Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Anti-Virus & Internet Security 7xx - дискусия

Featured Replies

Как е това чудо 6-цата, държи ли се прилично или хапе лошо!? Някой знае ли кога ще излиза финалната версия на 6-торката?

Има ли смисъл ако съм с 5.0.390 и 1.8.180, да слагам някоя от тези 6-ти БЕТА версии?

Благодаря предварително!

• Отговори 794
  • Прегледи 133k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• след всеки ъпдеит три рестарта и тогава ми пуска нета...

Публикувани изображения

Как е това чудо 6-цата, държи ли се прилично или хапе лошо!? Някой знае ли кога ще излиза финалната версия на 6-торката?

Има ли смисъл ако съм с 5.0.390 и 1.8.180, да слагам някоя от тези 6-ти БЕТА версии?

Благодаря предварително!

<{POST_SNAPBACK}>

Аз също съм с програмите описани от теб. Преди време си сложих 6-цата и не се държеше много добре, но от тогава до сега сигурно са я оправили вече. Но все пак моят съвет е да не бързаш със слагането на 6-цата, изчакай докато излезе финалната версия. cool.gif

Благодаря предварително!

<{POST_SNAPBACK}>

Аз наскоро си сложих 6-цата и мога да кажа, че се държи стабилно и засега не ми се е бъгвала и един път.В най-ноата 6-ца вече не пише, че е Бета а и също работи с ключове по една година, което според мен означава, че това може да е първата Final версия.

Редактирано от TE_BG (преглед на промените)

Capture1 Kaspersky Anti-Virus Personal Pro v5.0.492 Russian

Capture2 Kaspersky Anti-Virus Personal Pro v5.0.492 Russian

Capture3 Kaspersky Anti-Virus Personal Pro v5.0.492 Russian

cool.gif Поразгледайте и Ми Кажете Мнението Си! :)

Kaspersky Anti-Virus Personal Pro v5.0.492 Russian

Версията е От:

26/01/06 17:01:19

Размера е 14.38МБ

Редактирано от CrazyLover (преглед на промените)

Capture1 Kaspersky Anti-Virus Personal Pro v5.0.492 Russian

Capture2 Kaspersky Anti-Virus Personal Pro v5.0.492 Russian

Capture3 Kaspersky Anti-Virus Personal Pro v5.0.492 Russian

cool.gif Поразгледайте и  Ми Кажете Мнението Си!  :ph34r:

Kaspersky Anti-Virus Personal Pro v5.0.492 Russian

Версията е От:

26/01/06 17:01:19

Размера е 14.38МБ

<{POST_SNAPBACK}>

А има ли случайно английска версия

Има ,Но е Kaspersky Anti-Virus Personal Pro v5.0.490.0

<{POST_SNAPBACK}>

А ако инсталирам пача за български език върху руската версия дали ще сработи

при мен пача за бг със 5.0.490.0  нестана...

<{POST_SNAPBACK}>

Не Нестава Този Езиков Пакет,Но МОже да Се Обърнете Към Автора на Превода в Другата Секция За Преводи На Програми.Така Като Гледам Има Да Изчистват Още Неща и За Това Се Бави и Финалната Версия При 6-цата и При 5-цата Също Продължава Развитието Си.

при мен пача за бг със 5.0.490.0  нестана...

<{POST_SNAPBACK}>

Не Нестава Този Езиков Пакет Точно За Тези Версии Защото Има Няколко Съществени Разлики ,Но Може да Се Обърнете Към Автора на Превода в Другата Секция За Преводи На Програми На Български.Така Като Гледам Има Да Изчистват Още Неща и За Това Се Бави и Финалната Версия При 6-цата и При 5-цата Също Продължава Развитието Си.Ползвайте Поне Засега Версиите Такива Каквито са си в Оригинал. :speak:

А някой може ли да сподели какви са разликите между 5.0.390 и 5.0.492.Дали са съществени и има ли смисъл от смяната.

А някой може ли да сподели какви са разликите между 5.0.390 и 5.0.492.Дали са съществени и има ли смисъл от смяната.

<{POST_SNAPBACK}>

5.0.492 е още бета версия, когато я изчистят и пуснат финална версия тогава си я качи. За сега 5.0.390 работи без никакви проблеми и има вече пач до версия 5.0.391, а има и пач който позволява на програмата да сканира и в wmf файлове (наскоро имаше статия, че може да направят пробив в системата през тези файлове), така че всичко си е наред и няма смисъл все още да се инсталират други версии. Когато излезе някаква финална версия на шестицата, тогава бих си инсталирал нея. cool.gif

върнах се на 5.0.390,която се обнови до 5.0.391-това според мен наистина е най доброто решение до излизане на официалната версия 2006.

:bye:

върнах се на 5.0.390,която се обнови до 5.0.391-това според мен наистина е най доброто решение до излизане на официалната версия 2006.

