Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за World of WarCraft

Featured Replies

Ако може някой да даде адрес на добър БГ сървър, може и близлайк да бъде за 1.9.4!? Въобще има ли БГ сървъри за 1.9.4!? Ако ли няма, поне кажете добър сървър където има българи, но е чуждестранен за 1.9.4!? Благодаря!

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 180,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

За да се регнеш, както казваш, трябва да си платиш! Т.е. да си купиш играта, и след това всеки месец да снасяш някаква там сума на Близард (която не е толкова скромна за средно статитическия български джоб). Такива неща като key-ове и crack-ове няма да ти помогнат да влезнеш в оргиналните сървъри. първите простно не можеш да ги намериш (просто няма), а вторите просто не помагат.

Иначе съществуват нелегавни сървъри на WoW, които са много бледи копия на оргиналните (аз лично не съм пробвал, но всички, които играят, така твърдят, та съм склонен да им вярвам :)). В пиратските сървъри много от уменята и способностите не работят, много от куестовете са бъгнати и т.н. но основната причина, все още да има таквиа сървъри е че са безплатни и никой не ти иска по 10-20$ на месец...

Следващия път потърси преди да пускаш нова тема... Сигурен съм, че има поне още 5 теми, които на дълго и на широко обясняват що е то WoW, има ли той почва у нас, и как можем да го играем...

Ето в този сървър аз играя http://krowow.ku4e.com/

Просто се регистрирай.

Какво трябва да направиш за да играеш online?

1.Да си надстроите версията на играта да е на 1.10 като изтеглите следния patch

Ако имате проблеми с пачването на играта пуснете файла Repair.exe в основната директория на играта.

Ако и това не помогне направете нова инсталация.

2.Да кракнете надстроената вече версия наиграта като инсталирате следниа crack

ВНИМАНИЕ : Когато краквате играта ще ви поиска да кажете кой е сървъра в който ще играете. Напишете там следното : 85.187.139.29

3.Да си направите акаунт от формата по-долу;

Проверете съдържанието на файловете realmlist.wtf и WoW473519.wtf дали съдържа следната информация : set realmlist 85.187.139.29

4.Да изтеглите Addons от тук и да ги инсталирате в директория Interface която се намира в основната

директория на играта;

5.Да стартитрате фаила lacd_client.exe от основната директориа на играта.

Редактирано от radikan (преглед на промените)

A някой чужд няма ли да предложите, те винаги са много по-добре развити?

Ето този -> http://www.wingdemon.com/ е доста добър. Те (близард) го затвориха вече един път, но сега го пуснаха отново. Мога да ти кажа, че в тоя сървър има голям потенцял защото админите и GM's знаят какво правят. Само ще ти кажа, че са успели по някакъв начин да направят армора да работи. Остават разбира се проблемите с agility i strenght, но това във всички нелеглани сървъри. Талантите са като на всякъде - малко от тях работят

Разбира се има някои нещя в които бере критики - по малко куестове от някои други сървъри и са възможни проблеми с лаг.

За добро или лошо няма ЦД

Упех Публикувано изображение

Кажете как да си направя сървар на WoW с Ecko Emulator 1.8.0 и как се работи с него. А и кажете ми как да си направя сайт за регистрация. Ако знаете друга по-добра пограма плс кажете ми я и ми кажете как се работи с нея.

Редактирано от Raziel (преглед на промените)

Ето малко информация, която си бях запазил по-рано:

Като за начало изтеглете емулаторът от Тук

Това е емулатор за версийте 1.8.0, 1.8.1, 1.8.2 и 1.8.3.

Емулатора е WoWEmu, не е най-близак до оригиналният, но е най-разпространения из пиратския сървър.

Инсталирайте го без значение къде.

След инсталацията папката ви изглежда Така.

Цъкате на очертана с червено иконка и тогава излиза Това

Натискате "Patch" и изчаквате докато не изпише "Done" и натискате "Exit"

.

