Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да украсим храната с храна

Featured Replies

....

Браво! Много ми хареса!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 298,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Браво! Много ми хареса!

Бих го кръстила "Есенен букет" :D

п.п. Или "Веганска радост" ;)

Бих го кръстила "Есенен букет" :D

п.п. Или "Веганска радост" ;)

А може и.... "Вегитарианска радост". Защо пък не?

Браво! Много ми хареса!

нема мръвка бре, как тъй ша ти ареса

:P

нема мръвка бре, как тъй ша ти ареса

За сметка на това хваща окото :D

За сметка на това хваща окото :D

мда, и честно казано аз лично ще се зарадвам много повече на такъв букет, щот манджи и салати от рози не стават

:D

мда, и честно казано аз лично ще се зарадвам много повече на такъв букет, щот манджи и салати от рози не стават

:D

Я мушни 3-4 шишчета насредата и до него една боца ракийка да видим дали нестава.

......

Девойко!

Много хубави вкусотии публикуваш. Дай да направим една фирма та тези от сладкарница "Неделя" да спрат да се фукат!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Публикувано изображение

Добре де, от сума време се каня да ви питам защо не публикувате линковете към страниците, откъдето взимате картинките и снимките за тази тема?

Все пак е малко неуважително към хората, които са вложили някакъв труд, пък нищо, че не четат тук и не подозират за този форум.

Да не говорим, че в тези страници могат да се видят (предполагам само) и други интересни идеи и неща...

Само предполагам и питам не е ли редно.

Не ми скачайте и не ме изяждайте с парцалите...

Публикувано изображение

Добре де, от сума време се каня да ви питам защо не публикувате линковете към страниците, откъдето взимате картинките и снимките за тази тема?

Все пак е малко неуважително към хората, които са вложили някакъв труд, пък нищо, че не четат тук и не подозират за този форум.

Да не говорим, че в тези страници могат да се видят (предполагам само) и други интересни идеи и неща...

Всъщност имаш право. Аз лично се почувствах неудобно виновна : )

Публикувано изображение

Редно е ама...

Аз поне които съм постнала тук са повечето от фейса, и си нямат автор

Да дам линк да дам към какво - към страница някаква си на некой си дето пък той арешал това и...

:lock:

Редактирано от haidukpikaso (преглед на промените)

Редно е ама...

Аз поне които съм постнала тук са повечето от фейса, и си нямат автор

Да дам линк да дам към какво - към страница някаква си на некой си дето пък той арешал това и...

:lock:

Е...

Разбира се говоря за страници, блогове и прочие, където има автор, който се е трудил върху даденото произведение за хапване.

Според мен тези без посочени автори и хаотично мотаещи се из нета е съвсем нормално да си се мотаят и тук по същия начин.

Е...

Разбира се говоря за страници, блогове и прочие, където има автор, който се е трудил върху даденото произведение за хапване.

Според мен тези без посочени автори и хаотично мотаещи се из нета е съвсем нормално да си се мотаят и тук по същия начин.

Когато има такива даваме, поне аз.

Ама като няма и се мотаем хаутичну

Всъщност имаш право. Аз лично се почувствах неудобно виновна : )

Не ми е това идеята, а честно казано се замислих преди известно време и ха да питам днес, ха утре и то си минава времето...

Няма от какво да ти е неудобно, а и не става въпрос за някакви пранги и окови, които трябва да тежат на хората.

Просто споделих мислите си на глас - нищо повече. :)

Не ми е това идеята, а честно казано се замислих преди известно време и ха да питам днес, ха утре и то си минава времето...

Няма от какво да ти е неудобно, а и не става въпрос за някакви пранги и окови, които трябва да тежат на хората.

Просто споделих мислите си на глас - нищо повече. :)

Просто си прав, това е :)

Аз повече няма да правя така

ТУК можете да видите не само красиво оформени, но и невероятно вкусни блюда. :)

Ето едно от тях:

Публикувано изображение

Има и рецепти.

Приятно гледане! :)

Използвах убийственото си чувство за гъвкавост,импровизация и кулинарни умения и повлиян от духа на Идващата Коледа и Коледният Пост,създадох този шедьовър-"Яко водка с пушено сирене на вестник,червено боро и бира за десерт.". :wors: Ако остана в съзнание достатъчно дълго,ще снимам бирата.А дано,ма надали. :ph34r:

За да не ме захапе Алекс,признавам-идеята е на олиг...-ъ-ъ,мастития интелектуалец Мартин Карбовски.Вдъхнови ме шедьовъра му"Салам на вестник". :wors:

Но за създаването на този прецедент в кулинарията съм виновен аз,само аз и никой друг освен мен.Меа кулпа.

P.S.Плачи,Лин,плачи дете.Къде съм аз-къде сте вий...

Маус.

Мики Маус. :cool:

Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.