Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Anti-Virus & Internet Security 7xx - дискусия

Featured Replies

чух пре при премахване на Stealth Mode режима на стената проблема с бавенето на трафика изчезва. До колко е вярно последното моля някой да сподедили. Говроя за версия 7.0.1.325 на КИС.

Тогава просто си видим.Махането на отмчетката Stealth Mode може да се допусне само при сигурни мрежи.Пък и тогава защо ти е стената ;)

Бавене на трафика с версии Кис 7.0.0.125 и Кис2009 няма.

http://forum.kaspersky.com/index.php?showt...st&p=257805

http://support.kaspersky.ru/kis7/error?page=0

Прочети няколко поста назад има връзка за най често срещаните проблеми и тяхното решаване.

Поздрави

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

• Отговори 794
  • Прегледи 133k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• след всеки ъпдеит три рестарта и тогава ми пуска нета...

Публикувани изображения

...сега с Кis2009TR и нямам никакъв проблем...

Аз също сложих KAV 2009 TR и ми тече 30 дневен пробен период, но не иска да възприеме никой от промоционалните активационните кодове или ключове за безплатно ползване публикувани тук:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=85264

Това дали е защото не е финална версия или причината е друга?

И още нещо - когато излезе финалната версия 8, тези безплатни лицензи ще важат ли за 8-цата?

Аз също сложих KAV 2009 TR и ми тече 30 дневен пробен период, но не иска да възприеме никой от промоционалните активационните кодове или ключове за безплатно ползване публикувани тук:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=85264

Това дали е защото не е финална версия или причината е друга?

И още нещо - когато излезе финалната версия 8, тези безплатни лицензи ще важат ли за 8-цата?

Промоцията е за Kaspersky security -става за версии 7/8

http://www.kaspersky.com/de/20814_72814_32...ign=ubs_english

Ето за да видиш,че е наред промоцията.Това със дата е така,защо вече съм пробвал този лиценз,когато писах за него преди.

Поздрави

Промоцията е за Kaspersky security -става за версии 7/8

http://www.kaspersky.com/de/20814_72814_32...ign=ubs_english

Ето за да видиш,че е наред промоцията.Това със дата е така,защо вече съм пробвал този лиценз,когато писах за него преди.

Поздрави

Да вижда се, че при тебе всичко е наред, но защо при мен не става?

Пише ми, че лиценза не е съвместим с това приложение. Пробвал съм го и с KAV и с KIS.

Един от кодовете го приема, но ми дава пак оставащите дни, които ми остават и с триал версията и повече не дава.

Ако ти или някой друг има някакво обяснение да каже.

И другия въпрос - като излезе финалната версия, тези безплатни лицензи ще важат за нея, както при тебе с TR версията нали? Ако е така предполагам, че до тогава мога да изкарам и с пробната, от която ми остват 27 дни.

• Автор
чух пре при премахване на Stealth Mode режима на стената проблема с бавенето на трафика изчезва. До колко е вярно последното моля някой да сподедили. Говроя за версия 7.0.1.325 на КИС.

Реално Stealth Mode не върши почти никаква работа, за това и във версия 2009 този модул не присъства, освен, ако не се забрани Any outgoing TCP stream , Any outgoing UDP stream, но ще има проблеми с P2P програми и ping.

Бавенето на трафика е от NDIS драйвера и драйверите на Kaspersky - klif.sys да речем.

В новата версия 2009 определено има по-добри модули, но все още има някой проблеми по GUI интерфейса и HIPS, но с новите ъпдейти всичко би трябвало да си дойде на мястото.

Да вижда се, че при тебе всичко е наред, но защо при мен не става?

Пише ми, че лиценза не е съвместим с това приложение. Пробвал съм го и с KAV и с KIS.

Един от кодовете го приема, но ми дава пак оставащите дни, които ми остават и с триал версията и повече не дава.

Ако ти или някой друг има някакво обяснение да каже.

И другия въпрос - като излезе финалната версия, тези безплатни лицензи ще важат за нея, както при тебе с TR версията нали? Ако е така предполагам, че до тогава мога да изкарам и с пробната, от която ми остват 27 дни.

1.Каква точно е версията

2.Откъде е изтеглена

Пробвай следното:

1.Деинсталирай Кис2009-РЕСТАРТ

2.Инсталирай свалената от тука ftp://support-r:[email protected] при поискване за активиране даваш по късно,не триал.

