Премини към съдържанието
 • Добре дошли!

  Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

  Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

   

Неутрализация на черна магия


Препоръчан отговор

Здравейте, приятели! :wors: Търся информация (трябва да е описано някъде из четивата), какво се прави, когато подозираш, че си обект на "черна магия" - съзнателно върху теб е пренасочена негативна енергия.. И независимо дали е на лице някакъв вид магия, заклинание и т.н. или не, как да се освободим най-лесно от тъмната страна в себе си (което всъщност си е цяла, отделна тема)?? Предполагам и за останалите ще е интересно.

Редактирано от GFreeman (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

 • Отговори 85
 • Създадено
 • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-добре е да идеш при вещ в тия дела

Чувала съм че най-добри са ходжите

Особено ако магията е турска-само те могат да я развалят

P.S.Турските магии са най-различни-с живак,или ръсят с вода,в която е бил измит мъртвец

Или заравят дреха в гроб

Тия са най-страшните

Публикувано изображение

Те също са кодирани-като кода може да бъде до 9 коляно на рода

Имат срок на действие-като свърши срока и ги подновяват наново

Редактирано от haidukpikaso (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, приятели! :rolleyes:

Търся информация (трябва да е описано някъде из четивата), какво се прави, когато подозираш, че си обект на "черна магия" - съзнателно върху теб е пренасочена негативна енергия.. И независимо дали е на лице някакъв вид магия, заклинание и т.н. или не, как да се освободим най-лесно от тъмната страна в себе си (което всъщност си е цяла, отделна тема)??

Предполагам и за останалите ще е интересно.

С надеждата да спрем това за ходжите дотук ще ти препоръчам най-напред да конкретизираш какво имаш предвид под това, че ти е направена "черна магия" и какви са признаците, по които съдиш, че имаш такъв проблем.

След това ще уточня, че вещността на ходжите в тая насока е мит, породен от вярванията на хората, че на чуждото и непознато може да се противостои само с такова. Всъщност у ходжите и тяхната житейска и професионална подготовка няма нищо по-специално, което да ги прави особено вещи по темата.

Ако пък наистина си установил, че ти е направена някаква магия най-добрият начин да й противостоиш поне на първо време е да си изградиш психическа защита. При всички положения, според зависи вида на магията, разбира се, ситуацията е много по-опасна за теб ако си в период на депресия, напрежение, нерви и въобще всякаква форма на малфункции в психическото и емоционално благосъстояние. Понякога, стига магьосника да има такъв достъп, е възможно лицето, което е предприело действия срещу теб да те е подготвило предварително, отслабвайки те психически. Обърни внимание на хора, с които имаш пряк контакт и които регулярно действат негативно върху психиката ти и те натоварват. Направи всичко възможно да пресечеш този разход на емоции и нерви и да укрепиш психическото си благосъстояние. Това е най-смислената спешна мярка в такива случаи, която, разбира се, не е достатъчна.

Остава отворен въпроса дали наистина ти е направена магия или това е някакво стечение на обстоятелствата. Не забравяй също така, че негативното ти предразположение (напр. суеверност) също може да подреди нещата около теб така, че де факто ти да действаш срещу себе си.

Редактирано от Stalik (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Много смислен отговор е дал Stalik. Хайде стига вече с тази масова психоза магии. Дори самият живот е една голяма магия, за тези, които не познават законите му. А те са такива, че няма как да бъдем отделени от енергийното море, в което сме потопени. Защото и ние самите сме съвкупности от енергии. И в студа и в тъмата можем единствено да си помогнем, като си държим малката вътрешна свещица запалена. Един добре работещ, свободен и извисен ум засиява и осветява всеки мрак. Едно добронамерено и обичащо сърце дарява топлина в студа. А какво друго са магиите, ако не мрак и студ. Никой не може да ни освободи от оковите, които сами си поставяме. Само ние сами.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

 • 4 седмици по-късно...

Бих искал да дам пример за черна магия широко практикувана от нашата и другите православни църкви. Този черен ритуал се практикува още от времето на Византия, на особена почит се радва през Средновековието със своите Кръстоносни походи и придобива днешната си форма в освещаването на военните знамена по време на празника Гергьовден. Най-общо казано от Бог се измолва защита на нашата армия и смърта на противниковата. Това показва, че духовността се е изменила, изопачила и деформирала под влиянието на обществените изисквания и най-вече от късогледството на личния интерес и изгода. Може би това е черната магия - духовно късогледство!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Бих искал да дам пример за черна магия широко практикувана от нашата и другите православни църкви.

Не само от православните, а католическата къде я забрави!?!

