вечер от 20:30 ч местните кабеларки излъчваха записа - тогава на всички ни бе много интересно.

Шоуто вероятно ще си остане. Напускането на Росен Петров е по-скоро някаква далавера между него и Слави. Иначе на никой не му пука че Петров напуска. И Слави да напусне не ми пука, аз гледам само в понеделник заради актьорите.

Абе аз не съжалявам много....само се смееше като някой... ;) Друг ще се намери да сложат на неговото място

По-добре за Росен,че напуска.Така ще продължава напред,не както се е забил в това шоу.

От доста време се говори, че слави ще спре излъчване!!! Така че напускането на Росен никак не ме изненадва.

Напускането на Росен Петров е по-скоро някаква далавера между него и Слави.

единствения до тук обмислен отговор...

Така ще продължава напред,не както се е забил в това шоу.

а сега си отговори сам на въпроса чия е заслугата шоуто да е "забито"...

Шоуто вероятно ще си остане. Напускането на Росен Петров е по-скоро някаква далавера между него и Слави. Иначе на никой не му пука че Петров напуска. И Слави да напусне не ми пука, аз гледам само в понеделник заради актьорите.

Ами то актьорите като напуснат и в понеделник няма да го гледаш ;)

Най-важното нещо е напускането. То е краеъгълен камък на ежедневната ни борба с нашата трудоспособност и идеология! :P

Не ми харесва шоуто на Слави, но го гледам понякога. Единственото нещо, което ми харесва в това шоу е Виктор Калев - всичко останало не ми харесва, а най-много сценаристите. Росен Петров ми е антипатичен, да е жив и здрав. Аз ще си позволя да дам един съвет:

Както е тръгнало на напускане, да вземе да си иде и Кулеков.

Много сте ми странни всички заблудени, които се радвате че Росен си бил сменил работата. Не разбирате ли , че това е трик Слави малко по малко се измъква от БТВ, освен Росен пише че продуценската компания "Седем, осми" също напуска, а кои според вас са съдружниците в нея , не са ли точно Росен, Слави и Евгени.

Не ми харесва шоуто на Слави, но го гледам понякога. Единственото нещо, което ми харесва в това шоу е Виктор Калев - всичко останало не ми харесва, а най-много сценаристите. Росен Петров ми е антипатичен, да е жив и здрав. Аз ще си позволя да дам един съвет:

Както е тръгнало на напускане, да вземе да си иде и Кулеков.

Мда,и Кулеков да го напусне

:nono:

Аз се чудя как Виктор Калев и Краси Радков още стоят

:nono:

Мда,и Кулеков да го напусне

:)

Аз се чудя как Виктор Калев и Краси Радков още стоят

:yanim:

Да ходят при Комиците.... Мале какво ли ще стане ако видим отново Любо Нейков, Краси Радков, Виктор Калев заедно с Кръстьо Лафазанов и Руслан Мъйнов..... Дриймтийма на БГ хумора biggrin.gif

Да ходят при Комиците.... Мале какво ли ще стане ако видим отново Любо Нейков, Краси Радков, Виктор Калев заедно с Кръстьо Лафазанов и Руслан Мъйнов..... Дриймтийма на БГ хумора biggrin.gif

в този вариант никога няма да ги видиш...

прекалено са наясно кой доколко и с кого може да вирее...

плюс това не знам защо се заблуждавате, че някой напуска просто ей така - скимва му и тръгва...

всичко е дълбоко премислено и най-вече пресметнато откъм финанси...

в този вариант никога няма да ги видиш...

Ще видим...

сега трифонов да сложи някой с дар слово и симпатичен за водещ, пък той зад кадър да си продуцира.както направи къци.а за росен хич и не ми е мъчно защото се повтаряше като грамофонна плоча, само симеоново и разни агентури са му в главата.

