Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Anti-Virus & Internet Security 7xx - дискусия

Featured Replies

Има проблеми с NDIS драйверите и програми като DC++ и Free Download Manager да речем. Не е препоръчително да се спират NDIS драйвера, а да се добавят проблемните програми в Trusted зоната.

А от къде се добавя? Аз намерих от: Settings\Firewall\Enable filtration system\Settings\Add\Browse\и си намирам RMDC++a ,после излиза този прозорец:

цък! След това от изскочелия прозорец избирам add и се появява този убавец , на "Rule name" пиша: rmDC.exe и натискам ОК! Като натисна ОК,то rmdc вече се е добавило тук , но като търся с него пак не намирам резултати и то не защото това,което търся го няма , а заради този проблем!!!!!

Между другото ,където съм писал това: "този убавец" ,там на Properties трябва ли да слагам някаква отметка и изобщо трябва ли да направя нещо друго от това,което съм написал?

P.s. Може би няма значение,но все пак да кажа: Аз съм с Kaspersky Internet Security 7.0.1.325 :P

EDIT: Оправих го! Натиснах: Settings\Firewall\Enable filtration system\Settings и натиснах един път с левия бутон върху rmDC,после отидох на Edit и от "Template" избрах ALLOW ALL! После пробвах да търся и нямаше проблем! :lol6: Благодаря на всички писали по моя проблем laugh.gif

Редактирано от 0u7cLaSS (преглед на промените)

• Отговори 794
  • Прегледи 132,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• след всеки ъпдеит три рестарта и тогава ми пуска нета...

Публикувани изображения

А от къде се добавя? Аз намерих от: Settings\Firewall\Enable filtration system\Settings\Add\Browse\и си намирам RMDC++a ,после излиза този прозорец:

цък! След това от изскочелия прозорец избирам add и се появява този убавец , на "Rule name" пиша: rmDC.exe и натискам ОК! Като натисна ОК,то rmdc вече се е добавило тук , но като търся с него пак не намирам резултати и то не защото това,което търся го няма , а заради този проблем!!!!!

Между другото ,където съм писал това: "този убавец" ,там на Properties трябва ли да слагам някаква отметка и изобщо трябва ли да направя нещо друго от това,което съм написал?

P.s. Може би няма значение,но все пак да кажа: Аз съм с Kaspersky Internet Security 7.0.1.325 ;)

EDIT: Оправих го! Натиснах: Settings\Firewall\Enable filtration system\Settings и натиснах един път с левия бутон върху rmDC,после отидох на Edit и от "Template" избрах ALLOW ALL! После пробвах да търся и нямаше проблем! :huh: Благодаря на всички писали по моя проблем laugh.gif

Виж тука има статии за по известните проблеми.

http://www.kaspersky.ru/support/find?words...%CD%E0%E9%F2%E8

Препоръчвам ти и форумите на Касперски Лаб особенно за версията с която си 325...По бъгава и гадна не съм срещал. :P Махнах я,както и много други и сложих отново Великолепная седмьорка 7.0.0.125.Версията 321/325 има страшно много проблеми с търсене и бразуването.Относно пренадзначението на този филтър-ако по внимателно прочетеш където бяха линковете в горният пост,ще видиш че това е част от защитата в Firewall-а,най важната.Необходимо е да се създадат правила за пакетите и приложенията,но първо се изтрива правилото и след това на обучаващ режим - защитната стена се стартира приложението или ръчно се създава правило.Правилото разреши всички НЕ Е РЕШЕНИЕ-да не стане после,че си разрешил активност на нещо което не е трябвало ;) Да слагат се отметки!Свали си иструкцията от сайта на Касперски по желание на какъвто език искаш.

http://www.kaspersky.ru/docs избери си версията и езика.

Успех и КЪСМЕТ- ще ти е необходим с 325 та ;)

Поздрави cool.gif

Има проблеми с NDIS драйверите и програми като DC++ и Free Download Manager да речем. Не е препоръчително да се спират NDIS драйвера, а да се добавят проблемните програми в Trusted зоната.

