Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Anti-Virus & Internet Security 7xx - дискусия

Featured Replies

Ако говориш за iChecker и iSwift те се активират от Settings - Scan - Customize... - Additional и слагаш отметки на Enable iChecker technology и Enable iSwift technology

Или на Български: Настройки - Сканиране - Допълнителнти... - Допълнителнти и трябва да има отметка на Използвай iChecker технологията и на Използвай iSwift технологията.

Тези технологии работят само на NTFS файлови системи, тоест от Windows 2000 нагоре.

Мерси много за съвета,получи се.Но се появи по-сериозен проблем,преди касперски бях с НОД и теглих от локалната мрежа без никакви проблеми.Но сега с касперски не мога да тегля от дс++ изобщо. sad.gif

• Отговори 794
  • Прегледи 133k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• след всеки ъпдеит три рестарта и тогава ми пуска нета...

Публикувани изображения

Мерси много за съвета,получи се.Но се появи по-сериозен проблем,преди касперски бях с НОД и теглих от локалната мрежа без никакви проблеми.Но сега с касперски не мога да тегля от дс++ изобщо. sad.gif

Добави ДС++ в надеждната зона от Настройки (Settings) - Надеждна зона ... (Trusted Zone...) - Надеждни програми (Trusted Applications). Натиси Добави (Add), избери програмата и сложи отметки на: Не ограничавай активността на програмата (Do not restrict application activity) и Не сканирай мрежовия трафик (Do not scan network trafic). Проблемът трябва да бъде решен.

Добави ДС++ в надеждната зона от Настройки (Settings) - Надеждна зона ... (Trusted Zone...) - Надеждни програми (Trusted Applications). Натиси Добави (Add), избери програмата и сложи отметки на: Не ограничавай активността на програмата (Do not restrict application activity) и Не сканирай мрежовия трафик (Do not scan network trafic). Проблемът трябва да бъде решен.

Направих го но за съжаление когато вляза в програмата и дам да се тегли си оставам само с connecting.Нямам си и идея от какво може да е.Всички теглят от мен,но аз не мога от тях. :)

Направих го но за съжаление когато вляза в програмата и дам да се тегли си оставам само с connecting.Нямам си и идея от какво може да е.Всички теглят от мен,но аз не мога от тях. :angry:

Виж в настройките на антихакера дали е позволено ДС++. Също така прегледай и тази тема и направи същото с ДС, което е показано за Бит Комет. Ако е същия резултат, то тогава виж в настройките на ДС-то и си смени режима - ако си бил на Пасивен го смени на Активен!

Виж в настройките на антихакера дали е позволено ДС++. Също така прегледай и тази тема и направи същото с ДС, което е показано за Бит Комет. Ако е същия резултат, то тогава виж в настройките на ДС-то и си смени режима - ако си бил на Пасивен го смени на Активен!

Направих всичко както трябва,но резултатът е съштият.Аз съм с български интерфейс.Странното е че когато дам на преглед на мрежата и след това дам на установени връзки ми изписва че дс++ използва протокол TCP и връзката е само изходяща :angry: От тези настроики които ми каза да направя ги изпълних.Там ми пише удп пакет и връзката е входяща и изходяща.Много странно.а когато дам пауза на защитата мога да тегля.

И там всичко е ок ???

Редактирано от mantodeus (преглед на промените)

Направих всичко както трябва,но резултатът е съштият.Аз съм с български интерфейс.Странното е че когато дам на преглед на мрежата и след това дам на установени връзки ми изписва че дс++ използва протокол TCP и връзката е само изходяща :angry:

Тогава прегледай настройките на ДС-то. И виж тези режими: Активен, пасивен ...

В дс всичко е ок.Проблема е касперския като дам пауза на защитата се оказва че мога да тегля.Странното е че на Установени връзки ми дава че дс работи на протокол TCP и само външна връзка има,а аз от настроиките му дадох удп и вътрешна и външна връзка.

Поради препокриването на голяма част от написаното в тази тема, с предмета на темата за Kaspersky Anti-Virus & Internet Security 6, както и с оглед актуалната версия на продукта, настоящата се затваря с цел по-добрата организираност на форума.

• 4 месеца по-късно...

Програмата си е хубава, но единствения недостатък е че третира mIRC-то като вирус и за това на мен не ми върши работа. Така че препоръчвам на тези които ползват mIRC-a да не я използват.

Програмата си е хубава, но единствения недостатък е че третира mIRC-то като вирус и за това на мен не ми върши работа. Така че препоръчвам на тези които ползват mIRC-a да не я използват.