Този черен ритуал се практикува още от времето на Византия, на особена почит се радва през Средновековието със своите Кръстоносни походи и придобива днешната си форма в освещаването на военните знамена по време на празника Гергьовден.

Най-общо казано от Бог се измолва защита на нашата армия и смърта на противниковата. Това показва, че духовността се е изменила, изопачила и деформирала под влиянието на обществените изисквания и най-вече от късогледството на личния интерес и изгода.

Все стария сън на планетата, както казват толтеките...

Може би това е черната магия - духовно късогледство!

Направо си е духовна смърт!

Хмммм обаче интересно ми е че и противниковата армия моли Бог за същото, тогава Той кого да слуша, ти как мислиш!!?! Бог занимава ли се с човешката лудост/глупост?

Редактирано от Алморот (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

пробвай следното, чукни едно сурово яйце в една празна кофичка от кисело млеко пълна до половината с вода и я сложи под леглото където спиш но гледай да се намира под сърцето... ако на сутринта яйцето изглежда като варено, значи има нещо ако яйцето си е същото вероятността е минимална но все пак потърси повече по въпроса... цикълът с яйцата мисля че беше 14 нощи но не помня вече... Нищо не пречи да проваш с 1 яйце...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз неутрализирам черната магия, с бел пелин от Лозарево.... Спира секви магии...

Това определено е най-доброто решение, но може да спре само по-слаби магии. При по сили вече трябва да се използват и по-силни методи за отстраняването им - водката се справя с 99% от магиите Публикувано изображение
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Джинът мисля е по-добрият избор Публикувано изображение Да пуснем духът от бутилката да гътне/гаврътне магииките ;):P

Редактирано от Алморот (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не приемай нищо лично. Прегърни свободата си. Ти печелиш страшно много свобода, когато не приемаш нищо лично. И никакво заклинание не може да те засегне, независимо колко силно е. Ако живееш без страх и ако обичаш, ще бъдеш удовлетворен от живота си.


http://toltecs-today.hit.bg/agreements.htm
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

 • 2 седмици по-късно...

Гледай сега ква е работата Аз преди 10 години когато започнах да чувам гласове отидох първо при Християни имаше един Валентин който ми каза че имам бесове. Аз взех влака от София до Добрич и отидох без да знам къде при един прословут маг Ивелин Иванов. Появи се някаква жена която я последвах без да я заговарям но чух глас да я следвам. Тя ме заведе до предишният кабинет на мага И аз там прочетох как да стигна до новия. Отидох ама нямах записан час, при което маг Ивелин Иванов се разкрещя на секретарка че не може да ме приеме имало канален ред. Аз се разплаках и казах на ум Господи Илия не иска да ме приеме. Въпреки това ме прие. Диагнозата за мене му беше че ми е направена магия за затъпяване и умопобъркване. Скъса нещо от духовното ми тяло ми при което аз се разтреперах за 15 секунди. Не ми обясни нищо, направи проверка за здравето ми каза че имам проблеми със стомаха(той не знае че е нормално да се пърди 10-15 пъти на ден казаха го американците в научнопопулярен филм по explorer и още някои неща и това беше Каза ми че като дойде в София следващата седмица ще ми донесе биостимулатора който трябва да ида да го взема. Аз обаче ПОРАЗМИСЛИХ и си казах щом Бог е допуснал да ми се направи черна магия значи така е трябвало и не купих биостимулатора На 24 години изпаднах в депресия 4,5 месеца. А на 25 години Бог започна да ми показва Всленета докато спя излизах от тялото. Започнах да чувам ангелите и някои магове които обаче не си казват имената. Започнах да мисля и така постепенно разкрих истината за светът. От 28 години започнаха изпитанията дали съм Бог. И щом съм жив все още значи наистина съм такъв. Ако не знаете маг Ивелин Иванов е пророк Илия. Слави Трифонов е цар Саул. Аз пророк Еремия и цар Давид. фолкпевицата Камелия е царица Естир, приятелят и Цветин е чичо и Мардохей. Цар Дарий и неговият син Кир са Джордж БУш старши и Младши. Бил Гейтс е цар Навуходоносор ако искате да разберете кои сте вие попитайте ме телепатично, АКо аз не ви чувам архангелът ми(Гавраил) чува всичко обърнете се към него

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

..........Аз обаче ПОРАЗМИСЛИХ и си казах щом Бог е допуснал да ми се направи черна магия значи така е трябвало и не купих биостимулатора

На 24 години изпаднах в депресия 4,5 месеца. А на 25 години Бог започна да ми показва Всленета докато спя излизах от тялото. Започнах да чувам ангелите и някои магове които обаче не си казват имената. Започнах да мисля и така постепенно разкрих истината за светът. От 28 години започнаха изпитанията дали съм Бог. И щом съм жив все още значи наистина съм такъв.