3.Рестартираш

При стартиране на програмата ако е почнала да се обновява откажи/спри обновяването.От прозореца за активация избираш- активация онлайн с кода от адреса тук- http://www.kaspersky.com/de/20814_72814_32...ign=ubs_english

4.Рестартираш

Ако желаеш да ползваш Бг интерфейса,което е за препоръчване след стартирането на програмата,с десен бутон на мишката на иконата в трея Settings -Options-и махаш отметката на Самозащитата/Enable Self-Defence/.Затваряш Кис и стартираш инсталатора на Бг изтеглен от http://bg-interface.net/downloads.php?id=368

После стартираш Кис и си готов на Бг.

А пробва ли да изтриеш ключът и после да активираш с триалният код?По принцип първо се трие ключът който желаем да сменим и тогава се активира с другия желан от нас.

Ако имаш проблем с Активацията и искаш да активираш Касперски с триален ключ-отиваш тук https://activation.kaspersky.com/ru/index.html въвеждаш активационният код и сваляш ключът.После веднага го използваш.Аз лично предпочитам активация с акт.код- поне виждам какво ми се отговаря. ;)

Явно нещо си объркал пробвай отново.

Поздрави

Michel

Покопался в КИС8, почитал справку и решил разработать свою схему защиты ПК с помощью КИС8.

Вот ее основные постулаты:

1. По умолчанию в группах «Trusted» и «Low Restricted» реакция на любое действие приложения — выдается баллун (Prompt for action).

2. По умолчанию в группах «Untrusted» и «High Restricted» реакция на любое действие приложения — запрет (Deny).

3. Для подгрупп «Microsoft» и «Kaspersky Lab» — полное доверие (100% Allow).

4. Для всех остальных приложений/подгрупп поступаем по такому принципу:

— если приложение не использует сеть/инет, то все разрешаем, а сеть запрещаем;

— если приложение использует сеть (браузер, ИМ, скайпи), то разрешаем ему все.

5. В настройках ОС/Автозагрузка для всех групп поставить запрет, нечего ставить себя в автозагрузку, такие вещи должны допускаться лишь самим пользователем.

http://forum.kaspersky.com/index.php?showt...st&p=619913

http://support.kaspersky.ru/find?words=2009 Полезно за версия Кис2009

Приема кода, но пак ми дава само оставащите дни за пробната версия.

Изтеглих Kis от линка даден от теб, но при инсталирането въобще не ме пита за активиране, а направо включи триал активацията. По-късно след рестарт изтрих активационния код за триала (до сега не знаех, че се прави така) и като сложих оня код от линка, който даде го прие, но само за оставащите дни от пробната версия.

едит - Обаче сега забелязах, че кода, който е активиран накрая не е онзи, който поставям от линка, въпреки, че първо трия стария.

Редактирано от delig (преглед на промените)

Kaspersky Antivirus 2009 и Kaspersky Internet Security 2009 ще бъдат на разположение за изтегляне на 2 юни и от 6 юни (очаква се потвърждение) закупуване на официалната версия. Kaspersky Antivirus 2009 се предлага на цена от 39,99 евро. Kaspersky Internet Security - 69,99 евро. Всеки лиценз е валиден за 3 компютъра.

Справка http://www.clubic.com/actualite-139972-kas...duits-2009.html

Поздрави

Благодарности на androcure за споделената информация :)

http://downloads1.kaspersky-labs.com/produ...8.0.0.357fr.exe Кис 2009 на френски.Вече излезе във Франция официално.

:phone: Багодарение на androcure за инфото.Нашият официален фен от Франция :bye1:

Едит:Като гледам версията от коя дата е май KIS2009TR ще си остане финална версия.Очакваме и Август 2008 ;)

• Автор
http://downloads1.kaspersky-labs.com/produ...8.0.0.357fr.exe Кис 2009 на френски.Вече излезе във Франция официално.

:phone: Багодарение на androcure за инфото.Нашият официален фен от Франция :bye1:

Едит:Като гледам версията от коя дата е май KIS2009TR ще си остане финална версия.Очакваме и Август 2008 ;)

Честито и от мен!

Иначе очакваше се TR да е и финална версия, но все пак да не забравяме, че програмата си обновява и модулите чрез ъпдейтите. В последно време от Kaspersky Lab работеха много около тях. Както винаги де ;)

Честито и от мен!

