Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kолебая се между PS2\PS3\Hово PC\Xbox360

Featured Replies

Моят съвет е щом има възможност да взима. :)

Това и ще правя зимам си бокс и заменям стария 17 инчов с 24 ... пък на месец ще сабирам за по 1 игра ако много ми харесват. Например GTA 4 със сигорност ще я купя оригинална ...

• Отговори 107
  • Прегледи 19,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

И кво като няма да излизат? То и нов комп да си вземе след 2 години пак няма да може да играе новите игри... -.- А и ти не споменаваш нищо за вече излезлите игри. Най се дразня като почнете да се правите на много умни и да клеветите конзолите. То и за PS2 се говореше, че вече няма да излизат игри но както гледам направо съм останал без игри....

Моят съвет е щом има възможност да взима. :)

След 2 години на PC може да се направи ъпгрейд а ако преди 2 години е бил висок клас едва ли ще има нужда от ъпгрейид.Сега аз говорех само за Xbox. Playstation си е много по качествена конзола.Примерно PS2 vs Xbox все още се правят нови игри за PS2 но за Xbox :) .Най вероятно ще стане и така с Xbox 360 vs PS 3 все пак PS 3 има Blue-ray който ще трябва за бъдеще пък и е по добър.Но все още PS 3 излиза доста скъпо,800лв конзолата + 129лв за всяка игра.

ПС: Ако не ти се дават много пари и искаш да минеш тънко взимай Xbox 360 съветвам те да не го флашваш.И е хубаво Xbox 360 да има хард диск cool.gif

Редактирано от Xzibit_X (преглед на промените)

Xbox 360 съветвам те да не го флашваш.И е хубаво Xbox 360 да има хард диск cool.gif

Да не го флашвам искаш да кажеж да не го хаквам нали ... но игрите ще ми излизат доста солено ... :wors:

Ем някъде бях чел там че има некви Флашки за боксовете с по 12 мб май само за записите ... иначе гледах бокс с хард 60 гб 479 лв.

А има ли конзола отзад с такъв кабел (синия) че моя монитор е такав и на първо време дали ше мога да я ползвам

Samsung_Syncmaster_720N_Bac.jpg

Редактирано от diwaka (преглед на промените)

Да ти кажа бих предпочел едно ново PC да е много мощно и постепенно ще си го ъпгрейдвам...,но все пак изборът е твой

Да ти кажа бих предпочел едно ново PC да е много мощно и постепенно ще си го ъпгрейдвам...,но все пак изборът е твой

Кое е по добре да дадеш 1500 лева за пц или 400 за бокс и още 400 за монитор ...

Пък след 3 години Бокс 720 за около 900/1000 лева biggrin.gif

Е да ако не го хакнеш излиза солено.Но пък ако го хакенеш губиш гаранцията си а и почти всички боксове вече от новите партиди за който се говори че са по качествени те са с Lite-On а там хакването в най евтиния случай ще ти излезе 200лв.Ако имаш късмет и намериш старите партиди с Benq или Samsung........................... там хакването е около 70лв. Хард диска служи за да се свалят демо игри от Xbox Live песни и д.р.Успех в изборите

Редактирано от Xzibit_X (преглед на промените)

ako 100-150 лв за игра (щото там няма хакнати игри...) не са ти проблем вземи си PS3 иначе комп... xbox доста прегряват

Редактирано от the professor (преглед на промените)

А има ли конзола отзад с такъв кабел (синия) че моя монитор е такав и на първо време дали ше мога да я ползвам

Samsung_Syncmaster_720N_Bac.jpg

Някой ще отговори ли

И на мен това ми казаха да не си зимам от новите а от старите мисля че все още се продават а как ще разбера дали е от новата или старата конзола по кабелите нещо или по марката

ako 100-150 лв за игра (щото там няма хакнати игри...) не са ти проблем вземи си PS3 иначе комп... xbox доста прегряват

хмм.. на мен ми казаха че PS3 си е хакната и си вървят всички игри ...

Редактирано от diwaka (преглед на промените)

След 2 години на PC може да се направи ъпгрейд а ако преди 2 години е бил висок клас едва ли ще има нужда от ъпгрейид.Сега аз говорех само за Xbox. Playstation си е много по качествена конзола.Примерно PS2 vs Xbox все още се правят нови игри за PS2 но за Xbox :P .Най вероятно ще стане и така с Xbox 360 vs PS 3 все пак PS 3 има Blue-ray който ще трябва за бъдеще пък и е по добър.Но все още PS 3 излиза доста скъпо,800лв конзолата + 129лв за всяка игра.