Ако не знаете маг Ивелин Иванов е пророк Илия. Слави Трифонов е цар Саул. Аз пророк Еремия и цар Давид. фолкпевицата Камелия е царица Естир, приятелят и Цветин е чичо и Мардохей. Цар Дарий и неговият син Кир са Джордж БУш старши и Младши. Бил Гейтс е цар Навуходоносор ако искате да разберете кои сте вие попитайте ме телепатично, АКо аз не ви чувам архангелът ми(Гавраил) чува всичко обърнете се към него

:help wanted3:

Виж сега:дори и много религиозни хора

могат да бъдат ,,омагьосани,,...

Това с депресията и гласовете има медицинско

обяснение...много хора са изпитали това-

не си единствен

И знаеш ли:с медикаменти ще се оправиш,ангелите

и виденията ще изчезнат и ще спиш спокойно

Казвам ти го пак най-добронамерено

Ако продължат:значи имаш магия и ще търсиш

други методи за ,,спасение,,

....

Постовете ти звучат като на човек,имащ

нужда от помощ

Не се чуди,че те баваннват от форумите:

нещата във втория абзац на цитата са :huh:

Това,че все още си жив не означава,че си Бог

...........

Моля те иди на преглед,може да научиш нещо,

което не очакваш...Нищо не ти струва.

С тия ангели и изпитания,светове и

магии...това живот ли е?

Няма ли да ти е по-лесно ангелите ти да те оставят на мира

и да си нормален човек както преди депресията?!

Поздрав

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, приятели! :)

Търся информация (трябва да е описано някъде из четивата), какво се прави, когато подозираш, че си обект на "черна магия" - съзнателно върху теб е пренасочена негативна енергия.. И независимо дали е на лице някакъв вид магия, заклинание и т.н. или не, как да се освободим най-лесно от тъмната страна в себе си (което всъщност си е цяла, отделна тема)??

Предполагам и за останалите ще е интересно.

Библия,Ефесяни 6:11-18 Най-добрият лек срещу черна,бяла и всякаква магия!

Бих искал да дам пример за черна магия широко практикувана от нашата и другите православни църкви.

Този черен ритуал се практикува още от времето на Византия, на особена почит се радва през Средновековието със своите Кръстоносни походи и придобива днешната си форма в освещаването на военните знамена по време на празника Гергьовден.

Най-общо казано от Бог се измолва защита на нашата армия и смърта на противниковата. Това показва, че духовността се е изменила, изопачила и деформирала под влиянието на обществените изисквания и най-вече от късогледството на личния интерес и изгода.

Може би това е черната магия - духовно късогледство!

Така е!Като прочетох и мнението на Алморот и се сетих за 1986-та година.Най-обикновена година,различното беше,че беше обявена от ООН за година на мира!А за да се запази мира на Земята,папата(тогава Йоан-Павел Втори) поканва представители от всички големи религиозни организации да се помолят на Бога.Той естествено е посредата,от дясната му страна са представителите на Православието,от ляво е Далай лама и така една много дълга поредица от религиозни люде.Сред поканените за цвят присъствала и една колоритна групичка индианци облечени с бойните си национални носии от орлови пера.Въпросът е дали са били чути онези молби от Бог?Как мислите?(Справка-за въоръжаване светът е отделил 900 милиарда долара,а само през тази същата година във войни умират над 5 000 000 човека!)

Алморот "Той кого да слуша, ти как мислиш!!?! Бог занимава ли се с човешката лудост/глупост?"

Редактирано от arenas (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ако не знаете маг Ивелин Иванов е пророк Илия. Слави Трифонов е цар Саул. Аз пророк Еремия и цар Давид. фолкпевицата Камелия е царица Естир, приятелят и Цветин е чичо и Мардохей. Цар Дарий и неговият син Кир са Джордж БУш старши и Младши. Бил Гейтс е цар Навуходоносор ако искате да разберете кои сте вие попитайте ме телепатично, АКо аз не ви чувам архангелът ми(Гавраил) чува всичко обърнете се към него

Аз коя ли съм-я кажи

Че архангел Гавраил и той не ме чува

:lol6:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Гледай сега ква е работата