Иначе очакваше се TR да е и финална версия, но все пак да не забравяме, че програмата си обновява и модулите чрез ъпдейтите. В последно време от Kaspersky Lab работеха много около тях. Както винаги де :P

Питам се защо излезе във Франция най напред? ;) Окончателният финал в английската и руска версии си остава още в бъдещето....което не е чак толкова далечно.Ще се оправят някои проблеми.Работят момчетата здраво ;) Според мене не е наложително да се избързва с Финалната версия.

Поздрави

Моето мнение е подобно - замислили са един страхотен интегриран пакет - засега понякога установявам осезаемо забавяне,защитната стена не успява да се справи с всички тестове за вътрешни атаки, регистрира стотици неутрализирани клавиатурни шпиони -да се чудя дали е така ... За съпоставка в комбинацията KIS 2009 + ProSecurity 1.30 заместих руската програма с Avira Premium 8 - скоростта на сваляне от Интернет ми се увеличи с около 40 %....Ако вместо Premium се постави Suite се получава нещо междинно-защото се добавя защитната стена.Нищо не рекламирам - в руската програма са разработени неща,които липсват в немската- нормално е ...Поздрави

Моето мнение е подобно - замислили са един страхотен интегриран пакет - засега понякога установявам осезаемо забавяне,защитната стена не успява да се справи с всички тестове за вътрешни атаки, регистрира стотици неутрализирани клавиатурни шпиони -да се чудя дали е така ... За съпоставка в комбинацията KIS 2009 + ProSecurity 1.30 заместих руската програма с Avira Premium 8 - скоростта на сваляне от Интернет ми се увеличи с около 40 %....Ако вместо Premium се постави Suite се получава нещо междинно-защото се добавя защитната стена.Нищо не рекламирам - в руската програма са разработени неща,които липсват в немската- нормално е ...Поздрави

аз съм, с КИС от 3 години и никога не съм имал забавяне на скоростта на теглене, незнам защо много хора се оплакват от това. Ами руската програма е лидер все пак.

аз съм, с КИС от 3 години и никога не съм имал забавяне на скоростта на теглене, незнам защо много хора се оплакват от това. Ами руската програма е лидер все пак.

По никакъв начин не оспорвам лидерството на руснаците и продължавам да ползвам енжина им чрез друга програма, ама след като от версия 6.0.290 насам скоростта ми падна 5-7 пъти, как да не се оплаквам? При това не съм само аз, много сме. Любопитно е, че се оплакват потребители с по-висока скорост на теглене. При мен, например от около 1 МБ/сек падна до около 140-150 КБ/сек, не е повод за радост, нали? Какво ли не прочетох по въпроса, предлагаха се всякакви решения, дори и несериозни, но проблемът не се реши. И той не е в модула за уеб сканиране, нито пък в стената - само и единствено в антивирусния модул.

И с всяка нова версия се говори, че проблемът е отстранен и все не е. Отказах се вече от проби, ще чакам финална 8-ца и чак тогава ще опитам пак. Ако пък не - ще дойде финална 9-ка.

При 7-цата нямаше бавене на скоростта при теглене, само известно "замисляне" преди отваряне на страници и започване на теглене. А при 8-цата и това дори го няма - просто е на 6. Само при сканиране товари повечко. :nono:

едит - скромния ми опит със 7-цата е мисля само с 7.0.1.325

Редактирано от delig (преглед на промените)

""""скоростта ми падна 5-7 пъти, как да не се оплаквам"""" Преинсталирам Win, ако скоростта на теглене се занижи с повече от 50% и започвам с програмите и настройките им на чисто.... Констатациите ми са при настройки на максимална сигурност на програмите - обикновено не ползвам препоръчителните настройки.... Понататък може да пробвам Nod 32 + ProSecurity 1.30 Free - дали тогава системата няма да е най-пъргава !? Поздрави

По никакъв начин не оспорвам лидерството на руснаците и продължавам да ползвам енжина им чрез друга програма, ама след като от версия 6.0.290 насам скоростта ми падна 5-7 пъти, как да не се оплаквам? При това не съм само аз, много сме. Любопитно е, че се оплакват потребители с по-висока скорост на теглене. При мен, например от около 1 МБ/сек падна до около 140-150 КБ/сек, не е повод за радост, нали? Какво ли не прочетох по въпроса, предлагаха се всякакви решения, дори и несериозни, но проблемът не се реши. И той не е в модула за уеб сканиране, нито пък в стената - само и единствено в антивирусния модул.

