Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Anti-Virus & Internet Security 7xx - дискусия

Featured Replies

• Автор
може ли да ми се обясни как да си направя спасителен диск? аз си имам и външно HDD но компа ми е с USB1.1 ако може да се ползва? а в сейф мод с ф8 не може да се влезе - изписва ми сейф мод и след като го избера компа се рестартирва и не влиза под сейф мод ... олеее.. сигурно много ви измъчих с моя троянец ;)

http://www.kaspersky.com/support/kav6mp1/r...p;qid=193239066

Това е за версия 6, но общо взето е същото с тази разлика, че при версия 7 опцията е в Scan - Create Rescue CD.

• Отговори 794
  • Прегледи 132,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• след всеки ъпдеит три рестарта и тогава ми пуска нета...

Публикувани изображения

може ли да ми се обясни как да си направя спасителен диск? аз си имам и външно HDD но компа ми е с USB1.1 ако може да се ползва? а в сейф мод с ф8 не може да се влезе - изписва ми сейф мод и след като го избера компа се рестартирва и не влиза под сейф мод ... олеее.. сигурно много ви измъчих с моя троянец :headphones:

Нещата са омазани още отдавна щом става така при тебе ! Я по добре преинсталирай компа-за 40 минути става бре.После на чисто си сложи Касперски и няма да имаш проблеми.Кво се мъчиш толкова.С нещо оттука http://www.kaspersky.ru/removaltools опитвал ли си? Виж твоя приятел тука :http://www.kaspersky.ru/news?id=207732664 и тук http://forum.kaspersky.com/index.php?showtopic=58604 ;)

• Автор

fl_logo_b.gif

Появи се нов фикс, решаващ донякъде проблемите с бавното браузване в интернет. Фикса е само за Windows XP x86 и Vista x86.

Отнася се за версия 7.0.1.321

Свалете: dnsq.rar( 44.49K )

Замествате оригиналния dnsq.dll в папката, където е инсталиран Kaspersky. Препоръчително е да го направите по следния начин - Спирате Self-Defence на Kaspersky и спирате програмата. Cut на оригиналния файл dnsq.dll и го поставяте в друга папка( ако не можете да го изтриете след това, трябва да рестартирате). След това поставяте фикса. Рестарт и отново си пускате Self-Defence.

http://forum.kaspersky.com/index.php?showt...=58737&st=0

Много е важно да спрете Application Module Update , защото този файл както и при фикса с klif.sys, файловете биват заместени.

Това не е официален фикс и все още се пробва стабилността му. Предоставен е от един от тестерите на Kaspersky Рихат Салихов. Всеки сам на своя отговорност да пробва и тества.

Редактирано от randb (преглед на промените)

благодаря на всички за съветите, за сега няма да преинсталирам защото това вирусче само се появява от време на време но нищо повече не може да направи каспереца го е блокирал , малко дразни в началото но за сега ще е така все още не ми е останало време да пробвам това със спасителния диск ама много благодаря за точното показване как да си направя спасителен диск! и явно не само аз съм прехванал подобен вирус;)

• Автор

За желаещите и напреднали потребители предоставям следния линк:

ftp://dnl-test.kaspersky-labs.com/beta_updates/tim2/

Рихат Салихов - разработчик от руския тим на Kaspersky, е добавил някой модулни ъпдейти на програмата и според отзивите са решени два наболели проблема:

-забавяне при браузване в интернет

-забавяне при отваряне на дадена папка

За да ползвате сървъра трябва да имате пусната следната опция - "Update Application Modules"

и в сървърите за ъпдейтване (Settings - Update Source) да махнате отметката на сървъра по подразбиране и да добавите горния.

Всички файлове на този сървър са в бета версия. Ако всичко мине добре се очаква скоро да бъдат пуснати на официалния сървър.

Редактирано от randb (преглед на промените)

За желаещите и напреднали потребители предоставям следния линк:

ftp://dnl-test.kaspersky-labs.com/beta_updates/tim2/

Рихат Салихов - разработчик от руския тим на Kaspersky, е добавил някой модулни ъпдейти на програмата и според отчивите са решение два наболели проблема:

-забавяне при браузване в интернет

-забавяне при отваряне на дадена папка

За да ползвате сървъра трябва да имате пусната следната опция - "Update Application Modules"

и в сървърите за ъпдейтване (Settings - Update Source) да махнате отметката на съръвра по подразбиране и да добавите горния.

Всички файлове на този сървър са в бета версия. Ако всичко мине добре се очаква скоро да бъдат пуснати на официалния сървър.

Нещо датите на обновленията са старички :) Един ден е доста време cool.gif Ще пробвам,но питам може ли и да обновявам както си е по подразбиране+това което е написано горе?

• Автор

fl_logo_b.gif

На beta сървърите се появи нова версия 7.0.1.323 nct (not complete tested) на Kaspersky Anti-virus и Internet Security. Очаквам скоро да се появи нова финална версия на програмата.