Аз преди 10 години когато започнах да чувам гласове отидох първо при Християни

имаше един Валентин който ми каза че имам бесове. Аз взех влака от София до Добрич и отидох без да знам къде при един прословут маг Ивелин Иванов. Появи се някаква жена която я последвах без да я заговарям но чух глас да я следвам. Тя ме заведе до предишният кабинет на мага И аз там прочетох как да стигна до новия. Отидох ама нямах записан час, при което маг Ивелин Иванов се разкрещя на секретарка че не може да ме приеме имало канален ред. Аз се разплаках и казах на ум Господи Илия не иска да ме приеме. Въпреки това ме прие. Диагнозата за мене му беше че ми е направена магия за затъпяване и умопобъркване. Скъса нещо от духовното ми тяло ми при което аз се разтреперах за 15 секунди. Не ми обясни нищо, направи проверка за здравето ми каза че имам проблеми със стомаха(той не знае че е нормално да се пърди 10-15 пъти на ден казаха го американците в научнопопулярен филм по explorer и още някои неща и това беше

Каза ми че като дойде в София следващата седмица ще ми донесе биостимулатора който трябва да ида да го взема. Аз обаче ПОРАЗМИСЛИХ и си казах щом Бог е допуснал да ми се направи черна магия значи така е трябвало и не купих биостимулатора

На 24 години изпаднах в депресия 4,5 месеца. А на 25 години Бог започна да ми показва Всленета докато спя излизах от тялото. Започнах да чувам ангелите и някои магове които обаче не си казват имената. Започнах да мисля и така постепенно разкрих истината за светът. От 28 години започнаха изпитанията дали съм Бог. И щом съм жив все още значи наистина съм такъв.

Ако не знаете маг Ивелин Иванов е пророк Илия. Слави Трифонов е цар Саул. Аз пророк Еремия и цар Давид. фолкпевицата Камелия е царица Естир, приятелят и Цветин е чичо и Мардохей. Цар Дарий и неговият син Кир са Джордж БУш старши и Младши. Бил Гейтс е цар Навуходоносор ако искате да разберете кои сте вие попитайте ме телепатично, АКо аз не ви чувам архангелът ми(Гавраил) чува всичко обърнете се към него

Добре де,питам те.Кой съм бил аз?няма нужда да е телепатично,може и с помощта на технологиите.

Линус Торвалд кой е бил преди? :lol6:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добре де,питам те.Кой съм бил аз?няма нужда да е телепатично,може и с помощта на технологиите.

Линус Торвалд кой е бил преди? :)

Ето това ви е грешката бързате да питате като не сте прочели сайтаът ми

Аз съм Бог на 100%, докато боговете които убих бяха на 20,30%. Разликата между мене и тях беше че аз не се владея. Т.е за да стане чудо трябва БОг или някой с авторитет да ми заповяда в подсъзнанието при което аз като машина го изпълнявам същото и с четенето на реалноста. Аз не мога сам да се питам няма никакъв ефект. Трябва някой да ме пита и аз посредтвом Книга казавам Именно затова съм БОг на 100%. Защото другите се учат псотепенно а аз мога всичко но не по своя воля.

син на Есей четвъртият НАТАНАИЛ 1 книга на Летописите 2:14.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Е нееееееееее :clap::rap::angel19: :angel19: :help::lol6: :lol6: :lol6: :lol6: :lol6: Бог не знам дали си но си цар със сигурност, ох такъв смях...хахахахахахахаааааааааааааааааааааа

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

 • 6 месеца по-късно...

Здравейте, приятели! :speak:

Търся информация (трябва да е описано някъде из четивата), какво се прави, когато подозираш, че си обект на "черна магия" - съзнателно върху теб е пренасочена негативна енергия.. И независимо дали е на лице някакъв вид магия, заклинание и т.н. или не, как да се освободим най-лесно от тъмната страна в себе си (което всъщност си е цяла, отделна тема)??

Предполагам и за останалите ще е интересно.

С редовни и силни молитви към Господ се преодолява.

Ти сигурен ли си, че си жертва на черна магия? Може и да си въобразяваш. Какви са ти симптомите?

Наскоро научих една история, разказана ми от свидетели и запознати за дете, което умря от рак, след като е прокълнато от една жена, която се скарала с майка му. Сега няма да се впускам в подробности.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ето това ви е грешката бързате да питате като не сте прочели сайтаът ми

Аз съм Бог на 100%, докато боговете които убих бяха на 20,30%. Разликата между мене и тях беше че аз не се владея. Т.е за да стане чудо трябва БОг или някой с авторитет да ми заповяда в подсъзнанието при което аз като машина го изпълнявам същото и с четенето на реалноста. Аз не мога сам да се питам няма никакъв ефект. Трябва някой да ме пита и аз посредтвом Книга казавам Именно затова съм БОг на 100%. Защото другите се учат псотепенно а аз мога всичко но не по своя воля.

син на Есей четвъртият НАТАНАИЛ 1 книга на Летописите 2:14.

