Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Неутрализация на черна магия

Препоръчан отговор

преди 13 минути, Anjel Dimitrov написа:

Развалям магия не с магия ,а с молитва към Господ Бог,все пак съм му приближен.Но ,когато те е хванала магия просто трябва да се развали ,иначе лошо(изпитал съм го на гърба си и не е приятно).Кой ще да си ,ако си оставяш вещите на неправилното място и си нехаен ще ти ги откраднат.Така и с магията ако не се пазиш ще те хване особено ако имаш силен враг.

Нещо си противоречиш.  Ако сам правиш магии, защо са нещо хубаво, защо после се молиш на Бог да Ги развали?  И как разбираш, че една магия е премахната?  Бог ли ти говори, като връзкар т.е. приближен?

Излиза, че ако някой те ядоса, му правиш магия и когато ти стане приятен се молиш на Бог да я махне. Защо МОЖЕШ САМ ДА ПРАВИШ МАГИИ, А НЕ МОЖЕШ САМ ДА ГИ МАХАШ, А СЕ НАЛАГА ДА СЕ МОЛИШ НА ГОСПОД?  НЯМА ЛОГИКА. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 85
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

преди 32 минути, Anjel Dimitrov написа:

По нагоре обясних какво е магия и Аспект 3 е обяснил.Разбираш ,че магията е премахната от промяната към добро.

Това беше навремето с магиите ,сега ако някой ме ядоса,пак моля Господ да предприеме мерки,ако законово е невъзможно.Изобщо във всичко се уповавам на Господ.И не предприемам злоумишлени деиствия за на никого ,защото Господ знае най-добре и наказва и награждава най -справедливо.Достатъчно ми е ,че Бог чува молитвите ми и ,че се чувствам добре и нещата вървят към екстра.

Щом така мислиш. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

"Реално" нещо си се  объркал ,виж тук http://www.pravoslavieto.com/bible/sz/ps/57.htm  на теб ли да вярвам или на това?

СВЕЩЕНО ПИСАНИЕ, издание на Светия Синод на Българската църква logo.gif
www.Pravoslavieto.com  
Старий Завет на Господа Нашего Иисуса Христа  

ПСАЛТИР (Книга на Хваленията)

Аз нямам проблем в това да си вярваш в каквото искаш но нещо си се фанатизирал.Знам че църквата отхвърля магиите но това е за да предпази по-младите и неопитните защото има много искушения в тази наука и е по-вероятно да зациклиш от колкото да успееш да стигнеш до истини ,но такива като теб фанатизирини дразнят,просто малко съветче -Давай го по-либерално щото може и да не си съвсем прав.Не си Месия и не си Проповедник да ни съдиш , обучаваш, и да ни даваш съвети, и ние сме чели Библията.Не сме неграмотни и всеки сам си избира в какво ще вярва.

Мен когато някой ме дразни и ми не е приятен не се моля на никой а си правя магия за раздяла ,да се отдалечим и да ми се махне от пътя,не кълна нито и и правя мизерии вече.Не го наранявам но не съм и длъжен да му търпя простотията.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 часа, aspekt3 написа:

"Реално" нещо си се  объркал ,виж тук http://www.pravoslavieto.com/bible/sz/ps/57.htm  на теб ли да вярвам или на това?

СВЕЩЕНО ПИСАНИЕ, издание на Светия Синод на Българската църква logo.gif
www.Pravoslavieto.com  

Аз нямам проблем в това да си вярваш в каквото искаш но нещо си се фанатизирал.Знам че църквата отхвърля магиите но това е за да предпази по-младите и неопитните защото има много искушения в тази наука и е по-вероятно да зациклиш от колкото да успееш да стигнеш до истини ,но такива като теб фанатизирини дразнят,просто малко съветче -Давай го по-либерално щото може и да не си съвсем прав.Не си Месия и не си Проповедник да ни съдиш , обучаваш, и да ни даваш съвети, и ние сме чели Библията.Не сме неграмотни и всеки сам си избира в какво ще вярва.

Мен когато някой ме дразни и ми не е приятен не се моля на никой а си правя магия за раздяла ,да се отдалечим и да ми се махне от пътя,не кълна нито и и правя мизерии вече.Не го наранявам но не съм и длъжен да му търпя простотията.

Няма да спорим за номера за Псалма, но тълкуването ти е погрешно.

Но иначе прави каквото мислиш, за добре. Има кой да те съди един ден, не е моя работа, само ти казвам, че не си прав. Не те задължавам в нищо.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 3 години по-късно...

Борбата за една човешка душа може да се прояви в невероятни форми, събития и обрати. Един филм за трудния изход от черната магия.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 1 месец по-късно...

Интересни методи да сломиш, крадеш енергиите на човека, но не се получава...Всеки правил подобни въздействия си плаща, с човек от рода.Закон на Велената!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 6.06.2018 г. в 15:42, realno написа:

Нещо си противоречиш.  Ако сам правиш магии, защо са нещо хубаво, защо после се молиш на Бог да Ги развали?  И как разбираш, че една магия е премахната?  Бог ли ти говори, като връзкар т.е. приближен?

Излиза, че ако някой те ядоса, му правиш магия и когато ти стане приятен се молиш на Бог да я махне. Защо МОЖЕШ САМ ДА ПРАВИШ МАГИИ, А НЕ МОЖЕШ САМ ДА ГИ МАХАШ, А СЕ НАЛАГА ДА СЕ МОЛИШ НА ГОСПОД?  НЯМА ЛОГИКА. 

Чак сега смогнах да обърна внимание и на тази тема и да изгледам филмчето за Йордан . 

