Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Неутрализация на черна магия

Препоръчан отговор

черната магия се хваща за твоите слабости и страхове. Изразява се в агресивни мисли или самосъжаление, и може наистина да те разболее. Ако се усетиш, че това не са твои мисли, а е магия, действието й само спира. Ако държищ на хората, които обичаш, и на себе си, черната магия губи силата си. Мисли от типа "никой не ме оценява" често са признак, че нещо не е наред

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 85
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

черната магия се хваща за твоите слабости и страхове. Изразява се в агресивни мисли или самосъжаление, и може наистина да те разболее. Ако се усетиш, че това не са твои мисли, а е магия, действието й само спира. Ако държищ на хората, които обичаш, и на себе си, черната магия губи силата си. Мисли от типа "никой не ме оценява" често са признак, че нещо не е наред

Добре казано и много разумно (според мен). Има и други нюанси, но принципно съм напълно съгласен с теб. Общо казано да сме добри към другите и да бъдем внимателни в мислите (особено пожеланията, които отправяме), както и в думите и действията си е най-добрата защита от всякакви магии и др. под. Редактирано от dagpo (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Хайде и аз да ....... Това според мен си е чисто внушение. Щом вярваш в това.... Един пример: ако си нощен пазач на строителен обект , чуваш някакъв шум..... какво ще си помислиш... крадец нали..... А ако (нормален човек) минаваш случайно покрай същия обект, и чуеш някакъв шум, какво ще си помислиш..... някой работи,..... нормално. Ей това ми е мисълта,... всеки си "нагажда" мисленето според неговите внушения.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

да, но, ще цитирам един стар приятел, това, че не вярваш в демони, не им пречи на тях да вярват в теб :)

Ако ти не вярваш в демони, а те вярват в теб, то значи демоните вярват в собственото си несъществуване.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

а как ние знаем кое на бог му изглежда лудост или глупост? Или че той има нещо против войните, например? Не знаем нищо за неговото мнение или планове, все пак. Нека не забравяме това А това Ако ти не вярваш в демони, а те вярват в теб, то значи демоните вярват в собственото си несъществуване. АДСКИ ме накефи :-)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 1 година по-късно...

искам да питам какво значи ако някои ти счупи яйце на капака на колата ? :rolleyes::angry:

Че е идиот?

Идиотизма няма граници и измерения, но има безкрайни на брой проявления... :P

Maгиите пък няма да ги коментирам-такова нещо за мен няма, просто суеверия...

Редактирано от Гост (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

искам да питам какво значи ако някои ти счупи яйце на капака на колата ? :rolleyes::P

Най-вероятно значи, че си паркирала неправилно, заемайки целия тротоар или три съседни паркоместа пред кооперацията. А човекът, на когото това не се е понравило, за разлика от мен не е имал в задния си джоб сгъваем нож, с който да ти нареже гумите ;) Както казват братушките: "Женщина за рулем как обезьяна с гранатой" :)

По темата - който иска, може да ме омагьосва колкото иска, през... жезъла ми е :angry:

Редактирано от mr_nobody (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 3 месеца по-късно...

Здравейте, приятели! ;)

Търся информация (трябва да е описано някъде из четивата), какво се прави, когато подозираш, че си обект на "черна магия" - съзнателно върху теб е пренасочена негативна енергия.. И независимо дали е на лице някакъв вид магия, заклинание и т.н. или не, как да се освободим най-лесно от тъмната страна в себе си (което всъщност си е цяла, отделна тема)??

Предполагам и за останалите ще е интересно.

не вярваи в това което не съществува,аз съм обиколил страшно много места ходжи,врачки,баячки и какви ли не още!!!само ще ти взимат парите и няма да има апсолютно никакъв резолтат,само едно щети кажа жярваи в себе си и всяко твое желание ще ти се сбъдне!!! пиши ми на (skype-krasim.aleksov) и ще ти пратя едо филмче с което ще се обедиш сам ж това което казвам
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Молитва на св. Киприян

против магии, уроки, лоши езици и болести

Публикувано изображение

Владико Господи, Иисусе Христе, Боже наш, Който всичко държиш,

Святи и благословени и Вечносъществуващ Цар на царете и Господи на господарите!

