Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Anti-Virus & Internet Security 7xx - дискусия

Featured Replies

Инфото е от друг форум :P И след пробването писах тук и на друго място :ph34r: Самият аз не я инсталирах просто поради причината,че при мене работи всичко cool.gif

Относно промоциите: Да РАБОТЯТ Вие как мислите.Знам защото съм пробвал,пък и целта на занаятието е да се запознае пазара с самата програма.Явно не и вървят добре продажбите в Европа,пък и в Китай...Там например както знаете имаше промоция за едногодишен ключ директно от Касперски - Китай.Това е.Версията която е тази промоция е 7.0.0.125 разхивирайте файла и ще Ви стане ясно :P

С големи благодарности на

V=== не продължавам laugh.gif

Успех cool.gif

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

• Отговори 794
  • Прегледи 132,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• след всеки ъпдеит три рестарта и тогава ми пуска нета...

Публикувани изображения

Инфото е от друг форум...

Аз знаех, но това с нищо не намалява приноса ти.

Тук:http://forum.kaspersky.com/index.php?showtopic=64386&st=0 четем за нова промоция-Касперски Лаб и Яндекс

Бесплатный антивирус защитит пользователей Яндекса

Интернет, 27 марта 2008 года. Яндекс предложил аудитории интернета бесплатно пользоваться «Антивирусом Касперского». Теперь такая возможность есть у всех, кто установит программу Я.Онлайн с модулем антивирусной защиты. Дистрибутив можно скачать с сайта.

«Я.Онлайн — это приложение, которое удобно всегда держать под рукой. Оно мгновенно сообщает о новых письмах в Яндекс.Почте, а самая свежая версия программы также содержит поисковую строку — для быстрого поиска с рабочего стола, и два важных информера - прогноз погоды и загруженность дорог в Москве, — говорит руководитель группы настольных приложений компании „Яндекс” Александр Быков. — Теперь Я.Онлайн будет ещё и защищать компьютеры наших пользователей от вирусов».

Я.Онлайн был открыт для пользователей в сентябре прошлого года. Каждый день приложением пользуются около 200 тысяч человек и их число продолжает расти.

http://company.yandex.ru/news/2008/0327/index.xml

http://online.yandex.ru/?from=kaspersky

Свалят се двете програми

Я.Онлайн — пощенски клиент

Бесплатная антивирусная защита Касперского для Я.Онлайн

Антивируса стартира заедно с пощенският клиент Яндекс

Според мене излишно заиграване между Яндекс и ЛК

ключът е за шест месеца и се активира с инсталирането на програмата.Версията е 7.0.1.321/виж снимката 1 и 2 :grimace:

Базата на обновяването се поддържа от Яндекс техническата подръжка е от ЛК

Поздрави cool.gif

"пощенският клиент Яндекс" - вярно -развива се - но още по стойностно е ползването на най-добрата търсеща система - руската http://www.nigma.ru/ - какво ли още ще измислят...... Непредсказуеми са ... Поздрави

Редактирано от TNN (преглед на промените)

"пощенският клиент Яндекс" - вярно -развива се - но още по стойностно е ползването на най-добрата търсеща система - руската www.nigma.ru ! Какво ли още ще измислят...... Непредсказуеми са ... Поздрави

Свалена е програмата.Просто нямам време да я пробвам да комп в реални условия и повечко ръчкане cool.gif Прави ми впечатление,че напоследък се използват всякакви маркентингови и не дотам похвати за рекламиране на програмата.Нод е известна и търсена най вече заради пиратският софтуер за нея докато при Касперски не е толкова лесно това.Не че няма ключове...При следващото банване на ключове,ще чакаме скоро или нов финал или нова БЕТА/може би 9 biggrin.gif /Яндекса е доста добра пощенска програма и това че от dr.Web преминават на подръжка от Касперски Лаб говори добре.Само се питам едно нещо в този случай.Ако хакнат пощенският клиент което ще е доста лесно- какво става с Касперски?И дали може да се ползва и стартира самостоятелно,а Яндекса да се стартира по необходимост?По скоро би трябвало да има разширена интеграция с Mozilla,както има при 8 версия.Въпроси и отговори.....Чакаме cool.gif