След това в папката в която инсталирахте емулатора се появяват Ето тези 3 фаила.

Цъкате десен бутон и "Edit" на ново появилия се фаил "wowemu" и ви излиза Ето това.

server_name=Local_host Вместо "Local_host" пишете името на вашия сървър.

На долния ред има едно ws_host=127.0.0.1 ако искате да си играете сам оставяте този ред така но ако искате и другии хора да влизат пишете ИП-то на вашия компютър.

Във realmlist-а пишете ИП-то което сте написали във фаила WoWemu.

На десктопа ви излиза иконка WoWemu.exe цъкате на нея докато не зареди напълно това става за около минута.

Но не трябва да имате никакви инсталирани анти вирусни програми на компютъра, не само ги спрете ами ги uninstal-нете

(Това е от личен опит не оспях да го подкарам с никоя антивирусна, някой може и да успее но някои нямат този късмет.)

Акаунт си правите като във IE напишете http://xxx.xxx.xxx.xxx:8080/ като ххх са цифрите на вашетп IP.

GM-ски акаунди има 2 те са wad с парола test и wad2 с парола test.

Можете да им смените паролите като стартирате DButil цъкнете на Exclusive mode и след това Edit Accounts, от там се блокват акаунди сменят се пароли и можете да направите някой друг акаунт ГМ или админ.

За да си направите сървър във който да си играете само вие и да пускате и емулатора и играта на един и същ компютър ви трябват минимум 512 рам и 1.5 процесор а препорачително е да е поне 2.0 процесор и 768 рам.ГМ-ските команди можете да научите като влезнете в играта с ГМ и напишете .help със точицата.

Ако имате въпроси питайте, но за съжаление не съм си играл много с него.Бях направил сървър на локалната мрежа реших да олесна не малкото желаещи да си направат сървръ като опроста и събера информцията тук и я предам на роден български език.И за това едва ли ще мога да отговора на всичките ви въпроси, за което съжалявам.

Ако искате да си направите хубав и "fixnat" сървър едва ли ще успеете само със това но като за основа не е никак лошо.

Надявам се да ти свърши работа

Редактирано от HackerX (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Не мога да пачна моята версия 1.11.2 с тази 1.2.3

Нямам представа как става и защо не ще!!!!

Моля помогнете!!!!!

Мерси предварително!!!

• 2 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

Може ли да ми кажете някой БГ FUN сървър за WoW?

Ако може без CD-Client.

Сигурно има такива теми,но като пробвах с търсачката постоянно мо даваше грешка. Публикувано изображение

Ако някои знае такива сървари нека пише ще съм му много признателен. Благодаря предварително!!

Извиняваи не оточних какво имам предвит под безплатен да не точи трафиктова исках да ви попитам

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Ами зависи от Интернет доставчика ти.Ако имате локален сървър няма да ти прави трафик,иначе няма сървър който да не прави трафик.

Много ти благодаря но все пак колко трябва да точи един чужд сървар??

Много ти благодаря но все пак колко трябва да точи един чужд сървар??

Това колко точи един сървар е доста относително нещо - зависи от играчите на сървара,от версията,от това как,къде и колко играеш.По-добре провери сам - влез в някой сървар и играй около час,за да засечеш - едва ли ще е повече от 10 MB - поне при мен са толкова.Успех!

• 4 седмици по-късно...

Цензура by backata

Версия: Мангос SDB

Подържа: 1.12.x близз пач enGB & enUS

Портал: wow.troian.com

Форум: http://free-dom-bg.com/wow/

Страница за регистрация: Link

Реалм Лист: 213.91.167.38

Пачове:

1.12.0 enGB

1.12.0 enUS

1.12.1 enGB

1.12.1 enUS

Редактирано от backata (преглед на промените)

Здравейте.Тарса някакав нов WoW сървър на версия 1.8.0 и да е фън или некав друк лесен.А и да кажа най-важното да е работещ.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.