Слава на Тебе седящия в светлината пред хиляди и милиони свети ангели и архангели.

Ти знаеш тайните на смирения Твой раб Киприян,

защото преди не познавах Тебе, Господи Вседържителю,

но Ти Сам Господи Иисусе Христе, повика мене недостойния

и ме благослови и удостои да живея с любов и послушание пред Твоето милосърдие

и да разпръсна силата на магията,

защото и аз, Господи, задържах облаците и те не пускаха дъжд,

връзвах земята и тя не даваше плод,

лозите не се разлистваха, стадата не даваха мляко,

правех мъжете да не се събират с жените си и те да не стават майки,

братя да се не виждат и семейства да се разделят,

правех зимата лято и лятото - зима.

Всичко лошо, което можех, правех,

затова, Господи, Боже наш, приеми моята смирена молитва

и направи така, че който страда от лош дух или бъде омагьосaн от магията,

която пречи на Твоите люде и домa им

веднага, където се прочете тази молитва с вяра пред Бога,

да се освободи в името на Отца и Сина и Светия Дух.

Амин.

И откъдето и да е изпратена тази магия, нека се разпръсне от Твоите раби

и със силата на Честния и Животворящ кръст, който прогонва всяка вражеска сила. Амин.

Ако магията е сложена в праг или в кожа, или в желязо,

или под камък, или под земя, или под дърво, да се разпръсне като дим,

или ако е написана с мастило или кръв човешка

или кръв на добитък, или на риба, или с каквото и да е направена, нека се разпръсне от Твоите раби.

И ако магията е вързана с много възли или в кости прекарана, или в гроб през иглени уши, или в бунар хвърлена,

или с каквото и друго да е направена, нека се освободят Божиите раби /имената/ от всякакво зло действие на нечестивия дух,

така щото с дръзновение да казват: "Господ е мой защитник, няма да се уплаша от никакво зло."

Защото Ти, Господи, си с мене, Твоята десница ме успокоява

и тъй моля Ти се, Господи Боже Вседържителю, по молитвите на Твоя смирен раб Киприян,

простри Твоята мощна Десница и милостиво погледни на Твоите раби /имената/

и им изпрати мирен и верен ангел пазител от всякакво зло,

за да славят Тебе, Нашия Изкупител и Избавител

сега и винаги и во веки веков.

Амин!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 5 години по-късно...
преди 11 часа, hakerut написа:

това може да помогне

Аз пък мисля, че ще помогне много повече ако някой модератор ти изтрие рекламката и поста, като ти предостави няколко дни за размисъл.

Редактирано от badr (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 1 година по-късно...

Първо да започнем с – Какво е магията?

Магията е вид влияние върху реалноста или човек с цел да се постигне даден ефект или промени.

Магия върху човек е умишлено насочване на енергия към енергийното тяло на човека чрез ритуали или други техники с цел да се постигнат промени в енергийното и психическо състояние ,умът или желанията му на подсъзнателно ниво и да се накара да извърши нещо , да вземе някакво решение , да му се променят убежденията в дадена област или енергийното и от там и здравословното състояние  и др .Тъй като енергията е носител и на информация , има магове които могат да закодират информация или определена цел по тяхно желание в енергия ,муски,амулети, да се насочи и  да се настани в енергийното тяло на жертвата и от там и в подсъзнанието-съзнанието и живота и реалноста на обекта.Магията може да бъде за болест,за смърт,за любов ,за връзване на късмет ,да се накара да извърши нещо или др.Технологията на магиите е свързана с познаване на поведението на елементарните частици и квантовата физика , вижте повече по темата за симптомите при направена магия  http://magiata.eu/симптоми-при-магия/