Затова си има Trusted зона...Добавяш програмката и нямаш проблеми при бъдещи сканирания или при защитата в реално време...Или просто изключваш допълнителните дефиниции (за т.нар. riskware) а оставяш само стандартните отметки за вируси, троянци, червеи и шпионски софтуер...

Аз тествах версия 7.0.0.119 - забавя интернета (клиент съм на Мегалан на неогранчен трафик при който скоростта е 5 МБ/с) и при спиране на защитата не се ризюмва после нормално. Систмата от време на време се опитва да зависне. Замръзва за малко. Имам 1.792 ГБ рам и тази история с зависването ми изглежда доста странна. Не е нормално а и както написах по горе бави зареждането на страници дори с импорт на готови настройки от КИС 6.0.2.621. И не на последно място официално KIS 7.0.0.119 го няма все още качен като финален билд на офицалната страница на Касперски. По скоро тва е TR (Технически релийз) и мисля че трябва да се изглади тази бръчка с Фрийзването на системата.

Редактирано от prostoaz (преглед на промените)

Аз тествах версия 7.0.0.119 - забавя интернета (клиент съм на Мегалан на неогранчен трафик при който скоростта е 5 МБ/с) и при спиране на защитата не се ризюмва после нормално. Систмата от време на време се опитва да зависне. Замръзва за малко. Имам 1.792 ГБ рам и тази история с зависването ми изглежда доста странна. Не е нормално а и както написах по горе бави зареждането на страници дори с импорт на готови настройки от КИС 6.0.2.621. И не на последно място официално KIS 7.0.0.119 го няма все още качен като финален билд на офицалната страница на Касперски. По скоро тва е TR (Технически релийз) и мисля че трябва да се изглади тази бръчка с Фрийзването на системата.

Защото не можеш да си я настроиш! Стига сте се изказвали неподготвени.. 7-мо поколение Kaspersky без подобни проблеми при коректни настройки и машина и сега изведнъж бавела много.. :speak::clap:

Винаги има начин да подкараш комерсиална версия.. Дори техен админ е казвал как става това във форума(техният си форум), но просто го спомена по друга тема за една бета.. Не си мислете че е във важна тема, стояща най-отгоре biggrin.gif Разбира се не мога да кажа нищо повече, иначе ме чакат правилата на kaldata :ph34r:

П.П. При мен 119 няма никакви проблеми, дори се наблюдава по-добра работа. Новият heuristic изглежда доста стабилен и съм сигурен, че вдига нивото допълнително. :whist:

П.П.2 Изглежда някой супер разбирач е написал 119 Final в новината в kaldata.. Трябва и на екипа на kasp lab да кажем, че tr означава final, ако не се лъжа не знаят тази, иначе скромна инфо biggrin.gif Както и че инстал файловете са с по 4-5мб по-малки, а не както пише при тегленето-а именно с 4-5мб по-големи от официалната новина! (нищо лично, просто наблюдения) :beer:

Хайде на волей мача! България номер 1 завинаги!!

Редактирано от PcMan (преглед на промените)

Защото не можеш да си я настроиш! Стига сте се изказвали неподготвени.. 7-мо поколение Kaspersky без подобни проблеми при коректни настройки и машина и сега изведнъж бавела много.. :angry::)

Винаги има начин да подкараш комерсиална версия.. Дори техен админ е казвал как става това във форума(техният си форум), но просто го спомена по друга тема за една бета.. Не си мислете че е във важна тема, стояща най-отгоре biggrin.gif Разбира се не мога да кажа нищо повече, иначе ме чакат правилата на kaldata :angry:

П.П. При мен 119 няма никакви проблеми, дори се наблюдава по-добра работа. Новият heuristic изглежда доста стабилен и съм сигурен, че вдига нивото допълнително. :clap:

П.П.2 Изглежда някой супер разбирач е написал 119 Final в новината в kaldata.. Трябва и на екипа на kasp lab да кажем, че tr означава final, ако не се лъжа не знаят тази, иначе скромна инфо biggrin.gif Както и че инстал файловете са с по 4-5мб по-малки, а не както пише при тегленето-а именно с 4-5мб по-големи от официалната новина! (нищо лично, просто наблюдения) :beer:

Хайде на волей мача! България номер 1 завинаги!!

Глупости не мога да я настроя. Залагам директно говоти настройки от 6.0.2.621

Системата наистина Фрийзва от време на време с 7ма версия и забавянето на интернета го има леко. Трябва сички страници за които е сигурен човек да ги сложи в тръстед листа на програмата а тва мен грам не ме радва. Не мисля че има страници които да са сигурни за ровене на 100 и тва лично според мен да се направи такава настройка е тотална глупост. Който как сака да така да си направи програмата. Аз чакам да излезне на Касперски страницта Финален билд на 7-цата и ше си го дръпна от там.

