Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Anti-Virus & Internet Security 7xx - дискусия

Featured Replies

Само като допълнение към горния пост бих предложил да си изтеглиш си бълраския превод на програмата от тук, по-лесно се работи с него, особено при незапознати с терминологията.

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

• Отговори 794
  • Прегледи 132,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• след всеки ъпдеит три рестарта и тогава ми пуска нета...

Публикувани изображения

Бях с версия 7.0.125 и реших да сложа 7.0.1.321. Дейнсталирах старата версия, рестартирах комп. и сега не може да се инсталира новата. Проглемът е, че тръгва да се инсталира и процесът спира и изписва, че трябва да престартирам комп. и след това ми показва, че е възникнала някаква грешка. Рестартирах машината и пак същата работа. Почистих на всякъде, където има остатъчни файлове на Касперски, също и в регистъра и пак не става. Пробвах да сложа старата версия и пак същият проблем. Касперският ми е оригинален и съм с Виста. Някой да знае нещо по въпроса или да пиша до support центъра на Касперски.

Бях с версия 7.0.125 и реших да сложа 7.0.1.321. Дейнсталирах старата версия, рестартирах комп. и сега не може да се инсталира новата. Проглемът е, че тръгва да се инсталира и процесът спира и изписва, че трябва да престартирам комп. и след това ми показва, че е възникнала някаква грешка. Рестартирах машината и пак същата работа. Почистих на всякъде, където има остатъчни файлове на Касперски, също и в регистъра и пак не става. Пробвах да сложа старата версия и пак същият проблем. Касперският ми е оригинален и съм с Виста. Някой да знае нещо по въпроса или да пиша до support центъра на Касперски.

Пробвай да инсталираш старата версия и после пак да я ънинсталираш. Стала е грешка при ънинсталацията.

И аз имах абсолютно същия проблем и ми написаха да направя това:

- изтегли си този инструмент и премахни напълно остатъците от kaspersky

Kav Registry Clean

http://downloads1.kaspersky-labs.com/utils...zip"" target="_blank">http://downloads1.kaspersky-labs.com/utils...istry_Clean.zip

- отвори регистъра

=> Start => run => regedit => и намери ключа =>

HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run

в него би трябвало да присъства този ред: avp_post_uninstall => изтрий го и пробвай пак да я инсталираш!

Получи се идеално и сега съм с кис 7.0.1.321 и работи перфектно

Редактирано от stefanvalja (преглед на промените)

=============================================================

Пробвай първо с тези програми- за деинсталиране и почистване на регистрите от остатъци на предната версия

http://downloads1.kaspersky-labs.com/utils...istry_Clean.zip

ftp://dnl-ru1.kaspersky-labs.com/devbuilds/KisKav6Remove.zip

и пиши обезателно на Касперски Лаб за тоя бъг!

Подръжката е именно за това! Но първо пробвай сам да се справиш. Успех !!!

Стана.Мерси за помощта.

П.п. Писах и на Касперски за проблема. Ще видим какво ще отговорят.

Стана.Мерси за помощта.

П.п. Писах и на Касперски за проблема. Ще видим какво ще отговорят.

=======================================================

Няма нищо по хубаво от хубавото време :yanim:

здрасти

ползвам кис верзиата 7.0.1.321 истеглил сам иа преди две седмици,а сега виждам на тази страна че последната верзиа на 7.0.1.321 од 11 този месец и тази година.интересуваме дали ниакои знае има ли разлика от тази весиа преди два дни и тази преди две седмици.

...

ползвам кис верзиата 7.0.1.321 истеглил сам иа преди две седмици,а сега виждам на тази страна че последната верзиа на 7.0.1.321 од 11 този месец и тази година...

Първата беше RC версия, а втората е финална. Би следвало да няма значими разлики между двете, но никога не се знае.

Питам още какви трябва да са нивата, според теб Тигъртрон на евристичния анализатор при четерите проверки на менюто за защита от вируси.

И защо от време на време биткомета ми се блокира като съм вкарал ексето му в защитната стена, а от време на време е добре, също и скайпа не може да се свърже на линия за няколко секунди, без да го пипам, и после се оправя, дали е свързано с кис или може да е от нещо друго?

Имам още питанки , но засега е само това, благодаря предварително.