Ако е пръскано реално с мъртвешка вода ,това е сериозно нещо и има ефект.Аз се интерисувам от Окултизъм и съм си правил доста експерименти с подобни неща /върху врагове и хора които наистина си го заслужаваха разбира се/ и мога да кажа че наистина действат ако се направят кадърно независимо дали вярваш или не.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 1 месец по-късно...
преди 6 часа, Anjel Dimitrov написа:

Прочетох ти част от сайта и ми хареса ,ама много ми хареса. Това за лесния достъп до информация за правене на магии не му бях обръщал внимание относно магиите,защото се бях зарекъл да не се занимавам повече с магии,и докато не съм забравил,потърси книжката ,,Калдата"-(но не ,,кал дейта" а ,,Калдата"-(като окултна организация,която не само ,че прави магии ,но вика духове на умрели и търси сили от тях),книжката е на поне 30 години но си струва.

В сайта ти прочетох ,че за да си магьосник трябва да имаш познания по квантова физика,религии, и още нещо дарбата.И това е абсолютно вярно.

Но да се върна към контекста на цитата,,енергията е носител на информация"след това ,,могат да закодират информация"след това ,,в енергия ,миски и ...." и така ,като изключим ,че много хора там за квантовата физика и преноса на информация и ,че един човек има енергиино поле(при едни в радиус няколко сантиметра при други ,много километри),не ги разбират тези работи да спомена ,че всеки е маг в една или друга степен:Пример някой тие одрал колата на паркинга и ти почваш с клетвите или са ти откраднали нещо и пак се почва с клетвите и това също е правене на магия срещу неизвестен ви извършител.Естествено ако колата е на беден пенсионер и той изкълне ,че са му откраднали гумите например въпреки ,че пенсионера кълне неизвестен му извършител ,извършителя понася магия ,защото Господ Бог знае точно ,,кой е откраднал гумите?" и ако пенсионера е праведник и смирен вярващ ,на крадците им почват едни такива неприятности дето тея гуми ще им излязат златни.Магиите за любов,често се превръщат в черни:отпърво е обичам го искам да съм с него,после:не връзва тоя тъпак ли е ,:после,дано му се случи това и това ,и обикновено пожеланието не е добро.Така ,,зли очи"всеки знае ,че от поглед има предаване на информация и когато някой ви гледа абе дай да не пиша за квантовата физика,направо,да ви кажа профилактично да си гасите клечки в чаша за алкохол или чаша но широка,или по добре в стъклен пепелник:Значи вземате кибрит ,стъклен пепелник напълвате вътре вода,колкото клечките да плуват и почвате ,палите клечката да изгори до половината и хвърляте в средата на пепелника,ако клечката тръгне към краищата палите докато не се остане по средата.Така с огън дърво и вода пресичате отчасти или напълно ,,зли очи"-(иначе казано тези които са ви напсували или прокълнали ей така защото са ви завидяли,или даже колкото сте по вярващи в Бога толкова повече ще им се върне).Това е хубаво да се прави отвреме навреме за да смъкнете негативната енергия пратена ви от други,но е все едно да ви препоръчам билков чай ,ако сте изстинали.

За това последното,, Аз се интерисувам от Окултизъм и съм си правил доста експерименти с подобни неща /върху врагове и хора които наистина си го заслужаваха разбира се/ и мога да кажа че наистина действат ако се направят кадърно независимо дали вярваш или не.",И аз съм си правил експерименти и то доста добри,предимно за магии за успех на мои близки и дори на бившите пак магии за успех,но при условие ,че видя че уважават Господ Бог-(Бога ,Създателя),дори и да не разбират и да са заблудени и да не им се обсъжда божията промисъл пак измолвам за успех и щастие ,но при условие ,че са поне малко вярващи и са отдали уважение поне малко на Бога.Реално ,когато се прави магия мага или магьосника моли всевишните сили да се намесват в живота на хората.И тук се пише за черна магия ,е то се правят защото ,както крадците крадат за пари така и черните магьосници правят черни магии за пари,Черната магия е грях ,но факт.