Глупости не мога да я настроя. Залагам директно говоти настройки от 6.0.2.621

Системата наистина Фрийзва от време на време с 7ма версия и забавянето на интернета го има леко. Трябва сички страници за които е сигурен човек да ги сложи в тръстед листа на програмата а тва мен грам не ме радва. Не мисля че има страници които да са сигурни за ровене на 100 и тва лично според мен да се направи такава настройка е тотална глупост. Който как сака да така да си направи програмата. Аз чакам да излезне на Касперски страницта Финален билд на 7-цата и ше си го дръпна от там.

Еми както е тръгнало това ще е текущата 119 tr, доста я задържаха като последна.. Май някой ще е разочарован :lol6::)

Еми както е тръгнало това ще е текущата 119 tr, доста я задържаха като последна.. Май някой ще е разочарован :lol6::)

Не, през няколко дни я обновяват, сигурно оправят неща, но като име на версия е .119

еми дано да оправят тва с забавянето на буферирането при ровене в разни страници ше е доста добре да го няма този голям тайм-аут дека се получава като се зареждат страниците. Както и да оправят проблема с преактивирането на модулите след като веднъж са били спрени същите.

Моля помогнете ми,имам проблем с деинсталацията на Kaspersky 7 beta,като дам унистал и ми дава следното:Error 1402.Could not open key:Hkey_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\run.Verify that you have sufficent access to that key,or contact your support peronel.Ако някой ми помогне ще му бъда много благодарна!Дано не се налага да преинсталирам уиндоус! :headphones:

Редактирано от stanley56
Неясно заглавие (преглед на промените)

Моля помогнете ми,имам проблем с деинсталацията на Kaspersky 7 beta,като дам унистал и ми дава следното:Error 1402.Could not open key:Hkey_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\run.Verify that you have sufficent access to that key,or contact your support peronel.Ако някой ми помогне ще му бъда много благодарна!Дано не се налага да преинсталирам уиндоус! :headphones:

Kaspersky reg remove

http://forum.kaspersky.com/index.php?act=A...=post&id=16

Kav Registry Clean

http://downloads1.kaspersky-labs.com/utils...istry_Clean.zip

Има още доста такива инструменти...Ако тези не помогнат ще ги спомена...

Изтегли ги рестартирай компютъра под SAFE MODE ("припомпваш F8 по време на рестарт) и чистиш омазаното :computer2:

Kaspersky reg remove

http://forum.kaspersky.com/index.php?act=A...=post&id=16

Kav Registry Clean

http://downloads1.kaspersky-labs.com/utils...istry_Clean.zip

Има още доста такива инструменти...Ако тези не помогнат ще ги спомена...

Изтегли ги рестартирай компютъра под SAFE MODE ("припомпваш F8 по време на рестарт) и чистиш омазаното :wors:

Много ти благодаря,оправи се златен си :hush:

• 3 седмици по-късно...

Гледам нов Билд на Калдата има на КИС и КАВ. Някой да го е тествал обстойно и да има впечатления дали забавянето на Буферирането го има все още или вече е премахнато? Ще е добре да го няма иначе просто няма смисъл да си я инсталирам.

Гледам нов Билд на Калдата има на КИС и КАВ. Някой да го е тествал обстойно и да има впечатления дали забавянето на Буферирането го има все още или вече е премахнато? Ще е добре да го няма иначе просто няма смисъл да си я инсталирам.

новия КИС 7.0.0.125 се даржи супер , премахнали са бъга с забавянето при интернтет браузването

новия КИС 7.0.0.125 се даржи супер , премахнали са бъга с забавянето при интернтет браузването

О, ако това е вярно, то руснаците са направили огромна крачка напред :) .

При мен този бъг не се е явявал, но сигурно е до вид на връзката, ОС и конфигурацията на ОС-а :wow:

И въпреки това не се знае, сега ще пробвам 125 и .. "По дяволите колко време ми е бил по-бавен нета от реалния.." ohmy.gif

biggrin.gif

Иначе повече от месец съм с последната 119, ако не и повече от месец, и бях започнал да се притеснявам да не са пред фалит и да въртят интриги преди края на ерата на Kaspersky Хе Хе :)

Значи тегля си програмката ... и после кликвам да я инсталирам но ми излиза ето това прозорче.. защо става така ... пробвах инсталирах и руската версия .. там ми зареди ..

fffnk0.jpg

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

Теглиш откъде?Пробвай от официалния сайт.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.