Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Anti-Virus & Internet Security 7xx - дискусия

Featured Replies

Отказах се от 7-ма версия sad.gif Как ли не я мъчих, но проблемът със забавянето и дори с невъзможното отваряне на някои сайтове се оказа неразрешим.

Да тази версия на програмта е провал. Пълен при тва. 6та версия Ех да имаше малко по добра стена....

• Отговори 794
  • Прегледи 133k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• след всеки ъпдеит три рестарта и тогава ми пуска нета...

Публикувани изображения

Защо да е провал тази версия? При мен си върви доста по-леко от 6-та версия, пък и като се изключи сканирането на трафика няма проблем с отварянето на сайтове.

Абе хора наистина ли е това или някой се опитва да ме хакне:

42617_732_m.JPG

И ако е така как мога да го блокирам?

42617_732_m.JPG

Спокойно, не се притеснявай, стената ти ги спира успешно и ги блокира автоматично за 60 минути :speak:

Виж и тук: http://forum.kaspersky.com/index.php?showt...mp;#entry324334

Спокойно, не се притеснявай, стената ти ги спира успешно и ги блокира автоматично за 60 минути :wors:

Виж и тук: http://forum.kaspersky.com/index.php?showt...mp;#entry324334

Мерси stanley56 за отговора! Но защо ми се струва това като реклама, или е голямо съвпадение? Чак от Кашперски да напишат тема за това!!! :speak: И сега ако някой излезе и каже, че и при него е станало същото просто нямам думи ohmy.gifohmy.gifohmy.gif

42617_732_m.JPG

В една (локална) мрежа такива явления са често срещани. Обаче има и друго, че когато сървъра на мрежата се опита да разбере статуса на компютъра ти КИС го засича също като такава атака и го блокира. Тоест не всеки път, когато се показва това съобщение е от червей, има вероятност да е и от сървъра, но в повечето случаи това са атаки от заразени компютри. И както е казал stanley56, КИС автоматично ги блокира, няма от какво да се притесняваш :speak:

• 3 седмици по-късно...

И аз го имам този тип атака. Ала Кис ги трепе =)

• 5 седмици по-късно...

Здравейте,днес си закупих Kaspersky Internet Sekuriti и при инсталирането на програмата след като сам поставил кода,номера и kennworta ми излиза следното нещо-Der Aktivierungsvorgang wurde mit dem Fehler 1:12057 abgeschlossen.

Моля ако някой знае нека да помага.

• Автор
Здравейте,днес си закупих Kaspersky Internet Sekuriti и при инсталирането на програмата след като сам поставил кода,номера и kennworta ми излиза следното нещо-Der Aktivierungsvorgang wurde mit dem Fehler 1:12057 abgeschlossen.

Моля ако някой знае нека да помага.

Навярно се опитваш да активираш посредством активационен код. Пробвай да превърнеш кода си в ключ и с него да си пуснеш kaspersky:

https://activation.kaspersky.com/de/

Навярно се опитваш да активираш посредством активационен код. Пробвай да превърнеш кода си в ключ и с него да си пуснеш kaspersky:

https://activation.kaspersky.com/de/

А как се прави това?

Кода ми бе заедно с диска в пакета на Kaspersy,след това и получих на емайла си и допълнителният момер и кенворта.

• Автор
А как се прави това?

Кода ми бе заедно с диска в пакета на Kaspersy,след това и получих на емайла си и допълнителният момер и кенворта.

Сега не знам какъв точно е проблема, но във официалния форум на Kaspersky и други хора са попадали на подобна грешка. Съветват да сe изтегли най-новата версия от сайта, защото версиите на CD-тата някой път се различават от последната възможна версия за сваляне.

Другият вариант е да се активира през линка, който ти дадох. Пишеш активациония си код и даваш Weiter или Next, има различни езикови възможности, ако и това не стане се обади на риселъра от който е закупена програмата, предполагам, че това е Dossev&Co:

http://www.lekarstvo.com/

Редактирано от randb (преглед на промените)

Тъй като явно, след толкова време, все още има неразбрали, отново ще се наложи да припомня, че според правилата на този форум:

2.10 Забранено е публикуването и разпространението на незаконни програми, кракове, пачове и серийни номера, както и заявките за такива.