Просто не осъзнаваш в какво се забъркваш. Зад магиите стоят демонични сили, а не Святия Господ. Прочети в Библията какво е отношението на Бог към тях. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 28 минути, realno написа:

Просто не осъзнаваш в какво се забъркваш. Зад магиите стоят демонични сили, а не Святия Господ. Прочети в Библията какво е отношението на Бог към тях.

А стига ве ! Сериозно ли говориш ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 42 минути, Anjel Dimitrov написа:

Много добре осъзнавам((запознах се с един такъв ,дето все ми препоръчваше да се чете библията мотамо и ,,какво стана като го послушах и се отказах от магиите?"-живота ми стана скучен и еднообразен и вместо на направената ми магия да отвърна на удара аз се оставих така, и не съм доволен от себе си ,а и Господ Бог-( ,който се е явил на Авраам и е говорил с него и са сключили завет,  и същия Господ Бог ,който е дал десетте божи заповеди на Моисей и същия дето е направил Соломон най-мъдрия и най-богатия и така но описания в стария завет)не е доволен от мен,защото като се отказах от магьосничеството много глупаци ми се качиха на главата и затова ,че съм смирен вярващ ми викат балък,а когато магията играеше и като изкълна някого и като му се почнат едни ядове да видиш как те уважават.По нагоре колегата Аспект 3 написал ,че е правил магии върху врагове ,които си заслужават и аз докато ги правех върху врагове ,които са си заслужили ,щом се появи някой враг скоропостижно изчезне ,защото насети демоничните сили(които са наказателите пратени от Господа ей така да се намират в приключение ,да не им е скука,не че Господ не може да си свърши работата сам) ,а откак съм смирен вярващ ,четящ библията и ходещ редовно на църква всеки гледа да ме прекара.Преди като им кажех да хоят на църква да палят свещ и веднага ,а сега ми викат само с глупости се занимаваш.Имах един случай дето и казах ,че за да и потръгне трябва  да ходи на църва всяка седмица за по 5 минути за да покаже уважение към Господа, и тя ми вика троснато ,че било прекалено,след това и викам прави като американците ,като седнеш да вечеряш благодари на Господа за вечерята,тя ми вика ,,Господ ли ти сготви или аз?" е почина от рак скоро след това,ама така е ,като се подиграваш на Господа сам си привличаш магията)).

Демонични сили,ами спри измамите кражбите и глупостта ,направи така че всички да са равни и еднакви,все невъзможни неща особено това за равенството,в стремежа си да си нещо повече и да ти е по-лесно ,,магията" е просто поредното средство за постигане на целта,а целта на всяко разумно същество е ,,благосъстояние".Преди докато си правех амулети и се занимавах с магьосничество всичко ми беше наред,че и перфектно.А и не са само демоничните сили ,все едно да кажеш ,,парите са зло" да ама не зависи за какво се ползват и как,примерно  направя амулет за късмет ,това не е демонична сила ,или амулет ,,щит" срещу зли магии,използвам ангелски сили,които да те пазят .

Това за магиите в отвъдното ли го го разбра? Господ ли ти го каза?

Просто не осъзнаваш колко си излъган от дявола. Само мога да ти кажа: Господ да ти е на помощ, защото не осъзнаваш с какво се забъркваш. И няма как да осъзнаваш, когато  не почиташ библията и Този, който я е писал. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

А колко по- лесно е да се научиш, да боядисваш огради примерно. Хем ще припечелваш по некой лев, хем Господ ще спре да ти говори, няма да те хващат магии...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 25.04.2018 г. в 11:17, aspekt3 написа:

Първо да започнем с – Какво е магията?

Магията е вид влияние върху реалноста или човек с цел да се постигне даден ефект или промени.