За тези, които желаят да пробват:

ftp://ftp.kaspersky.com/devbuilds/7.0.1.323%20nct

fl_logo_b.gif

На beta сървърите се появи нова версия 7.0.1.323 nct (not complete tested) на Kaspersky Anti-virus и Internet Security. Очаквам скоро да се появи нова финална версия на програмата.

За тези, които желаят да пробват:

ftp://ftp.kaspersky.com/devbuilds/7.0.1.323%20nct

Отзивите във оффорума на Касперски засега са добри cool.gif Явно това ще е CV то на програмата! При мене работи засега стабилно ! Не мога да направя сравнение с 321,но с 125 та малко по бързо отваря страниците в нета cool.gif

Представена е новата версия на Кис и Кав 7.0.1.323 nct/не тестувана/по мненията в оффорума на Касперски Лаб 323 е в пъти по бърза от 321

Линк:

ftp://d-ru-1f.kaspersky-labs.com/devbuilds/

Kaspersky_Internet Security_7.0.1.323en

ftp://d-ru-1f.kaspersky-labs.com/devbuild...7.0.1.323en.exe

Kaspersky_Antivirus_7.0.1.323en

добавени са нови фиксове на познатите бъгове и значително е подобрена скоростта.

При мен работи безпроблемнно!

Успех cool.gif

Здравейте. Незнам дали тук е мястото (извинете, ако не е), но имам следния проблем: Преди десетина дена си инсталирах Kaspersky Internet Security 7.0.0.125, но когато стартирам програмата за пълно скениране стига до към 35% и след това компютъра ми просто изгасва :rolleyes: Ползвам лаптоп Acer Aspire 5630 (на около година и половина). Моля, ако някой има представа или се е сблъсквал с подобен проблем да ми помогне.

Здравейте. Незнам дали тук е мястото (извинете, ако не е), но имам следния проблем: Преди десетина дена си инсталирах Kaspersky Internet Security 7.0.0.125, но когато стартирам програмата за пълно скениране стига до към 35% и след това компютъра ми просто изгасва ;) Ползвам лаптоп Acer Aspire 5630 (на около година и половина). Моля, ако някой има представа или се е сблъсквал с подобен проблем да ми помогне.

;) Не би трябвало!Първо не казваш с каква ОС си?Този лаптоп го продават с Виста,с нея ли си?Програма от някой тракер ли е?Ползвай само изтеглени версии от Касперски Лаб! cool.gif Пиши за проблема на Касперски Лаб-има офис в България виж тука:

http://www.lekarstvo.com/

можеш да изтеглиш пробна версия от тука:

http://www.lekarstvo.com/kaspersky_bg_down...7.0.1.321en.exe

http://dnl-us5.kaspersky-labs.com/trial/re...7.0.1.321en.exe

за версия 321

и за версия 125 от тук:

ftp://devbuilds.kaspersky-labs.com/devbui...7.0.0.125en.exe

Успех cool.gif

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Здравейте. Незнам дали тук е мястото (извинете, ако не е), но имам следния проблем: Преди десетина дена си инсталирах Kaspersky Internet Security 7.0.0.125, но когато стартирам програмата за пълно скениране стига до към 35% и след това компютъра ми просто изгасва ;) Ползвам лаптоп Acer Aspire 5630 (на около година и половина). Моля, ако някой има представа или се е сблъсквал с подобен проблем да ми помогне.

Може би и ти имаш същия проблем като ALEXONE

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...=75139&st=0

Представена е новата версия на Кис и Кав 7.0.1.323 nct/не тестувана/по мненията в оффорума на Касперски Лаб 323 е в пъти по бърза от 321

Линк:

ftp://d-ru-1f.kaspersky-labs.com/devbuilds/

Kaspersky_Internet Security_7.0.1.323en

Kaspersky_Antivirus_7.0.1.323en

добавени са нови фиксове на познатите бъгове и значително е подобрена скоростта.

При мен работи безпроблемнно!

Успех cool.gif

Страшен е 7.0.1.323!!! Компа направо лети.Определено има разлика от 7.0.1.321.

Ами дано наистина е така, остава да чакаме финална версия.

:wors: Не би трябвало!Първо не казваш с каква ОС си?Този лаптоп го продават с Виста,с нея ли си?Програма от някой тракер ли е?Ползвай само изтеглени версии от Касперски Лаб! cool.gif Пиши за проблема на Касперски Лаб-има офис в България виж тука:

http://www.lekarstvo.com/

можеш да изтеглиш пробна версия от тука:

http://www.lekarstvo.com/kaspersky_bg_down...7.0.1.321en.exe

http://dnl-us5.kaspersky-labs.com/trial/re...7.0.1.321en.exe

за версия 321

и за версия 125 от тук:

ftp://devbuilds.kaspersky-labs.com/devbui...7.0.0.125en.exe

Успех cool.gif

Всъщност съм с Windows XP, а Касперски ми я даде мой приятел, който я е купил. Оказва се, че лаптопа гасне и при скениране с Registry Booster2. Сега ще инсталирам Everest, за да видя температурата и ще опитам всички останали съвети. Благодаря

Благодаря ви за съветите. Мисля, че проблема ми се реши, доста бързо при това- изчистих прахуляка; повдигнах лаптопа с капачки (въпреки, че винаги го ползвам на бюро и има фирмени крачета) и махнах един 4-Port Hi- Speed USB ( който ползувам за удобство, иначе имам достатъчно USB портове, просто по- бързо се маха всичко прикачено към лаптопа, ако трябва да го вземам с мен някъде навън). След това стартирах антивирусната и компа успя да издържи скенирането и не е гаснал оттогава. Благодарности още веднъж към всички за идеите. :clap::clap::clap:

Инсталирах си Kaspersky Internet Security 7.01.323, оабче на някои сайтове ми излиза това съобщение ACCESS DENIED The requested URL could not be retrieved. Как мога да го оправя.