Редактирано от tigertron (преглед на промените)

cool.gif От това което чета във форумите на Касперски Лаб феновете-официалният форум Стигам до извода,пък и не само аз,че програмата още не е готова!Има там дори мнения,че Версията 8.... и т.н.е с по малко бъгове от тази-прословута 321! За настройките:Лично мое мнение е-не лесна работа това-оставете си просто тези по препоръчване,освен ако наистина знаете какво правите! :) Изказвания -имам оригинален Касперски 7.0.1.321 са меко казано ...Доколкото знам тука-http://avpbg.com/download.html официалният представител на Касперски Лаб за България още не се предлагат!http://www.lekarstvo.com/dl/kis7.0/kis7.0.0.125en.exe

Може и да греша!Относно скороста има подобрения в сравнение с 125 та,проблеми имат със актуализацията-нещо със сърварите било...Това пишат хората във форума!Влезте, регистрирайте се там има интересни неща! Различни тестове правят,много отговори ще намерите там!Този форум е страхотен,но нищо не пречи и там да погледнем нали?

cool.gif

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

• Автор

Ако някой има проблем със забавяне на операционната си система след инсталиране на Kaspersky Anti-Virus version 7.0.1.321, това е едно от възможните решения на проблема, особено ако ползвате и Microsoft Office 2007 и Internet Explorer.

Проблема се корени в Windows XP SP2 с инсталирана следната кръпка KB943460. Правим следното:

-отваряме главния прозорец на програмата

-Settings ->Update

-махаме отметката на Update application modules

-след това Service и махаме отметката на Enable Self-Defense

disableupdayeselfdefense_7(en).gif

-излизаме от програмата

Сваляме http://support.kaspersky.com/downloads/kis7/klif377.zip

и го разархивираме в C:\WINDOWS\system32\drivers като заместваме вече съществуващият файл, като преди това му правим back-up.

replaceklif_7(en).jpg

Рестартиране компютъра и отново слагаме отметка на Enable Self-Defense

Ако MS Office 2007 продължава да се стартира бавно и имаме инсталиран Kaspersky Internet Security 7.0, правим следното:

setcompability_7(en).gif

Тогава би трябвало да получите следното съобщение:

compabilityon_7(en).gif

Източник:Kaspersky Labs

Точно така ;) Вчера и аз го прочетох във Официалният форум на Касперски-фенове,като освен това прочетох и друго,а именно че май вече е време на бъде спряна тази версия докато не се оправи всичко ! Интересно защо това забавяне не се появява веднага,а впоследствие-например след седмица? cool.gif Ето оригинала !

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

• Автор

Лично аз съм доста разочарован от последните версии на Kaspersky 7.0.0.125 и 7.0.1.321. Имам някой проблеми с контекстното меню, проблем с NDIS драйвера и се принудих да поставя Free Download Manager в Trusted Zone, защото по никакъв начин не иска да сваля файлове. За проблемите със забавянето на скоростта се знае отдавна. Преди време имах проблем и с засичането на Explorer.exe като вирус.

Общо взето 7-ма версия се оказа не дотам успешна.

пробвах го това да се оправи забавянето и има подобрение ... но реших да се върна към 6-та версия , с нея не съм имал никакъв проблем.. просто не издържах да ми забавя по секунда при отваряне на папка... а за нещо по сложно да неговорим.. модула за евклистична защита също е омазан , елементарни програми като а64инфо и гпу-з , цпу-з не иска да ги приеме и трябва да се добавят в тръстед зоун а и дори така сбъгва стартирането им... дори еверест ми правеше проблем със стартирането със пуснат на про-актив дифенс модул на макс... при 6-цата го няма тоя проблем..

единствената кирия която вудях от 7-ца е че регистрационния и кий се прехвърли назад към 6-цата ( на която коя ми беше изтекъл и затова реших да упдейтна към 7ца ) и сега си бачи спокойно :)) дано 8 версия оправят тези мн досадни бъгове ...

пробвах го това да се оправи забавянето и има подобрение ... но реших да се върна към 6-та версия , с нея не съм имал никакъв проблем.. просто не издържах да ми забавя по секунда при отваряне на папка... а за нещо по сложно да неговорим.. модула за евклистична защита също е омазан , елементарни програми като а64инфо и гпу-з , цпу-з не иска да ги приеме и трябва да се добавят в тръстед зоун а и дори така сбъгва стартирането им... дори еверест ми правеше проблем със стартирането със пуснат на про-актив дифенс модул на макс... при 6-цата го няма тоя проблем..

единствената кирия която вудях от 7-ца е че регистрационния и кий се прехвърли назад към 6-цата ( на която коя ми беше изтекъл и затова реших да упдейтна към 7ца ) и сега си бачи спокойно ;)) дано 8 версия оправят тези мн досадни бъгове ...

