Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Росен Петров напусна Слави Трифонов и прави собствено шоу

Featured Replies

Слави остана и без Стефка

Екипът на Слави Трифонов се разпада. Режисьорите в "Шоуто на Слави" Стефка Райкова и Васил Лесов напускат предаването на Слави Трифонов. Напускането на двамата става само дни преди началото на новия сеозн за предаването. Райкова и Лесов, които всъщност са съпрузи, твърдят, че вече имат предложения за нова работа. Не е ясно дали „новата работа” няма да е в следващия проект на Росен Петров, с когото двамата са се срещнали малко преди да стане ясно, че напускат. Dnes.bg припомня, че в края на май един от ключовите сценаристи на предаването - Росен Петров напусна екипа на предаването и обяви, че ще води собствено шоу. / Днес.бг

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

• Отговори 72
  • Прегледи 18,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Хубаво е да има малко конкуренция, защото Вечерното шоу на Азис едва ли може да го бие по рейтинг. Ще видим Росен какво ще направи, дано да е нещо добро :)

Слави остана и без Стефка

Екипът на Слави Трифонов се разпада. Режисьорите в "Шоуто на Слави" Стефка Райкова и Васил Лесов напускат предаването на Слави Трифонов. Напускането на двамата става само дни преди началото на новия сеозн за предаването. Райкова и Лесов, които всъщност са съпрузи, твърдят, че вече имат предложения за нова работа. Не е ясно дали „новата работа” няма да е в следващия проект на Росен Петров, с когото двамата са се срещнали малко преди да стане ясно, че напускат. Dnes.bg припомня, че в края на май един от ключовите сценаристи на предаването - Росен Петров напусна екипа на предаването и обяви, че ще води собствено шоу. / Днес.бг

Докато Иво Сиромахов е там-шоуто ще си е на ниво.

А колкото до напускащите-всеки си има планове за бъдещето и собствен живот.На тяхно място пък ще дойдат други, ще напишат нещо ново, ще разнообразят шоуто :)

Всъщност от една страна май е по-добре да се сменят някои хора, че иначе се тъпче на едно място и няма развитие, ще видим този сезон как ще бъде...

Току-що обявиха конкурс за сценаристи на шоуто :)

да не си решил да кандидатстваш biggrin.gif

Дано обаче да се явят интересни хора, а не такива, дето да искат само да се срещнат с някой от екипа и да не са никак забавни, продуктивни и т.н.

да не си решил да кандидатстваш biggrin.gif

Дано обаче да се явят интересни хора, а не такива, дето да искат само да се срещнат с някой от екипа и да не са никак забавни, продуктивни и т.н.

защо ли пък не ?

(обаче не отговарям на твоите критерии)

• 2 седмици по-късно...

И Евгени Димитров - Маестрото бяга от Слави Трифонов

1150106_orig.jpg

И Евгени Димитров - Маестрото, ръководител на "Ку Ку бенд" - оркестъра в телевизионното шоу на Слави Трифонов по Би Ти Ви, също ще напусне екипа, твърдят служители от продукцията.

Екипът на Трифонов неудържимо се разпада. Първо си тръгна най-верният съдружник на водещия - обявяваният години наред за главен сценарист Росен Петров.

После напуснаха двамата режисьори - съпрузите Стефка Райкова и Васил Лесов, които веднага бяха поканени от Росен Петров, няколко сценаристи и танцьорки.

В продуцентската къща се твърди, че провалът на предаването "Пей с мен" по Нова телевизия окончателно е развалил отношенията между Трифонов и музиканта Димитров, който искал да замине за Съединените щати.

Преди няколко дни Слави Трифонов, който има договор с Би Ти Ви за още поне две години, обяви нова инициатива - да жени млади двойки в студиото си пред зрителите.

източник:netinfo.bg

Докато Иво Сиромахов е там-шоуто ще си е на ниво.
Ти знаеш ли, че той си има частен форум? Сега го разглеждах.

ПП: Препоръчва филма на Емир Кустурица "Обещай ми".

Изключително забавната лента проследява историята на Цане, дядо му, учителката и кравата, които са единствените обитатели на малко селце. Усещайки наближаващата смърт, дядото изпраща Цане в града с пожелание да изпълни завета му: да продаде кравата, с парите да купи икона, с остатъка каквото си иска и накрая да си намери жена
Ти знаеш ли, че той си има частен форум? Сега го разглеждах.

ПП: Препоръчва филма на Емир Кустурица "Обещай ми".

Да :huh:

отдавна чета всичко, което публикува там (нима си се съмнявала в мен ?) :angry:

• 4 месеца по-късно...

