Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Eset NOD32 - въпроси и мнения - част 1

Featured Replies

Български за НОД32 2.51.30 с инсталатор и деинсталатор - повече информацияфорума на Калдата

теглене от тук 158 кб

САМО ЗА ВЕРСИЯ 2.51.30

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 290,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Можеш да пуснеш НОД като си в Safe Mode, понеже доколкото разбирам вирусите го блокират, ако не ги изчисти така, поне ще може да ги видиш на спокойствие и да ги изтриеш ръчно, както ти препоръча NoMoreFentazy.

с риск да досадя,ама как се подкарваше под сейф мод,наистина незнам,а ще ми е много полезно.

с риск да досадя,ама как се подкарваше под сейф мод,наистина незнам,а ще ми е много полезно.

Когато пуснеш компютъра натискаш клавиш F8 от клавиатурата. От появилото се меню избираш Save Mode. Това е.

В един руски форум попаднах на мнение, че програмата активирана с Fix неработи на 100%, както ако е активирана с име и парола. Имаше и противоположно мнение, но бих искал да чуя и българско мнение по въпроса.

• 2 седмици по-късно...

въвеждам СД кей на НоД32 2,7 версия и после при ъпдейд ми дава да въведа име и парола. въвеждам, но като дам ОК нещо не се случва? защо е така?

въвеждам СД кей на НоД32 2,7 версия и после при ъпдейд ми дава да въведа име и парола. въвеждам, но като дам ОК нещо не се случва? защо е така?

Може името и паролата да са невалидни вече, ако си ги докопал някъде в интернет. Става въпрос за демото или за комерсиалната (платената)?

демо... е от нета ги изрових ма май са невалидни . е ще потърся други:lol6:

Е, ако ще ползваш NOD с име и парола, по-добре си изтегли директно платената версия, вместо да активираш демото. :nono: Линкче: NOD32 2.70.23 (11.19MB).

Здравейте!От скоро имам компютър използвам НОД32 но по ми изписва че е стара и сигурно не е много ефективна искам да ви попитам какво да я правя и дали да си качвам нова?Моля ви да ми помогнете!

Здравейте!От скоро имам компютър използвам НОД32 но по ми изписва че е стара и сигурно не е много ефективна искам да ви попитам какво да я правя и дали да си качвам нова?Моля ви да ми помогнете!

Явно става въпрос, че не е обновена. Копирай информацията от NOD32 тук. Кликни върху иконата на NOD32, после кликни два пъти върху NOD32 System Tools, после върху Information, после вдясно бутона Copy to clipboard и накрая го paste-ни тук.

NOD32 antivirus system information

Virus signature database version: 1.1100 (20050518)

Dated: Wednesday, May 18, 2005

Virus signature database build: 5616

Information on other scanner support parts

Advanced heuristics module version: 1.013 (20050303)

Advanced heuristics module build: 1078

Internet filter version: 1.002 (20040708)

Internet filter build: 1013

Archive support module version: 1.030 (20050419)

Archive support module build version: 1117

Information about installed components

NOD32 For Windows NT/2000/XP/2003 - Base

Version: 2.50.19

NOD32 For Windows NT/2000/XP/2003 - Internet support

NOD32 for Windows NT/2000/XP/2003 - Standard component

Operating system information

Platform: Windows XP

Version: 5.1.2600 Service Pack 2

Version of common control components: 5.82.2900

RAM: 1024 MB

Processor: Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz (3010 MHz)

NOD32 antivirus system information

Virus signature database version: 1.1100 (20050518)

Dated: Wednesday, May 18, 2005

Virus signature database build: 5616

Information on other scanner support parts

Advanced heuristics module version: 1.013 (20050303)

Advanced heuristics module build: 1078

Internet filter version: 1.002 (20040708)

Internet filter build: 1013

Archive support module version: 1.030 (20050419)

