Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Anti-Virus & Internet Security 7xx - дискусия

Featured Replies

Някакви смислени коментари относно Kaspersky Rescue Disk 20080523 Test?

При зареждането трябва да започне сканиране,както и предполагам да обнови дефинициите си.Но ако не ти намери нета не знам как ще стане.Нов продукт е все пак.

Поздрави

• Отговори 794
  • Прегледи 133k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• след всеки ъпдеит три рестарта и тогава ми пуска нета...

Публикувани изображения

Да, виждам, че е тестова версия, но ми стана любопитно. Става дума за буутващ диск, това би следвало да означава, че зарежда заедно с Windows-а, иначе кой ще поддържа програмата? А и връзката с мрежата... В какво тогава се състои предимството на този спасителен диск? Ако имам достъп до мрежата, ще е по-лесно да включа онлайн скенер или пък малките важни програмки, които държа в готовност за крайна нужда.

Къде греша?

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

Имам едно питане излизала ли е финална версия на КИС 2009 и най ного ме интересува има ли развитие по модула който анализира стартиращите се приложения? На мен лично преди ми забавяше стартирането на последните и за тва питам.

Да, виждам, че е тестова версия, но ми стана любопитно. Става дума за буутващ диск, това би следвало да означава, че зарежда заедно с Windows-а, иначе кой ще поддържа програмата? А и връзката с мрежата... В какво тогава се състои предимството на този спасителен диск? Ако имам достъп до мрежата, ще е по-лесно да включа онлайн скенер или пък малките важни програмки, които държа в готовност за крайна нужда.

Къде греша?

Доколкото схванах е бутващ диск при стартирането на който автоматично се стартира процеса на сканиране.Но във форума прочетох,за проблеми с разпознаването на лана.Ако лан връзката ти се разпознава от Уина би трябвало да направи връзката.Нека все пак някой спец и ползвал програмата се изкаже.По скоро на мене ми е интересно,как се прави спасителен диск...Дадената програма е платена,а да я купуваш само за това не си струва.

Поздрави

Имам едно питане излизала ли е финална версия на КИС 2009 и най ного ме интересува има ли развитие по модула който анализира стартиращите се приложения? На мен лично преди ми забавяше стартирането на последните и за тва питам.

Не е излязла финална версия и такива проблеми при мене не съм забелязал.Обратното дори.По подразбиране бързото сканиране се включва ръчно,но е добре да се промени на - при стартиране на програмата.Да не си със Бета версията,защото излезе TR отдавна.

...По скоро на мене ми е интересно,как се прави спасителен диск...Дадената програма е платена,а да я купуваш само за това не си струва.

Предполагам, че имаш предвид направата на спасителен диск с опцията, която се предлага от KIS/KAV, а не новото предложение (безплатно е!). Мисля, че tigertron бе писал нещо по въпроса, но не съм сигурен, а и не мога да го открия.

...и най ного ме интересува има ли развитие по модула който анализира стартиращите се приложения? ...

В предишните версии имаше отметка за изключването на тази опция, във `2009, няма ли такава?

Някакви смислени коментари относно Kaspersky Rescue Disk 20080523 Test?

1.Запис на диска,като исо/бутващ е/.

2.Рестарт

3.По подразбиране е маркирана Gentoo - enter

4.Сканира хардуера и впоследствие зарежда Кав2009

5.Горе пише,че компютърът не е защитен-причини не е включена самозащитата,и обновяването не е извършено.

6.Опит за обновяване - не успешно.След скриване на съобщенията на защитата ми показа,че компа е защитен.

7.Сканиране - избира се дялът и почва сканиране.При мене увисна на 3 процента,изчезна ми мишката.Изгасих го.

Впоследствие Уинна се зареди нормално,без сканиране за грешки.

Извод: Още е рано тази програма,то затова си пише,че е тестова.Ето и readme файла

Може би греша? sad.gif

Поздрави

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Kaspersky е .......На 2 юни да изтеглите и 6 юни (датата, очаква се потвърждение) в опаковка версия. Kaspersky Антивирусен 2009 се предлага на цена от 39,99 евро TTC. Kaspersky Internet Security включва повече функции antispam, против фишинг или родителски контрол. Цената е 69,99 евро TTC. Всеки лиценз е валиден за 3 компютъра и осъвременена версия 7,0 на 2009 версията е безплатна за остатъка от абонамент ход.

Превода с Гуглето го прави нали?Нищо лошо просто малко се обърква човек...