Free Download Manager няма проблем-необходимо е да се създадат правила за приложенията.Просто това ;)

• Автор
Free Download Manager няма проблем-необходимо е да се създадат правила за приложенията.Просто това :huh:

Дори и на Alow any TCP и UDP Activity пак срещам забавяне и невъзможност за сваляне. Не знам може би от мрежовите ми настройки ;)

Дори и на Alow any TCP и UDP Activity пак срещам забавяне и невъзможност за сваляне. Не знам може би от мрежовите ми настройки :huh:

С коя версия си?Може и така да е laugh.gif Ще се потестувам и ще дам мнение cool.gif

малко е тежичка и бави,но иначе много добра,аз съм с нея,нямам никакви проблеми,а и компа ми е здраво добиче,не се мори лесно

• Автор
С коя версия си?Може и така да е laugh.gif Ще се потестувам и ще дам мнение cool.gif

С Kaspersky Internet Security 7.0.1.325. Проблема е обсъждан и в официалния форум на Kaspersky. Казват, че с последната версия на FDM 2.5.775 няма проблеми, но още не съм ъпдейтвал и за това просто съм си го добавил в Trusted зоната. И без това свалените файлове се сканират от защитата в реално време.

Правилото разреши всички НЕ Е РЕШЕНИЕ-да не стане после,че си разрешил активност на нещо което не е трябвало wink.gif Да слагат се отметки!Свали си иструкцията от сайта на

Няма проблем. Аз като съм дал на "All" нали се отнася само за дадената програма? adware,буболечки,троянски коне(добитъци) никога не съм хващал от DC++ :angry:

• Автор

За програми P2P насочени(uTorrent, Bitcomet, DC++) просто няма как да не се разреши всяка връзка, защото се свързваш с безброй много IP-та. По-важното е свалените файлове да се сканират от реално-времевия скенер и да се включи контрола над самото приложение т.е. достъп до регистри, системни процеси и да се следи дали модифицира файлове до, които не би трябвало да има достъп.

Здравейте,чувам само добри неща за касперски обаче искам да питам ще товари ли машината ми (в подписа)

благодря

Здравейте,чувам само добри неща за касперски обаче искам да питам ще товари ли машината ми (в подписа)

благодря

Няма да го усетиш.

Поздрави!

• Автор

благодря

Нещата са относителни. Зависи какви приложения ползваш. При нормалните - браузър, филм, MS Office, някой торент - изобщо не би трябвало да имаш проблеми.

Зависи и колко ти е напълнен хард диска и дали си поддържаш операционната система.

Иначе при мен на малко по слаб компютър след първото пълно сканиране на компютъра, Kaspersky Internet Security почти не се забелязва. Естествено съм изключил сканирането на .mp3 .avi .jpg и подобни формати.

Ако всичко е наред не би трябвало да има проблеми с тази конфугурация,но аз предпочитам/препоръчвам Касперски да се слага на чиста ОС

Поздрави! :)

благодря

Справка:http://www.kaspersky.ru/kaspersky_internet_security_7_0

Kaspersky Internet Security 7.0

Операционна система

* Microsoft Windows 2000 Professional (Service Pack 4 или повече)

* Microsoft Windows XP Home Edition (Service Pack 2 или повече)

* Microsoft Windows XP Professional (Service Pack 2 или повече)

* Microsoft Windows XP Professional x64 Edition

* Процесор Intel Pentium 300 МГц и нагоре

* 128 Мб свободна оперативна памет

ще работи при тебе.Ако имаш приложения от типа на Фотошоп ще ти е тужна още памет за тях.Касперски отстъпва Рам на приложенията,които в момента са заредени.