Свалена е програмата.Просто нямам време да я пробвам да комп в реални условия и повечко ръчкане cool.gif Прави ми впечатление,че напоследък се използват всякакви маркентингови и не дотам похвати за рекламиране на програмата.Нод е известна и търсена най вече заради пиратският софтуер за нея докато при Касперски не е толкова лесно това.Не че няма ключове...При следващото банване на ключове,ще чакаме скоро или нов финал или нова БЕТА/може би 9 biggrin.gif /Яндекса е доста добра пощенска програма и това че от dr.Web преминават на подръжка от Касперски Лаб говори добре.Само се питам едно нещо в този случай.Ако хакнат пощенският клиент което ще е доста лесно- какво става с Касперски?И дали може да се ползва и стартира самостоятелно,а Яндекса да се стартира по необходимост?По скоро би трябвало да има разширена интеграция с Mozilla,както има при 8 версия.Въпроси и отговори.....Чакаме cool.gif

Ползвам www.nigma.ru - повече от впечатлен съм от резултати за всякакви търсения - какво са измислили от Яндекс има ли значение ... Възможности много - за мен поне има стойност само като допълнителна информация.....Не съм съгласен с каквато и да е зависимост! Поздрави

Ползвам www.nigma.ru - повече от впечатлен съм от резултати за всякакви търсения - какво са измислили от Яндекс има ли значение ... Възможности много - за мен поне има стойност само като допълнителна информация.....Не съм съгласен с каквато и да е зависимост! Поздрави

Поддържам мнението ти зависимост и в брака не бива да има.Мисля,че не си струва.Някой ако пробва да ни светне за резултата. cool.gif

Тихичко е пусната нова версия Kaspersky Internet Security 7.0.2.412 http://forum.kaspersky.com/index.php?showtopic=64624 Сваляне- руска версия ;)

Поддържам мнението ти зависимост и в брака не бива да има.Мисля,че не си струва.Някой ако пробва да ни светне за резултата. cool.gif

Тихичко е пусната нова версия Kaspersky Internet Security 7.0.2.412 http://forum.kaspersky.com/index.php?showtopic=64624 сваляне ;)

Версията, която се сваля е 7.0.2.407 :wors:

Версията, която се сваля е 7.0.2.407 ;)

Прав си недоглеждане от мене ето новата връзка ftp://support-r:[email protected]

cool.gif

Прав си недоглеждане от мене ето новата връзка ftp://support-r:[email protected]

cool.gif

Благодаря, това предполагам ,че е някаква бета версия, можеш да си дръпнеш от сайта им бета key валиден 3 месеца.

Поздрави!

Благодаря, това предполагам ,че е някаква бета версия, можеш да си дръпнеш от сайта им бета key валиден 3 месеца.

Поздрави!

Виж тука във форума http://forum.kaspersky.com/index.php?showtopic=64624

Тази версия се появи в някои форуми още преди да се обсъжда във официалният форум ЛК.Версия специално за разработка от Китайският сървър на Касперски Лаб.Неофициална информация е.То,и я няма на официалното и ftp

/виж подписа за адреса/.

Тук вижте колко много са RC та на 8 версия:

ftp://devbuilds.kaspersky-labs.com/devbuilds/8.0.0.310%20RC1

ftp://devbuilds.kaspersky-labs.com/devbuilds/8.0.0.313%20RC1

ftp://devbuilds.kaspersky-labs.com/devbuilds/8.0.0.314%20RC1

звъкат ги по една на час :rolleyes:

cool.gif

Ужас ohmy.gif

ftp://devbuilds.kaspersky-labs.com/devbui...316%20RC1%20nct

""Kaspersky Internet Security 2009 ENG + Serial ,Key"" - 28.9 mB- последните 2-3 дни с този продукт в множество "специализирани" портали и торент-тракери се привлича доста внимание - естествено за сметка на производителя .... От любопитство изтеглих " продукта " от два различни източника - бяха с различна маса - унищожих ги... Пирати кръщават техни бета версии както преценят .... Недостатъчно информирани хора ги теглят и инсталират - така в мрежата се разпространяват вредоносни кодове - невидими за една от най-добрите програми... Има над какво да се замислим..... Поздрави

""Kaspersky Internet Security 2009 ENG + Serial ,Key"" - 28.9 mB- последните 2-3 дни с този продукт в множество "специализирани" портали и торент-тракери се привлича доста внимание - естествено за сметка на производителя .... От любопитство изтеглих " продукта " от два различни източника - бяха с различна маса - унищожих ги... Пирати кръщават техни бета версии както преценят .... Недостатъчно информирани хора ги теглят и инсталират - така в мрежата се разпространяват вредоносни кодове - невидими за една от най-добрите програми... Има над какво да се замислим..... Поздрави

Никога не се теглят такива програми от неофициални источници :wors:а от офсайта ;) това е не тестуваната още - Kaspersky Internet Security 8.0.0.320 RC1 nct ползвам инфо само от и Не теглете от съмнителни сайтове още повече от торенти ;)

изтегляне:

kis_6.0.2.621en

kis_7.0.0.125

kis_7.0.1.321

Документация версия 6

Документация версия 7

AVP tool безплатно приложение за сканиране

Туксе обсъжда какво име е правилно за новата версия

Kaspersy Internet Security 2009 -> Kaspersy Internet Security 8.0

Все още е рано за Kaspersky Internet Security2009 по това ,което прочетох досега и според мнението на ръководителя на проекта наесен ще има новини-справка тук!