И с всяка нова версия се говори, че проблемът е отстранен и все не е. Отказах се вече от проби, ще чакам финална 8-ца и чак тогава ще опитам пак. Ако пък не - ще дойде финална 9-ка.

Аз съм на BTL ADSL 6 mb/s трафик и съм с КИС а скоростта на теглене ми е около 715 кб/с, което е напълно нормално. Да знам, че сте много и се чудя откъде идва това при мен не го е имало никога. Кога ли ще пуснат версия 8 на програмата ми е чудно дано да е скоро?

Редактирано от vasilevsa (преглед на промените)

Кога ли ще пуснат версия 8 на програмата ми е чудно дано да е скоро?

Вече я има на френски, но си възприема бг интерфейс нормално.

...Да знам, че сте много и се чудя откъде идва това при мен не го е имало никога...

Не знам коя е причината, руснаците - също, иначе биха намерили лек за това, проблемът им е добре известен и обсъждан предълго време. Не засяга всички потребители, което е още по-странно, та навява разни други съмнения за известна конфронтация с определени програми или кой знае какво.

Но опити съм правил десетки пъти - слагам Kaspersky 6 и 7 с немалкото им модификации, а резултатът е един и същ - ниска скорост, без да ми затормозва машината (за последното съм категоричен). Сменям програмата и скоростта скача несравнимо, дори повече отколкото ми се "полага". В момента съм на тарифа 10 мегабита (около 1,2 МБ/сек), а реално е около 2 пъти по-висока - никакви ограничения от F-Secure. Пробвал съм с куп други програми, познавам детайлно почти всички популярни и не чак толкова защитни програми и при никоя няма забавяне на скоростта.

Та затова и чакам финална 8-ца, за да видя кое и как.

Аз съм на BTL ADSL 6 mb/s трафик и съм с КИС а скоростта на теглене ми е около 715 кб/с, което е напълно нормално. Да знам, че сте много и се чудя откъде идва това при мен не го е имало никога. Кога ли ще пуснат версия 8 на програмата ми е чудно дано да е скоро?

Говори се за началото на Август 2008 година да излезе финала на Руският пазар.Предполагам,че дотогава ще има още някой и друг фикс на програмата.С KIS 8.0.0.357TR(a) съм върви на змей и няма никакви проблеми,никакви а сега товаря компа доста защото повечето работя с графични програми които искат ресурси.

Скоростта ми 12 мегабита,но се чуства забавяне само при ползване на кометата и то при теглене на макс.

Поздрави

Не се съмнявам в думите ти, nikssi, но погрешно или не, съм си наложил правилото да не ползвам бета версии на защитни програми (TR не значи финална версия, спомни си първата 7-ца). Затова и ще изчакам, пък и определено нямам зор.

Не се съмнявам в думите ти, nikssi, но погрешно или не, съм си наложил правилото да не ползвам бета версии на защитни програми (TR не значи финална версия, спомни си първата 7-ца). Затова и ще изчакам, пък и определено нямам зор.

На мене пък ми е интересно.Така по отрано се запознавам с новите версии ;) Но в къщи съм си на "Великолепная седмьорка" 125 та.Тук експерименти не си и помислям да правя.Сега съм се замислил дали да сложа и пробвам Бета 8.0.0.402 :)biggrin.gif

Страшно се чудя на всички приказки за бавене на нета,проблеми с програмата...как пък аз не забелязвам нищо.

Поздрави

...Страшно се чудя на всички приказки за бавене на нета,проблеми с програмата...

За съжаление, не са приказки, а действителност - говоря за забавянето на трафика, други проблеми с Kaspersky не съм имал, а започнах с 5.0.388.

За съжаление, не са приказки, а действителност - говоря за забавянето на трафика, други проблеми с Kaspersky не съм имал, а започнах с 5.0.388.

При мене дори увисва когато ползвам BitComet докато с други торент клиенти няма проблем.Все пак не тегля непрекъснато а страниците ми се отварят нормално дори и с 125 версия.Може и да си прав не споря.

Поздрави

Въпросът за Kaspersky и BitComet е разискван, имаше тема по проблема, при това ако не греша бе по-подробна от това, което намерих набързо.

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.