Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Anti-Virus & Internet Security 7xx - дискусия

Featured Replies

Ще съм ви много благодарна ако ми помогнете. Ползвам Kaspersky Anti-Virus Personal 5.0.227, но вирусната база данни е от миналата година и не мога да я ъпдейтвам.По този повод четох поста на тао, но не мога да се справя по простата причина,че като стигна до Updater settings не ми дава таб за промяна на сървъра.

Моля,помогнете ми. :angry:

• Отговори 794
  • Прегледи 133k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• след всеки ъпдеит три рестарта и тогава ми пуска нета...

Публикувани изображения

Инсталирай си Kaspersky Anti-Virus Personal Pro 5.0.388: http://www.kaldata.com/comments.php?id=879...light=Kaspersky

след това си направи ъпдейт до версия 5.0.390: ftp://ftp.kaspersky.ru/AutoPatches/window..._to_5.0.390.exe

и тогава си направи настойките за ъпдейт.

EDIT:

Ето и един коледен подарък за феновете на Kaspersky Anti-Virus. cool.gif

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

Инсталирай си Kaspersky Anti-Virus Personal Pro 5.0.388: http://www.kaldata.com/comments.php?id=879...light=Kaspersky

след това си направи ъпдейт до версия 5.0.390: ftp://ftp.kaspersky.ru/AutoPatches/window..._to_5.0.390.exe

и тогава си направи настойките за ъпдейт.

EDIT:

Ето и един коледен подарък за феновете на Kaspersky Anti-Virus. cool.gif

<{POST_SNAPBACK}>

Браво пич :P

• 4 седмици по-късно...

Здравейте,

нека всеки да си каже мнението за Касперски Антивирус или против него, личните си впечатления и така нататък. Искам само да Ви помоля, бъдете обективни и изчерпателни в постовете си!

Благодаря. cool.gif

ПС: Моля всеки, който вземе участие да сподели, евентуално с коя програма замества Касперски!?

Редактирано от neoscanner (преглед на промените)

Здравейте,

Това е темата, в която всеки може да си каже мнението, за Касперски Антивирус или против него, личните си впечатления и така нататък. Искам само да Ви помоля, бъдете обективни и изчерпателни в постовете си!

Благодаря. cool.gif

ПС: Моля всеки, който вземе участие да сподели, евентуално с коя програма замества Касперски!?

<{POST_SNAPBACK}>

Касперски е слаба програма, опитай NOD 32 ,,, много но наистина качествено попадение

и тази тема ли ще се превърне в спор "коя антивирусна е по добра" ?!във форума има толкова много изписано за това.специално аз смятам kaspersky за най добрата антивирусна програма,и ще ми е интересно тук да чета само за нея(от компетентни хора),и да науча нещо полезно.

Касперски е слаба програма, опитай NOD 32 ,,, много но наистина качествено попадение

<{POST_SNAPBACK}>

Знаеш ли, понякога просто човек е по-добре да замълчи и нищо да не казва и пише, от колкото да вземе да изтърси някоя простотия. Отричаш нещо, което цял свят признава, просто нямам думи за такива изказвания.

Аз лично съм ЗА Касперски

Само ако някой може да ми обясни как да си кракна KAV.6.0.12.167 мнооо ще сам благодарен ;)

Касперски е със светлинни години пред другите.

Лично мнение ;)

f-secure, g data, extendia. Всичките са с енджина на Касперски, какво повече да се каже. Лошо стана само с регистрацията. Ползвал съм го от 4.5 Про на 366 Мхц. Така че, не е толкова тежък, колкото се говори постоянно.

Редактирано от nixon (преглед на промените)

Смятам, че темата е АБСОЛЮТНО безсмислена и съвсем скоро ще се превърне в някакво подобие на темата "Windows срещу Linux" (която вече се отказах дори и да я чета). Във форума има достатъчно теми свързани с антивирусен софтуер, за да може всеки да се ориентира какво му е нужно.

Бих предложил автора на темата ( rusimonov ) да я закрие или преименува на Kaspersky - Проблеми, мнения, обсъждане, само за мнения,свързани с него! по подобие на темата за NOD.