Относно маркираният цитат-да очаква се да излезе на Западният пазар Кис/Кав2009 по рано в сравнение с пазара например в Источна Европа.Така и се говореше но остана най вероятната дата за Финалната версия /поне за Источна Европа и Русия/ 08.08.08 :P

Относно цената--

Как стало известно CNews, в пятницу, 16 мая, «Лаборатория Касперского» объявит о снижении цен на свои корпоративные продукты до 15%. Снижение будет частью пакета маркетинговых инициатив, ориентированных на предприятия малого и среднего бизнеса.
нищо не пречи и за Домашните потребители да е валидна тази отстъпка.

Относно достойнствата на програмата-трябва да се сложи за да се усети разликата.

Не теглете от съмнителни сайтове а от ftp-то на Касперски Лаб.

Поздрави

• Автор
В предишните версии имаше отметка за изключването на тази опция, във `2009, няма ли такава?

Предполагам знаеш, че при КИС 2009 има нов модул наречен Application Filtering. Може да се спира. При него всяка програма, която е подписана и е включена в така наречения whitelist се добавя в Trusted. Всички неподписани и неизвестни програми в Low restricted и High restricted. Това прави боравенето с програмите много по-лесно и производителността се увеличава неимоверно, защото програмите в Trusted получават по-големи права и не се сканират постоянно. За начинаещи потребители е много добре замислено. На мен лично не ми харесва този нов модул и въобще новата защитна стена, защото вместо да се дава достъп до всяко IP и порт, се дава направо пълни права да речем TCP outgoing stream.

Иначе като производителност е доста добре. Подобрено сканиране. Подобрен е и еврестичния скенер. Има plug-in за Thunderbird вече. Има проблеми по GUI интерфейса, но излезе нова бета и нови програмни модули. Очаква се във финалната версия всичко да работи на 100%, а не както при КИС 7 чак в MP1.

А и от Kaspersky намалиха с 15 % цените на продуктите. Надявам се това не е за сметка на новата версия, която се задава laugh.gif

Предполагам знаеш, че при КИС 2009 има нов модул наречен Application Filtering...

Не, не познавам версия `2009, не ми остава време за проби и затова всяка информация е добре дошла.

Много ВИ благодаря за информацията. Аз живо се интересувам от Касперски и просто се чудех с какви нововъведения ще избият конкуренцията този път. Както виждам пак ще си е шампион програмата.

cool.gif

Много ВИ благодаря за информацията. Аз живо се интересувам от Касперски и просто се чудех с какви нововъведения ще избият конкуренцията този път. Както виждам пак ще си е шампион програмата.

cool.gif

http://www.eufiles.com/ru/file/5710/helpKIS2009-chm.html HELPKIS2009 изтегли го основните неща са описани там.

KAV/KIS8.0.0.402 nct -БЕТА нетестувана.

ftp://devbuilds.kaspersky-labs.com/.&....0.0.402%20nct/

Поздрави.

Здравейте.Гледам доста голяма дискусия тук за КИС 7....та и аз да кажа : Имах Макафии , но ми изтича лиценза и викам си , я да си купя един Касперец да го видия що за стока е като толкова го хвалят.Отивам в магазина хоп- 20$ кутийка за 3 компютъра. (на промоция). Прибрах се и веднага се заех с инстала му. И.........от тук ми започнаха проблемите.Какво ли не правих и четох но все ми блокираше нет-а.Е, не съвсем , но страници който по-принцип отварям за 0.5 сек. ми се зареждат по 1-2-3 мин. То не бяха настройки то не беше чудо.Викам си , я да спра модулите изобщо за скан на трафика и пощата, и хоп........отварям "лиско" и що да видя: пълна каша...няма ми 2-3 добавки, други искат някакви настройки дето си бяха там преди........с 2 думи пълно разочарование. Та ако има кой да ми отговори бих попитал: Какво да се направи за да се ползва този софт. като хората и да не форматирам 3-4 пъти за 1 седмица( да са здрави хората измислили Акронис ), защото след деинсталиране този КИС7 също напомня за себе си , и ако речеш пак да го сложиш....оооооооо проблеми....само формат, няма инстал. Е, какво да го правя този КИС7....като гледам се е запътил за кофата за смет, но ме е яд като гледаm колко хора са предоволни от него и всячески търсят кракове ключове някой и друг месец "фрее", а аз имам оригинален продукт за почти без пари и с едната ръка съм го хванал и се е запътил към кофата.....Само да кажа , че нет-а ми е кабелен и е със скорост 10 Mbps