Добре де,и аз съм със касперски 7.0.0.1.2.5 ,,не ми прави никакви проблеми,,направили са го по-лек от 6-цата,,направо изумително,,кажете ми сега,има ли нужда да си инсталвам SpyBot,,ще си паснат ли,или само ще попречи работата на каспереца...

живи и здрави !!!

Здравейте.

Някой дали знае как да се справя с проблема,който получих след инстал на KIS 7.Новата версия много ми хареса.Подобрен интерфейс,намалени ресурси,иначе всичко си е както го знам от предната версия.При включване на мрежовия кабел в LAN ,бях попитан каква зона е това и аз му зададох INTERNET.После почнах да пробвам всички програми,изискващи достъп до интернет и всичко беше ок.Създадох нови RULES и разреших достъп на всички,както и на брауерите ми.по време на пробите,останових,че много сайтове не се зареждат.Само до половината.тръгва да зарежда уеб страницата и спира на...може би 50% или дори 30%.В това число дори и сайта на Касперски не можах да заредя.Пробвах да изключа една по една всички защити,но така и не успях да отворя нормално страницата.В момента в който спрях цялата защита, всичко се оправи,но това далеч не ме устройваше и се наложи да деинсталирам и си върна старата версия.

Защо да е провал тази версия? При мен си върви доста по-леко от 6-та версия, пък и като се изключи сканирането на трафика няма проблем с отварянето на сайтове.

Като прегледах старите постове,открих това.Как точно мога да изключа сканирането на трафика

Редактирано от tonifiddle (преглед на промените)

Здравейте.

Някой дали знае как да се справя с проблема,който получих след инстал на KIS 7.Новата версия много ми хареса.Подобрен интерфейс,намалени ресурси,иначе всичко си е както го знам от предната версия.При включване на мрежовия кабел в LAN ,бях попитан каква зона е това и аз му зададох INTERNET.После почнах да пробвам всички програми,изискващи достъп до интернет и всичко беше ок.Създадох нови RULES и разреших достъп на всички,както и на брауерите ми.по време на пробите,останових,че много сайтове не се зареждат.Само до половината.тръгва да зарежда уеб страницата и спира на...може би 50% или дори 30%.В това число дори и сайта на Касперски не можах да заредя.Пробвах да изключа една по една всички защити,но така и не успях да отворя нормално страницата.В момента в който спрях цялата защита, всичко се оправи,но това далеч не ме устройваше и се наложи да деинсталирам и си върна старата версия.

Като прегледах старите постове,открих това.Как точно мога да изключа сканирането на трафика

Трябва да изключиш буферното сканиране ама тогава за какво ти е Касперски???

Я ЧАКАЙ ТИ КОЯ ВЕРСИЯ ИНСТАЛИРА?????

Редактирано от rosko11 (преглед на промените)

Здравейте,

Предварително се извинявам за може би елементарните въпроси,но съм в началото на тема"компютри".

Преди седмица си взех компа от сервиза и там са му инсталирали Internet Ehplorer7 и Kaspersky7,а преди бях с

IE6 иNOD32 на които бях свикнал.Сега антивирусната е на английски и нищо не разбирам,защото не го знам!

Прочетох статията:http://www.kaldata.com/articles.php?action=show&showarticle=131 и там накрая пише,че има бг езиков пакет,но след като го инсталирах,като спазвах инструкцията изчезна и английския и пак в ...сервиза!Има ли някъде ръководство на бг от което поне малко да вляза в час?

Сега понякога излизат прозорци оцветени в жълт цвят,но не знам каво да правя!Има ли нещо подобно на това:http://forum.kaspersky.com/index.php?showt...mp;#entry324334 само че на бг език?

И още един въпрос.Сега като вляза в някой сайт и там не мога да отварям всичко или сайта не се отваря.

Например преди гледах ТВ от E-televizor.com или др.подобни,а сега излиза information bar и доколкото разбирам ме информира,че нещо е блокирано/blocked pop-up/.Може би трябва да настроя нещо,но не разбирам.Това от IE7 ли е или от Kaspersky7?Преди нямаше такъв проблем.