Поздрави :)

• 2 седмици по-късно...

Абе, има някакъв проблем с тази седма версия. Като ми влезе ключа в блек-листата за 6-та версия, минах на КИС 7.0.2.407 и като започнаха едни сини екрани, едни рестартове... малиии, малии. Махнах я и минах на КИС 7.0.1.321. Сините екрани и рестартовете се поразредиха малко, ама пак си ги има. А интернета ми се движи като торен червей. И това трябва да е от КИС, защото друго на съм инсталирал скоро. Пък и като гледам активността на Касперския, само от това ще да ми каталясва компа. Дайте някоя идея! Да минавам ли на 8-ма версия бета или да я сменям с Авира'та или Ф-секюр?

Абе, има някакъв проблем с тази седма версия. Като ми влезе ключа в блек-листата за 6-та версия, минах на КИС 7.0.2.407 и като започнаха едни сини екрани, едни рестартове... малиии, малии. Махнах я и минах на КИС 7.0.1.321. Сините екрани и рестартовете се поразредиха малко, ама пак си ги има. А интернета ми се движи като торен червей. И това трябва да е от КИС, защото друго на съм инсталирал скоро. Пък и като гледам активността на Касперския, само от това ще да ми каталясва компа. Дайте някоя идея! Да минавам ли на 8-ма версия бета или да я сменям с Авира'та или Ф-секюр?

Сложи тази версия,до сега няма оплаквания от нея и аз включително :P

Поздрави!

Сам си знаеш какво и откъде си теглил-най-първо трябва да провериш и да изчистиш-лекуваш системата си -причината е в ползвателите, не в КИС... Какво ще конфигурираш си е личен избор - най-добре е да се преинсталира Win и да се започне на чисто.....Поздрави

Kaspersky Internet Security 7.0.2.412 - Това е неофициална Бета,при Бетите са нормални подобни неща още повече,че това е неофициална БЕТА версия.Излезе най напред на Китайският сайт на ЛК.СПРАВКА ТУК

Kaspersky Internet Security 7.0.0.125 е за препоръчване.Не тегли от съмнителни места- програмата безплатно може да изтеглиш но лиценза се заплаща.Може да я изтеглиш от ТУК или от сайта на Kaldata ЗАКУПУВАНЕ НА ЛИЦЕНЗА от ТУК

Първо трябва да се премахнат всички остатъци на предишните продукти.Ако не става пробвай с безплатният продукт KisKav6Remove от тук Не е зле преди това да се сканира системата с този инструмент - безплатен е.

Поздрави cool.gif

Смених каспереца и съм много доволен - интернета ми литна и комп'а доста се забърза. Яд ме е, че съм го държал две години да ме тормози!...

Смених каспереца и съм много доволен - интернета ми литна и комп'а доста се забърза. Яд ме е, че съм го държал две години да ме тормози!...

Да разбирам ли,че си сложил версия 7.0.0.125?

2.10 Забранено е публикуването и разпространението на незаконен софтуер като кракове, пачове и серийни номера, както и заявките за такива.

Редактирано от tigertron (преглед на промените)

абе от пост 256 в темата си изтеглих безплатното туулче на дескстопа и сега не ми дава да го махна някакви идеи

AVP tool безплатно приложение за сканиране

Редактирано от coolmeen (преглед на промените)

абе от пост 256 в темата си изтеглих безплатното туулче на дескстопа и сега не ми дава да го махна някакви идеи

Спри първо процеса AVP.exe и тогава деинсталирай или си свали де -инсталатора от тук

Редактирано от tigertron (преглед на промените)

Спри първо процеса AVP.exe и тогава деинсталирай.

ами то го няма в програм файлс т.е не съм го инсталирал и няма и такъв процес просто неможе да се изтрие самата папка.

ами то го няма в програм файлс т.е не съм го инсталирал и няма и такъв процес просто неможе да се изтрие самата папка.

Използвай тогава този инструмент тук интегрира се на десен бутон на мишката, може да ти поиска след това рестарт за да изтрие въпросната папка,ако не успее веднага.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.