Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Неутрализация на черна магия

Препоръчан отговор

• Отговори 85
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

А друго което наскоро научих е как човек може да провели дали е обект на магия:

В една купичка с вода се счуква едно яйце и се под леглото където спиш или до него в краен случай за една вечер. На другата сутрин, ако яйцето е побеляло то значи, че си жертва на магия. Ако си е нормално всичко е ОК.

Не разбрах трябва ли да е бъркано яйцето,или на очи... :angry22:
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, приятели! :huh:

Търся информация (трябва да е описано някъде из четивата), какво се прави, когато подозираш, че си обект на "черна магия" - съзнателно върху теб е пренасочена негативна енергия.. И независимо дали е на лице някакъв вид магия, заклинание и т.н. или не, как да се освободим най-лесно от тъмната страна в себе си (което всъщност си е цяла, отделна тема)??

Предполагам и за останалите ще е интересно.

Имаш ли силата да си се представиш чист без никакво черно и около тебе и във тебе? Ако да, тогава няма за какво да се притесняваш.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Хм това с магиите е нещо мноооооого лошо още повече, че се връщат към този, който ги е правил след като се развалят, а междувременно има наказание за него и рода му. Чувала съм че в църква се чете молитва на Св. Киприан той е бил вещ магьосник слуга на Дявола, който е приел Християнството след една неуспешна негова магия - историята е интересна. Неговите молитви след това помагат в накива случаи.

А друго което наскоро научих е как човек може да провели дали е обект на магия:

В една купичка с вода се счуква едно яйце и се под леглото където спиш или до него в краен случай за една вечер. На другата сутрин, ако яйцето е побеляло то значи, че си жертва на магия. Ако си е нормално всичко е ОК.

Може би е добра идея да прочетеш поста ми по-горе...Ще ти се изяснят доста неща...Обърни внимание на текста с червените букви (специално за тебе ги направих червени...) Ако действително те интересува темата - прочети го целия...Ще ти спести много неприятности в бъдеще,повярвай ми - знам какво говоря... Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте , искам първо да насоча вниманието на неверниците било то християни,мисюлмани и други ... За да отричате Магията като съществуваща - не сте чели ни Библия ни Коран и нито 1 от СВЕЩЕНИТЕ КНИГИ. Прочетете и 2-те книги описано е как са правили магии на различните пратеници.... Така аз скоро правя 18 години , докато разглеждах местния вестник видях обява на ходжа в Долно Краище (потърсете в И-нет , същия е развалил Магия на Слави Трифанов - казва се Исмаил Ходжа) та реших да се кача на Автобуса и да видя.. напоследък все проблеми , не вярвах в тези глупости до преди 2 седмици и съм се чудил 10 пъти дали да пусна отделна тема... но сега видях тази тема и мисля че мястото на поста е тук.Та качих се аз на автобуса , отидох при въпросния човек чаках 4 часа.Влизам и казва седни тук (на някакъв бял стол) и започв: Родителите ти са в чужбина (Испания) преди 6 години е умрял дядо ти (несъмнено ,тази есен прави 6 години) имаш 2 брата , по малкия е при теб а по-големия работи в по-голям град , като спомена (София или Варна) а наистина брат ми работи в София..като строител. Разправяше ми за Благоевград когато сме били заедно колко хубаво сме си прекарвали - цялото семейство , по Банско (имаме вила) по Гърция, докато някаква наша съседка не ни направила ЧЕРНА МАГИЯ ,като напръскала вкъщи с вода от мъртвец..даде ми нещо с което да го неотрализирам , но мисля че не го направих както трябва.. ако някой знае това как се изчиства моля ви - помогнете.. Някой би казал - този е някакъв шарлатанин .. човека не ми потърси и стотинка , работи на принципа кой каквото му даде..и не съм чул от приятел - а ВЕСТНИКА

Редактирано от LIS (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Абе никой ли не си е помислил, че всичко е в ума на човека? И ако постоянно си повтаряш, че имаш направена магия... Започваш да си вярваш и да си казваш, дааа, това така става, онова така става - омагьосан съм... Мислете малко по-позитивно :P

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

diadla нима искаш да се наречеш неверница или искаш да наречеш мен Лъжец ? Ми иди при някой друг който не взима пари а не от ония Екстрасенси които имат тарифа 500 лв на час, дадох 20 лв на човека.. той не промармори. Никой не ти е казал не вярвай че магиите съществуват , много от правячите на "Магии" казват не магиите са глупости а в същото време ти ги правят над главата.. и нека се товари , някой ден може би ще разбереш истината.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

diadla нима искаш да се наречеш неверница или искаш да наречеш мен Лъжец ? Ми иди при някой друг който не взима пари а не от ония Екстрасенси които имат тарифа 500 лв на час, дадох 20 лв на човека.. той не промармори.

Никой не ти е казал не вярвай че магиите не съществуват , много от правячите на "Магии" казват не магиите са глупости а в същото време ти ги правят над главата.. и нека се товари , някой ден може би ще разбереш истината.