Ако всичко е наред не би трябвало да има проблеми с тази конфугурация,но аз предпочитам/препоръчвам Касперски да се слага на чиста ОС

Поздрави! ;)

Ако всичко ти е омазано няма смисъл да се слага.Тогава човек мисли за преинсталация а не за защита angry.gif Касперски се слага по желание и след много четене по форумите.В Калдата има чудесна статия за инсталиране и конфигурация на Касперски Интернет Секурити

Нещата са относителни. Зависи какви приложения ползваш. При нормалните - браузър, филм, MS Office, някой торент - изобщо не би трябвало да имаш проблеми.

Зависи и колко ти е напълнен хард диска и дали си поддържаш операционната система.

Иначе при мен на малко по слаб компютър след първото пълно сканиране на компютъра, Kaspersky Internet Security почти не се забелязва. Естествено съм изключил сканирането на .mp3 .avi .jpg и подобни формати.

Правилно.Но при пълна проверка е нужно да се включва всичко и то на максимум евристика според мене.Виждал съм комп на който всичките JPEG файлове имаха разширение ЕХЕ :) И то при колега с опит angry.gif и с ...НОД 32 :yanim:

Едит: Free Download Manager 2.5 Build 755 при мене няма проблем при сваляне,добавен е като мениджър за сваляне и разрешена всякаква активност

Поздрави cool.gif

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

• Автор
Правилно.Но при пълна проверка е нужно да се включва всичко и то на максимум евристика според мене.Виждал съм комп на който всичките JPEG файлове имаха разширение ЕХЕ :wors: И то при колега с опит angry.gif и с ...НОД 32 :huh:

Това е, защото не си е променил опцията "Hide extensions for known file types", а и аз разглеждам файлове с IrfanView, където няма да речем употреба на GDI+.

Да, и аз не се до уточних. При пълна проверка най-добре е да се сканират абсолютно всички файлове без компромиси. Поздрави.

ами харда ми С е 80%пълно а Е 50%

използвам за браузване (мозила) торенти (бит комет) музика(винамп и КМ плеар)

игри почти не играя ако играя това е (ГТА сан андреас нфс мост уантед)

ами харда ми С е 80%пълно а Е 50%

използвам за браузване (мозила) торенти (бит комет) музика(винамп и КМ плеар)

игри почти не играя ако играя това е (ГТА сан андреас нфс мост уантед)

няма да имаш проблеми със товаренето.По скоро ако ползваш кракнат софт ще бъде голяма играчка да търсиш ключ защото от Касперски са много старателни biggrin.gif

няма да имаш проблеми със товаренето.По скоро ако ползваш кракнат софт ще бъде голяма играчка да търсиш ключ защото от Касперски са много старателни biggrin.gif

О да :P Иначе просто ще са като ESET :) В момента върви промоция за тези,които искат безплатно да се запознаят с програмата за по дълъг период 3 месеца. ЦЪК

въвеждате името си

за Voucher code ( sera6r8z )

имейла си

На него получавате линк за сваляне на програмата.Във файла е всичко необходимо просто инсталирате. cool.gif

Free Kaspersky License

Welcome,

This page gives you access to free Kaspersky security software for your computer!

* Step 1: You will find the action/voucher code on the back of the Free License card or in one of our advertisementss.

* Step 2: Fill in your name, a valid e-mail address and the action/voucher code. Attention! Your e-mail address needs be valid as the license for the software will be send to this e-mail address.

* Step 3: You will receive a link and instructions by mail to download the software.

90 дни гратис за Кис 7 ,ето това е оферта :lol6:

kis7_nl_digital_lifestyle.exe

Поздрави!

Току що свалих файла, но не разбрах трябва ли веднага да инсталирам програмата или мога да я оставя за по-късно. В e-mail-а няма нищо по въпроса.

Вярно, че промоцията е предназначена за страните от т.нар. Бенелюкс (Белгия, Холандия и Люксембург), ама нали и ние сме част от ЕС.

Промоцията си е промоция, но при всички положения ще вземат мерки количествените натрупвания (сваляне чрез например 10 e-mail-а) да не доведе до качествени изменения (10 х 3 = 30 месеца)!

