Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Росен Петров напусна Слави Трифонов и прави собствено шоу

Featured Replies

...НО трябва да намери решение подходящо за себе си. Ако и да смири Егото си.

С това съм напълно съгласен, но отново проблемът се свежда до пазарните ограничения, неслучайно все върху това акцентирам.

Лош или добър, Слави се е доказал многократно, съмнявам се някой да оспорва това. Разбира се, няма нищо вечно на този свят и е съвсем нормално кариера като неговата да има и върхове, и пропадания, казано по шофьорски "горна и долна мъртва точка", а Дългият очевидно сега отива към дъното. Действително трябва да направи нещо значимо, т.е. уникално, че да привлече отново аудиторията към себе си.

Преди няколко години и Любен Дилов напусна "7/8", но не се вдигна толкова шум, поне в по-значимите медии (не чета и не гледам жълти и не мога да ги коментирам). Сега си отива останалата половинка и Слави (о)става сам - било чорбаджия, било самотник, това още не знаем. Но не смятам, че отсъствието на Росен ще промени с нещо шоуто, защото екипът, който остава съвсем не е за изхвърляне, тъкмо напротив. Няма незаменими хора, Росен още по-малко е такъв.

• Отговори 72
  • Прегледи 18,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Лош или добър, Слави се е доказал многократно, съмнявам се някой да оспорва това.

Абсолютно съм съгласна. Както с цитираното по-горе, така и с всичките ти мнения по темата дотук.

Само че аз се съмнявам, че като изключим моето и твоето мнение, друг едва ли ще признае посоченото в цитата.

Характерна черта на българина е да критикува /меко казано/ хора, постигнали и направили нещо съществено в живота си. Не съм нито от фен клуба на Дългия, нито му следя на всяка цена шоуто, но очаквам всички компетентно да изкажат негативното си отношение към него, без да си дадат сметка какво е "струвало" на Слави и екипа му цялото това ефирно време в продължение на толкова години. Най-малкото са забавлявали достатъчно хора /дори и вас самите в определен период от време, обзалагам се/, за да заслужат уважението ви. Обнадеждаващото е, че все още се намират трезво мислещи и обективни хора.

Най-важното нещо е напускането. То е краеъгълен камък на ежедневната ни борба с нашата трудоспособност и идеология! :)

Minute after minute...hour after hour :)

Харесвам шоуто на Слави, но не го гледам много отдавна. Просто ми харесва мисълта че, ако реша да гледам нещо смешно мога да го гледам. В крайна сметка не съм го пускал от поне 2 години ;) . Напоследък не пропускам АЛАМИНУТ- много са свежи biggrin.gif

Редактирано от djulss (преглед на промените)

Отговор на Росен Петров в форума на шоуто на Слави и във вестник Труд.

http://forum.slavishow.com/viewtopic.php?t=17878

http://forum.slavishow.com/viewtopic.php?t...&strart=105

Надявам се сега всичко да ви стане ясно.И да не си измисляте несъществуващи скандали между Росен и Слави.

Голям праз!

Роската го бива за сценарист, но не и за водещ. Вземе се изтапанчи в некое предаване ще гледаме сеир. Лично аз винаги съм се чудила защо от всички сценаристи той най-много е излизал пред камера. Притежава кошмарно излъчване. По време на болестта на Слави просто се видя колко може.

А че шоуто ще си продължи няма спор, гледам си го редовно, че и повторенията. Незаменими хора няма.

Отговор на Росен Петров в форума на шоуто на Слави и във вестник Труд.

http://forum.slavishow.com/viewtopic.php?t=17878

http://forum.slavishow.com/viewtopic.php?t...&strart=105

Надявам се сега всичко да ви стане ясно.И да не си измисляте несъществуващи скандали между Росен и Слави.

Не се изненадвам, че хора с идеи, напускат BTV . Все ми се струва, че проблемът е финансов, защото BTV не успяха да вземат за следващите години, излъчванията на F1. Явно някой от шефовете си е въобразил, че телевизията е с достатъчен рейтинг, за да се хвърлят луди пари. Крива сметка или добре пресметнат риск? Според мен начало на УПАДЪК!

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

Слави Трифонов е една истинска Лили Иванова в шубизнеса, разчита на стари лаври, изключително себичен, тъп, неинтелигентен с ужасен учиндолски вкус, крайно време е да го разкарат от националните медии

От форума:

SimVlah

Местожителство: София

Колко ли зле трябва да е човек за да има такъв брой мнения в толкова безмислен форум.

А иначе по темата:Няма значение кой напуснал,кой постъпил,щом всичките "патриоти " в това шоу са си регистрирали фирмите в Кипър.В крайна сметка всичко опира до пари,и ние няма да сме тези които ще намажат от това.

Лека вечер!

в този вариант никога няма да ги видиш...

прекалено са наясно кой доколко и с кого може да вирее...

плюс това не знам защо се заблуждавате, че някой напуска просто ей така - скимва му и тръгва...

всичко е дълбоко премислено и най-вече пресметнато откъм финанси...