ПС: Ако не ти се дават много пари и искаш да минеш тънко взимай Xbox 360 съветвам те да не го флашваш.И е хубаво Xbox 360 да има хард диск cool.gif

Аз съдя по моя комп - вече кажи-речи не става за нищо :Д Не мога да сменям видео карта, щото дънцето е старо и е с PCI слотове... =/ Няма смисъл от двуядрен процесор, защото пък чипсета бил стар и процесора щял да си работи като едноядрен... РАМ имам 1гб и няма смисъл от повече. Аз и 4 да му сложа пак няма да става за нищо :Д Та решил съм да си вземам нов след нова година, ако имам достатъчно парички в касичката ( angry.gif да чукна на дърво... xD). Няма да е някой от 1000лв, но все ще е по-хубав от моя. Миналата година пък си взех PS2 за коледа, сложихме му чип, верно гаранцията отпадна, но така и не ми се е налагало да го нося в сервиз ( angry.gif пак да чукна на дърво :Д). Та, дивак, вземи питай nx11 как стоят нещата с бокса. Той това лято си купи и доколкото знам сам си го флашва.

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

People, оредих се и до две седмици си зимам триядрен. Нямам представа какви са характеристиките, но го чакам с нетърпение... :ass:biggrin.gif:grimace:laugh.gif

някой има ли Xbox 360 тук от форумците ? Аз си го купих преди 2 дни и съм страшно доволен. Падна ми се с драйв Хитави , който не ми беше никакъв проблем да му сменя фирмуера за да щракам игрички без парички :) . Ама можете ли да ми кажете дали е възможно игрите да се копират на харда или само може да се сейв-ат... ? Дръпнах си ГТА 4 и щракам , ама не искам да ми се хаби драйва и диска ...

някой има ли Xbox 360 тук от форумците ? Аз си го купих преди 2 дни и съм страшно доволен. Падна ми се с драйв Хитави , който не ми беше никакъв проблем да му сменя фирмуера за да щракам игрички без парички :rolleyes: . Ама можете ли да ми кажете дали е възможно игрите да се копират на харда или само може да се сейв-ат... ? Дръпнах си ГТА 4 и щракам , ама не искам да ми се хаби драйва и диска ...

Мисля че Akashi има и аз скоро ще имам за други незнам ...

Дай малко инфо от къде го купи, за колко, на колко инча го играеш :P

• 2 месеца по-късно...

А да ме упътите към някой хубав лаптоп поне да подкарва новите игри от тип CoD 4,Crysis и т.н

ама повече от 1300 лв ъпсурд да дам :top secret:

А да ме упътите към някой хубав лаптоп поне да подкарва новите игри от тип CoD 4,Crysis и т.н

ама повече от 1300 лв ъпсурд да дам :rolleyes:

Crysis с лаптоп до 1300 лв. biggrin.gif Малко трудно ще стане тази работа. cool.gif

тц,тц,тц бях го писал и в темата за КоД 4 в отговор на simozh -ASUS N10J е геймърски нетбук,но ако му се върже външен монитор и клавиатура си става направо ПЦ(на малкия екран е малко по-трудно,не че е невъзможно де :)cool.gif ) а ето го доказателството че преносим компютър(нали така се водят и нетбуците) за 1100лв(видео NVIDIA GEFORCE 9300 256mb)подкарва

,http://www.youtube.com/watch?v=WoF2ppr4IEA,http://www.youtube.com/watch?v=O4VnhPZy1jQ,http://www.youtube.com/watch?v=MXkJsU60DQI,http://www.youtube.com/watch?v=T1R6BrYvuIk&feature=related и накрая

Редактирано от gogo velev (преглед на промените)

само донякъде съм съгласен с теб защото за тези пари няма да намери достатъчно мощен лаптоп който да подкарва всички нови игри,или ще се отнеме от хард и т.н.,а геймърските лаптопове за 3000+лв,докато този нетбук подкарва повечето нови игри(справка->линковете по-горе)а е почти 3 пъти по-евтин от нормален геймърски лаптоп

П.С.

I have it on the default settings which have aniso filtering, 2xAA, and high effects.
описанието на лефт фор дед,
. Without Fraps I get around 20 frames minimum

на биошок...

Редактирано от gogo velev (преглед на промените)

Slim.

Нов хардуер, респективно игрите вървят по-добре, по-бърз wi-fi и т.н.

Но аз предпочитам Фат-а...просто ми е по-удобен и ми харесва повече от козметична гледна точка biggrin.gifbiggrin.gif

Има си Wi-Fi.

Сърфираш си в нета без проблем...

Ами могат ли да се играят разни игри Online, който да не са оригинални, а копирани примерно Test Drive Unlimited?

Има си Wi-Fi.

Сърфираш си в нета без проблем...

"А един мармот ги увива със станиол" да не я бъркаш с PSP, PS2 няма WiFi.

"А един мармот ги увива със станиол" да не я бъркаш с PSP, PS2 няма WiFi.

Аз имам такава конзола и определено няма WiFi !

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.