Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Eset NOD32 - въпроси и мнения - част 1

Featured Replies

10x Night Raven, но ме интересува твоята препоръка, да го спра ли или не?

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 290,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

10x Night Raven, но ме интересува твоята препоръка, да го спра ли или не?

Ами ако не изпитваш параноя, че могат да ти точат ценна информация, е по-добре да е включено всичко. Или ако ще изключваш нещо, да е изпращането на статистическа информация, а не целия ThreatSense.Net.

Проблемите, които споделяте, няма да съществуват, ако ползвате лицензиран НОД 32 :angry:

Проблемите, които споделяте, няма да съществуват, ако ползвате лицензиран НОД 32 :angry:

Невярно твърдение.

Редактирано от Night_Raven (преглед на промените)

:angry:

Проблемите, които споделяте, няма да съществуват, ако ползвате лицензиран НОД 32 ;)

да и аз мисля така

:angry:

да и аз мисля така

Отново: това НЕ е вярно. От опит го знам.

И аз подкрепям мнението на Гарванът, и аз съм с уж "лицензирана" верися, а съм имал доста проблеми, като тези които са с кракнати версии и задават въпросите си :angry:

Преди няколко дни прчетох за nod32 - 2.7 във в. Компютри и съм на мнение,че е по-доре да си го купиш и да си спокоен , че няма да имаш подобни проблеми. :angry:

ехоооооооо,никои ли не споделя моето мнение sad.gif

Отново: това НЕ е вярно. От опит го знам.

кракът за NOD дефакто увеличава Trial-периода на няколко цифрено число. А trial означава ограничен период за ползване на напълно функциониращ продукт. Всеки с твърдение "купете за да сте спокойни" работи в Eset или е страшно заблуден

Редактирано от prwvu (преглед на промените)

Преди няколко дни прчетох за nod32 - 2.7 във в. Компютри и съм на мнение,че е по-доре да си го купиш и да си спокоен , че няма да имаш подобни проблеми. :angry:

Съжалявам, че ще трябва да ти го кажа, но закупуването на NOD32 не те лишава от тези проблеми. Няма как да стане.

вие сигурни ли сте , че сава дума за новата 2.7 версия ?????????????????????

За6тото аз чух доста добри не6та за новата версия!

този път е с Anti-stealth технология за откриване и обезвреждане на активни rootkits,които обикновенно остават скрити от обикновенния потребител.

кракът за NOD дефакто увеличава Trial-периода на няколко цифрено число. А trial означава ограничен период за ползване на напълно функциониращ продукт

Кракът вече е отделен въпрос, защото той не се знае и къде другаде бута, но не би трябвало да е причината, защото такива проблеми сме имали аз (а аз не ползвам кракнат NOD) и други хора, които също не ползват кракната версия.

този път е с Anti-stealth технология за откриване и обезвреждане на активни rootkits,които обикновенно остават скрити от обикновенния потребител.

1. Няма значение за коя версия става въпрос.

2. Споменах в преден коментар за промените. :angry:

така поне пише!!!!!!! и о6те една дузина обе6таващи неща!

1. Чак една дузина не са промените. По-скоро са малко. Големите промени явно се пазят за версия 3.

2. Моля те, като пускаш отговор, използвай бутоните "Бърз отговор" или "Нов отговор" най-отдолу в темата, а не цитирай сам себе си. :angry:

простете ми,4е ви обезпокоих но нямам представа как да полу4а новата версия ако не я купя!

простете ми,4е ви обезпокоих но нямам представа как да полу4а новата версия ако не я купя!

Демо винаги можеш да си изтеглиш безплатно от официалния сайт на NOD32. Комерсиалната (не демо) версия можеш да изтеглиш също от там, но трябва да имаш име и парола, които получаваш като я закупиш. Из нета също се намират такива, но се банват бързо от Eset и няма да можеш да ъпдейтваш дълго.

P.S.: моля те, не използвай "4" вместо "ч".

Той може да не е, но има много други които са!!! Внимавай как пишеш в този форум и какво ти е отношението към другите, особено към тези, които ти помагат!

Редактирано от tigertron (преглед на промените)

имам две въпросчета за Нод 32

какво означава това-http://i.data.bg/06/12/19/160625_orig.jpg

и тва също?->>http://i.data.bg/06/12/19/160644_orig.jpg не мога ли да ъпдейдвам????

Ами първото означава че НОД-а се е ЪПДЕЙТНАЛ до последно... а второто ти показва че неможе повече да се ъпдейтне защото ти си със най-новите ъпдейти... :)

Ами първото означава че НОД-а се е ЪПДЕЙТНАЛ до последно... а второто ти показва че неможе повече да се ъпдейтне защото ти си със най-новите ъпдейти... :)

Благодаря много..значи всичко е ок!

Значии при мен има следната проблемация.

С вградения модул в Absolute Uninstaler, след премахването на дозина програмки реших да почистя регистрите, направих го и рестартирах, но при стартиране на компютъра долу в трея иконката на нод я няма, пробвах да я добавя в регистри като въвеждам пътя към nod32kui, слагам в папката стартъп, но, като направя тези магий, като стартирам ми пише в някакво прозорче за някакъв карнел сервиз, но това е само когато съм ги слагал някъде, сега съм ги изтрил и пробвах, отворих ломалка.ру, изтеглих програма, нод блокира достъпа, което значи, че работи, от дц-то изтеглих един файл, изтри се, но не се обади, което пак ме кара да мисля, че работи, в Task Mangera, nod32krn.exe е стартиран, и си работи перфектно.

А като цъкна на иконката на нода, ми се появява следното нещо (когато сканира програмата дали всичко е ок).

Eто картинката, кажете ок ли са нещата, така като гледам да, но да се уверя.

2laxaj4.png

А и, след като стартирам ръчно нод32куи, от папката ЕСЕТ, всичко си тръгва и работи безотказано,

а да добавя, че след почистването/поправянето на регистрите, направих бекъп, но уви - резултатът беше същия.

Къде ли е проклетия проблем, мен не ме бърка и така да стои, но съм си свикнал с иконката в трея, я трябва да бутна нещо я това онова, къде да ровя из папки за да стартирам контролния център :)

Благодаря преварително :)

Ами опитай с преинсталация:

1. Деинсталираш.

2. Рестартираш.

3. Триеш папката на NOD32 и чистиш регистрите.

4. Инсталираш наново.

И аз първо за това си помислих, но ми омръзна всеки месец почти (миналия като чистих пак регистрите) трябваше да преинсталирам, сега пак..

Ще си карам така и това е, какво да се прави :)

Странно, при мен няма такъв проблем, въпреки че също ползвам Absolute Uninstaller.

Ами не, незнам къде е проблема, но с регсуперме, и регклиънър преди време трих и пак се появиха някакви проблеми, три някакви ключове, нещо за есет, нод32 ли какво беше и, пак проблеми, при стартиране пише, нещо за карнел сервиза, а той включен, ги така 2 пъти преинсталирах програмата, сега ще я оставям, че ми писна вече sad.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.