• Автор
Здравейте.Гледам доста голяма дискусия тук за КИС 7....та и аз да кажа : Имах Макафии , но ми изтича лиценза и викам си , я да си купя един Касперец да го видия що за стока е като толкова го хвалят.Отивам в магазина хоп- 20$ кутийка за 3 компютъра. (на промоция). Прибрах се и веднага се заех с инстала му. И.........от тук ми започнаха проблемите.Какво ли не правих и четох но все ми блокираше нет-а.Е, не съвсем , но страници който по-принцип отварям за 0.5 сек. ми се зареждат по 1-2-3 мин. То не бяха настройки то не беше чудо.Викам си , я да спра модулите изобщо за скан на трафика и пощата, и хоп........отварям "лиско" и що да видя: пълна каша...няма ми 2-3 добавки, други искат някакви настройки дето си бяха там преди........с 2 думи пълно разочарование. Та ако има кой да ми отговори бих попитал: Какво да се направи за да се ползва този софт. като хората и да не форматирам 3-4 пъти за 1 седмица( да са здрави хората измислили Акронис ), защото след деинсталиране този КИС7 също напомня за себе си , и ако речеш пак да го сложиш....оооооооо проблеми....само формат, няма инстал. Е, какво да го правя този КИС7....като гледам се е запътил за кофата за смет, но ме е яд като гледаm колко хора са предоволни от него и всячески търсят кракове ключове някой и друг месец "фрее", а аз имам оригинален продукт за почти без пари и с едната ръка съм го хванал и се е запътил към кофата.....Само да кажа , че нет-а ми е кабелен и е със скорост 10 Mbps

След като е закупена програмата не пречи да се поиска информация от подръжката, която предлага следните стандартни услуги:

1. Access to the regularly updated knowledge base on the company website.

2. Consultations over the phone or via the Internet regarding issues including:

* errors in the normal product functionality,

* detection of any vulnerability in the product,

* any issues concerning the normal product functionality,

* updating of antivirus, anti-spam databases and network attack signatures,

* recovery of data/ files caused by malicious activity performed by malware and

* replacement of a damaged key file.

Освен това да не би наред с КИС да ползваш и рутер? Успя ли КИС да засече интернет връзката, която е активна, ако не пробвай ръчно да добавиш IP адреса в Zones.

Лично аз никога не съм имал проблеми с интернета. Засича ми връзката и след това даже вече си има готови настройки на правилата за достъп на Firefox.

Попитай за проблема и във форума на Kaspersky:

Kaspersky Forum

(английски, руски, немски , испански, италиански)

Освен това сигурен ли си, че McAfee е напълно дейнсталирана ?

Редактирано от randb (преглед на промените)

Да, зад рутер съм.Връзката я засича още при инстала и аз му давам да и се доверява...... Инсталиран на форматиран дял , е от имидж, но без антивирус и без нет.

• Автор
Да, зад рутер съм.Връзката я засича още при инстала и аз му давам да и се доверява...... Инсталиран на форматиран дял , е от имидж, но без антивирус и без нет.

Понеже не ползвам рутер и не знам точно каква марка е този , пробвай в настройките да разрешиш всички портове засега и провери има ли интернет връзка. Ако има експериментирай с портовете, които ще ти бъдат нужни докато не постигнеш желания резултат. Пробвай също в настройките на интернет връзката в Windows да махнеш отметката на NDIS драйвера засега.

А и в крайна сметка след като връзката преминава през рутер, KIS ми се вижда ненужен. Дори Windows Firewall би вършела добра работа.

Да не си настройл стената на най-горната опция, тогава спира всичко мрежови връзки.

• Автор
Да не си настройл стената на най-горната опция, тогава спира всичко мрежови връзки.

Какво ли не правих и четох но все ми блокираше нет-а.Е, не съвсем , но страници който по-принцип отварям за 0.5 сек. ми се зареждат по 1-2-3 мин.

Казано е вече.

На мен ми се прилича на проблем с рутера и NDIS драйвера.

А и забравих да попитам спрян ли е модула против реклами и банери ? Ако не, спри го.

Казано е вече.

На мен ми се прилича на проблем с рутера и NDIS драйвера.

А и забравих да попитам спрян ли е модула против реклами и банери ? Ако не, спри го.

Аз си мислех друго, че можем би е поставена отметката върху скениране на локал интернет и затова му бави трафика по подразбиране е другата опция при инсталацията. cool.gif

Благодаря Ви , че взимате отношение.

Така:

Отметките на "банери " и "реклами" са махнати.Даже спях целия модул за контрол на нет-а.

Стената е сложена на нивото след "0" ...минимум

Горе-долу силите и познанията са ми до там.....рутера ми е конфигуриран от приятел преди 2 години...)

Не знам как да позволявам портове, да оправям мрежови настройки по WIN-a.(аз не разбирам как ...е....не съм чел,де..а и нямам време да се ровя....все пак имам и други занимания като ходене на работа и т.н.......)

Сменил съм 2 комп-а и един лап-топ и 5 вида антивирусни без никакъв проблем при настоящите настройки навсякъде.

Даже след като изтрия КИС-а слагам някакви

траяли на Авира, НОД32, Антивир, Битдефендер и няма ядове с нито една.