===============================================================

Всичко опира до правилните настройки и доколко е омазан Уиндоса Ви!При едно интелигентно поддържане на системата,правилни настройки особенно в Проактивната зашита,програмата работи доста ама доста по добре от 6 та версия!Знам го от опит!При мене няма проблеми с данлоуд менажерите,няма проблем с кометата нета не е бавен,нямам вируси из компа/проверяван е онлайн/изобщо нищо подозрително.А,не посещавам само abv.bg :help:

За 8 версия/в сравнение с 7.0.1.321/от това което казват мои приятели в Русия доста добре се развива,но там са доста усложнено-за някой без опит просто е объркващо със всичките съобщения които излизат!Аз по скоро след изтичане на лиценза ми ще мина на 8 но не и 321 толкова е бъгава горката,че е по зле и от бета! biggrin.gif

Ето Ви линк към форума на Касперски Лаб: на руски

http://forum.kaspersky.com/index.php?showforum=15

и английски

http://forum.kaspersky.com/index.php?showforum=16

• Автор

Ако имате проблеми с премахването на стара версия на Kaspersky, това е начинът -

Отнася се за:

Kaspersky Anti-Virus 7.0 (version 7.0.0.124, 7.0.0.125)

Kaspersky Internet Security 7.0 (version 7.0.0.124, 7.0.0.125)

Kaspersky Anti-Virus 6.0 ( all versions)

Kaspersky Internet Security 6.0 (all versions)

Kaspersky Anti-Virus 6.0 for Windows Workstations (all versions)

Kaspersky Anti-Virus 6.0 for Windows Servers (all versions)

Изтегляте kavremover.zip

Разархивирате

и пускате приложението KAVremover.exe

вписвате кода и натискате Remove

removing7_0.gif

ОК

restartpc.gif

Рестартирате компютъра

Ако по някаква причина продъктът все още не е премахнат, стартирате KAVremove от команде ред със следните параметри:

kavremover.exe [kav6 | kav7 | kis6 | kis7 | kav6fs | kav6wks]

removercmd_7(en).jpg

някой може ли да ме светне как да изтрия ето този файл

C:\WINDOWS\system32\comsvc.dll

че каспереца не може да го изтрие а там имам троянец, много ще съм благодарен, може да ми пишете и на пощата... : [email protected]

че много съм я закъсал , благодаря на отзовалите се :gift:

някой може ли да ме светне как да изтрия ето този файл

C:\WINDOWS\system32\comsvc.dll

че каспереца не може да го изтрие а там имам троянец, много ще съм благодарен, може да ми пишете и на пощата... : [email protected]

че много съм я закъсал , благодаря на отзовалите се :gift:

Влез в save mode /след рестарт помпаш на F4/ и стартираш Касперски!Дай му да изтрие файла-мисля,че ще стане!При мене когато не може да изтрие файл така се процедира и досега няма проблеми!

Изтегли си програмката Pocket KillBox и избираш примерно "Unregister dll before deleting" и после "Delete on reboot"

1127542205.gif

http://killbox.net/downloads/KillBox.exe

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

благодаря и на двата ама нищо не става... гадния вирус ме яде здраво а каспереца го е блокирал ама няма начин да го премахне... не мога да вляза в сейф мод компа се рестартирва и неще да влиза пък горе споменатата програма ми казва че не може да премахне гадния файл.... давайте други съвети плс.

ето ми и вируса това ми дава каспереца:

http://www.viruslist.com/en/search?VN=Troj...amp;referer=kis

благодаря и на двата ама нищо не става... гадния вирус ме яде здраво а каспереца го е блокирал ама няма начин да го премахне... не мога да вляза в сейф мод компа се рестартирва и неще да влиза пък горе споменатата програма ми казва че не може да премахне гадния файл.... давайте други съвети плс.

ето ми и вируса това ми дава каспереца:

http://www.viruslist.com/en/search?VN=Troj...amp;referer=kis

Направи си спасителен диск, запиши го и стартирай компютъра от него. Сканирай с Касперски и ще го изчисти вируса. Но все пак пробвай преди това в сейв мод, като при рестартиране на компютъра натискаш клавиш F8 и от появилото се меню избереш Save Mode.

Направи си спасителен диск, запиши го и стартирай компютъра от него. Сканирай с Касперски и ще го изчисти вируса. Но все пак пробвай преди това в сейв мод, като при рестартиране на компютъра натискаш клавиш F8 и от появилото се меню избереш Save Mode.

Слушайте човека бе хора angry.gif Не може да изтрие вируса ако не се влезе във save mode ! Както винаги tigertron е прав! :speak:

може ли да ми се обясни как да си направя спасителен диск? аз си имам и външно HDD но компа ми е с USB1.1 ако може да се ползва? а в сейф мод с ф8 не може да се влезе - изписва ми сейф мод и след като го избера компа се рестартирва и не влиза под сейф мод ... олеее.. сигурно много ви измъчих с моя троянец :clap:

може ли да ми се обясни как да си направя спасителен диск? аз си имам и външно HDD но компа ми е с USB1.1 ако може да се ползва? а в сейф мод с ф8 не може да се влезе - изписва ми сейф мод и след като го избера компа се рестартирва и не влиза под сейф мод ... олеее.. сигурно много ви измъчих с моя троянец ;)

Ами отиваш на Спасителен диск, стартираш помощникът и следваш инструкциите. Но за да го направиш трябва да имаш инсталиран PE Builder, инсталационният диск на Windows XP SP2 и малко свободно място на харда. Аа и едно CD ще ти трябва, за да го запишеш на него.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.