Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Anti-Virus & Internet Security 7xx - дискусия

Featured Replies

Благодаря Ви за своевременните отговори. :rolleyes:

Ами май ще я изключа проактивната защита.

А за другите програми за защита в комбинация с Касперски добре ли са? За уточнение - чел съм почти всички теми тук за програми за защита,но не знам в комбинация с Касперски кои ще са добре.

Поздрави :ph34r: .

• Отговори 794
  • Прегледи 133k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• след всеки ъпдеит три рестарта и тогава ми пуска нета...

Публикувани изображения

Благодаря Ви за своевременните отговори. :wors:

А за другите програми за защита в комбинация с Касперски добре ли са? За уточнение - чел съм почти всички теми тук за програми за защита,но не знам в комбинация с Касперски кои ще са добре.

Поздрави :) .

KAV+Outpost+SpySweeper и AdawareSE е страшна защита. Тествал съм я лично и мога да твърдя че е 99% сигурност. Ако всичко е конфигурирано правилно разбира се.

КИС има добър антиспайуер (още от времето на 5-та версия се справя добре срещу спайуер) Малко му куца антибанера и проактивната, но в бъдеще дано ги пооправят

Благодаря Ви за своевременните отговори. :wors:

Поздрави :) .

Моят съвет е да добавиш Ewido в надеждните програми ;)

Моят съвет е да добавиш Ewido в надеждните програми :wub:

Вече го направих и всичко си дойде на мястото.А какво ще кажете да комбинирам KAV с Kaspesky Anti-Hacker,нещо ме заболя главата от тия защитни стени,а стената на Каспо е някак си по-лека за обучаване?

Вече го направих и всичко си дойде на мястото.А какво ще кажете да комбинирам KAV с Kaspesky Anti-Hacker,нещо ме заболя главата от тия защитни стени,а стената на Каспо е някак си по-лека за обучаване?

AntiHacker-ът на Kaspersky е превъзходна стена, равна на най-добрите - надеждна, ненатрапчива, с елементарни настройки. Но веднага възниква въпроса защо направи не си инсталираш направо Kaspersky Internet Security 6 и да си решиш от раз проблемите.

AntiHacker-ът на Kaspersky е превъзходна стена, равна на най-добрите - надеждна, ненатрапчива, с елементарни настройки. Но веднага възниква въпроса защо направи не си инсталираш направо Kaspersky Internet Security 6 и да си решиш от раз проблемите.

Веднага ти отговарям - защото си закупих лиценз само за KAV за половин година,просто много се бях поохарчил за доста неща и малко бях зле с финансите.Та затова търся варианти за защита,които да се допълват с KAV.

Ползвам KASPERSKY 6.0.1.411 ,но при тази версия се получава следния проблем.Почти винаги като пусня някой филм и ми се включва скенера на антивируса и филма почва да насича. Няма включен скенер за определено време и т.н. Няма обяснение... От какво може да е ? гледах в настройките но нищо по различно от предната версия няма включено...

Мисля че имаше опция да сканира по типове файлове - ако я има, демаркираш ави и другите видео формати. Успех!

EDIT: ако не я намериш, просто дай в ексепшъните папката, където си сваляш филмите.

Редактирано от prwvu (преглед на промените)

Ползвам KASPERSKY 6.0.1.411 ,но при тази версия се получава следния проблем.Почти винаги като пусня някой филм и ми се включва скенера на антивируса и филма почва да насича. Няма включен скенер за определено време и т.н. Няма обяснение... От какво може да е ? гледах в настройките но нищо по различно от предната версия няма включено...

А филма, откъде го пускаш, от харда, или го зареждаш от СД, който си поставил в СД/ДВД-устройството?

Не би трябвало да имаш такъв проблем... Пробвай да вкараш плейърчето, с което гледаш филмите, в сигурната зона (Trusted zone) и направи

един рестарт, за всеки случай, след това пусни филмчето и пиши, дали пак ти прави такъв проблем.

Редактирано от MELL (преглед на промените)

или пък ако ти е слаба машинката намали security level на low. 6.0.1.411 е наистина малко по-тежичка от предшествениците си :rolleyes:

Settings->file anti-virus->избираш Recommended->custumize->protection scope->махаш отметката на all removable drivers.

Повече подобни грижи няма да имаш :rolleyes:

Settings->file anti-virus->избираш Recommended->custumize->protection scope->махаш отметката на all removable drivers.

Повече подобни грижи няма да имаш :rolleyes:

Да, но така не се сканират файловете, които се отварят от СД/ДВД-та, флопи и флаш памети! Най-добре е, както Мелл е казала да добави плейъра в надеждните програми. Също така да направи пълно сканиране на системата. Ако проблемът остане, то да спира Касперски докато гледа филми или да го деинсталира и да го инсталира наново!