Ако не знаете маг Ивелин Иванов е пророк Илия. Слави Трифонов е цар Саул. Аз пророк Еремия и цар Давид. фолкпевицата Камелия е царица Естир, приятелят и Цветин е чичо и Мардохей. Цар Дарий и неговият син Кир са Джордж БУш старши и Младши. Бил Гейтс е цар Навуходоносор ако искате да разберете кои сте вие попитайте ме телепатично, АКо аз не ви чувам архангелът ми(Гавраил) чува всичко обърнете се към него

:help::wors::)

Маат, чакай ме и мен в коша - там е пълно с нормални :help:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

:lol6: :lol6: :offtopic_s:

Маат, чакай ме и мен в коша - там е пълно с нормални :)

Публикувано изображениеПубликувано изображение Инфи, в подобни случаи казвам "пази боже"!

Смятам да направя нещо по-разумно. Публикувано изображение

Публикувано изображение

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

 • 3 месеца по-късно...

Здравейте, приятели! ;)

Търся информация (трябва да е описано някъде из четивата), какво се прави, когато подозираш, че си обект на "черна магия" - съзнателно върху теб е пренасочена негативна енергия.. И независимо дали е на лице някакъв вид магия, заклинание и т.н. или не, как да се освободим най-лесно от тъмната страна в себе си (което всъщност си е цяла, отделна тема)??

Предполагам и за останалите ще е интересно.

=============================================================================

Ето прочети това и ще се оправиш веднага... :):):)

"Омагьосан съм!Паула Лайт

09 Юли 2008, 15:44 1Напоследък цяла България се тресе от тежка параноя. Всички, мъже, жени, деца, богати и бедни, образовани и невежи, се самообявяват за жертви на "черна магия".

Ако тъп и мързелив ученик не си е взел матурата, на родителите и през ум не им минава, че просто си е заслужил двойката. Нищо подобно! Горкото детенце просто е омагьосано.

Съпруг, който е пияница и ходи по жени в никакъв случай не е просто негодник. Не, някоя мръсница е направила на човечеца черна магия. Иначе сигурно би бил мъдрец и въздържател, който погнусено извръща очи пред вида на дългокраката блондинка и влюбено гледа дебелата си петдесетгодишна съпруга.

Омагьосани са синове, които водят снаха, дето не ти се нрави, братя или сестри, забравили роднинските си чувства, заради наследствени спорове. Омагьосани са нелюбезните съседи, приятелите, които отказват да ти дадат пари назаем.

Безумието отива и до по-големи крайности. Някой се разболява, развива сериозни симптоми, но не отива на лекар, а при "специалист" по разваляне на магии. Ако това доведе до смъртта му, проблемът е само в това, че не е потърсил магьосницата навреме. Може да Ви звучи невероятно, но бизнесмени търчат да им развалят магии, направени от конкуренцията, а преди избори магьосническата гилдия получава още едно тлъсто перо като даде рамо в битката против политическите опоненти.

Живеем като във фентъзи епос. Остава само да обвиним за провалите си ламите, джуджетата, троловете или самодивите. Мисля, че редица от случаите плачат за психиатър.

Но преди да обсъдим всичко това, нека първо си отговорим на въпроса има ли магия или не.

СЪЩЕСТВУВА ЛИ МАГИЯТА?

Да съществува. В нея няма нищо злокобно, дяволско или демонично. Касае се за умението да се концентрира и насочва определен вид психическа енергия. В повечето случаи този, който практикува магическите актове, засилва собствената си биоенергия чрез съдействието на други разумни енергии. Призовава ги от по-високи нива с помощта на специални ритуали, формули и символи. Във всичко това за обикновения човек има нещо загадъчно и мистично, нещо съвършено непознато. А неизвестността винаги плаши.

Бих искала, обаче, да подчертая няколко момента:

Въпреки че потенциално подобна енергия притежава всяко човешко същество, малцина са онези, които са се научили да я контролират, използват и насочват. Те в никакъв случай не изпълват цели гилдии, нито пък сайтовете им заемат цели страници в Интернет. Родното небе не е замъглено от летящи метли, нито се носи дим от магически огньове.

Тия, малцината истински магове, изключително рядко са злонамерени. Причината е много проста. Човек, който е влязъл в духовен и енергиен контакт с по-висши нива, рядко остава същият. Промяната обикновено е по посока на облагородяването и духовното извисяване. Разбира се, съществува проблемът с неволното, стихийно насочване на отрицателни енергии и мислоформи, но този процес не може да се нарече омагьосване, нито последиците му се развалят със специални ритуали.

