Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за World of WarCraft

Featured Replies

Аз знм 2

comnet

keate

Пробвай сега

Редактирано от Rommel (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...
  • Отговори 1,1k
  • Прегледи 180,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

А някой може ли да каже други??

• 1 месец по-късно...

Знам, че напоследък много нашумяха тези сървъри, но смея да кажа, че сървъра ми е на ниво и има адски много фиксове,и неща, които аз съм правил

:) Сигурно ще кажете,че съм поредния глупак ама.. не е така.

Лошото е, че е само през хамачи, защото ИП-то ни е заето и нямам друг начин .. ако някой иска да пробва да си изтегли хамачи до последната версия и да се логне в мрежа ghostwow с парола wow

относно свързването към него - като влезнете в мрежата ми пишете лс

http://5.10.49.164:8080 ip na servera

http://5.10.49.164/forum - forum

Редактирано от messiah (преглед на промените)

Аз знам сървар на WOW на козму просто е дивашки.

<{POST_SNAPBACK}>

Е въпроса не е да е Фън... да трепеш 1 гадина и оп - 3 левела.

Този сървър е близлайк, което ще рече, че е като близард - дропове, предмети такива...

Има адски много работещи и фикснати неща...има разбира се и работеща ПВП арена и много други

5.10.49.164 e IP-to на форума

Редактирано от messiah (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Търся добър сървър за World of Warcraft без ламерския Нефелин. Публикувано изображение

Edit: В заглавието на темата да е упомената думата RQ или Искам

Направил сам сървар на WoW ама имам проблем с портовете немога да ги оправя и незнам как ако някои моје да ми помогене да пише 100000Х предварително

Аз преди чъках в този , обаче има прекалено много хора и понякога ми лагваше доста сериозно.Ако неможеш да се коннектнеш,след като си си направил акаунт,да знаеш,че сървара е препълнен и просто пробвай след 10-15 мин.А може и на мен така да ми се е получавало понеже имам скапан интернет.

Сървара не е лош / става.

Не ми помагаш аз сам си направил мои сървар.... и имам проблем с портовете нз. как да ги отворя само и от каде д аги отворя ако нљкои знае да каже 10000Х предварително

• 3 седмици по-късно...

Някой има ли на идея дали е възможно да се играе примерно оригиналната игра 1бр. на 2PC и после и двете PC да се конектнат едновременно към някой от легалните сървъри!? Публикувано изображение

Някой има ли на идея дали е възможно да се играе примерно оригиналната игра 1бр. на 2PC и после и двете PC да се конектнат едновременно към някой от легалните сървъри!? Публикувано изображение

Виж сега как съм те разбрал.

Да не би случайно да питаш,може ли да си вкараш два героя от един акаунт,съответно от 2 РС-та,и да ги конектнеш към един сървар.

Ако това ти е въпроса,мисля че няма как да стане.

Ако пък искаш да си отвориш два пъти играта и да вкараш два акаунта в един сървар,за това давам гаранция че става но ако говорехме за Line Age II,за WoW незнам дали става,прекалено малко съм я играл,фен съм на L2 :)

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

Сървара е на адрес http://krowow.ku4e.com

Старая се да го подържам добре и за сега получавам само добри отзиви. Повечето неща които не работят в другите сървъри в тоя работят. Ще се радвам да чуя вашето мнение.

Направил сам сървар на WoW

Да питам Публикувано изображение С какво си успял да го направиш? И после - става ли за ЛОК. мрежа от няколко компа?

извиете ме че пиша там кадето не трябва , но може ли някои да ми каже как да се регна WоW???трябва ми някакъв алтернативен клуч?????

моля да ми кажете как да се регна в WoW трябва някакъв алтернативен кеу

За какво става въпрос точно, че нещо малко инфо даваш!? Искаш да се регнеш на официален или на пиратски сървър на WOW!? Сподели и името на този сървър за да го преслушам Публикувано изображение

Ами извинена си, но както вече ти написах и в предният си пост трябва да си избереш някой сървър, от примерно тези: http://www.wowstatus.net/serverlist.php

и след това се регваш в тях и играеш! Дължа да отбележа, че това са си пирателки-хубавелки-самоделки и в повечето случай са offline! За да играеш на Blizzard сърварите се иска парички да си плащаш всеки месец! Това е от мен, по добре ако имаш някое другарче, което я играе да го помолиш да ти помогне с тези неща!

Адио

WoW е бати прецаканата игра 3 дена немога да е направя :wors: Ако някои знае как да е направя неке си каже Skype!!!Ще съм му много благодарен!!!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.