Росен Петров с „Операция Слава” по bTV

От 7 февруари bTV стартира ново 12-серийно токшоу, посветено на българската история, с водещ Росен Петров.

Росен Петров с „Операция Слава” по bTV„Операция Слава” ще се излъчва всяка събота в 22.30 часа. Предаването се посвещава на 100-годишнината от обявяването на независимостта на България и ще показва на зрителите по модерен начин миговете на върховно национално усилие и дните на триумф и трагедия. Според продуцентите от Dream Team Productions токшоуто е телевизионна „операция”, която ще повдигне националното самочувствие на българина.

Съдържанието на продукцията ще бъде съсредоточено в две рубрики - “Великите битки на България” и „Забравени герои”. В първата по модерен начин ще се разказва за великите битки на българите в нашата история – битката в Онгъла, довела до основаването на Българската държава, спасяването на Европа от Тервел и разгрома на арабите под Константинопол, победата на хан Крум във Върбишкия проход, победата на Симеон Велики при Ахелой, разгрома на кръстоносците при Одрин 1205 г., победата на Иван Асен ІІ край Клокотница, епопеята на Шипка, битката при Сливница от Сръбско–българската война 1885 г., настъпателната операция при Люлебургаз и Лозенград 1912 г. и превземането на Одрин 1913 г., епопеята на Дойран 1916 - 1918 г., битката за Тутракан 1916 г., атаката на Стражин и Страцин и Дравската епопея 1944 – 1945 г. Чрез специални ефекти и компютърни възстановки зрителите ще научат за българската история на популярен, достъпен език. Водещият ще представя и общата политическа обстановка в навечерието на битките, портрети на нашите и чужди военначалници и владетели, въоръжението и облеклото на противостоящите армии, общия ход на сраженията и последствията от битките.

В рубриката „Забравени герои” зрителите ще могат да проследят кратки телевизионни разкази за съдбата на хора, които с живота си са отстоявали личната си и националната независимост. Сред тях са герои във войните за национално обединение, българи с принос в световната наука и други хора, чиито живот и дела заслужават да бъдат популяризирани сред широката аудитория.

„Операция Слава” се осъществява в студио с декор, обединяващ модерната телевизионна визия с патриотичната символика.

Източник

Така е, но трудно ще намери аудитория в събота вечер в 22:30 ч - това надали е най-уместният час за излъчване на публицистика, пък макар и на толкова сериозни и интересни теми.

Така е, но трудно ще намери аудитория в събота вечер в 22:30 ч - това надали е най-уместният час за излъчване на публицистика, пък макар и на толкова сериозни и интересни теми.

По това време тези, които са си в къщи обикновенно са хора, които не се интересуват от нощния живот - следователно зяпат телевизия.

защо да не се научат малко на уроците от историята ? cool.gif

Хлевоустий! Да ти призная, че и в 20.00 да го излъчват, който не се интересува, няма да го гледа.

Въпрос на желание е да научиш нещо. Не става с фунията laugh.gif Нито пък насила.

Росен винаги добре се е справял с тематичните предавания и аз определено ще го гледам с интерес.

Мда.

Освен това предаването "Час по България" на Божидар Димитров не се радва на голяма популярност, въпреки че времето за излъчване е добре подбрано.

Вярвам, че Росен ще се справи успешно със проекта си :)

:) Противно на вашите очаквания, аз мисля, че ще е тъповато. В крайна сметка ще видим кой се е оказал прав. Но в 22 часа да ме учат на история ми се струва абсурдно. А Росенче и преди съм писала тук, ми е супер антипатичен. Не мога да го възприема като водещ и това си е...

Ще ти призная нещо, Динди. От доста години пиша във форума на Шоуто, имала съм възможността да разговарям с доста от сценаристите, всеки от тях е уникален и от всекиго съм понаучила нещо, а те от нас(от форумистите) много идеи са взимали. Росен и на мен не ми допада като визия, но те уверявам, че ако имаш възможност да поразговориш с него... ще усетиш това, което усетих и аз. Той е много искрен в това, което прави. Тук не става въпрос на някакъв кух патриотизъм, а за напомняне... Но както казваш: Ще видим!

Надявам се предаванията да не ми звучат като приказката за голия цар, голия народ и Големия Щастливец, който с гордост се бие в косматите гърди и вика: "Булгар!Булгааар!".

Не ме разбирай погрешно. Не казвам, че Росен няма качества. Разбира се, че има и те са много. Просто за водещ не става. В крайна сметка най-големия съдник е публиката и ще видим колко време това предаване ще се задържи на екран.

По това време тези, които са си в къщи обикновенно са хора, които не се интересуват от нощния живот...