Има и друг момент, който е от значение. Хората, които наистина са посветени и се занимават с магия, обикновено са достатъчно интелигентни, за да разбират ужасяващите последици за самите себе си и за близките си от един злонамерен магически акт. Те познават кармичните закони, инерционната сила на насочваните енергии и въздействието на всеки процес. Повярвайте, ако човек истински осъзнава до какво ще доведе това, за нищо на света не би направил "черна магия", дори от това да зависи животът му.<br /><br />Най-сетне, дори и някой действително да е жертва на отрицателна магическа намеса, така нареченото "разваляне на магия" само би усложнило и влошило нещата. Ако некомпетентни хора се намесят във вече станалите процеси, те биха могли, вместо да неутрализират негативното енергийно въздействие, дори да го засилят или да го "фиксират" още по-здраво върху жертвата.

Както съм обяснила надълго и нашироко в "Свещената магия", много по-добър резултат би имало, ако пострадалият просто използва молитва, духовно пречистване или бъде подпомогнат от близък човек, който чрез средство за концентрация (един пентакъл на Абрамелин и определена формула и кристал) да неутрализира енергийното въздействие. Не е нужно този близък да е окултно грамотен. Ефектът в случая идва от енергийното сходство между хора, които се обичат и от вълните положителна енергия, които помагащият ще излъчва по посока на пострадалия.

Запомнете, че ако отидете при "професионален маг" да ви "разваля магията", може да пострада не само джобът ви, а и здравето, и духовното ви равновесие. Тези процеси са твърде сложни, за да се оставяте в ръцете на шарлатани. А нито един истински, знаещ и можещ маг няма да стигне дотам, че да продава изкуството си като духовна проститутка. Защото колко струва нравствено човек, който знае, че негов себеподобен може да се разболее, да се побърка или дори да умре, но би го върнал, ако няма пари?!<br /><br />Все пак, ще си позволя три примера, които илюстрират некомпетентността на маговете-шарлатани.

ЗАЩО СЧИТАМ МАГОВЕТЕ - ТРЪГОВЦИ ЗА НЕВЕЖИ И НЕГРАМОТНИ ?

1. Яйцето- пенкилер.

Ако, като всеки трети в България, решите, че сте омагьосани и отидете при "специалист", почти задължително първо ще ви открехнат за чудесата на яйцето. Ами че то хич не било сложно да се установи диагнозата има ли магия или не. Просто счупвате едно яйце и го слагате в стаята, където спите. Ако белтъкът се пресече, значи работата е ясна! Омагьосани сте. На всичкото отгоре чудотворното яйце "абсорбирало" вредните енергии и състоянието ви леко се подобрявало!

Едва ли е възможно човешкият ум да роди по-големи глупости! За да не бъда голословна, ще ви предложа следното: Сложете такова счупено яйце в стая, която не обитавате нито вие, нито някой друг. Резултатите ще бъдат абсолютно същите. Е, може пък да са омагьосани стените или фикуса!

Яйцето си е яйце. От него може да стане омлет или, ако се следват природните закони, пиле. Но то не е някакъв загадъчен поглъщач на енергии, положителни или отрицателни, подобно на черните дупки в космоса, а още по-малко енергоизточник, излъчващ лечебни лъчи!

2. Вуду куклите.

В Нови Орлеан, Хаити, Европа, а напоследък и в България вуду куклите се смятат за най-страховитите оръжия на черната магия. Правите изображение на врага си от восък, омесвате в материала малко от неговите косми, нокти, слюнка или пот и хоп! Той вече е в ръцете ви. Където бодете куклата с игли, ще се разболеят тези органи, а ако я изгорите, човекът ще умре.

Отначало вуду хоуганите и черните магове (бокорите) слушали слисано Европейските глупости за чудовищните кукли. После, подобно на нашенските професионалисти, видели възможностите за далавера и запретнали ръкави да правят кукли и да ги продават на туристите. Разбира се, добре знаели, че в тези сувенири няма повече магическа сила, отколкото, например, в една тиква. Така съвестта им била чиста, защото всъщност на никого не вредели.

Във вуду магията никога не са се използвали кукли. Куклите са атрибут на Европейската фолклорна магия от 14 век. Джуджу (вуду магьосниците в Африка) използват куклите единствено като... пратеници в отвъдното. Куклата се слага в гробище или на кръстопът, заедно с една скъсана обувка и се предполага, че може да предаде определени съобщения на мъртвите. Просто един невинен куриер.

Всичко това, обаче, не пречи на нашенските магове-предприемачи да прегърнат идеята и да произвеждат страховити вуду кукли. Всъщност, ни най-малко не съжалявам онези, които напразно са дали парите си. Човек, способен да желае зло на друго човешко същество, заслужава и по-големи неприятности от една по-малка или по-значима финансова загуба.

Категорична съм в твърденията си, тъй като съм изучавала вуду повече от три години в Африка и съм доста добре запозната с религията, ритуалите и магическите практики.

3. "Универсалните" амулети и талисмани.