Ще съм много благодарен ако някой ми помогне.

...Има ли някъде ръководство на бг от което поне малко да вляза в час?...

Влизай в час! :speak:.

За да се инсталира българския превод на програмата e нужно само да се изключи самозащитата от сервиза с услугите (виж първата снимка от стр.7 на ръководството - Settings->Service->Self-Defence), активира се .ехе-то на превода и след инсталирането му отново се включва самозащитата (вече ще е на български). Аз бих ти препоръчал преди да инсталираш превода да изключиш самозащитата, с десен бутон върху иконката в трея (до часовника) спри Kaspersky*, инсталирай превода и след това от иконката в старт менюто активирай отново Kaspersky. По този начин преводът със сигурност ще "хване", но задължително условие е програмата да е инсталирана на английски език, защото има и на куп други.

---

* цялата тази операция протича за по-малко от минута, но я извърши при изваден кабел на нета! Просто така, за всеки случай.

Влизай в час! :speak:.

За да се инсталира българския превод на програмата e нужно само да се изключи самозащитата от сервиза с услугите (виж първата снимка от стр.7 на ръководството

Благодаря ти, но точно така го инсталирах както казваш ти/така пишеше и в инсрукцията/,само не бях извадил кабела на нета.

Не стига че не стана на БГ,а изчезна и английския и Kaspersky7 излизаше като рамка с менютата,но без надписи на никакъв език!

Сега ме е страх да пробвам пак,да не стане същото.

По другия ми проблем можеш ли да ми кажеш от IE7 ли е или от антивирусната?Какви настройки трябва да направя?

...Не стига че не стана на БГ,а изчезна и английския и Kaspersky7 излизаше като рамка с менютата,но без надписи на никакъв език!

Тук някъде имаше разяснения точно по този въпрос, но не мога да ги открия, ровя вече сума ти и време...

По другия ми проблем можеш ли да ми кажеш от IE7 ли е или от антивирусната?Какви настройки трябва да направя?

По втория въпрос е най-добре да дадеш снимка със съобщението, че така само ще гадаем точното съдържание.

Благодаря ти hlevoust,че се занимаваш с моите проблеми.Не знам как да сложа снимка тук,затова преписвам дословно:The Information Bar alerts you tosecurity-related conditions(for example if a potentially unsafe file or pop-up was just blocked)If a webpage does not display properly look for the information bar at the top of the page and click it. Този надпис се появява например,когато искам да гледам ТВ от e-televizor,gledai.tv или BGtelevizor.net.

и след като го махна не се отваря нито една програма.Явно иска някаква настройка,защото изтеглих Mozila Firefox и с нея няма проблеми. Има ли някъде настройки за IE7? И просветли невежия-как се слага снимка тук?

Най-общо казано, съобщението гласи, че е блокиран поп-ъп с оглед на безопасността. Решението е елементарно и Kaspersky няма нищо общо, става дума за настройка в IE 7. При излизане на въпросното съобщение над отбелязаната с черно ивица би трябвало да се появи лента, в която да има опция за разрешаване на поп-ъп. Това всъщност ще ти позволи да си гледаш телевизията, която си избрал, а и ще го запомни. Опитай и ще стане. Не съм абонат, а и нямам желание, та затова не го проигравам успоредно с теб. По аналогичен начин става разрешаването на ActiveX контролите. Ето ти и картинка за ориентация:

bgtelevws3.jpg

А как се слагат тук самите картинки, можеш да разберещ ако прочетеш тази или тази тема. Ако имаш затруднение (използвай опцията "Прегледай" при писането на съобщения!) - пиши ми на ЛС.

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

hlevoust,за пореден път ти БЛАГОДАРЯ! Всичко стана както казваш ти. Не бях видял лентата,а и да я бях видял нямаше да знам какво да правя.

Хубаво е,че има такива хора като теб,да помагат на такива като мен! Започвам да чета темите за слагането на картинките.

Хора помогнете-спря да ми се ъпдейтва каспеския!Просто не може да намери дефинициите за актулизация.така е вече два дена.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.