Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за World of WarCraft

Featured Replies

Имам проблем с играта ! когато вляза в играта и вляза в селекция на герои, ми показва еррор 132 и ме изхвърля! не е от видео картата ми имам съмнения да не е от RAM паметта? Този ерор се появи когато пачнах от 3.2.2 на 3.3.2... ПОМОГНЕТЕ ПЛС !!! БЛагодаря! Moята RAM е 1024 но в момента е 800 защото моята видео карта взема от нея....

Редактирано от HouL (преглед на промените)

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 180,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Имам проблем с играта ! когато вляза в играта и вляза в селекция на герои, ми показва еррор 132 и ме изхвърля! не е от видео картата ми имам съмнения да не е от RAM паметта? Този ерор се появи когато пачнах от 3.2.2 на 3.3.2... ПОМОГНЕТЕ ПЛС !!! БЛагодаря! Moята RAM е 1024 но в момента е 800 защото моята видео карта взема от нея....

провери тук http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=108323600&sid=1

дано да сам ти помогнал

В момента се мъча да подкарам wow на (Toshiba двуядрен по 1.7 . 2 gb ram . Mfbile intel 965 express chipset family).Пускам го върви си всичко му е наред ,но единствения проблем е с текстурите.Няма ги картинките на скиловете ,няма пътеки и тем подобни (текстурите на земята е на големи квадрати и немога да се ориентирам).Бутоните не се виждат ,а само един текст.Не се разбира нищо по картата.Може да се играе ама текстурите са много ръзбъркани и няма никаква ориентация. Ако някой знае как да оправя проблема ще съм му много благодарен да сподели в тази тема ... благодаря предварително!

Проблема е във видео драйвера, пробвай да го обновиш, ако има по-нова версия.

Един приятел ми разказа, как в Blizz имало някакъв с ник Inthebut. А друг в същия гилд с ник Toomuch. Представете си гилда като се събере на рейд и тия двамата се окажат заедно какво става :wors: :wors: :wors:

Редактирано от bgmitko (преглед на промените)

Търся БГ WOW Server High Rate x30 и нагоре ако знаете такъв Линк плс

заповядай в winterflames.com хоста е българин high rate е по 30 на моб и 50 на клест

и е от създателите на Mmorpg4all(един от най добрите прайвет сарвари).Сарвара е добар само дето няма много хора

заповядайте :biggrin:

Добър ден, Менкам аклан в TBC сървар Acolytes за аклант в всъщия сървар.Акланта който давам има рогуе(фул s5),друит(фул s5),паладин(фул s5),маге(фул s5),шаман(фул s5),лариор(фул s5),ларлок(фул s5).Давам го за друк аклант който има 2-3 героя 255 левал,да има t7.Ако има желаещи да менкаме акланти да ми пише на скайп cs-sf.eu

Редактирано от foko85 (преглед на промените)

Здравейте искам да попитам как се прави сървър на wow 3.3.2 enUS щото търсих ама нищо не намерих само за по старите версии има.

• 2 седмици по-късно...

Значи от известно време имам проблем когато вляза в wow ми показва това Публикувано изображение ,чат пат се логвам но не ми показва героя едно много гадно.

• 3 седмици по-късно...

http://www.youtube.com/watch?v=4mcHe06ASlg&feature=player_embedded Изпращам Recruit-A-Friend Покана по e-mail Същата е валидна за нови играчи, който още няма акаунт и желаят да играят Получавате: World of Warcraft Акаунт с безплатна 10 дена игра по програмата от Blizzard + Прогресивен експириънс до 60 лвл Bonus oт мен: + Членство в моята гилдия на Neptulon + Достатъчно Gold от Dungeon's и Raid's на които ще ходим Условието за да се възползвате е от това е да си закупите Clasic играта и да бъде активирана в рамките на Trial периода. П.П. Може да вземете още : +още 10 дена безплатна игра Burning Crusade Trial +още 10 дена безплатна игра Wrath of the Lich King Trial при активиране на първият експанжън За повече информация се свържете с мен в форума или на Skype: andrian.ivanov

Редактирано от Andrian Ivanov (преглед на промените)

Помощ хора ... изтеглих си уоуа от ТУК и немога да влеза в НИКОЙ сървър , а пробвах 3-4 (след като се ъпдеитва до 3.3.3а ) ! СЪРВЪРИТЕ КОИТО ПРОБВАХ РАБОТЕХА С 3.3.3а ! ХЕЛП!

post-250867-1273084601,65_thumb.jpg

post-250867-1273084609,13_thumb.jpg

Помощ хора ... изтеглих си уоуа от ТУК и немога да влеза в НИКОЙ сървър , а пробвах 3-4 (след като се ъпдеитва до 3.3.3а ) ! СЪРВЪРИТЕ КОИТО ПРОБВАХ РАБОТЕХА С 3.3.3а ! ХЕЛП!

Има си тема за WoW... И не пиши с такива луди шрифтове... Можем да четем... :)

А нали знаеш, че си има файлове за някои сървъри, които трябва да се сложат в играта? Поне преди време имаше...

А дали не си забравил да сложиш адреса на съвръра в realmlist.wtf?

Има си тема за WoW... И не пиши с такива луди шрифтове... Можем да четем... :)

А нали знаеш, че си има файлове за някои сървъри, които трябва да се сложат в играта? Поне преди време имаше...