Един от поредните гафове на комерсиалните магове е продажбата на предварително изработени амулети и талисмани. Знаете, че амулетът се използва само за защита, а талисманът цели да предизвика определени положителни резултати. Например, талисман за здраве, за любов, за пари и т.н. Във вуду магията амулетът се нарича "бо", а талисманът - "моджо". В окултните ордени Златна зора и О.Т.О. също се държи много на амулетите и талисманите.

Работата, обаче, е там, че никъде по света, където има сериозна магическа система, не се ползват амулети, талисмани и муски, които са за "шир потреба" и са били създадени чрез масово производство.

И двата магически пентакъла имат връзка с енергийната матрица и уникалното съзнание на всеки отделен човек. Всеки амулет или талисман е дълбоко индивидуален. Създава се със сложна магическа церемония. Символите се изработват след дълъг размисъл, за да съответстват най-добре на едно определено и неповторимо човешко същество. Няма сериозен маг, който не би изпаднал в истински шок при мисълта за щанд с типови амулети и талисмани!

Алистър Кроули препоръчвал на учениците си сами да изработват своите талисмани и амулети, като се опитват да вложат в тях своята собствена представа за модела на Вселената. Това е сложна магическа операция, която започва с гадаене (обикновено с Таро). Ученикът изпада в транс след медитация и се опитва да пресъздаде в съответния свещен предмет - талисман или амулет - чрез символи това, в което е проникнал и което е почувствал при броденето си на по-висши нива.

Когато ми подари "бо", подготвено специално за мен, един джуджу от племето едо в Западна Африка ме помоли сериозно, ако накитът се скъса, да не се опитвам да го поправям и нанизвам отново, защото можело да е опасно. Обясни ми, че моето "бо" изразявало динамичното равновесие между обектите на Вселената - между добро и зло, мрак и светлина, духовност и земна плодовитост. Предметът представлява една сложна и асиметрична плетеница от семена, шишарки, раковини, кристали, дърво и корали. Подредбата на елементите е толкова усложнена, че дори да го гледам с часове, трудно бих я възпроизвела върху лист хартия. Бо или моджо само се подаряват, въпреки че често хората в Африка гладуват! Никъде по света човек с повече духовно разбиране от това на една медуза не би въртял търговия с талисмани и амулети. А достатъчно е да отворите сайтовете, за да видите, че у нас го правят... Слагат шепа билки в ивица хартия или, ако са особено "щедри" в кожена кесийка, връзват с червен конец и продават нищо незначещия боклук за 15-20 лева.

Мога да соча още много примери в подкрепа на твърдението си, че шарлатаните - търгаши нищо не разбират от това, което правят. Какво бихте казали, например, за шокиращата тъпотия на твърдението, че направената "черна магия", непременно в някакъв предмет, фетиш или кукла, действала, докато е заровена някъде?! Що за магове са тези, дето дори не са осъзнали, че всички магически въздействия са на енергийно ниво, а останалото е просто катализатор за концентрация на оня, който прави магията? Като говорят за ефекта на заровените предмети, тези европейски експерти показват, че са със степени назад дори от Австралийските аборигени. Възможно е, също така, ако проучат адреса на жертвата си, сами да поставят на скрити места, върху прага или заровени в саксия някакви страховити псевдомагически дрънкулки. Целта би била да убедят нещастния човек, че наистина е омагьосан и да оправдаят високите си хонорари за всеки пореден сеанс по "разваляне на магията".

Вярно, понякога шарлатаните имитират добре външната страна на нещата. Не липсват изобилие от свещи, тамян, огледала и пентакли, както и куп други псевдоокултни символи. Просто декор за сценките, които разиграват. Всичко това прилича на кух орех, без ядка вътре. Тези занаятчии наизустяват дори формули и думи на силата и ги произнасят с дълбок и драматичен глас. Но, кажете ми, ако чуете папагал, научил се да дрънка много думи, ще го наречете ли добър оратор?

Докато при ясновидството и лечителството страда само портфейла на жертвата, при магията е по-различно. Точно затова фалшивите магове ме гневят особено много. За да спечелят повече пари, те често драматизират нещата и твърдят в хор, че на клиента непременно е направена черна магия, че тя не може да се развали с един сеанс (таксата се събира за всяко отделно посещение), че трябва да ползва определени субстанции, билки, талисмани и т.н. перо по перо, кесията на окултния търговец се пълни, а клетият човек изпада във все по-голям ужас.

