Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Eset NOD32 - въпроси и мнения - част 1

Featured Replies

Благодаря на всички!

Редактирано от tigertron
Пиши на кирилица! (преглед на промените)

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 290k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Въпросът ми е следния:при изключване на компа флопито 3 пъти пристъргва - сигурен съм,че е от антивирусната,защото преди време бях с друга и тогава само един път сканираше(?).Има ли начин да се изключи проверката на флопито при изход :P

Кликаш върху иконата на NOD в системния трей -> AMON -> вдясно Setup и махни отметката на Diskette или Shutdown.

Преди като стартирах компа ми се появяваше иконката на Нода в трея

а сега вече не става така-няма я иконата в трея но нода си стартира при стартирането на компа и се ъпдейтва на 2-3 часа

от какво се е получило?

Преди като стартирах компа ми се появяваше иконката на Нода в трея

а сега вече не става така-няма я иконата в трея но нода си стартира при стартирането на компа и се ъпдейтва на 2-3 часа

от какво се е получило?

От какво се е получило е неясно, но би трябвало да се оправи така: пусни Notepad, пейстни вътре следния текст (забележка: ако NOD32 ти е инсталиран в друга папка, редактирай пътя):

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]

"nod32kui"="\"C:\\Program Files\\Eset\\nod32kui.exe\" /WAITSERVICE"

после File -> Save as..., пишеш някакво име и добавяш .reg и запазваш. После го стартираш, потвърждаваш с Yes и после OK. На следващия рестарт на компютъра трябва да се появи иконата на NOD. Ако пак не стане, можеш да преинсталираш NOD: деинсталирай го от Add or Remove Programs, рестартирай като те попита и го инсталирай наново.

От какво се е получило е неясно, но би трябвало да се оправи така: пусни Notepad, пейстни вътре следния текст (забележка: ако NOD32 ти е инсталиран в друга папка, редактирай пътя):

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]

"nod32kui"="\"C:\\Program Files\\Eset\\nod32kui.exe\" /WAITSERVICE"

после File -> Save as..., пишеш някакво име и добавяш .reg и запазваш. После го стартираш, потвърждаваш с Yes и после OK.

Не го схванах кой текст и къде да го сейвам?

Не го схванах кой текст и къде да го сейвам?

Текстът, който съм написал в полето за код:

като този например

Няма значение къде запазваш файла и под какво име, стига да си го намериш после и след него да добавиш .reg.

Редактирано от Night_Raven (преглед на промените)

Текстът, който съм написал в полето за код:

като този например

Няма значение къде запазваш файла и под какво име, стига да си го намериш после и след него да добавиш .reg.

От одеве се опитвам да ти благодаря че стана работата ама все бил претоварен сайта

ама карай.

По-важното е, че всичко е наред. :whist:

Здравейте.:rolleyes: Искам да попитам нещо и аз за NOD32 и Panda Platinum Internet Security 2006 10.01.00 ?

Защо Panda иска да изтрие NOD32 като е инсталирам да не би да си пречат 2-те че ми изписва това ; The entire application will be uninstalled.Do you wish to proceed ?

Здравейте.:rolleyes: Искам да попитам нещо и аз за NOD32 и Panda Platinum Internet Security 2006 10.01.00 ?

Защо Panda иска да изтрие NOD32 като е инсталирам да не би да си пречат 2-те че ми изписва това ; The entire application will be uninstalled.Do you wish to proceed ?

Златно правило при антивирусните: не трябва да имаш повече от една резидентна антивирусна програма. Явно Panda не позволява да бъде инсталирана ако на компютъра има друга антивирусна. Защо са ти две програми?

Panda Platinum Internet Security 2006 е не само защитна стена, а цял пакет, включващ антивирусна, защитна стена и др. Опитай да инсталираш САМО защитната стена от пакета ако въобще инсталацията те допуска дотам.

Здравейте, имам проблем - "Error occurred while updating program modules ( Cannot replace the current file. Check the system TEMP and TMP variables.)" Това се получава, когато искам да ъпдейтна, моля кажете какво да правя ? Благодаря ви предварително !!!

Създай папка на име TEMP в C:\WINDOWS. Това е най-честият проблем. Ако не помогне, пиши пак.

Благодаря ти за много, всичко вече е наред :)

ползвам Acronis Backup Server и след инсталиряането на НОД32 върху ХР не може да се осъществи връзката през Managment Console на Acronis-a до комп. с НОД-а. Проблема остава дори ако спра всички модули на НОД-а - AMON, IMON, DMON, EMON, както и ако го спра напълно. Ако деинсталирам НОД-а нещата се оправят. По принцип Acronis ползва порт 9877. няма проблем ако се свързвам чрез Acronis Managment Console с комп. с win98 с инсталиран НОД32. къде да търся причината? НОД-а променя ли насройките на Уиндоския Фаъруол (SP2)?

Това мисля, че ще оправи нещата, но трябва да се извърши на компютъра, към който се свързваш:

1) Start -> Run, пишеш services.msc и OK.

2) Кликни с десния бутон върху услугата Acronis Remote Agent service и избери Stop.

3) Файлът C:\Program Files\Common Files\Acronis\Agent\ag_fconnect.dll го изтриваш, преименуваш или местиш в друга папка (например подпапка).

4) Стартираш гореспоменатата услуга отново.

Това мисля, че ще оправи нещата, но трябва да се извърши на компютъра, към който се свързваш:

1) Start -> Run, пишеш services.msc и OK.

2) Кликни с десния бутон върху услугата Acronis Remote Agent service и избери Stop.

3) Файлът C:\Program Files\Common Files\Acronis\Agent\ag_fconnect.dll го изтриваш, преименуваш или местиш в друга папка (например подпапка).

4) Стартираш гореспоменатата услуга отново.

Здравей,понеже казваш,къде да влезе на момчето,и реших и аз да вляза там,да видя за какво става въпрос.Обаче не го намерих това нещо 'Acronis Remote Agent service' това дали е проблем че го нямам.А иначе NOD32 ъпдейтва.

Здравей,понеже казваш,къде да влезе на момчето,и реших и аз да вляза там,да видя за какво става въпрос.Обаче не го намерих това нещо 'Acronis Remote Agent service' това дали е проблем че го нямам.А иначе NOD32 ъпдейтва.

Това Acronis Remote Agent service е услуга на Acronis Backup Server. Ако нямаш програмата, няма да имаш и услугата. Съветът беше за конкретната ситуация - при наличието на тази програма и NOD32.

Възможно ли от Есет да следят фрии сървърите и после да ги добавят в нещо като черен списък и като ъпдейтна до определена версия и вече да не мога да ъпдейтвам от този фрии сървър, защото са го хванали или нещо подобно!

Не мога да твърдя със сигурност, но по всяка вероятност е така. При мен от един момент NOD също не се свързва с някой от тези сървъри, докато NODview ги проверява успешно.

Какво се получава когато се направи следното

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Eset\Nod\CurrentVersion\Info->View_CLSID на 0

и как по-точно се ползва-- NOD32 UpdateViewer

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.