Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Anti-Virus & Internet Security 7xx - дискусия

Featured Replies

Да разбирам ли,че си сложил версия 7.0.0.125?

Не, приятелю, замених го с Авира Антивир 8. Каспереца стриктно не ми пусна гадинки две години, но чак като го махнах разбрах какво гюле е. Все пак, не е необходимо да ходиш с танк на пикник, за да се пазиш от кърлежите... Достатъчни са леки анцузи, чорапи и хубави маратонки, нали?

nikssi, благодаря ти за съветите! Човек трябва да екпериментира...

• Отговори 794
  • Прегледи 132,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• след всеки ъпдеит три рестарта и тогава ми пуска нета...

Публикувани изображения

Не, приятелю, замених го с Авира Антивир 8. Каспереца стриктно не ми пусна гадинки две години, но чак като го махнах разбрах какво гюле е. Все пак, не е необходимо да ходиш с танк на пикник, за да се пазиш от кърлежите... Достатъчни са леки анцузи, чорапи и хубави маратонки, нали?

nikssi, благодаря ти за съветите! Човек трябва да екпериментира...

Смених каспереца и съм много доволен - интернета ми литна и комп'а доста се забърза. Яд ме е, че съм го държал две години да ме тормози!...

Какво те тормози,ядовете те първа ти започват,Авира Антивир 8 ако си сложил Free версията ти са в кърпа вързани, без anti-spyware/WebGuard модул,но всеки сам си решава,както и да е.....Аvast Home 4.8 да беше сложил,тя поне го има.

....... всеки сам си избира според нуждите антивирусния софтуер,критериите са ясни......

Поздрави!

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Какво те тормози,ядовете те първа ти започват,Авира Антивир 8 ако си сложил Free версията ти са в кърпа вързани, без anti-spyware/WebGuard модул,но всеки сам си решава,както и да е.....Аvast Home 4.8 да беше сложил,тя поне го има.

....... всеки сам си избира според нуждите антивирусния софтуер,критериите са ясни......

Поздрави!

Avira AntiVir Premium 8.1.00.331 с безплатен лиценз за 6 месеца. Има си всичко. Пък и зависи къде се вреш из нет'а.

Avira AntiVir Premium 8.1.00.331 с безплатен лиценз за 6 месеца. Има си всичко. Пък и зависи къде се вреш из нет'а.

Това е друго,да беше го написал по-рано :)

Поздрави! cool.gif

KAV/English/2009

KIS/English/2009

changelist356

Собрана на основе 355,

исправлены критические для релиза ошибки:

1) невозможность выполнить обновление в папку,

2) не нахождение вируса в старпап каталогах '%Allusersprofile%.../startup' на Vista

3) невозможность послать в Поддержку только логи анализа системы и лог SystemInfo (обязательно требовались ещё либо трейсы, либо дампы)

+ неприятная бага GUI:

4) Исправление диалога отправки спама (при изменении шрифтов и dpi элементы диалога могли пересекаться)

Представям Ви един тест ТУК --> proceed --> All Service Ports може да си проверите защитната стена :P

Kaspersky Internet Security 7.0.0.125 d.ef

Тук Конфигурация на Защитната стена-Правила на приложенията

Тук Как правилно да се настрои Kaspersky Internet Security 7.0 за коректна работа с браузъра Mozilla Firefox

Тук и тук Създаване на правила на изключения и доверена зона

Авторский проект Алекса Экслера Много полезно :P

Мнение относно Безплатният Кав + ЯндексОнлайн тук

Поздрави cool.gif

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Тук Как правильно да се настрои Kaspersky Internet Security 7.0 за коректна работа с браузъра Mozilla Firefox

Установих промяна при сърфиране след, като го направих по дадените указания, по-бързо се отварят страниците,малка е разликата но се усеща.явно се получи по-добра съвместимост.

Благодаря на nikssi за споделената информация.

Поздрави!

Здравейте.Имам проблем с защитната стена на Kaspersky Internet Securyti.Значи от няколко дни ми излиза съобщение за атака от ip 192.168.120.100,постоянно ми сканира портовете-дал съм блокиране на това ip,но атаките продължават.Ако можете-помагайте. :)

Здравейте.Имам проблем с защитната стена на Kaspersky Internet Securyti.Значи от няколко дни ми излиза съобщение за атака от ip 192.168.120.100,постоянно ми сканира портовете-дал съм блокиране на това ip,но атаките продължават.Ако можете-помагайте. :)

По-подразбиране блокира атаката за 60мин. след което отново я засича, явно от същото IP .Можеш да направиш следното,увеличи времето например на 500 мин. така или иначе Kis ще те информира за атаките.

Поздрави!

Това трябва да свърши работа.IP Няма индетификация.При мене е на 600 минути но ефект няма.Това тук е номера :cheers:

Съжалявам,но при мен не се получава.Атаките продължават,въпреки че настроих така защитната стена-някакви други предложения има ли?

Съжалявам,но при мен не се получава.Атаките продължават,въпреки че настроих така защитната стена-някакви други предложения има ли?