А дали не си забравил да сложиш адреса на съвръра в realmlist.wtf?

Абе всичко съм сложил , и реалмлиста съм го сменил ама ништууу

До колкото си спомням има сървъри, които са EU и сървъри,които са US... (с EU игра и пачове неможеш да играеш на US сървъри и обратното...) Не съм 100% сигурен ( не съм играл WoW от почти една година и съм забравил някои неща...)Също така провери дали си активирал акаунта си :) .

Редактирано от tinker (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Здравейте.Аз и приятели си направихме сървър на WOW и търсим хора http://power-wow.info на пач 3.3.3а Всеки е добре дошъл.Първите 50 алианса и 50 хорди печелят сет от Ulduar.Доста спелове работят естествено има такива и които не паботят ама са малко.Инстантите са скрипнати доста добре Come and join us :wors: set realmlist 193.68.209.168

Редактирано от Mariqn Nikolov (преглед на промените)

Не знам дали някой ги е писал, но реших да постна някой смешни имена на гилдии ;P Намерих една тема и избрах по-готините. Някой наистина са култови ^^

<I crit my Pants>

<Relax, It's a Gnome>

<She Said She was Lvl 18>

<Dont Daze Me Bro>

<Jesus had a Soulstone>

<is a noob>

<Duck My Sick>

<Locks Only> (everyone but warlocks can join)

<I Don't Gnome>

<very horny> all tauren guild =)

<Sap It Before You Tap It>

<Sapped girls dont scream>

<Nine inch unbuffed>

<rollin with my gnomies>

<Gnome's Gone Wild>

<We Pee in Moonwells>

<Fat Kids Lag IRL>

<Sapped Girl's Can't Say No>

<Rider's of Lohan>

<Food and Drink Vendor>

<Exalted With Your Mom>

<Pwnstar's>

<Tea Bag Vendor>

<I Vampiric Touch Myself At Night>

<I'd Crit That>

<Hand's Up, Pant's Down>

<Goat Girl's Gone Wild> (Female Dreanei Guild lol)

<Angry Duck Seck's>

<I Want To Peon You>

<Priapism>

<STD's are BOP>

<It's Usually Bigger>

<Hordecore Pwnography>

<set sail for epic phail>

<Allys PP When They C Me>

<A Gnome stole my dignity>

<wants a beer>

<YourMumIsMyEpicMount>

<We Surrender> All French guild XD

<Beef Stew> All Tauren guild.

<i dont speak english>

<wats under ur armor>

<Touch my totem>

<More HK's than Hitler>

<Taste Good In Your Mouth>

Why its funny?

G Leader's name was Parts. And he had the title Private.

So it was:

Private Parts

<Taste Good In Your Mouth>

Преди няколко дена видях някои интересни имена на Гилдии и Арена отбори:

<Slizzard Bucks>

<Pony Slaystation>

<Futtbucking Laygords>

<Come Honor Face>

<IHAVECANDYGETINTHEVAN>

И други имаше, но предпочитам да не ги казвам :ph34r:

Supports 3.3.3a version! Stable and security host, 24/7 uptime, dedicated linux with uptime almost a year. Server rates - kill 5x, quest 10x, reputation 3x, money 5x, auction time 3x, die res sickness 3 minutes. Server options - auction house bot, line of sight, scripted instances. Server address - http://wow.telnet.bg/ Welcome to every new player!

някой които играе уърлд ъф уаркрафт да е срещал проблема където като влезеш в някой сървър върху всички герои пише unknown,неможе да вижда главата на героя си и го дискънектва 10-20 сек след като е влязъл? от горе долу 1 година се опитвам да играя играта защото много ми харесва,но за съжаление където и да пиша никой незнае как да оправи този проблем http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif покривам минималните изисквания за играта,интернета ми е достатъчно бърз ако може някой да помогне ще съм му много благодарен :) на който му се занимава да ме намери на скайп: Diablo121. за да му пратя 1-2 снимки.

Posted Image Сървър: - LizzardGaming - Страница: http://www.lizzardgaming.com/ Реалмлист: set realmlist logon.lizzardgaming.com Пач Версия: 3.3.3а Рейтове: Drop rates: Items: 15x Money: 20x EXP rates: Quests: 20x Kills: 15x Reputation: 5x Сървъра е един от най-старите в България, съществува още от времето на 1.12.1. Друго мисля, че няма какво да се каже, елате и преценете сами. :8) Единственото нещо от което имаме нужда е по-голяма популация.

Здравейте. Искам да попитам къде трябва да си напрва регистрация да цъкам WOW мн ми се играе ама нз как? плс помогнете. :whist:

Ами то има тема за WoW вече... и в нея има поне 1000 коментара със сървъри, а ако не ти харесват www.wow-status.net...

На много места чета, че играта World of Walkingcraft била най-популярната интернет игра и дъра-бъра. Но не можах да разбера точно какво представлява играта. Имало някакви битки- добре тези битки от FPS тип ли са (като в Call of Duty) или като в някоя военна стратегия? Имало някакви предмети за събиране- какво точно представляват? И въобще някой може ли да ми изясни основите на играта, защото от това което си представям е някаква супер тъпа и пропаднала игра и не мога да си обясня как изобщо някой я играе?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.