Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Anti-Virus & Internet Security 7xx - дискусия

Featured Replies

Томи, Tigertron е прав! А и ти знаеш, че КИС е най-добрата анти-вирусна програма в момента и няма конкуренция!

Не се сдържам - разбира се, че има конуренция. Има толкова много други продукти, които заслужават внимание. KIS не е единственият продукт. Не е редно да говориш за него сякаш е перфектен във всяко едно отношение и може би сам Господ го е създал.

• Отговори 794
  • Прегледи 133k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• след всеки ъпдеит три рестарта и тогава ми пуска нета...

Публикувани изображения

Ами като си закупиш нов лиценз. В България също имат партньори. Може и тях да потърсиш!

Да имат си дистрибутори за България ето сайта:

http://lekarstvo.com/

Night_Raven е прав че всеки е свободен да избира който продукт му харесва въз основа на лични наблюдения и предпочитания...За едни Касперски за други НОД32...ВАЖНОТО Е ДА ИМ ОБНОВЯВАТЕ ДЕФИНИЦИИТЕ РЕДОВНО И ДА ВНИМАВАТЕ КАКВО ПРАВИТЕ ДОКАТО СЪРФИРАТЕ!!!

Night_Raven, защо не излезнеш малко навън да те лъхне ветреца? :wors:

Казах, че KIS в момента е без конкуренция и продължавам да мисля така, докато наистина не се появи анти-вирусен продукт, който да е способен да се конкурира с руската програма. С това си мнение не искам да кажа, че KIS е съвършена, А ЧЕ, СПОРЕД МЕН, Е ПО-ДОБРА ОТ ВСЯКА ДРУГА! На този етап е така, без значение дали мнението ми ти харесва и влиза в концепцията ти за най-добра анти-вирусна програма!

Аз неоспоримо доказателство не съм видял никъде, а твоето лично мнение въобще не може да се счита като такова.

Kaspersky е отличен скенер, но има и други неща в една антивирусна, които също са от значение, а Kaspersky не е най-добър във всички.

Редактирано от Night_Raven (преглед на промените)

Аз неоспоримо доказателство не съм видял никъде, а твоето лично мнение въобще не може да се счита като такова.

Kaspersky е отличен скенер, но има и други неща в една антивирусна, които също са от значение, а Kaspersky не е най-добър във всички.

Неоспорими доказателства аз съм виждал много! И моля те, уважавай мнението на другите. Щом тя мисли така - това си е нейно лично мнение, което никой не може да промени. Все едно аз да ти налагам да смениш НОД-а и да ти казвам, че твоето мнение не се счита за такова!

Касперски не е най-добрият във всички отношения, разбира се! Но комплексно и в крайните резултати, по засичане на вируси е ненадминат! - Лично мнение (и то ли не се счита за такова)!

Спрете спорът до тук! Темата е Kaspersky Antivirus- Проблеми, мнения, обсъждане, а не спор коя е най-добрата антивирусна програма!

Касперски е правилният избор, и ако му се довериш, никога няма да съжаляваш! :baby::)

Започваш да се оливаш.

здравейте,

искам да ви попитам някой намерили нов ключ за касперски щото изписва че е сложен ключа в някаква черна листа и неще да се обновява дата базата му вече

мерси предварително

Вече се цитираха на два пъти правилата:

2.10 Забранено е публикуването и разпространението на незаконни програми, кракове, пачове и серийни номера, както и заявките за такива.
:baby: MELL, вслушай се написаното от Night_Raven! Наистина нарушаваш забраната!Всички постове, свързани с каквито и да е ключове ще бъдат изтрити!
Proactive deffense не е единственият на земята познат начин за защита от непознати вируси.

На същия принцип работи и TruePrevence на Panda,внедрен от тях далеч преди руснаците да го сторят , а като разработка е на съвсем отделна компания- преди месеци даже им бях намерил сайта,нямам време да търся линк. Отбелязвам-drwatson е сертифициран Майкрософтски файл,

но именно той най-често ми беше засичан като непознат лоудър!