А може ли един линк за да си я изтегля.Ако може за Kaspersky Anti-Virus Personal Pro. До скоро я имах, но нещо и стана и не мога да намеря от каде да си я дръпна.Благодяря предварително

А може ли един линк за да си я изтегля.Ако може за Kaspersky Anti-Virus Personal Pro. До скоро я имах, но нещо и стана и не мога да намеря от каде да си я дръпна.Благодяря предварително

http://www.kaspersky.com/trials

Препоръчвам ти да си инсталираш Касперски Анти-Вирус 6.0, но ако държиш на 5-та версия, ето ти пробна такава:

Kaspersky Anti-Virus 5.0.676 Personal Pro

Здравейте всички . Бих искал да попитам с какво 6-та версия е по-различна от 5-та версия,все пак излезе и 5.0.676.Ясно ми е че 6-та си е по-добра,но с какво е по-различна?Просто съм любопитен и ме интересува.

Поздрави.Весели празници.

Здравейте всички . Бих искал да попитам с какво 6-та версия е по-различна от 5-та версия,все пак излезе и 5.0.676.Ясно ми е че 6-та си е по-добра,но с какво е по-различна?Просто съм любопитен и ме интересува.

Поздрави.Весели празници.

Отговорът се намира тук:

Сравнение на Kaspersky® Anti-Virus 5.0 и Kaspersky® Anti-Virus 6.0

и тук:

Сравнение на Kaspersky® Personal Security Suite и Kaspersky® Internet Security 6.0

Техническата поддръжка за версия 4 на Касперски вече е прекратена, а за версия 5 ще бъде прекратена на 1 септември 2007 година. Препоръчва се преминаване към версия 6 на Касперски!

Поздрави и весело посрещане на новата година! :handshake:

Отговорът се намира тук:

Сравнение на Kaspersky® Anti-Virus 5.0 и Kaspersky® Anti-Virus 6.0

и тук:

Сравнение на Kaspersky® Personal Security Suite и Kaspersky® Internet Security 6.0

Техническата поддръжка за версия 4 на Касперски вече е прекратена, а за версия 5 ще бъде прекратена на 1 септември 2007 година. Препоръчва се преминаване към версия 6 на Касперски!

Поздрави и весело посрещане на новата година! :)

ОК,благодаря ти за отговора ;) . Прегледах материалите и вече съм долу-горе наясно с нещата.Да,определено везните все повече наклоняват към 6-та версия.

Поздрави на всички и приятно прекарване на новогодишната нощ cool.gif:) .

Здравейте имам следния проблем

След като сложих KIS 6.0.1.411 имам проблеми да кажеме при теглене с торент клиен,

първо тегля много бавно, сигурно 1/3 от възмоното, и второ компа неможа да се ползва за нищо друго защото почва да мисли страшно много.

А ако исключа Firewallа нямам този проблем!?

КАкво да правя?

Здравейте имам следния проблем

След като сложих KIS 6.0.1.411 имам проблеми да кажеме при теглене с торент клиен,

първо тегля много бавно, сигурно 1/3 от възмоното, и второ компа неможа да се ползва за нищо друго защото почва да мисли страшно много.

А ако исключа Firewallа нямам този проблем!?

КАкво да правя?

Постави торент клиента в сигурната зона, като можеш да поставиш отметки на:

Do not scan opened files

Do not control application activity

Do not scan network traffic

И ти препоръчвам рестарт!

Виж плъзгачът на анти-хакера да не е поставен на High Security, ако е така, постави го по средата на - Training Mode

В никакъв случай не изключвай защитната стена, това не е разрешение на проблема!

И правил ли си пълно сканиране на машината си?

Точно това, което каза MELL + settings->protection->anti-hacker->settings(1-ият надпис settings)->additional->Maximum speed.

От опит на различни компютри с различен интернет(доставчик и скорост) знам, че при training mode+maximum speed скоростта е по-висока(т.е. работи нормално, а не да бави трафика при по-високо ниво). Ако все още значително забавя трансфера и товари компютъра добави .exe файла на програмата в trusted zone->trusted aplications като Не слагаш отметка само на do not restrict registry access (както предложи и MELL).

Да, но така не се сканират файловете, които се отварят от СД/ДВД-та, флопи и флаш памети! Най-добре е, както Мелл е казала да добави плейъра в надеждните програми. Също така да направи пълно сканиране на системата. Ако проблемът остане, то да спира Касперски докато гледа филми или да го деинсталира и да го инсталира наново!

Мда, но най-логичното обяснение да му сече на половианта(примерно) филм е, че го гледа от CD/DVD. Въпреки това най-добрият вариант остава да добави програмта с която гледа филми в trusted zone->trusted aplication, където да избере Само do not scan opened files. (това беше за gozki - надявам се четеш :clap:)

Редактирано от HukuTo (преглед на промените)

Знам че тези технологии увеличават скороста на сканиране от от къде да ги активирам? Касперският ми е интернет секюрити 6.0

Знам че тези технологии увеличават скороста на сканиране от от къде да ги активирам? Касперският ми е интернет секюрити 6.0

Ако говориш за iChecker и iSwift те се активират от Settings - Scan - Customize... - Additional и слагаш отметки на Enable iChecker technology и Enable iSwift technology

Или на Български: Настройки - Сканиране - Допълнителнти... - Допълнителнти и трябва да има отметка на Използвай iChecker технологията и на Използвай iSwift технологията.

Тези технологии работят само на NTFS файлови системи, тоест от Windows 2000 нагоре.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.