Ще видиш стандарта - облечени като кретени със щръкнали коси и разпасани дрехи ръсещи жаргонни думи или правещи се на палячовци - преди имах по - високо мение за тях. А колкото до Слави - най - накрая извънземни ще го отвлекат ако трябва за да има рейтинг biggrin.gif

Не се изненадвам, че хора с идеи, напускат BTV . Все ми се струва, че проблемът е финансов, защото BTV не успяха да вземат за следващите години, излъчванията на F1. Явно някой от шефовете си е въобразил, че телевизията е с достатъчен рейтинг, за да се хвърлят луди пари. Крива сметка или добре пресметнат риск? Според мен начало на УПАДЪК!

Абе нали и там има сапунки biggrin.gif

... Все ми се струва, че проблемът е финансов, защото BTV не успяха да вземат за следващите години, излъчванията на F1...

Може и да е финансов, но не мисля, че TV7, която ще излъчва Ф1 от следващия сезон разполага с повече пари, а дори и да разполага, то това не е единственият критерий - програмата е достъпна само за част от населението, някъде четох наскоро, че около 46-48% от страната е "кабелизирана".

Напускането на Росен едва ли ще има финансово отражение върху медията, пък и договорът за излъчване на шоуто е сключен със "7/8", а не с Росен или което и да е друго физическо лице.

Имах предвид появата на нов национален канал, явно е, че 2 са крайно недостатъчни. Не разбирам нищо от радиочестоти, но от СЕМ или както се нарича сега, да се говори, че няма свободна честота ми звучи абсолютно несериозно.

Тази TV2 нали я направиха 3-та национална телевизия.

Редактирано от ImperatorA (преглед на промените)

bTV е монополист в телевизионната реклама, най-печелившата медиА в България, по-скоро причината е че не може заради това да плаща каквато и да е цена за продукти от които възвръщаемостта не е достатъчна, за TV7 не печалбата е водеща в конкретния случай

Росен Петров да не се показва по телевизията, някой няма ли да му каже че изглежда зле и да си стои отзад и да се занимава с това което може.

Аман от самочувствие без покритие!

Тази TV2 нали я направиха 3-та национална телевизия.

Така е, но имах предвид истинска национална телевизия, а TV2 в сегашния си вид и програмна схема съвсем не покрива представите ми за такава.

Поредните алъш - вериш - и .... :down: Хич не ме е еня вече .... А и тоя Росен бая ми лази по нервичките ... Да се оправя :)

Така е, но имах предвид истинска национална телевизия, а TV2 в сегашния си вид и програмна схема съвсем не покрива представите ми за такава.

Телевизиите са четири! Сега като дойде Европейското и Олимпиадата, коя телевизия ще гледаш?

Другите ще са на почивка от БитиВито, а някои май ще поработват през лятото, въпреки че са си добре коментаторите на БНТ! Ходят си насам и натам :)

Сашо Йовков в Пекин ;)

Телевизиите са четири! Сега като дойде Европейското и Олимпиадата, коя телевизия ще гледаш?...

Европейското ще гледам по Диема (както и почти всички мачове от Англия), но това не я прави национална медия, след като 1/2 от населението няма достъп до нея. Олимпиадата в Пекин ми е точно последната грижа, а и има Eurosport на български, защо трябва да я гледам непременно по БНТ?

И понеже темата е за напускането на Росен Петров и интересът на две медии към него, бих попитал някой знае ли кои са те?

Правите си грешни изводи за Слави Трифонов само от телевизония екран.

Истината е обаче съвсем друга.

Извън екрана Слави е много мил и добър човек ,които не отказва подписи на своите почитатели.

Много мразя хора ,които си правят грешни изводи само от тв екрана.

Правите си грешни изводи за Слави Трифонов само от телевизония екран.

Истината е обаче съвсем друга.

Извън екрана Слави е много мил и добър човек ,които не отказва подписи на своите почитатели.

Много мразя хора ,които си правят грешни изводи само от тв екрана.

Ти пък да не си му говорител?

Нека да напуска и без това вече едва ли има какво да даде на едно така или иначе умиращо предаване.

И по добре да не се показва по телевизията че е адски антипатичен. Прилича на червей с ехида усмивка. angry.gif Ужас.

• 5 седмици по-късно...

Щом тази вечер започна да обучава Борис Солтарийски...

Дано се оправи момчето-за ролята на водещ

Желая му успех!

cool.gif

Репертуара на Слави Трифонов се изчерпва и Росен Петров е постъпил правилно.Той вижда,че рейтинга на предаването спада и няма вече живот в него :)

Репертуара на Слави Трифонов се изчерпва и Росен Петров е постъпил правилно.Той вижда,че рейтинга на предаването спада и няма вече живот в него :)

Така си е-кораба потъва и всеки се спасява поединично

Да бе то от как се помна разправят, че рейтинга му пада, затва във вибокса всеки ден най-гледаните клипчета са от Шоуто на Слави.

Особено с Кандидати за Слава мноо си вдигнаха рейтинга сиг съм

• 2 седмици по-късно...

Рейтинга на Слави спадал.Ако беше сега нямаше кандидати за слава да са най гледаното предаване за юни.

Шоуто на Слави е в почивка от 4 август.А на септември 2008 са отново на екрана на тв БТВ.

И главния сценарист на шоуто Иво Сиромахов също го потвърди.

http://forum.slavishow.com/viewtopic.php?t...&start=1320

Редактирано от ati111 (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.