Та това за експлоръра изобщо не е безсмислица и обяснението,дето си го дал,не е такова,каквото трябва да бъде,смятам аз.Не всеки софтуер работи еднакво на всеки компютър,вярвам ,че ще се съгласиш, и дано това да е причината, в което все пак се съмнявам :P

P.S.-Досега нито едно такова фалшиво съобщение от Panda. Чак ми е странно! laugh.gif

Ми тогава не ползвай Касперски, ползвай Пандата cool.gif

Касперския ми залови 9 различни троянеца за месец,а и анти хакера добре се справи.Но пък малко скъп ми идва за разлика от Mcafee 8.0.0 което обаче няма защитна стена.Някой знае ли дали безплатната версия на Касперски е добра(все пак е безплатна)Мерси. :P

Касперския ми залови 9 различни троянеца за месец,а и анти хакера добре се справи.Но пък малко скъп ми идва за разлика от Mcafee 8.0.0 което обаче няма защитна стена.Някой знае ли дали безплатната версия на Касперски е добра(все пак е безплатна)Мерси. :P

Ето информация какво е AOL Active Virus Shield и български за него! :wors: Сам прецени дали е добра, ако имаш нужда от помощ - питай!

Касперския ми залови 9 различни троянеца за месец,а и анти хакера добре се справи.Но пък малко скъп ми идва за разлика от Mcafee 8.0.0 което обаче няма защитна стена.Някой знае ли дали безплатната версия на Касперски е добра(все пак е безплатна)Мерси. :clap:

Знам от личен опит-не е. Посъветвай се и с www.av-comparatives.org

Аха. А да ми предложите някоя свястна и с по дълъг и безплатен лиценз.

Знам от личен опит-не е. Посъветвай се и с www.av-comparatives.org

Е аз пък знам от личен опит, че Касперски е по-добра! Дори фрий версията е по-добра!

Към всички: Спрете да пускате постове за ключовете. Те бяха блокирани, така че трябва да си закупите лиценз! Всеки един такъв пост ще бъде трит!

Аха. А да ми предложите някоя свястна и с по дълъг и безплатен лиценз.

Пробвай с AOL Active Virus Shield - Безплатен Касперски!

Значи имам проглем с последната версия на Kaspersky Internet Security 6.0.1.411

При работа в локалната мрежа мноого прилагва и ми бави при теглене в локален интернет

накой ако има няква идея как може да се оправи този проглем , ще съм му много благодарен

:) Първо да благодаря на tigertron,и всички останали които не пазят познанията само за себе си.Някой би ли споделил какъв помощник би бил подходящ за Active Virus Shield.Да не вземат да се "скарат" нещо.Мерси предварително. :wors:

При работа в локалната мрежа мноого прилагва и ми бави при теглене в локален интернет

накой ако има няква идея как може да се оправи този проглем , ще съм му много благодарен

Не разбирам въпросът и проблемът ти! Бъди по-ясен!

:) Първо да благодаря на tigertron,и всички останали които не пазят познанията само за себе си.Някой би ли споделил какъв помощник би бил подходящ за Active Virus Shield.Да не вземат да се "скарат" нещо.Мерси предварително. :wors:

Ами прегледай темата Comodo Firewall или Ashampoo Firewall и си избери сам!

Решението на проблема е следното: сваляш си даунлоад мениджър и го слагаш в "trusted zone" с условие "do not scan network traffic at any host at any remote port".

Това се препоръчва от техникъл съпорт на касперски.

Редактирано от sashozl (преглед на промените)

Имаше подобен проблем при GDATA AntivirusKit 2006...Там причината беше сканирането на страниците за вируси...Предполагам че и тук е така.Просто пробвай да спреш WEB Anti-virus-а и виж дали има промяна... :wors:

Едит: пробвай и това предложено ти от sashozl

Здравейте на всички. cool.gif

Имам един въпрос : купих си лицензен Касперски,на диска е KAV 6.0.0.303 , както и активиращия код.

