Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за World of WarCraft

Featured Replies

Червена - http://www.wowhead.com/item=7720

Лилава - http://www.wowhead.com/item=19375

Синя - http://www.wowhead.com/item=31552

Още една синя :rolleyes: - http://www.wowhead.com/item=30931

Бяла - http://www.wowhead.com/item=7520

Най-красивата :) - http://www.wowhead.com/item=30271

Дано да съм помогнал :).

Мерси бе човек много ми помогна :)
  • Отговори 1,1k
  • Прегледи 180,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

World of WarCraft Bulgaria - Cataclysm Support

http://worldofwarcraftbg.eu/

Да работи, но има още мнооого неща да се оправят както се подразбира - съпортваме версия 4.0.3, Linux Dedicated.

Някой знае ли НЕбъгав сървър на катаклизма, да поцъкам малко?

Някой знае ли НЕбъгав сървър на катаклизма, да поцъкам малко?

Малко се съмнявам вече да има НЕбъгав пиратски сървър на катаклизма... Едва 3 дена са минали, ти НЕбъгав сървър искаш...

Здравейте!Имам герой в WoW 80 левъл death knight и незнам от къде да си взема аитъми за него . Моля ако някой да ми помогне . Благодаря ви предварително! :P

Нямаше нужда да правиш нова тема, вече има една с име : Всичко за World of Warcraft :rolleyes: . Предмети можеш да вземеш от много места... зависи какво искаш и къде играеш :angry: . Първо на Близард или на пиратски сървър играеш? 2ро ако е пиратски, fun сървър ли е или нормален ?

Нямаше нужда да правиш нова тема, вече има една с име : Всичко за World of Warcraft :) . Предмети можеш да вземеш от много места... зависи какво искаш и къде играеш ;) . Първо на Близард или на пиратски сървър играеш? 2ро ако е пиратски, fun сървър ли е или нормален ?

Аз играя wrath of the lich king в 4vendeta.com .

Добър ден приятели мои значи ето го и проблема изтеглих си преди няколко часа lich king ,но явно има проблем . Ето го и проблема направо ще дам скрийн да видите http://img35.imageshack.us/i/etoproblema.png/ това е моля ви помощ!А и до админите съжелявам ,че скрийна води до if-gaming ,но и от там търсих помощ ,а просто бях изтрил снимката не не не вижте значи просто ми излиза това когато искам да вляза в уоу

Имам голям проблем с играта от както излезе пач 4. Не мога да се логвам днес пак я пуснах и проблема е останал вече няколко месеца така. Изписва ми това "Logging in the game server" и е късмет ако ме пусне. Проблема не е в акаунта ми защото се логвам и с др Кажете от какво е с последния драйвер на видео картата съм от сайта на MSI е изтеглен - картата е MSI ATI 3850 1 GB. Дъната ми платка е добра MSI K9A2 Platinum Единствено рам памета ми е малко но невярвам да е от това 2 по 512 DDR2 600 MHz Играта я играя на Windows 7 64 bit, но и на XP 32 е така. Интернета ми е бежичен WIFI Моля Ви спешно ми трябва съвет

Редактирано от Andrian Ivanov (преглед на промените)

Имам голям проблем с играта от както излезе пач 4. Не мога да се логвам днес пак я пуснах и проблема е останал вече няколко месеца така. Изписва ми това "Logging in the game server" и е късмет ако ме пусне. Проблема не е в акаунта ми защото се логвам и с др Кажете от какво е с последния драйвер на видео картата съм от сайта на MSI е изтеглен - картата е MSI ATI 3850 1 GB. Дъната ми платка е добра MSI K9A2 Platinum Единствено рам памета ми е малко но невярвам да е от това 2 по 512 DDR2 600 MHz Играта я играя на Windows 7 64 bit, но и на XP 32 е така. Интернета ми е бежичен WIFI Моля Ви спешно ми трябва съвет

Имах същия проблем :speak: и просто, когато вляза и ми изпише "Logging in the game server", излизам, рестартирам интернета и пак влизам. Обикновено става :) . Успех ! :)

Ем човек за модема аз ти препорачвам да се преместиш на виваком нет или си изтегли наново играта :bighat:

Ем човек за модема аз ти препорачвам да се преместиш на виваком нет или си изтегли наново играта :indian:

о0 1-во Vivacom.net са супер смотани (лично мнение...)

2-ро И да си изтегли играта на ново, не мисля, че нещо ще се промени...

И аз имах същия проблем и както казах по-горе, просто рестартирах интернета (от модема или рутер нямам идея как се казва ;d) и се оправяше

Здравейте! Преди 2 месеца си взех лаптоп и си инсталирах World of Warcraft WotK ( става въпрос за Blizzard ) - играта си вървеше идеално дори и с ultra графика. След като излезе новия експанжън нещата започнаха да се променят - едва подкарвах играта на low графика - все още не съм си взел Cataclysm.. Вчера видях, че имам възможност да изпробвам Cataclysm-а за 10 дни trial период с акаунта си - регистрирах се за това и изведнъж играта отново тръгна с ultra графика и направо съм потресен колко красиво изглежда всичко в играта.. След известно време игра, минимизирах и след това лаг-а отново се появи и така до днес.. Чудя се от играта ли идва проблема или е от видео картата и настройките и ( ATI Radeon HD 5470 1GB DDR3 ).. възможно ли е да е от нет-а, вирус или тн..... ?

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

За колко мога да продам World of Warcraft Cataclysm?Играта е в пластмасова кутийка.Не е използвана въобще!Има си Гестпасове.Според мен да намаля на 45-50 лв, защото е в перфектно състояние.

45 лева не вярвам да вземеш,тя върви между 30 и 35 някъде и 40...За 35 лева може да намериш някой

Хора, има ли начин да се избегне това плащане на 50 лева за 2 месеца?

Да, когато плащаш с (кредитна/дебитна)карта за 1 месец :) , а иначе въобще да не плащаш, освен с WoW пари(gold)няма друг начин. Пишеш в trade chat-a и почти на всеки realm има хора, които продават game карти, но шансът да те излъжат е много голям. От старата ми гилдия имаше един, когото го бяха измамили 7 пъти мисля (за по 5-6к голд) докато накрая не си намери сериозен човек, който му продаваше на всеки 2 месеца 1 карта, но обикновено една карта струва около 8000-9000 злато...

Редактирано от tinker (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Здравейте , имам 1 въпрос и тои е : Защо като влезна във World of Warcraft Cataclysm ми показва само 1 дракон нищо друго . Например там за акауну. Какво да направя .

Здр имам тази игра но незнам как да се регистрам,ако някой знае да каже моля.

Купил си я и искаш да играеш на сървърите на близзард (оригиналните) или си я изтеглил и искаш да играеш на пиратски сървъри ?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.