Archive support module build version: 1117

Information about installed components

NOD32 For Windows NT/2000/XP/2003 - Base

NOD32 For Windows NT/2000/XP/2003 - Internet support

NOD32 for Windows NT/2000/XP/2003 - Standard component

Operating system information

Platform: Windows XP

Version: 5.1.2600 Service Pack 2

Version of common control components: 5.82.2900

RAM: 1024 MB

Processor: Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz (3010 MHz)

Инсталирана ти е стара версия на NOD32 - 2.50.19, която е и платена и за която са нужни име и парола, за да се обновява, каквито ти явно нямаш въведени и програмата не се ъпдейтва. Ако все пак имаш име и парола (закупила си програмата или ги имаш отнякъде), изтегли най-новата платена версия: NOD32 2.70.23 Commercial (11.19MB). Ако нямаш име и парола, можеш да изтеглиш демо версията, която е валидна 30 дни: NOD32 2.70.16 Demo (11.3MB).

Редактирано от Night_Raven (преглед на промените)

Според мен става въпрос не за самата версия на Нод 32, а за вирусните дефиниции!

Направи ъпдейт и виж, дали пак ще ти изписва същото!

ок първо да ти кажа какво ми изписва когато тръгна да сканирам файлове:

The current threat database is out-of-date It is highly recommended that you update NOD32 immediately to ensure that newly discovered threats will be detected

ок първо да ти кажа какво ми изписва когато тръгна да сканирам файлове:

The current threat database is out-of-date It is highly recommended that you update NOD32 immediately to ensure that newly discovered threats will be detected

Силви, изписва ти, че вирусните дефиниции са стари и трябва да се обновят, за да е сигурно, че Нод 32 ще откре по-новите заплахи бродещи из мрежата!

Night Raven е прав! Стара е и самата версия на програмата, не само вирусните дефиниции.

Не знам защо става така - включил съм автоматично обновление и на дефинициите, и на самата програма, но моята версия е 2.51.20. Както разбирам от форума, вече има и по-нови версии. Иначе дефинициите ми се обновяват всеки ден.

Не знам защо става така - включил съм автоматично обновление и на дефинициите, и на самата програма, но моята версия е 2.51.20. Както разбирам от форума, вече има и по-нови версии. Иначе дефинициите ми се обновяват всеки ден.

Доколкото знам компонентния ъпдейт (на самата програма) още се внедрява. Аз самият също не получих покана да го инсталирам при моите ъпдейти на дефинициите. Дано скоро го вградят. Иначе винаги можеш да си изтеглиш новата версия и да я инсталираш, като запазиш настройките (оставяш отметката на Use current settings в началото на инсталацията).

и аз имсм един проблем с нод32 от не иска да се update-ва сама някои ми каза 4е ми трябват некви fixove но нз от каде да ги намеря и а след товяа как да ги оправя моля помагаите sad.gif

и аз имсм един проблем с нод32 от не иска да се update-ва сама някои ми каза 4е ми трябват некви fixove но нз от каде да ги намеря и а след товяа как да ги оправя моля помагаите sad.gif

1) Има специална тема за NOD32 в същия раздел.

2) Пунктуация нещо?

3) Дори и първите две забележки да отсъстваха, остават правилата на форума, цитат от които е:

2.10 Забранено е публикуването и разпространението на незаконни програми, кракове, пачове и серийни номера, както и заявките за такива.

Съвет: намерете си NOD32 - v 2.51.8.0 и ще забравите за проблемите си!!! cool.gif

Съвет: намерете си NOD32 - v 2.51.8.0 и ще забравите за проблемите си!!! cool.gif

И как това ще ликвидира проблемите?

Нормално ли е nod32krn.exe да ми тегли 24МБ RAM?

Правилно е да се каже "използва" или "заема" не да ти тегли.

А по въпроса - да, нормално е.

ок едитнах го,но 24МБ ми се виждат страшно много

ок едитнах го,но 24МБ ми се виждат страшно много

Много на душманите :yanim:

За сравнение само realtime скенера на Symantec използва около 40MB.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.