Така би била по - полезна, а и всичките и сегашни и бъдещи фенове ще могат спокойно да споделят опита и проблемите си с програмата.

Без излишни лозунги ЗА или ПРОТИВ.

:bye:

Смятам, че темата е АБСОЛЮТНО безсмислена и съвсем скоро ще се превърне в някакво подобие на темата "Windows срещу Linux" (която вече се отказах дори и да я чета). Във форума има достатъчно теми свързани с антивирусен софтуер, за да може всеки да се ориентира какво му е нужно.

Бих предложил автора на темата ( rusimonov ) да я закрие или преименува на Kaspersky - Проблеми, мнения, обсъждане, само за мнения,свързани с него! по подобие на темата за NOD.

Така би била по - полезна, а и всичките и сегашни и бъдещи фенове ще могат спокойно да споделят опита и проблемите си с програмата.

Без излишни лозунги ЗА или ПРОТИВ.

:bye:

<{POST_SNAPBACK}>

:yanim:

Прекрасно предложение, но само модератор може да помогне - пишете му.

Съгласен съм с предложението на lordjohn и Юнак , защото знам докъде ще стигне тази тема. Тя вече отива натам - да се превърне в аналог на темата "Коя антивирусна програма използвате". А и в крайна сметка вече си има тема за сравняване на антивирусните програми.

Другото нещо, което забелязах е, че в крайна сметка замисъла на темата беше друг, но веднага се появиха разбирачи, от сорта на "Това е по-добро". Също така дадени хора почнаха да питат за кракове. И какво се получава накрая - каша, една голяма каша.

Ако смятате (най-вече автора) да се приеме втората част на предложението на lordjohn , тогава може и да има смисъл темата да остане, като аз лично ще изтривам всеки пост който не е по нея (надявам се да не се стига до наказания).

Ако ли пък това не може да стане и отново ще проявим българското в нас - тогава ще направя това, което смятах първоначално да направя щом прочетох тази тема - да я затворя, а на следващият ден да я изтрия.

Да видим какво ще решите!

Определено съм за КАсперски.Единственото лошо при нея,което аз открих докато я ползвах беше, че не е фрее.След като си смених windowsa я замених с антивир.

f-secure, g data, extendia. Всичките са с енджина на Касперски, какво повече да се каже. Лошо стана само с регистрацията. Ползвал съм го от 4.5 Про на 366 Мхц. Така че, не е толкова тежък, колкото се говори постоянно.

<{POST_SNAPBACK}>

Само да добавя...eScan Internet Security Suite

http://www.mwti.net/

Определено съм за KASPERSKY

(не че и тя няма недостатъци ,но е важно задклавиатурното устройство)

Който разбира пред КАСПЕРСКИ СЕ СПИРА И Я ИЗБИРА (шегувам се лично мнение което не налагам - даже обичам да експериментирам с най-различен софтуер ,но без да се влияя от класации ще кажа че по-добра за момента аз лично не съм открил)

радвам се темата да не се опорочи отново

та на темата - едно мога да кажа Касперки Антивирус е единствената програма която има най дълбокия енджин-скенер и именно за това го ползват много други софтуери като ф-секюр и т.н. а относно приказките че бил тежък всъщност това не е така защото при зареден в таск менажер всичко взима общо 180рам което го прави една от най-леките поради факта че системата е в покой, нно проблема идва когато ползвате друг софтуер поради факта че всичко минава през зоркото око на скан-енджина му и тогава се получава натоварването на рам-а но си има програми за оптимизиране на този проблем който разрешават бързото изпразване на заредените dll файлове от рам при приключване на тяхното използване от ОС.Единствения недостатък който отбелязах и слабия шилд про скан на архив и можете да го тествате ТУК с тези тестови 4 файла първите 2 ще ги хване но архивит е при онлайн - не едистнено на ръчнен скан, но смятам че това мен лично ме разочарова поради желанието ми истинския резидент шилд да предотвратява влизането на вреден код преди да е припарил на HDD. Така че добър скенер е този който засече и 4 файла който по мое наблюдение го правят само Нортон,ф-секюр,нод

Но на тестове касперски има 99.99% така че е един от лидерите ми!