В КАПАНА НА САМОВНУШЕНИЕТО

Знаете колко мощна е силата на човешката психика и въображение. Те се развихрят особено неудържимо, когато става въпрос за магия. Така човек, който не е омагьосан, на който всъщност му няма нищо, може да се разболее сериозно и дори да умре. Известно е, че ако шаманът при Австралийските аборигени насочи заострена кост към свой съплеменник, това се смята за "магия за смърт". Удивителното е, че жертвата започва да се чувства обречена. Залинява, спира да яде, става апатична и наистина умира. Всъщност, направеният от "магьосника" жест няма нищо общо с магическите актове. Човекът умира просто под влияние на самовнушението.

Виждала съм африканец, на когото се смята, че джуджу е направил "черна магия". Човекът започна да гледа с блуждаещ, изплашен поглед. Виждаше някакви сенки и призраци, подскачаше от най-малкия шум. Резултатът беше, че полудя.

Моя позната, психоложка, направила интересен експеримент. Надраскала нищо неозначаващи знаци, които приличали малко на арабски йероглифи. После свила хартията на руло и я овързала с разноцветни конци. За зловещ ефект, пъхнала и едно перо от гарван. После сложила предмета на прага на своя възрастна и наивна съседка. Като видяла, обаче, разширените очи на женицата и колко е пребледняла, се изплашила, казала й истината и прекратила опита. Горката жена била толкова щастлива, че не е омагьосана, че дори почерпила.

ПСИХОЛОГИЧЕСКАТА ТРАВМА

Друг зловреден ефект от псевдоомагьосването е, че възпитава у хората инертност, мързел и фатализъм. Ако на човек не му върви в работата, в любовта или в учението, никак не е приятно да потърси грешките и у себе си, да признае, че не се е потрудил достатъчно или че просто силите и интелектът му не достигат за опрделена цел. Къде по-добре звучи просто да се оплаче, че е омагьосан! Тогава не е необходимо да се труди, да полага усилия, да се чувства непълноценен. Магията е нещо извън контрола му и, вместо некадърник, човекът се възприема като интересна и трагична жертва. Къде по-хубаво!

Лошото, обаче, е в това, че му липсва стимул да се стресне и да промени нещо у себе си. Отдава се на ленив фатализъм и шансът му да преодолее препятствията и да върви напред отпада. Така, заради успешния бизнес на някои шарлатани, един човек губи мотивиращата си воля, съвестта и съзнанието си. А има ли нещо по-вредно от това?!

НЯМА БЯЛО МАГИЧЕСКО ВЪЗДЕЙСТВИЕ

Някои от вас ще кажат, че не всички са "лоши", че има магове, които правят само "бяла магия"- за любов, за плодородие, за здраве или късмет. Ще ви кажа едно и то е принцип в света на висшата магия: касае ли се за въздействие върху съзнанието на друго човешко същество или върху природните закони, такова нещо като бяла магия просто няма. Всяка противоестествена намеса е черна магия. Още повече, когато магът си позволява да придобива чрез действията си материални печалби. Ако с магия дадете любов на един, лишавате от любов друг; плодородието на едно място е глад и суша на друго; за да спечели пари един, губи ги друг. Природата не търпи нарушен баланс и всичко се заплаща скъпо и прескъпо (не само във финансов, а и в морален смисъл).

Бяла магия съществува само тогава, когато използваме енергията си единствено за самоосъвършенстване, за духовен напредък, свой и на човечеството като цяло, и за общуване с по-висши разумни енергии от други нива.

По-важни от чудото и магията са взаимната доброта, светлината и любовта в човешките отношения. Всеки човек може да постигне чудеса, ако има вяра в своите сили и воля да се бори и да отстоява себе си. "

Успех... :):huh::clap:

Редактирано от valentincami (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Много страшни неща пишете, бе Публикувано изображение

Ако не бях погледнала в тая тема, нямаше да се сетя да чета в Уикипедия какво е "магия"...

Магията не е чиста наука, а Изкуство както поезията, живописта и музиката, изискващо осмислено интуитивно прозрение на скритите природни за Магията може да означава и използване на ритуали, за които се смята, че акоса изпълнени правилно, принуждават ( а не просто молят)свръхестествените сили.

Тук още :angry22::speak:;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Хм това с магиите е нещо мноооооого лошо още повече, че се връщат към този, който ги е правил след като се развалят, а междувременно има наказание за него и рода му. Чувала съм че в църква се чете молитва на Св. Киприан той е бил вещ магьосник слуга на Дявола, който е приел Християнството след една неуспешна негова магия - историята е интересна. Неговите молитви след това помагат в накива случаи. А друго което наскоро научих е как човек може да провели дали е обект на магия: В една купичка с вода се счуква едно яйце и се под леглото където спиш или до него в краен случай за една вечер. На другата сутрин, ако яйцето е побеляло то значи, че си жертва на магия. Ако си е нормално всичко е ОК.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Добави ново...