Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да украсим храната с храна

Featured Replies

Използвах убийственото си чувство за гъвкавост,импровизация и кулинарни умения и повлиян от духа на Идващата Коледа и Коледният Пост,създадох този шедьовър-"Яко водка с пушено сирене на вестник,червено боро и бира за десерт.". :wors: Ако остана в съзнание достатъчно дълго,ще снимам бирата.А дано,ма надали. :ph34r:

За да не ме захапе Алекс,признавам-идеята е на олиг...-ъ-ъ,мастития интелектуалец Мартин Карбовски.Вдъхнови ме шедьовъра му"Салам на вестник". :wors:

Но за създаването на този прецедент в кулинарията съм виновен аз,само аз и никой друг освен мен.Меа кулпа.

P.S.Плачи,Лин,плачи дете.Къде съм аз-къде сте вий...

Маус.

Мики Маус. :cool:

Ooo :ohmy:

и пак... Оооо :eek:

Под вестник съм виждала какво ли не, ама на вестник...

Надминал си себе си, че и мен.

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 298,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Никулденски купон.

Начин на приготовление.

Купува се дълбоко,ама дълбоко замразен хек от Кауфланд,мой набор.

Мрежичка картофи,мрежичка лук,кутийка майонеза.Почти мой набор.

Обелвате картофите,нарязвате ги на форми,които не ви засядат на гърлото и ги тръшкате да се варят.

Традиционно се пие водка от шишето,дозатора се вади с ловко движение и вече нищо не стои между вас и хобито ви.

Тръшкате хек-а във фритюрника,като отваряте прозорците.

Абсорбатора не помага.Уирпул с два двигателя.Както казах,не помага.Отваряйте прозорците и това е.Казах! :D

Междувременно си пийвате,опитвайки да се оправдаете в собствените си очи,че осквернявате мумии.

Хека е опържен.

Режете лука,тръшкате картофите в не'ква купа,люскате майонезата ,сол,такива неща и джуркате.Или бъркате.

Бе не зная.Все бъркам Калофер с Калифорния.

След това взимате фотоапарат,снимате резултата и вече можете да си пийвате без притеснения.

Публикувано изображение

P.S. Теб никой нормален човек не може да те надмине,Лин.Допускам,че и ненормален не може.

Никулденски купон.

Начин на приготовление.

Купува се дълбоко,ама дълбоко замразен хек от Кауфланд,мой набор.

Мрежичка картофи,мрежичка лук,кутийка майонеза.Почти мой набор.

Обелвате картофите,нарязвате ги на форми,които не ви засядат на гърлото и ги тръшкате да се варят.

Традиционно се пие водка от шишето,дозатора се вади с ловко движение и вече нищо не стои между вас и хобито ви.

Тръшкате хек-а във фритюрника,като отваряте прозорците.

Абсорбатора не помага.Уирпул с два двигателя.Както казах,не помага.Отваряйте прозорците и това е.Казах! :D

Междувременно си пийвате,опитвайки да се оправдаете в собствените си очи,че осквернявате мумии.

Хека е опържен.

Режете лука,тръшкате картофите в не'ква купа,люскате майонезата ,сол,такива неща и джуркате.Или бъркате.

Бе не зная.Все бъркам Калофер с Калифорния.

След това взимате фотоапарат,снимате резултата и вече можете да си пийвате без притеснения.

P.S. Теб никой нормален човек не може да те надмине,Лин.Допускам,че и ненормален не може.

Искрено се радвам на кулинарните ти подвизи :) Не знам какво е станало с теб и откъде черпиш това вдъхновение. Подозирам, че от мрежичката с лук ти е останало не малко количество, и се чудя какво да очаквам следващия път и дали ще се осмелиш да включиш фурната вече : ))))

и още елхички

:bighat:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

и още елхички :bighat:  

Дай ми 1, 4 и 5 + бутилка домошарка двоен ако има и троен препек :) И както беше в хита от това лято "Изключвам телефона и дим да ме няма" :D

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

Дай ми 1, 4 и 5 + бутилка домошарка двоен ако има и троен препек :) И както беше в хита от това лято "Изключвам телефона и дим да ме няма" :D

и аз не ям плодови салати

:cheers:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.