Всъщност на тестовете има 99,94% а 99,99 има GDATA AntiVirusKit 2006 (KAV + Bitdefender)...(това са резултати при сканиране на компютъра ,но не и резидентните - там нещата са по-различни.Около 32.5% за Касперски, 35% за McaFee ,49% за Bitdefender и 66% за НОД32.)Не бива да те притеснява резултата при сканиране на архиви ,защото тя разпознава и сканира около 900 архивни формата...за ПРО версията и около 700 за стандартната...

Сега поне така се говори не само от www.lekarstvo.com ,но съдя че е така ,защото след като тегля някой път дефинициите ръчно вътре в файла има освен описани имената на добавените вируси...и това:

Decompression support added for:

ASPack, ExeLock, Morphine, NeoLite, PE-Crypt.Uall, PE_Patch,

PE_Patch.NSAnti, UPX, YodaCrypt (за днешния update)

Прав си за настройките има си и различно ниво на сигурност (съответно влияние върху системните ресурси)...

Моля, да ми бъде преименувана темата в следният вид "Kaspersky - Проблеми, мнения, обсъждане!"

Благодаря cool.gif

Това,че добрите неща винаги имат и противници е ясно ,но което си е истина е истина .Касперски е наи-добрия анти вирус и за това аз сам, за Касперски.

Доколкото до GDATA AntiVirusKit 2006 виждам,че имам хубави отзиви само и скоро ще я тествам

разбирам но проблема е не че не засича архивите а на онлине не ги блокирва, което е един минус за мен като антивирусна, но всъщност знам че тази опция е единствено зада се намали натоварването на системата.Но за жалист и при пърни настройко отново не ги блоква, ко ето е жалко за този прекрасен антивирус, но това значи че не би имал 100% генериране в системата и увеличава моите упасения за ефикасна сигурност

Редактирано от satyricon73 (преглед на промените)

Моля, да ми бъде преименувана темата в следният вид "Kaspersky - Проблеми, мнения, обсъждане!"

Благодаря cool.gif

<{POST_SNAPBACK}>

Готово cool.gif

Темата дублираше вече съществуващата подобна "Kaspersky Antivirus-конфигуриране",поради което двете теми бяха обединени.

Пожелавам ползотворна,разумна дискусия.Със здраве :shake_puter:

Само нещо последно ще кажа че много flood се получава...

Дори да не ти изкарва предупреждение че ги блокира на мен ги блокира всичките - под обновените дефиниции на базата данни имах цифра за ** засечени...в настройките съм направил Касперски да взима препоръчителни действия и да не ме тормози - после ако е фалшива тревого си го връщам от карантината или от резервното копие...

Няма го tao да се включи , но скоро ще пусна статия с насторйките според мен ,защото неговите не ми допаднаха особено...(въпрос на вкус)

И така се получава "Инсталирай и забрави" (за вируси)

Поздрави!!!

Касперски е със светлинни години пред другите.

Лично мнение :huh:

<{POST_SNAPBACK}>

Напълно съм съгласен с теб, лично съм се убедил в това след като съм сменил над 15-20 АВ-та и други са ми допадали, но Касперски е ненадмината.

Пак лично мнение :eek:

Аз от вчера съм с Kaspersky Anti-Vurus 6.0.0.264 и съм ного по-доволен от когато бях с НОД32

.Единствения недостатък който отбелязах и слабия шилд про скан на архив и можете да го тествате ТУК с тези тестови 4 файла първите 2 ще ги хване но архивит е при онлайн - не едистнено на ръчнен скан, но смятам че това мен лично ме разочарова поради желанието ми истинския резидент шилд да предотвратява влизането на вреден код преди да е припарил на HDD. Така че добър скенер е този който засече и 4 файла който по мое наблюдение го правят само Нортон,ф-секюр,нод

Но на тестове касперски има 99.99% така че е един от лидерите ми!

<{POST_SNAPBACK}>

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.