Знам това:

Като ида в магазина и си купя нещо, значи съм го купил да го ползвам ( по подразбиране), а не да бърникам в него или около него.

В крайна сметка човек си дава парите за нещо и очаква да е функционално.

Другаря Касперски да ме извинява , но ме загуби като клиент.Позволявам си да си купувам лицензиран софтуер от време на време, но такова чудо не съм виждал.Съжалявам само за 20-те кинта, че отиват в кофата, а можех да ги даря на някое училище в Руанда.

Благодаря Ви още веднъж за отзивчивостта.

Отивам да си купя друга програма.

• Автор

Драги viper7277 и аз ползвам Kaspersky от версия 5 насам, което ще рече от около 4 години и също съм сменил няколко компютъра, но проблем не съм имал, така, че нещата са малко субективни.

И рутера сте си купили от магазина, но сам не е проработил, трябва да се пипне малко, както и с КИС. Както казах нещата са малко субективни.

А и като толкова държите да се разделите с КИС, можете спокойно да дарите лицензите. Пак някой ще им се радва и 20 кинта няма да са напразно.

Благодаря Ви , че взимате отношение.

Така:

Отметките на "банери " и "реклами" са махнати.Даже спях целия модул за контрол на нет-а.

Стената е сложена на нивото след "0" ...минимум

Горе-долу силите и познанията са ми до там.....рутера ми е конфигуриран от приятел преди 2 години...)

Не знам как да позволявам портове, да оправям мрежови настройки по WIN-a.(аз не разбирам как ...е....не съм чел,де..а и нямам време да се ровя....все пак имам и други занимания като ходене на работа и т.н.......)

Сменил съм 2 комп-а и един лап-топ и 5 вида антивирусни без никакъв проблем при настоящите настройки навсякъде.

Даже след като изтрия КИС-а слагам някакви

траяли на Авира, НОД32, Антивир, Битдефендер и няма ядове с нито една.

Знам това:

Като ида в магазина и си купя нещо, значи съм го купил да го ползвам ( по подразбиране), а не да бърникам в него или около него.

В крайна сметка човек си дава парите за нещо и очаква да е функционално.

Другаря Касперски да ме извинява , но ме загуби като клиент.Позволявам си да си купувам лицензиран софтуер от време на време, но такова чудо не съм виждал.Съжалявам само за 20-те кинта, че отиват в кофата, а можех да ги даря на някое училище в Руанда.

Благодаря Ви още веднъж за отзивчивостта.

Отивам да си купя друга програма.

Направо не ми е ясно как така няма да ти има добавките инсталирани преди.

http://kb.kaspersky.fr/index.php?ShowID=1067 - на френски Обсъждане на подобен проблем

Адреса на центъра за Техническа подръжка - http://support.kaspersky.ru/helpdesk.html

Поздрави

Направо не ми е ясно как така няма да ти има добавките инсталирани преди.

http://kb.kaspersky.fr/index.php?ShowID=1067 - на френски Обсъждане на подобен проблем

Адреса на центъра за Техническа подръжка - http://support.kaspersky.ru/helpdesk.html

Поздрави

Прочетох информацията от дадения линк( няма проблем ,че е на френски, поназнайвам 4 езика).

Там е описан проблем и отстраняването му с версия 6 , но няма проблем мисля и при версия 7.

Вече се разделих с въпросния продукт, НО:

добре ,че съпругата не е изхвърлила отпадъците ,та взех оттам кутията и ще ползвам съвета даден от по-горе

да подаря регистрационния номер на 2-3-ма приятели.....дано те да са доволни.

Благодаря Ви още веднъж за отделеното време.

Редактирано от viper7277 (преглед на промените)

Прочетох информацията от дадения линк( няма проблем ,че е на френски, поназнайвам 4 езика).

Там е описан проблем и отстраняването му с версия 6 , но няма проблем мисля и при версия 7.

Вече се разделих с въпросния продукт, НО:

добре ,че съпругата не е изхвърлила отпадъците ,та взех оттам кутията и ще ползвам съвета даден от по-горе

да подаря регистрационния номер на 2-3-ма приятели.....дано те да са доволни.

Благодаря Ви още веднъж за отделеното време.

Ха браво това се казва отговор.Бъди здрав и жалко че се раздели с Руснака,аз да ти кажа от версия 4.5 насам съм с тази програма,сега с Кis2009TR и нямам никакъв проблем със интернета,както въобще и с компа.И за всички разни проблеми дето все се случват на някого дори не съм бил свидетел.Явно съм с късмет :huh:

Поздрави

чух пре при премахване на Stealth Mode режима на стената проблема с бавенето на трафика изчезва. До колко е вярно последното моля някой да сподедили. Говроя за версия 7.0.1.325 на КИС.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.