Кой порт сканира?Така би трябвало да блокира автоматично всичко от този адрес.Виж горе миниатюрата

Ти видя ли, дали е от същото IP ?

Кой порт сканира?Така би трябвало да блокира автоматично всичко от този адрес.Виж горе миниатюрата

Но предупреждение,така или иначе ще се появява на екрана

Information related to '192.168.0.0 - 192.168.255.255'

inetnum: 192.168.0.0 - 192.168.255.255

netname: IANA-CBLK-RESERVED1

descr: Class C address space for private internets

descr: See http://www.ripe.net/db/rfc1918.html for details

country: EU # Country is really world wide

org: ORG-IANA1-RIPE

admin-c: RFC1918-RIPE

tech-c: RFC1918-RIPE

status: ALLOCATED UNSPECIFIED

remarks: Country is really worldwide

remarks: This network should never be routed outside an enterprise

remarks: See RFC1918 for further information

mnt-by: RIPE-NCC-HM-MNT

mnt-lower: RIPE-NCC-HM-MNT

source: RIPE # Filtered

Защо ли потребителят или програмата бъркат системно свързване с атака !?! Поздрави

https://www.grc.com/x/ne.dll?bh0bkyd2 --> proceed --> All Service Ports

Да се види какво не е наред и да му дадеш десен бутон-наблюдение на мрежата дали има връзка с това ай пи

Направих всичко както си описал по-горе.Сканира всички портове-не мога да ти ги напиша,много са-даже инсталирах Zone Alarm ,продължава да сканира - открива ми около 500 атаки за 5 минути от този ип.

Защо ли потребителят или програмата бъркат системно свързване с атака !?!Това какво означава?Че е нормално?

Добър вечер, преди 2-3 дни антивирисната ми програма (Kaspersky) полудя и изтри всички файлове, освен тези на Windows-a. Някой знае ли от какво може да се е получило това ? sad.gif

Добър вечер, преди 2-3 дни антивирисната ми програма (Kaspersky) полудя и изтри всички файлове, освен тези на Windows-a. Някой знае ли от какво може да се е получило това ? sad.gif

Зависи какво е изтрил :) Разните му патчове и кейгени не ги харева :speak: Не те ли пита дали да трие?Постни това дето е изтрила програмата тук.

border Не разбрах към по горният пост,какво точно пише...Атака ама точно какво - пише порт и други данни

TNT Може ли да ни обясниш какво точно имаш впредвид.

Зависи какво е изтрил :) Разните му патчове и кейгени не ги харева :speak: Не те ли пита дали да трие?Постни това дето е изтрила програмата тук.

border Не разбрах към по горният пост,какво точно пише...Атака ама точно какво - пише порт и други данни

TNT Може ли да ни обясниш какво точно имаш впредвид.

Еми човек аз не съм си бил тук (бях в Турция на екскурзия) и когато се прибрах брат ми ми казва, че антивирусната е полудяла и е истрила всичко.Бяха изтрити песните, филмите, игрите. Към антивирусната не съм и слагал никакви пачове и кейгени, ползвах я фрии

Направих всичко както си описал по-горе.Сканира всички портове-не мога да ти ги напиша,много са-даже инсталирах Zone Alarm ,продължава да сканира - открива ми около 500 атаки за 5 минути от този ип.

Защо ли потребителят или програмата бъркат системно свързване с атака !?!Това какво означава?Че е нормално?

Странно е - никой не атакува така - не е нормално да се опитва блокиране на тези свързвания- пренастрой си защитата ! Поздрави

Странно е - никой не атакува така - не е нормално да се опитва блокиране на тези свързвания- пренастрой си защитата ! Поздрави

Да необходимо е!

Еми човек аз не съм си бил тук (бях в Турция на екскурзия) и когато се прибрах брат ми ми казва, че антивирусната е полудяла и е истрила всичко.Бяха изтрити песните, филмите, игрите. Към антивирусната не съм и слагал никакви пачове и кейгени, ползвах я фрии

Значи не е вярно това дето ти е казал biggrin.gif Това е невъзможно :) Няма безплатен Касперски освен КасперскиЯндекс онлайн

Да необходимо е!

Значи не е вярно това дето ти е казал biggrin.gif Това е невъзможно :speak: Няма безплатен Касперски освен КасперскиЯндекс онлайн

Не е безплатен де обърках се грешка на езика.. Ползвах му лицензааа :)

Не е безплатен де обърках се грешка на езика.. Ползвах му лицензааа :speak:

Значи,тези файлове които описваш не ги и закача.Макар че съм виждал JPEG със разширениеEXE :)Един колега така беше заразил 20 компа че после беше ад :speak: Е Нод 32 беше инсталиран и то лицензиран фирмен.

Значи,тези файлове които описваш не ги и закача.Макар че съм виждал JPEG със разширениеEXE :)Един колега така беше заразил 20 компа че после беше ад :speak: Е Нод 32 беше инсталиран и то лицензиран фирмен. :speak:

Да поплюем по нода още малко , а?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.