:bye:

<{POST_SNAPBACK}>

Дааа, така е. А там където искаше кей файл за антихакер съм ти сложил препратка до два такива файла. Можеш да си качиш и антихакер 1.8, ако имаш проблеми пиши ми cool.gif

5.0.492 е още бета версия, когато я изчистят и пуснат финална версия тогава си я качи. За сега 5.0.390 работи без никакви проблеми и има вече пач до версия 5.0.391, а има и пач който позволява на програмата да сканира и в wmf файлове (наскоро имаше статия, че може да направят пробив в системата през тези файлове), така че всичко си е наред и няма смисъл все още да се инсталират други версии. Когато излезе някаква финална версия на шестицата, тогава бих си инсталирал нея. cool.gif

<{POST_SNAPBACK}>

А някой би ли дал линк за този пач.

Програмата би трябвало автоматично да изтегли и инсталира новата версия. Онзи ден при мен така стана, също и при мой приятел. Така, че погледни коя версия ти показва, да не се окаже, че вече си с 5.0.391.

Програмата би трябвало автоматично да изтегли и инсталира новата версия. Онзи ден при мен така стана, също и при мой приятел. Така, че погледни коя версия ти показва, да не се окаже, че вече си с 5.0.391.

<{POST_SNAPBACK}>

За жалост не се е ъпгрейтнала проверих вече

<{POST_SNAPBACK}>

Така стана и при мен, автоматично се ъпдейтна всичко и сега вече съм със 5.0.391. :blink::blink::blink:

За жалост не се е ъпгрейтнала проверих вече

<{POST_SNAPBACK}>

А някой би ли дал линк за този пач.

Значи ето ти линкове за пачовете:

За Kaspersky Antivirus Personal 5.0.388 в архива има 3 пача: за ъпдейт на програмата от 5.0.388 до 5.0.390 и за ъпдейт от 5.0.388/5.0.390 до 5.0.391. Третия пач добавя способност на програмата да сканира във wmf файлове през резидентния модул, но не променя версията на програмата.

http://tigertron-pz.hit.bg/KAV_5.0.388_Personal_Paches.rar

За Kaspersky Antivirus Personal Pro 5.0.388 в архива има 2 пача: за ъпдейт на програмата от 5.0.388/5.0.390 до 5.0.391, автория пач добавя способност на програмата да сканира във wmf файлове през резидентния модул, но не променя версията на програмата.

http://tigertron-pz.hit.bg/KAV_5.0.388_Per..._Pro_Paches.rar

Насладете се на тази прекрасна програма, поздрави от мен и късмет на всички cool.gif

Редактирано от tigertron (преглед на промените)

Значи ето ти линкове за пачовете:

За Kaspersky Antivirus Personal 5.0.388 в архива има 3 пача: за ъпдейт на програмата от 5.0.388 до 5.0.390 и за ъпдейт от 5.0.388/5.0.390 до 5.0.391. Третия пач добавя способност на програмата да сканира във wmf файлове през резидентния модул, но не променя версията на програмата.

http://tigertron-pz.hit.bg/KAV_5.0.388_Personal_Paches.rar

За Kaspersky Antivirus Personal Pro 5.0.388 в архива има 2 пача: за ъпдейт на програмата от 5.0.388/5.0.390 до 5.0.391, автория пач добавя способност на програмата да сканира във wmf файлове през резидентния модул, но не променя версията на програмата.

http://tigertron-pz.hit.bg/KAV_5.0.388_Per..._Pro_Paches.rar

Насладете се на тази прекрасна програма, поздрави от мен и късмет на всички cool.gif

<{POST_SNAPBACK}>

Сърдечно благодаря :)

От няколко дена на иконата на Касперски про. 5.0.391 долу в дясно на Taskbar-a ми се появява едно писамце, което мига около 20-30 сек. и изчезне. Отварям програмата, гледам и никави промени, нищо няма. Някой да има идея, какво е това?

От няколко дена на иконата на Касперски про. 5.0.391 долу в дясно на Taskbar-a ми се появява едно писамце, което мига около 20-30 сек. и изчезне. Отварям програмата, гледам и никави промени, нищо няма. Някой да има идея, какво е това?

<{POST_SNAPBACK}>

Това е когато сваля пощата в Outlook (Express)

Това е когато сваля пощата в Outlook (Express)

<{POST_SNAPBACK}>

Бре интересно. И аз така си помислих, но като микога не съм използвал Outlook (Express), даже съм го и дейнсталирал. Използвам Mozilla Thunderbird, но въпросните писъмца се появяват тогава, когато Mozilla Thunderbird не е отворена и въобще цял ден не съм я отварял. А сега я отворих и нямам нови писма.

Бре интересно. И аз така си помислих, но като микога не съм използвал Outlook (Express), даже съм го и дейнсталирал. Използвам Mozilla Thunderbird, но въпросните писъмца се появяват тогава, когато Mozilla Thunderbird не е отворена и въобще цял ден не съм я отварял. А сега я отворих и нямам нови писма.

<{POST_SNAPBACK}>

Тази икона излеза също когато ти сканира самите писма на компютъра.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.