Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за World of WarCraft

Featured Replies

Хора имам проблем с Сайта тоест (Xampp) ако някой може да помогне да ми пише на скайпа или тук :) Скайп:messi_19_stefan

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 180,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Начи тарся човек да ми направи сървър на WoW 3.3.5.Аз се опитвах много пъти,ама все не става(вероятно съм много некъдърен).Спешно ми трябва.Ако може да бъде безплатно,но ако искате давам на Танот герой 76 левел име:dark.power.Сървърът ми трябва много бързо.Благодаря предварително!

Ей това вече си е чиста далавера... цял герой малиии че и 76 левел.... :tongue2:

брат моляте не се базикай,много ми трябва сървъра,пък и в Танот много трудно се дигат 76 левела.Ти можеш ли да ми направиш сървър??

Инсталирах си играта, играх 1 час, излезнах и след това ми даде този ерор? - Публикувано изображение

Преди пак ми го е давало, но не съм могъл да го оправя и го зарязах… От какво може да е?

Welcome to X-WoW-The Best WoW Server for 3.3.5:

1.Max Level 80

2.Exp Rate x30

3.Cool Items

4.All Battlegrounds works

5.All Talents and Spells work

6.Arenas work

7.Friendly Staff

8.Fun and Cool Events

9.All Instances Work

10.Website:http://x-wow.info/

11.Realmlist:set realmlist logon.x-wow.info

здравейте имам следния проблем така като нета ми е бавен и нямам възможноста да си дръпна пачнатия клиент на wowa 3.3.5а и реших сам да си го пачна защото имам пачове и клиент но имам проблем на пача 3.0.8 to 3.0.8a изписва ми Sorr,the installer was unable to start up.You may be out of hard drive space. но имам доста място в директорията която инсталирам играта, дръпнах пача от доста различни места и сайтове и на места че други хора имат същия проблем и сходен ерор но вмомента немога да се сетя.Някой ако е имал сходен проблем с този или друг пач да сподели Публикувано изображение благодаря предварително

Здравейте реших да си направа сърав на wow 2.4.3 , но не че не разбирам а се чудя какъв core да търся ArcEmu, Trinity, Mangos и там знайните и незнайни branch- ове, fork- ове и т.н. и ако може да ми препоръчате някакъв и ако може да е от най новите и да е упдайтнат :):):)

Редактирано от kingsize971 (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

имам проблем с уоу-а !! истеглих го наскоро на нова сметка и го оставих да си дръпне пачовете и там всичко каквото трябва. После влязох да играя и стрелката е замръзнала на едно място не се мърда.Смених и мишка и пак нестава стрелката си седи на едно място. Ако някой може да помогне :(

• 2 седмици по-късно...

Стига да се намери добър сървър, който НЕ рестартират често, всичко ще е супер! :)

Тъй като проблема е с отваряне на портове на игри,сложиш темата тук!Сега към въпроса:Тъй като си забравих паролата на рутера и не мога да влеза с my.contact.bg,затова използвам 192.168.1.1.Рутера ми е Comtrend CT-5367 и искам да си отворя портовете за WoW сървър.Ако може да ми обясните как :shy11: ,защото аз не знам.Ако е възможно дори с картинки :D

• 4 седмици по-късно...

Много пъти съм го давал този линк, но явно не ти се търси... http://wowstatus.net/serverlist.php - от тук можеш спокойно да си избереш сървър :).

Търсил съм, но исках да чуя мнението и на някой друг. Мерси все пак! :)

И така, сървърът, който отговаря на моите критерии (да е Cataclysm и 1x), е AstraWoW. Надявам се да е добър..

Редактирано от stoff (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Здравейте.Имам проблем с играта и искам да питам дали някои може да ми помогне.Проблема ми е на катаклизъм играта ми насича само когато сам в бг и то не винаги.Пробвах да сменя драивърите на видеото да почистя компа от вируси , да истегля друг лол но винаги е така.Покривам напълно изискванията даже дори като не съм в бг ми върви на мах.Пробваг да намаля графиката но същата работа.Ако някой знае как да го оправя ще му бъда благодарен.

• 1 година по-късно...
  • 1 година по-късно...

Еми, напиши ми на ЛС account name, password, e-mail и ще ти направя.

Ако някой и на мен ми помогне да си направя акаунт ще сам му много благодарен  :)

Ако някой и на мен ми помогне да си направя акаунт ще сам му много благодарен  :)

Къде точно искаш да си направиш акаунт? 

• 3 години по-късно...

Срамота... От 3 години никой не е писал в темата за World of Warcraft... Вчера беше първият ден от Blizzcon и обявиха доста интересни неща за бъдещето на играта. Ето клип ако някой се интересува - 

Както сами виждате от заглавието, ще има сървър (най-вероятно не в най-близкото бъдеще) на класик УоУ и някакъв нов експанжън. До ден днешен аз играя класиката на различни пиратски сървъри и тази новина ме зарадва доста, така че с нетърпение очаквам пускането на тези сървъри. Бих искал да чуя мнението на другите, намирате ли идеята за добра или не? Близард според вас ще пуснат ли 1:1 класик сървър или по-скоро ще бъде базиран на класическата версия, но ще има куп промени, които ще развалят всичко?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.