Това е и моето мнение. Според мен Къци се измъкна най-умно от битките за телевизионно време, предавания и пр. Слави го гъбаркаше през ден, а ето че май неговата съдба ще го сполети. Ефира далеч не е това от преди 4-5 години, когато Слави държеше праймтайма - "Вот на доверие", "Шоуто на Слави". Сега напористите опосуми и Евтим Милошев са в стремителен възход - първите обсебиха пояса 18-19 часа плюс това взеха втория сезон на Айдъла, Евтим пък води "КОмиците" и продуцираше "СЪрвайвър 2". Разбира се, друг е въпроса дали продукта, който предлагат е суперкачествен, но сега не разсъждаваме за това. Истината е, че "Шоуто на Слави" се поизчерпа и е добре самия Слави да смени десена, докато не е станал досаден. И точно бившият му "противник" Къци го направи много удачно - продуцира "КОй е по- по- най" и "Горчиво". МОже да не е праймтайм и супергледаемо, но си има своята аудитория и може би стабилен рейтинг.

Мен обаче ми е чудно как още Златина Савова не се е включила в бойна защита на идола си Слави biggrin.gifbiggrin.gif

Много сте ми странни всички заблудени, които се радвате че Росен си бил сменил работата. Не разбирате ли , че това е трик Слави малко по малко се измъква от БТВ, освен Росен пише че продуценската компания "Седем, осми" също напуска, а кои според вас са съдружниците в нея , не са ли точно Росен, Слави и Евгени.
Ами точно в 24 часа пише,че е едва ли не за пари цялата работа.То и продуцентска къща"седем-осми" вече не е същата:водещ+сценарист+оркестър.

Сценаристът напусна,остава и оркестъра(маестрото и компания) да напусне и Слави ще си стърчи някъде и никой вече няма да го гледа.

...Къци го направи много удачно - продуцира "КОй е по- по- най" и "Горчиво". МОже да не е праймтайм и супергледаемо, но си има своята аудитория и може би стабилен рейтинг...

Е, чак пък "много удачно" е като че ли силно казано - "Горчиво" е 30-минутна сапунка при това от най-евтините, поне по моему. Гледах я 1-2 пъти и съвсем не съм впечатлен, съмнявам се в 16:30 ч зрителите да се втурват неудържимо към телевизора. Детското предаване е по-сполучливо, защото участниците в него са твърде невръстни, че да преиграват, а иначе предаването е съшито с бели конци отвсякъде.

Не знам до каква степен напускането на Росен Петров е действително обмислена далавера, както предполагат повечето от изказалите се до тук. Аз не споделям това мнение, казах го и по-горе, но това е без значение.

Слави полека-лека напуска bTV в посока Nova, но дали тази посока е реална или привидна е рано да се каже. За съжаление, у нас все още има само 2 частни канала, които могат да имат претенции за рейтинг. Може би ще се появи нов крупен играч, крайно време е за това.

Може би ще се появи нов крупен играч, крайно време е за това.

Прав си-изразходвано е от където и да го погледнеш тва шоу

sad.gif

Едно и също

Аз понеделник го гледам заради актьорите,и когато има Кандидати за слава тогава

През другите дни просто спирам телевизора след новините

Имах предвид появата на нов национален канал, явно е, че 2 са крайно недостатъчни. Не разбирам нищо от радиочестоти, но от СЕМ или както се нарича сега, да се говори, че няма свободна честота ми звучи абсолютно несериозно.

Е, чак пък "много удачно" е като че ли силно казано - "Горчиво" е 30-минутна сапунка при това от най-евтините, поне по моему. Гледах я 1-2 пъти и съвсем не съм впечатлен, съмнявам се в 16:30 ч зрителите да се втурват неудържимо към телевизора.

Абе за всеки влак си има пътници. Гледала съм два или три пъти, когато бях майчинство - скучновато е, но на фона на останалата боза в този часови пояс (ако имаш само ефирна телевизия, разбира се) става. Дори е по-добре от МИглена Ангелова, пардон Чакръкчиева, която има претенциите да прави нещо велико, а накрая се оказва, че е по-известна с поведението си, отколкото с епохалните теми на "Искрено и лично". "ГОрчиво" поне няма претенциите за величие и мисля, че бай Къци това го задоволява.

Всъщност като казах "много удачно" имах в предвид, че излезе от ефир и се занимава само с продуценство (каквото и да е то, явно е непретенциозен). Това трябва да направи и Слави, но той малко мегаломан пада, пък и не виждам как, човек реализирал Сървайвър1 и Мюзик айдъл1 (които по лично мое мнение бяха по-добри от "дублажа", независимо от рейтингите) ще се занимава с подобни неща. НО трябва да намери решение подходящо за себе си. Ако и да смири Егото си.

Редактирано от Sessily (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.