Още един проблем, след като си инсталирах програмата и мястото ми на C: (където е инсталирана ) започна постепенно да намалява и реших да проверя из папките какво има и се натъкнах на това C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab папката Aplication Data беше hide. И като провехрих тази папка на Касперския е близо 700 МБ какво да правя, тя за какво е? Има ли ое други такива директории които той сам си създава. Мисля, че почна да намалява мястото като му дадох да сканира. Явно си записва нещо, обаче е много това място което заема. Малко и ми бави компютъра.

Също ако можете да ме насочите към някакви съвети за оптимизирано настройване на програмата. Извинявам се ако въпроса е дискутиран.

P.S И един въпрос малко извън темата за Kaspersky, на това място C:\Documents and Settings\DANAIL & GALIN\Local Settings\Temp тзи папка Temp е доста голяма 1,46ГБ, нали можеше да се изтрие нейното съдържание.

Редактирано от SquasH (преглед на промените)

Kaspersky Internet Security v 7.0.1.325

http://www.kaspersky.com/productupdates?ch...nlink=206909454

на английски

http://www.kaspersky.com/productupdates?ch...nlink=206909455

на руски

Официално вече в сайта :http://www.kaspersky.com/productupdates?chapter=186437046

:)

И пак си седи проблема с забавянето на Рендването на трафика като се работи с Лисицата.

И пак си седи проблема с забавянето на Рендването на трафика като се работи с Лисицата.

Ще го пробвам в края на седмицата, но съседът ми твърди, че наистина проблемът си стои, независимо от писанията.

Сложих го ядосвах се и го махнах тва е! :speak: Гадория,после пък докато го изчегъртам...Още му е рано ще чакам още някой и друг месец да пооправят нещата :P

...после пък докато го изчегъртам...Още му е рано ще чакам още някой и друг месец да пооправят нещата :P

Премахването му поне не е проблем, става за секунди (виж предните постове за инструмента). А за чакането, май ще чакаме финална 8-ца.

Инсталирах си Kaspersky Internet Security 7.01.323, оабче на някои сайтове ми излиза това съобщение ACCESS DENIED The requested URL could not be retrieved. Как мога да го оправя.

Още един проблем, след като си инсталирах програмата и мястото ми на C: (където е инсталирана ) започна постепенно да намалява и реших да проверя из папките какво има и се натъкнах на това C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab папката Aplication Data беше hide. И като провехрих тази папка на Касперския е близо 700 МБ какво да правя, тя за какво е? Има ли ое други такива директории които той сам си създава. Мисля, че почна да намалява мястото като му дадох да сканира. Явно си записва нещо, обаче е много това място което заема. Малко и ми бави компютъра.

Също ако можете да ме насочите към някакви съвети за оптимизирано настройване на програмата. Извинявам се ако въпроса е дискутиран.

P.S И един въпрос малко извън темата за Kaspersky, на това място C:\Documents and Settings\DANAIL & GALIN\Local Settings\Temp тзи папка Temp е доста голяма 1,46ГБ, нали можеше да се изтрие нейното съдържание.

Да може да се изтрие!Това се temp файлове!Например с CCleaner ще ти бъдат изтрити!А относно папката на Касперски-там се пазят резултатите от всички сканирания!От настройките можеш да намалиш времето,за което се пазят-напр. 10 дни!Предполагам,че при тебе е 60 дни в момента!

Премахването му поне не е проблем, става за секунди (виж предните постове за инструмента). А за чакането, май ще чакаме финална 8-ца.

Не ми е нужно!Знам как става,ама тая програма е по упорита от всички версии на Касперски досега.Единствено мога да кажа ,че Бетата на 8 цата върви по добре макар и че там е бъгясало отвсякъде...Оставам си на 125 превъзходна и това е!

Ако не се лъжа последната читава версия беше 6.0.2.621 която е последна от шестиците. След това имаше няколко що годе успешни версии на седмицата, но от тогава до сега сумати бети и алфи се изредиха, да не говорим и колко стабилни и все се намира по нещо да ми скъса нервите както трябва. Дори онзи ден при постването на новината за 8.0.0.256 Beta версия ме обвиниха, че си говоря на изуст като критикувам програмата и бъговете при 7.0.1.325. И се наложи да дам няколко линкa към форума на Kaspersky за да представя бъговете и в тази версия.

Жалко за хубавата защита, защото аз така съм свикнал с наличието и, че каквото друго и да сложа на мойте машини все едно нямам такава.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.