Нищо не наричам и не слагам етикетчета на хората.

Просто не си материализирай мислите!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добре , но аз не съм повтарял 324 567 дни че имам Магия , докато четях Вестника , като най-простия човек ,реших да взема автобуса и да видя .. какво пък, а и не е далече.В Ума ми .. понятието Магия не е присъствало докато не видях във вестника.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

diadla нима искаш да се наречеш неверница или искаш да наречеш мен Лъжец ? Ми иди при някой друг който не взима пари а не от ония Екстрасенси които имат тарифа 500 лв на час, дадох 20 лв на човека.. той не промармори.

Никой не ти е казал не вярвай че магиите съществуват , много от правячите на "Магии" казват не магиите са глупости а в същото време ти ги правят над главата.. и нека се товари , някой ден може би ще разбереш истината.

ти щото си му дал 20 лв за това още не мож се избави от тази магия ако му беше бутнал стотачка всичко ще е ок
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Bushmen - той нищо не търси.. каквото му дадеш бе , и 2 лв да му дадеш пак приема .. той ме впечатли с Информацията и не ми беше удобну да му дам 1-2 лв или кутия бонбони все пак и той се труди..

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добре , но аз не съм повтарял 324 567 дни че имам Магия , докато четях Вестника , като най-простия човек ,реших да взема автобуса и да видя .. какво пък, а и не е далече.В Ума ми .. понятието Магия не е присъствало докато не видях във вестника.

Виждаш вестника и си казваш, ми я да видя, сигурно имам :blink:
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

diadla хах ти от кой тип хора си ? 1-ви. От заслепените (които живеят в големи градове) и не им е правено и всичко си е окей , сутринта кафенцето , обяд работа , в петък,събота вчерта купони до зори и проблеми със здравето никакви. 2-ри Човек който прави магии и заслепява другите 3-ти Прецакана от "ясновидци" 4-ти Друг , какъв ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Има една много хубава мисъл"до сега не съм живял от молитвите ти няма да умирам от клетвите ти"

от кой филм беше това че не се сещам
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 4 седмици по-късно...

Има една много хубава мисъл"до сега не съм живял от молитвите ти няма да умирам от клетвите ти"

;):)

Не е ли крайно време, наистина, човеците да проумеят, че са зависими единствено от себе си...

Магиите въздействат върху онези, които вярват в тях, защото в каквото вярваш, с това се свързваш, а се свързваш отвън с онова, което е отвътре ти.

А има къде по-красиви неща, в които човек може да вярва.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

;):)

Не е ли крайно време, наистина, човеците да проумеят, че са зависими единствено от себе си...

Магиите въздействат върху онези, които вярват в тях, защото в каквото вярваш, с това се свързваш, а се свързваш отвън с онова, което е отвътре ти.

А има къде по-красиви неща, в които човек може да вярва.

съгласна съм с тебе.
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 3 месеца по-късно...

Здравейте , искам първо да насоча вниманието на неверниците било то християни,мисюлмани и други ...

За да отричате Магията като съществуваща - не сте чели ни Библия ни Коран и нито 1 от СВЕЩЕНИТЕ КНИГИ.

Прочетете и 2-те книги описано е как са правили магии на различните пратеници....

Така аз скоро правя 18 години , докато разглеждах местния вестник видях обява на ходжа в Долно Краище (потърсете в И-нет , същия е развалил Магия на Слави Трифанов - казва се Исмаил Ходжа) та реших да се кача на Автобуса и да видя.. напоследък все проблеми , не вярвах в тези глупости до преди 2 седмици и съм се чудил 10 пъти дали да пусна отделна тема... но сега видях тази тема и мисля че мястото на поста е тук.Та качих се аз на автобуса , отидох при въпросния човек чаках 4 часа.Влизам и казва седни тук (на някакъв бял стол) и започв: Родителите ти са в чужбина (Испания) преди 6 години е умрял дядо ти (несъмнено ,тази есен прави 6 години) имаш 2 брата , по малкия е при теб а по-големия работи в по-голям град , като спомена (София или Варна) а наистина брат ми работи в София..като строител. Разправяше ми за Благоевград когато сме били заедно колко хубаво сме си прекарвали - цялото семейство , по Банско (имаме вила) по Гърция, докато някаква наша съседка не ни направила ЧЕРНА МАГИЯ ,като напръскала вкъщи с вода от мъртвец..даде ми нещо с което да го неотрализирам , но мисля че не го направих както трябва.. ако някой знае това как се изчиства моля ви - помогнете.. Някой би казал - този е някакъв шарлатанин .. човека не ми потърси и стотинка , работи на принципа кой каквото му даде..и не съм чул от приятел - а ВЕСТНИКА

Здравей, би ли ми дал адрес и телефон на Исмаил ходжа ще съм ти много благодарен Изпрати ми Email
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...