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

Току що свалих файла, но не разбрах трябва ли веднага да инсталирам програмата или мога да я оставя за по-късно. В e-mail-а няма нищо по въпроса.

Вярно, че промоцията е предназначена за страните от т.нар. Бенелюкс (Белгия, Холандия и Люксембург), ама нали и ние сме част от ЕС.

Така,значи и преди съм ползвал подобна промоция,ДА срока започва от самото сваляне ,датата е въведена във файла,след инсталация се изравнява с местното време от дата на сваляне до датата на инсталация и колкото е разликата в дните се изваждат от тези 90 дни, останалото си остава ,но няма проблем ти можеш да я свалиш отново от дадения линк,не знам обаче за колко време важи самата промоция(така да се каже)

Поздрави!

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

...не знам обаче за колко време важи самата промоция(така да се каже)

Вероятно няма да е за дълго, пък и не съм сигурен в тия промоции - имаше подобна за 3 месеца за платената версия на Avira, която изобщо не прие регистрацията; безплатният сериен номер за XoftSpySE работи точно 2 дни и ми изписа, че е невалиден, защото го ползват и други потребители и е невалиден, а го получих го на e-mail-а си, разбира се; имам и безплатен сериал за 1 година за SpySweeper, но него не съм го пробвал все още...

Както и да е, Kaspersky Lab са сериозни хора и довечера ще пробвам подаръка, дано да е ОК, че комшията се поболя от зор.

Вероятно няма да е за дълго, пък и не съм сигурен в тия промоции - имаше подобна за 3 месеца за платената версия на Avira, която изобщо не прие регистрацията; безплатният сериен номер за XoftSpySE работи точно 2 дни и ми изписа, че е невалиден, защото го ползват и други потребители и е невалиден, а го получих го на e-mail-а си, разбира се; имам и безплатен сериал за 1 година за SpySweeper, но него не съм го пробвал все още...

Както и да е, Kaspersky Lab са сериозни хора и довечера ще пробвам подаръка, дано да е ОК, че комшията се поболя от зор.

И версията е 7.0.0.125 wink.gif

Поздрави на Феновете на Кис cool.gif

Може да драснаш 2-3 реда, как е потекла инсталацията и да ли са налице всички модули,аз съм с точно тази версия и съм много доволен,надявам се тази да е пълнофункционална,хм,доста привлекателно звучи,но все пак знае ли се...безплатно 90 дни.. :) за справка цък

Поздрави! p.s. специални благодарности на nikssi за предоставената информация :)

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

"""Вероятно няма да е за дълго, пък и не съм сигурен в тия промоции - имаше подобна за 3 месеца за платената версия на Avira, която изобщо не прие регистрацията"""" Ще бъде толкова време колкото преценят - например двете платени версии на Авира можеха по този начин да се ползват законно за по 3 месеца повече от половин година - наскоро спряха промоциите .... Трябваше да се теглят чрез различни български пощенски клиенти - немците изобщо не контролираха ползването по IP и Mac адрес - предполагам при Касперски ще е различно - но дори и веднъж за 3 месеца - пак си е жест ... Поздрави

Редактирано от TNN (преглед на промените)

Може да драснаш 2-3 реда, как е потекла инсталацията и да ли са налице всички модули,аз съм с точно тази версия и съм много доволен,надявам се тази да е пълнофункционална,хм,доста привлекателно звучи,но все пак знае ли се...безплатно 90 дни.. :ph34r: за справка цък

Поздрави! p.s. специални благодарности на nikssi за предоставената информация :P

Първо искам и аз да благодаря на nikssi за жеста. Второ - комшията си е намерил някакъв ключ за по-дълго време, но прие с охота и това предложение за резерв.

Ако ми остане време, може и аз да я пробвам, но май не виждам особен смисъл - при всички положения в нея тежи със страшна сила проблемът със забавянето на скоростта от антивирусния модул, все още нерешен от толкова време вече.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.