Значи -  не правя магии , нито за добро нито за зло ,защото магията е намеса в личната съдба на човека ( има си методи по които мога да дам съвет или препоръки за развитието на бъдещия живот ,но като консултант , и то за бизнес -  без консултации за личен живот - има си психолози ,а аз съм в маркетинга и рекламата  ) . Но ако някой се съмнява ,че има намеса от сорта на - черна магия , проклятие или нещо от сорта - ходя за регион Дупница да осветявам ,и то без да вземам пари ( само за транспортните разходи ).

И по между другото мога да науча всеки желаещ да премахва ,, зли влияния " - изискванията са : 1 -Да е наясно  ,че като премахва злите влияния ,да взема пари само за транспортни разходи ,защото това е помощ а не печалбарство ( дори ,ако изкарваш достатъчно да си гледаш семейството от друго а не от духовенство ,по добре не вземай пари изобщо от духовенството,  като духовниците в този форум и като мен - ако знаете колко пари съм дал от себе си ,само и само да пресечем злото ,и да го унищожим ). 2 - Да е наясно ,че чрез помощ  се трупа за вечността  , а не за земния живот .  3 - Да иска да обучи и други .  

Обучение и онлайн - безплатно . За размяна на контакти на лични - тук в Калдейта .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Има си хора, които без да се усещат, напук на съдбата, на Бога, с рога напред, правят, ама правят през деца, през семейство...Нито им пука  за това, заравят шалчета, слагат снимки в гробове, от кръстопът взимат пръст, и за пари, и със свещи обикалят по гробовете на  самоубийци, затворници, пък същности, пък пращат, пък пък вселяват, пък колят кучета  в бяло с черните си души, хора под същности,като сомнамбули...Пък ножове във втора чакра забиват  идиотии правели, заливат с вода от покойници, пък кукли заравят  с наричания, пък си пращат дяволският образ в сънят, бодат с игли, наричат до припадък...Просто психодиспансера в Карлуково е безсилен...Това, което наричат  до припадък с черни магове,  някой да забрави някоя...Хич не върви през Вселената, такива сетива имат някои, които на чику, подават усещането от къде е от кого е...Само с молитвата, се справят, размразяват, усещат правени  черно работи, така си прихващат родовите енергии, бедна му е фантазията на зложелателя...И четат , от кой колега, към кого, няма време преди раждане да е правено, има само енергия, която се чете, изчиства и само нагоре...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 11 месеца по-късно...
на 25.02.2022 г. в 16:33, Гост написа:

Има си хора, които без да се усещат, напук на съдбата, на Бога, с рога напред, правят, ама правят през деца, през семейство...Нито им пука  за това, заравят шалчета, слагат снимки в гробове, от кръстопът взимат пръст, и за пари, и със свещи обикалят по гробовете на  самоубийци, затворници, пък същности, пък пращат, пък пък вселяват, пък колят кучета  в бяло с черните си души, хора под същности,като сомнамбули...Пък ножове във втора чакра забиват  идиотии правели, заливат с вода от покойници, пък кукли заравят  с наричания, пък си пращат дяволският образ в сънят, бодат с игли, наричат до припадък...Просто психодиспансера в Карлуково е безсилен...Това, което наричат  до припадък с черни магове,  някой да забрави някоя...Хич не върви през Вселената, такива сетива имат някои, които на чику, подават усещането от къде е от кого е...Само с молитвата, се справят, размразяват, усещат правени  черно работи, така си прихващат родовите енергии, бедна му е фантазията на зложелателя...И четат , от кой колега, към кого, няма време преди раждане да е правено, има само енергия, която се чете, изчиства и само нагоре...

Мда . Нима можеш да спреш крадеца да краде , въпреки ,че всеки знае ,че кражбите може да рефлектират още в този им живот , да не говоря за вечността ,че може цяла вечност да се мъчат.

Но както и да е , нека напомня ,че трябва винаги да се живее праведно дори и да има недостиг на нещо.

Пак ще напиша ,, как да се неутрализира черна магия и негатив като цяло ? " 

Най - ефективният начин в България е като се вземе светена вода от някъде ,след това отивате вкъщи и започвате да ръсите навсякъде докато повтаряте 1-,, О мили Господи Боже мой изчисти всяко зло от този дом и обитателите му , обещавам да правя добро "- повтаряте изречението докато наръсите на всякъде. След като наръсите вода навсякъде ( докато сте повтаряли изречение 1 ) всички присъстващи си умивате ръцете и лицето с по няколко капки светена вода и благодарите с изречението 2- ,, Благодаря ти Господи Боже мой " ( изречение 2 се повтаря 3 пъти, от всеки присъстващ на ритуала )

След като сте завършили ритуала за неутрализация на черна магия се стремите да правите добро и да страните от зло. Препоръчително е да се ходи на храм поне един път в месеца и там да благодарите на Бога. Ако искате нещо от Бога , то трябва да обещаете да извършите или да извършвате добри дела за радост на близки и други. Ако искате ,не искайте много а най - добре просто благодарете.

Редактирано от Anzhel Dimitrov (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 7.06.2018 г. в 14:15, aspekt3 написа:

СВЕЩЕНО ПИСАНИЕ, издание на Светия Синод на Българската църква /cdn-cgi/mirage/73f48f58d79912885fee17bfb46578259dbe6b3f750d3f353c80e28fb1d6ead9/1280/http://www.pravoslavieto.com/images/logo/logo.gif
www.Pravoslavieto.com  

На това ще отговоря , че когато някой извърши посегателство срещу човек , то съвсем правилно е да се иска възмездие. Част от Божията промисъл е и наказанията. Даже в библията пише ,че Бог наказва лошите до 3-то коляно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 1 месец по-късно...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...