Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да разбера дали ми следят компютъра?

Featured Replies

ти така си написал,че обратното се разбира...което е незаконно !

• Отговори 135
  • Прегледи 70,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• а аз си мислех, че вица за блондинката дето я пратили в космоса е научна фантастика

• ееееееееее, стига де! Тъкмо стана интересно!

• не е зле един лог от Hijackthis 1.свали я от тук 2.прейменувай я на alabala.exe 3.избери Do scan and safe log file 4.копирай съдържанието на лога и го постни в следващия си пост

Публикувани изображения

как да проверя дали ме шпионират на компа и как ще стане ако всичко е скрито: папки, и програмата даже. благодаря предварително: скайп; jiktak9 e-mail:[email protected]

Следенето може да стане чрез скрит или нескрит софтуер , както и чрез хардуер .

Ако желаете , бихме могли да проверим тук във форума . Започнете нова тема в този раздел

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showforum=137

Изпълнете инструкциите на Maniac (http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=132819) и опишете възможно най-подробно защо се съмнявате , че някой или нещо Ви шпионира .

ASpace

• 1 месец по-късно...

Моля Ви прилагам файл от програма HijackThis която си смъкнах, но нищо не ми говори съдържанието му.Бихте ли ми казали резултата от този файл!

Doc1.doc

svety123, изтрийте вашето копие на HiJackThis и следвайте стриктно инструкциите от тази тема:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=132819

След като, публикувате всичката информация, която се изисква, някой от HJT Team ще Ви помогне.

• 8 години по-късно...

Здравейте ! От няколко дни имам големи съмнения, че някои ми рови в компютара. Мишката ми се движи сама. Програми ми се изтриват и се инсталират други такива, които аз не съм инсталирал. На моменти ми забива много. Днес оставих за малко компютара без наздор. И в браузара , които използвах бяха отворени други страници, които не съм отварял. Преди два дни нулирах настройките на компютара , но този проблем продължава. Инсталирах си Avira, Malwarebytes, COMODO Firewall. HouseCall for Home Networks. Засякох и някои вируси , които не разбирам. 

comodo.png

house.png

house1.png

bbb.png

vvvv.png

преди 4 часа, Джон Сноу написа:

Здравейте ! От няколко дни имам големи съмнения, че някои ми рови в компютара. Мишката ми се движи сама. Програми ми се изтриват и се инсталират други такива, които аз не съм инсталирал. На моменти ми забива много. Днес оставих за малко компютара без наздор. И в браузара , които използвах бяха отворени други страници, които не съм отварял. Преди два дни нулирах настройките на компютара , но този проблем продължава. Инсталирах си Avira, Malwarebytes, COMODO Firewall. HouseCall for Home Networks. Засякох и някои вируси , които не разбирам. 

comodo.png

house.png

house1.png

bbb.png

vvvv.png

ggg.png

преди 14 минути, Джон Сноу написа:

ggg.png

dddd.png

на 8.07.2018 г. в 22:46, Джон Сноу написа:

Не мишката ами компютъра ти сам ще тръгне към вратата. 

ggg.png

Колко антивирусни работещи в реално време си инсталирал. До тук виждам поне три! 

Вместо да се чудиш и да трупаш антивирусни, вземи забърши всичко и направи нова инсталация начисто. При 2 едновременно пуснати съм виждал как компа става мнооого бавен, не знам как се търпи с три. Но първо е добре да се сетиш каква глупост правиш на шестте компютъра и да спреш да я правиш.

преди 1 час, nikssi написа:

Не мишката ами компютъра ти сам ще тръгне към вратата. 

ggg.png

Колко антивирусни работещи в реално време си инсталирал. До тук виждам поне три! 

Така след, като установих за това, че някои ми влиза в компютара ги инсталирах тези антивирусни програми. Понеже не знаех как да си реша проблема. Още , преди да ги инсталирам мишката ми се движеше сама и спичаше.

преди 40 минути, Петър С. написа:

Вместо да се чудиш и да трупаш антивирусни, вземи забърши всичко и направи нова инсталация начисто. При 2 едновременно пуснати съм виждал как компа става мнооого бавен, не знам как се търпи с три. Но първо е добре да се сетиш каква глупост правиш на шестте компютъра и да спреш да я правиш.

Незнам за какви 6 компютара говориш. Има един и искам да си го оправя. Мислех, че сайта е за това, които имам проблем да си помагаме, но явно съм грешал. Благодаря все пак за мнението ти оставих само една антивирусна. но не знам това , как ще ме защити от това някои да ми влиза и да ми рови в компютара.

преди 1 час, Джон Сноу написа:

Има един и искам да си го оправя. Мислех, че сайта е за това, които имам проблем да си помагаме, но явно съм грешал.

Мога да те посъветвам да създадеш нова тема в подраздела и да изчакаш екипа да ти помогне.

Поздрави

преди 12 минути, nikssi написа:

Мога да те посъветвам да създадеш нова тема в подраздела и да изчакаш екипа да ти помогне.

Поздрави

Благодаря ти много. Ще, отворя нова тема, както ме посъветва. Поздрави ! :))

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.