Магия върху човек е умишлено насочване на енергия към енергийното тяло на човека чрез ритуали или други техники с цел да се постигнат промени в енергийното и психическо състояние ,умът или желанията му на подсъзнателно ниво и да се накара да извърши нещо , да вземе някакво решение , да му се променят убежденията в дадена област или енергийното и от там и здравословното състояние  и др .Тъй като енергията е носител и на информация , има магове които могат да закодират информация или определена цел по тяхно желание в енергия ,муски,амулети, да се насочи и  да се настани в енергийното тяло на жертвата и от там и в подсъзнанието-съзнанието и живота и реалноста на обекта.Магията може да бъде за болест,за смърт,за любов ,за връзване на късмет ,да се накара да извърши нещо или др.Технологията на магиите е свързана с познаване на поведението на елементарните частици и квантовата физика , вижте повече по темата за симптомите при направена магия  http://magiata.eu/симптоми-при-магия/

Ако е пръскано реално с мъртвешка вода ,това е сериозно нещо и има ефект.Аз се интерисувам от Окултизъм и съм си правил доста експерименти с подобни неща /върху врагове и хора които наистина си го заслужаваха разбира се/ и мога да кажа че наистина действат ако се направят кадърно независимо дали вярваш или не.

"Първо да започнем с – Какво е магията?"

Първо трябва  да започнеш  с това, че зад нея стоят демони.  

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Анджел мн си прав и аз споделям твоята философия. "Рвално" вярата в Бога и религията не е само "новия завет".

Виж псалом 57 от Псаломите на Давид които се използват мисля че във всяка една Християнска Религия.

Псалом 57

Началнику на хора. Не погубвай. Творение Давидово.

Наистина ли говорите правда вие, съдии, и справедливо ли съдите вие, човешки синове? 
3. В сърце си кроите беззаконие, на къпони туряте злодействата, що сте сторили на земята. 
4. От самото си рождение са отстъпили нечестивите; от майчина си утроба се заблуждават, говорейки лъжа. 
5. Отровата им е като змийна отрова, като отрова на глуха аспида, която затиква ушите си 
6. и не слуша гласа на заклинателя, най-изкусния в заклинания. 
7. Боже, строши техните зъби в устата им; съкруши, Господи, челюстите на лъвовете! 
8. Да изчезнат като вода, която се отича; кога изопнат стрелите, нека бъдат като пречупени. Да изчезнат като разпуснал се охлюв; да не видят слънце като пометниче от жена. 
10. Преди котлите ви да усетят пламнало тръне, вихър да разнесе и сурово, и обгорено. 
11. Ще се зарадва праведникът, кога види отмъщение: ще умие стъпките си в кръвта на нечестивеца. 
12. И ще каже човек: наистина има плод за праведника! и тъй, има Бог, Който съди на земята.

И аз съм правил простотии и ексеприменти с магии и не съм доволем от черните магии и въобще магиите за мизерии.Но това не означава че трябва да се откажа от магията като цяло.Има много системи които работят със светли сили и са ползутворни. За какво да се уча да боядисвам угради като мога да го постигна резултата без усилие с някой амулет.Но Наистина не е лесно и е много-опасен Окултима и не е за всеки , защото буквално може да си съсипеш живота ако си лекомислен и не си предпазлив и не знаеш какво правиш. Има и много "подводни камъни" .Трябват си много умения,вяра и воля за да се захванеш с тези неща ,защото ако те повлече течението-става лошо.Но не става така просто да се отхвърли "магията" като цяло или пък да се приеме всяка система за магия ей така,защото има наистина опасни неща.

Магията за мен е все още необяснен научен закон,нещо за което все още няма обяснение.Представете си че се върнете във времето в Средновековието с една батерия и една крушка,какво ще си помислят хората за вас тогава.А защо да си мислим че ние сега сме открили всички закони на природата и че знаем всичко?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аве опитвам се със Соломоновата система но само с Големия Ключ ,който не знае Малкия Ключ е Демонология но пък чак професионалист не съм въпреки че постигам успехи,това е мн. сложна и тънка система,но примерно с печати за пари,защита,лечение ,разваляне на магия съм добър и съм ги усвоил и ми дават задоволителни резултати.Работя и със системата на Абрамалин Мага успешно и с други.Но за нещо не съм съвсем съгласен с теб.Не е само спиритуалния модел на магия въпреки че това което го казваш си е такаи май това си е основата.Ако нямаш покровителство от висша сила си заминаваш на кино .