Може ли този код да се използва за активация на друг продукт (напр. KIS 6.0.0.303 или 6.0.0.300) или е само за активация на версията , която си е на диска? Сори за този тъп въпрос,но се лицензирам за сефте и затова питам. Диска си е на Dossev & Co, със 6-месечен лиценз.

Имам един въпрос : купих си лицензен Касперски,на диска е KAV 6.0.0.303 , както и активиращия код.

Може ли този код да се използва за активация на друг продукт (напр. KIS 6.0.0.303 или 6.0.0.300) или е само за активация на версията , която си е на диска? Сори за този тъп въпрос,но се лицензирам за сефте и затова питам. Диска си е на Dossev & Co, със 6-месечен лиценз.

Лицензът, приятелю, ти е валиден само за KAV и не можеш да го използваш за KIS! sad.gif

И поздравления за правилния избор! cool.gif

Редактирано от MELL (преглед на промените)

Лиценза ти важи за всички версии на Kaspersky Anti-Virus 6. От 6.0.0.299 до 6.0.1.411 MP1, включително междинните м/у тях, разбира се само Anti-Virus, не Internet Security(която логично е малко по-скъпа). 6.0.1.411 е пакет с добавени, по-добри възможности на 6-та версия, тези промени са повече в KIS, но и в KAV не са малко.

Някой да оправи заглавието.. Темата е от 2004-та и сигурно това тире стои по този начин от доста време, може би от самото начало.

Благодаря ви за бързия отговор :) .

Е, аз не съм за сефте с Каспера,вече две години съм с него,но вече се налага да се лицензирам,а и нямам нищи против да се лицензна.Но малко не достигат финанси за KIS-а(а се наложи бързо да се лицензна,знаете защо),та затова си вземах засега за KAV за 6 месеца,пък по-нататък ще видим. Свалих си от калдатата KAV 6.0.1.411,като финална,дали е такава,по-добра ли е от 6.0.0.303?Е сега ще трябва да умувам за някоя защитна стена дето да си работи с Каспера,ама това да ми е проблема.

Е, аз не съм за сефте с Каспера,вече две години съм с него,но вече се налага да се лицензирам,а и нямам нищи против да се лицензна.Но малко не достигат финанси за KIS-а(а се наложи бързо да се лицензна,знаете защо),та затова си вземах засега за KAV за 6 месеца,пък по-нататък ще видим. Свалих си от калдатата KAV 6.0.1.411,като финална,дали е такава,по-добра ли е от 6.0.0.303?Е сега ще трябва да умувам за някоя защитна стена дето да си работи с Каспера,ама това да ми е проблема.

Значи, KAV 6.0.1.411 може да проверява скриптове, докато 6.0.0.303 не може, а относно коя да избереш, аз лично малко се затруднявам, понеже последната версия на КАВ много бави трафика, а и имам чувството, че натоварва машината повече и компа работи по-тромаво с нея!

Това е моето лично становище, имах възможността да изпробвам и двете версии.

Просто съм по-доволна от 6.0.0.303!

Допускам да греша в преценката си, нямам претенции за компетентност и изчерпателност по този въпрос!

Редактирано от MELL (преглед на промените)

6.0.1.411 е значително по-добра от 6.0.0.303. Ето и описание на промените и новите възможносит в Kaspersky Anti-Virus 6 MP1. Спокойно можеш да инсталираш нея, като си сложиш твоя код. :) Остава ти да решиш дали преминеш към MP1.

Аз досега бях с 6.0.0.300,но мисля наистина да мина към 6.0.1.411,стига да не ми бави системата , както е било при MELL.

Но в края на краищата инсталирам и каквото е това ще е.

А при лицензен Касперски като оставя да се ъпдейтват и програмните модули дали ще е добре или да ъпдейтвам само дефинициите?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.