Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Anti-Virus & Internet Security 7xx - дискусия

Featured Replies

Аз да задам един леко риторичен въпрос , макар че начинанието ми се вижда обречено , но все пак - някой дали знае начин да се разбере паролата на КИС 7 и да се смени от някой , който не е имал достъп до старата такава, тъй като след като не ми се беше налагало да я ползвам доста време се оказа , че не е тази която трябва да бъде ohmy.gif А си спомням много добре каква бях сложил :huh: И дали ще мога да го деинсталирам без да знам паролата , защото мисля , че ще се наложи нещата да отидат в тази насока :huh:

Решение за версия 6 Kaspersky Internet Security 6.0

Решение за версия 7 Kaspersky Internet Security 7.0

Решение за версия 8 Kaspersky Internet Security 2009

Успех

• Отговори 794
  • Прегледи 133k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• след всеки ъпдеит три рестарта и тогава ми пуска нета...

Публикувани изображения

Голямо благодаря за помощта :P

:angry:

• 3 месеца по-късно...

А някой да има проблем с актуализациите,защото от два дена ми изписва,че някой компоненти не са актуализирани.

А някой да има проблем с актуализациите,защото от два дена ми изписва,че някой компоненти не са актуализирани.

Лиценза да не би да ти е изтекъл?

Нещо пипал ли си по настройките в сектор"Обновяване"?

19.png

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Опитай ръчно да обновиш и не пропускай да провериш дали фигурира името на сървара като това например

http://dnl-07.geo.kaspersky.com/

Ако е друго махаш чавката от натройките по подразбиране,добавяш този адрес ръчно и обновяваш.После пак си слагаш чавката на сърварите от лабораторията на Касперски и триеш добавения адрес

• 1 месец по-късно...
Някой д аима някаква информация за тази програма Kaspersky Key Finder гледам много я хвалят на разни места а аз неможях да я накарам да тръгне... някой ако я е ползвал нека да сподели и с мене :angry:

Ако искаш да имаш защита,а не плеър да те пази,възползвай се има активни промоции от:

Текущи промоции на програми за сигурност

П.с. Промоциите за KIS/KAV 2009 и ключа за активация, който ще получиш от там, стават и за KIS/KAV7

Ако искаш да имаш защита,а не плеър да те пази,възползвай се има активни промоции от:

Текущи промоции на програми за сигурност

П.с. Промоциите за KIS/KAV 2009 и ключа за активация, който ще получиш от там, стават и за KIS/KAV7

Добре и след тези 60 дена какво правим.....

Същата процедура в търсене на промоции.

В противен случай слагаш безплатно решение за защита или плащаш. Третото не ти го препоръчвам.

Всеки сам си преценя от каква защита има нужда.Аз ползвам от много време платен софтуер за защита и не само, от точно подобни промоции и не съм останал незащитен.

Едва ли ползваната от теб ОС ще издържи 60 дни - ако ползваш подобни лъжепрограми! Вижте http://scanner.virus.org/scan/3WzCTeVVh/d4...babf323d808f6db Всички версии са с вредоносен код! Ще предоставя линк в темата за изследване на възможностите на антивирусите, защото не е безопасен. Поздрави

В най скоро време ще излезе нова БЕТА на КИС - слагаш и тестваш наравно с другите.Ако не ти е интересно и не харесваш този начин на опознаване - начини много НО БЕЗ кракове

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Добре аз имах key за една година и преди няколко дена ми изтече срока sad.gif исега нз какво да правя, а искам да съм си с капсерски защото ми харесва :)

обаче не искам за по 1-2 месеца и пак на ново, пари немога да дам, няма от каде да ги взема...

обаче не искам за по 1-2 месеца и пак на ново...

1-2-3 месеца, за колкото обикновено са промоциите е достатъчно дълъг период, след изтичането на който обикновено излизат нови промоции, отнемащи броени минути за получаване на нов, напълно валиден сериен номер. С останалите трикове рискът от издънка е прекалено голям, че да си струва.

Все пак, ти си решаваш.

• 4 месеца по-късно...

пак съм аз със моя Касперски biggrin.gif

немога да актоализирам...

исписва ми "Не е намерн източник за актоализация"

Става дума за KAV

някой ако има някаква идея да сподели :P

пак съм аз със моя Касперски biggrin.gif

немога да актоализирам...

исписва ми "Не е намерн източник за актоализация"

Става дума за KAV

някой ако има някаква идея да сподели :)

Малко по-нагоре Nikssi е дал вариант:

Опитай ръчно да обновиш и не пропускай да провериш дали фигурира името на сървара като това например

http://dnl-07.geo.kaspersky.com/

Ако е друго махаш чавката от натройките по подразбиране,добавяш този адрес ръчно и обновяваш.После пак си слагаш чавката на сърварите от лабораторията на Касперски и триеш добавения адрес

Току що разбрах ohmy.gif /по добре късно..../че Каспрески имали и антивирус без скенер в реално време!

Става въпрос за: Kaspersky Anti-Virus 6.0 Second Opinion Solution или т.н. Kaspersky Anti-Virus 6.0 S.O.S..

Разбрах, че можел да се инсталира без проблем при наличието на друг антивирус, без да прави конфликт с него, и да се ползва в качеството на допълнителна подсигуровка!

Някой би ли споделил допълнителна информация, впечатления? Дали могат да се ползват лицензите валидни за КАВ 2009, изобщо има ли промоционални лицензи за този антивирус?

Редактирано от engineer (преглед на промените)

Току що разбрах ohmy.gif /по добре късно..../че Каспрески имали и антивирус без скенер в реално време!

Става въпрос за: Kaspersky Anti-Virus 6.0 Second Opinion Solution или т.н. Kaspersky Anti-Virus 6.0 S.O.S..

Разбрах, че можел да се инсталира без проблем при наличието на друг антивирус, без да прави конфликт с него, и да се ползва в качеството на допълнителна подсигуровка!

Някой би ли споделил допълнителна информация, впечатления? Дали могат да се ползват лицензите валидни за КАВ 2009, изобщо има ли промоционални лицензи за този антивирус?

Никакви промоционални лицензи няма, даже и нелегални лицензи няма.

Преди време го ползвах, нормален скенер. В момента по-скоро бих използвал AVPTool, отколкото това.

Преди няколко месеца видях, че се тества бета на 8-мата версия на KAV SOS, но всичко замря, защо ли, не знам.

Това е корпоративна версия и лицензите за домашните версии не стават.Промоционални лицензи няма.

• 10 месеца по-късно...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.