Но и Сила може да си събереш и сам.Спиритуалния модел си е шаманизъм-работа с духове което присъства в почти всички системи,дали ще са Ангели,Демони,Богове или др но то и религиите не са ли същото.

Но има значение и личната сила на мага за постигането на целта.Тази сила се придобива с практикуването на определени практики и методи  и разбира се време и постоянство.Можеш да постигнеш резултати и без намесата на духове,само с личната си сила.При будистите са мантри и медитации,при други е постене,целумъдрие,молитви,при трети примерно Кастанедианците е мълчание,постене,отшелничество и т.н. за събиране на лична сила. Може да се използваат и много "катализатори" като сила за усилване на ритуала ,не е задължително това да са духове.Растения,кристали,заклинания,животни,вещи-предмети на силата , символи без това да те свързва с задължително с духът ,и мн други.Стига да не използваш самият сигил на духът щото това вече си е май Инвокация.И за печатите на Соломон не те свързват със Соломон а използват Торсионното Поле на дадената планета към която принадлежи печата-с други думи енергийнно информационното поле което се простира навсякъде около нас,не е точно и дух а енергия и информация. 

В природата всяко нещо си има собствена енергия и от там и влиание,като можеш да го насочиш и използваш като елемент за сила при даден ритуал,стига да познаваш природата на елемента който ще използваш и целта която гониш да е съобразена с естеството на елемента.В Кабала мн добре са описани тези съответствия за минералното,животинското и растителното царставо,не е задължително при всеки ритуал да притесняваш някой дух,можем и сами въпреки че при заклинанията произнасянето на имената на определени духове имат голяма сила ако знаеш какво точно правиш.

Отностно сайта,той е нов и това е още чернова и е незавършен.Търся съмишленици за проекта с опит в Окултизма ,като идеята ми е да се засегне колкото може дялове от Окултното и Магията и да се постват уникални и полезни статии от компетентни хора.Като има и форум, чат ,коментари и др.Аз по принцип съм фрийланс уеб дизайнер и не е ми проблем да направя каквото искам  като дизайн стига да има смислени идеи.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Още ли не можахте да я неутрализирате тая магия ?

Редактирано от BMW Маниак (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 5.06.2018 г. в 6:28, aspekt3 написа:

Анджел мн си прав и аз споделям твоята философия. "Рвално" вярата в Бога и религията не е само "новия завет".

Виж псалом 57 от Псаломите на Давид които се използват мисля че във всяка една Християнска Религия.

Псалом 57

Началнику на хора. Не погубвай. Творение Давидово.

Наистина ли говорите правда вие, съдии, и справедливо ли съдите вие, човешки синове? 
3. В сърце си кроите беззаконие, на къпони туряте злодействата, що сте сторили на земята. 
4. От самото си рождение са отстъпили нечестивите; от майчина си утроба се заблуждават, говорейки лъжа. 
5. Отровата им е като змийна отрова, като отрова на глуха аспида, която затиква ушите си 
6. и не слуша гласа на заклинателя, най-изкусния в заклинания. 

7. Боже, строши техните зъби в устата им; съкруши, Господи, челюстите на лъвовете! 
8. Да изчезнат като вода, която се отича; кога изопнат стрелите, нека бъдат като пречупени. Да изчезнат като разпуснал се охлюв; да не видят слънце като пометниче от жена. 
10. Преди котлите ви да усетят пламнало тръне, вихър да разнесе и сурово, и обгорено. 
11. Ще се зарадва праведникът, кога види отмъщение: ще умие стъпките си в кръвта на нечестивеца. 
12. И ще каже човек: наистина има плод за праведника! и тъй, има Бог, Който съди на земята.