Очевидно е, но колко от тия, дето си седят вкъщи (слагам и себе си вътре) точно в събота вечер в 22:30 ч ще гледат сериозно, поне според очакванията предаване, от което всеки би могъл да научи нещо, особено пък интересуващите се от българската (и не само) история?

И най-вероятно няма да го гледам не защото по друг канал ще върви кой знае колко интересен филм, такива отдавна не се излъчват в родния ефир, а защото часът е доста късен и почти сигурно вече ще съм заспал след поредния работен ден, ако и да е събота. Много по-удачно би било това да се излъчва друг часови пояс, да речем от 18 до 19 ч.

Нел, съгласен съм, че не става с фунията, но не е и нужно.

„Операция Слава” с водещ Росен Петров

12-серийно токшоу посветено на българската история

стартира на 7 февруари по bTV

ще се излъчва всяка събота в 22.30 часа

ОК, коментара ми е: този слот е същия като на Слави т.е. ще разчита на хората с изграден навик да го гледат, като добавят още един ден в седмичната си програма, този слот е типичен за късния (втория) филм т.е. ако си си вкъщи и не ти се спи - ще има с какво да си разнообразиш вечерта.

• 1 месец по-късно...
Росен Петров с „Операция Слава” по bTV

От 7 февруари bTV стартира ново 12-серийно токшоу, посветено на българската история, с водещ Росен Петров.

Росен Петров с „Операция Слава” по bTV„Операция Слава” ще се излъчва всяка събота в 22.30 часа. Предаването се посвещава на 100-годишнината от обявяването на независимостта на България и ще показва на зрителите по модерен начин миговете на върховно национално усилие и дните на триумф и трагедия. Според продуцентите от Dream Team Productions токшоуто е телевизионна „операция”, която ще повдигне националното самочувствие на българина.

Съдържанието на продукцията ще бъде съсредоточено в две рубрики - “Великите битки на България” и „Забравени герои”. В първата по модерен начин ще се разказва за великите битки на българите в нашата история – битката в Онгъла, довела до основаването на Българската държава, спасяването на Европа от Тервел и разгрома на арабите под Константинопол, победата на хан Крум във Върбишкия проход, победата на Симеон Велики при Ахелой, разгрома на кръстоносците при Одрин 1205 г., победата на Иван Асен ІІ край Клокотница, епопеята на Шипка, битката при Сливница от Сръбско–българската война 1885 г., настъпателната операция при Люлебургаз и Лозенград 1912 г. и превземането на Одрин 1913 г., епопеята на Дойран 1916 - 1918 г., битката за Тутракан 1916 г., атаката на Стражин и Страцин и Дравската епопея 1944 – 1945 г. Чрез специални ефекти и компютърни възстановки зрителите ще научат за българската история на популярен, достъпен език. Водещият ще представя и общата политическа обстановка в навечерието на битките, портрети на нашите и чужди военначалници и владетели, въоръжението и облеклото на противостоящите армии, общия ход на сраженията и последствията от битките.

В рубриката „Забравени герои” зрителите ще могат да проследят кратки телевизионни разкази за съдбата на хора, които с живота си са отстоявали личната си и националната независимост. Сред тях са герои във войните за национално обединение, българи с принос в световната наука и други хора, чиито живот и дела заслужават да бъдат популяризирани сред широката аудитория.

„Операция Слава” се осъществява в студио с декор, обединяващ модерната телевизионна визия с патриотичната символика.

Източник

Супер, са и ако Слави се напусне ще е яко biggrin.gif , шегувам се разбира се. Ако погледнем от добрата страна Слави е пич.Иначе за Росен много жалко, струваше ми се интелигентен на външен вид макар да не го докарваше до много добра визия.

• 3 седмици по-късно...

a_a0cc9.jpg

Алекс Раева ще е първият гост в новото шоу на Росен Петров

Бившата вокалистка от "Шоуто на Слави" Александра Раева ще е първата гостенка на… шоуто на Росен Петров, което предстои да тръгне по bTV.

Предаването ще се казва “Росен и Комиците”. Евтим Милошев и Любо Нейков чрез продуцентската си компания “Дрийм тийм” правят токшоу също като на Дългия – водещият разговаря с известни и интересни хора. То вероятно ще се излъчва във времето освободено от “Това го знае всяко хлапе”. От всички почти 8 милиона българи честта да го открие се пада на Александра Раева. Самата Алекс сподели преди време в интервю: "Шоуто на Слави" никога няма да бъде затворена страница. Всички от екипа са ми много близки и ако съм достойна да бъда някога гост на шоуто, ще бъда гост.” Надали обаче ще и се случи да гостува при Слави след гастрола й при Росен. Трифонов не прощава такива предизвикателства.

Източник: vip-bg.info

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.