И аз съм правил простотии и ексеприменти с магии и не съм доволем от черните магии и въобще магиите за мизерии.Но това не означава че трябва да се откажа от магията като цяло.Има много системи които работят със светли сили и са ползутворни. За какво да се уча да боядисвам угради като мога да го постигна резултата без усилие с някой амулет.Но Наистина не е лесно и е много-опасен Окултима и не е за всеки , защото буквално може да си съсипеш живота ако си лекомислен и не си предпазлив и не знаеш какво правиш. Има и много "подводни камъни" .Трябват си много умения,вяра и воля за да се захванеш с тези неща ,защото ако те повлече течението-става лошо.Но не става така просто да се отхвърли "магията" като цяло или пък да се приеме всяка система за магия ей така,защото има наистина опасни неща.

Магията за мен е все още необяснен научен закон,нещо за което все още няма обяснение.Представете си че се върнете във времето в Средновековието с една батерия и една крушка,какво ще си помислят хората за вас тогава.А защо да си мислим че ние сега сме открили всички закони на природата и че знаем всичко?

1. Объркал си Псалма. Номера не е 57, а 58.

2. В този превод е "заклинател" в други "омайватели".

3. Не се насърчава магьосничество, а се прави сравняване на лошите хора с змия, която не слуша омайвателя си.

1 За първия певец, по не разорявай. Давидова песен. Наистина с мълчание ли изказвате правда? Праведно ли съдите, човешки синове? space.gif
2 Не! в сърцето си вие вършите неправди, Размервате насилието на ръцете си по земята. space.gif
3 Още от рождението си нечестивите се отстраняват; Заблуждават, говорейки лъжи, щом се родят space.gif
4 Ядът им е като змийска отрова; Приличат на глухия аспид, който затиква ушите си, space.gif
5 И не ще да чуе гласа на омайвачите, Колкото изкусно и да омайват.

МАГИЯТА И ВСЯКАКВИ ОКУЛТНИ ПРАКТИКИ СА МЕРЗОСТ ЗА БОГ.

Някои от първите християни занимаващи се окултни неща включително и магии изгаряха книгите си, защото осъзнаваха, че това е грях.  Магиите имат демонско влияние и НИКОГА ОТ БОГ. 

18 И мнозина от повярвалите дохождаха та се изповядваха и изказваха делата си. space.gif
19 Мнозина още и от тия, които правеха магии, донасяха книгите си и ги изгаряха пред всичките; и като пресметнаха цената им, намериха, че бе петнадесет хиляди сребърници.

Тъй като темата на форума е за неутрализация на магиите и щом като демоните са в основата им , няма как демон да я неутрализира. Това е в възможностите САНО на Бог.

Ето какво казва Библията:

Марк 3:23 Но Той, като ги повика, казваше им с притчи: Как може Сатана да изгонва Сатана? space.gif
24 Ако едно царство се раздели против себе си, това царство не може да устои. space.gif
25 И ако един дом се раздели против себе си, тоя дом не ще може да устои. space.gif
26 И ако Сатана е въстанал против себе си, и се е разделил, той не може да устои, но дошъл му е краят.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Anjel Dimitrov написа:

Да но ,магиите и окултните практики съществуват и се използват и трябва противодействие.

Като ми беше направена магия не предприех мерки и нещата станаха много зле ,а трябваше веднага да се разправя .Но нищо поне да ми е за урок ,да не пренебрегвам магиите,а да предприемам мерки срещу тях и да засиля упованието ми в Господ Бог.Не ми се занимаваше с тази свера но няма начин трябва да помагам.  ,,Реално" ако имаш проблем с магия или ти трябва амулет за теб безплатно разваляне на магия и безплатно зареждане на амулет,защото даваш всичко от себеси да помогнеш в духовната свера и можеби не разбираш ,но сме на една страна. 

Прочете ли внимателно какво съм  написал?  

ЕДНА МАГИЯ НЕ МОЖЕ ДА СЕ  ПРЕМАХНЕ С ДРУГА. И КОЙТО СЕ ЗАНИМАВА С МАГИЯ НЯМА НИЩО ОБЩО С ГОСПОД, А С ДЕМОНИ. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Anjel Dimitrov написа:

Развалям магия не с магия ,а с молитва към Господ Бог,все пак съм му приближен

А стига ве !!! Ти ли си избраника ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...