Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся програма за разделяне на файлове (обединена)

Featured Replies

Значи имам един файл 1.44 ГБ голям и искам да го направя на две части. WinRAR се справя отлично но как да го направя това чрез Split to volumes?Щото по принцип си го правих с дясно копче върху файла и после с горната процедура но този път файла е Iso и е архивиран.Как да стане това нещо? sad.gif

• Отговори 136
  • Прегледи 32,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Автор

Да точно за това.

Обаче файла е исо и незнам как да го направя на две части..а по принцип на на mdf файл примерно цъкам дясно копче върху него след това Add to archive и от там Split to volumes и правя двете части обаче на вече архивиран файл я няма тази опция Add to archive. sad.gif

Понеже не ми се мисли, ти предлагам следното... заедо с компресирания файл, маркирай какъвто и да е друг... например, празен тхт...

Значи,

или маркираш файла заедно с някой друг > десен бутон > Add to archive ..., или го слагаш в някаква папка > десен бутон на папката > Add to archive ...

Появява се прозорецът "Archive name and paramters"

В полето "Split to volumes" въвеждаш какъв размер искаш да са отделните файлове (в байтове) и готово :yanim:

Отваряш си WinRar, намираш къде се намира файла (без да го отваряш) и задаваш Add. Като ти се отвори диалоговият прозорец в полето където е името на новият файл избери някое друго име, различно от това на архива, а в полето за разделяне избери размера и чукни ОК. Току що го пробвах това и работи без проблем и не съм слагал други файлове, само архива, ето и един скрийншот - http://img396.imageshack.us/img396/7452/rar1wl.jpg

• 2 месеца по-късно...

Имам .ехе файл, който е голям 1.3 гигабайта. С каква програма мога да го разделя поне на две части (файла). Искам да го запиша на 2 сидита, щото нямам ДВД записвачка. Мерси предварително :)

Редактирано от kal (преглед на промените)

Имам .ехе файл, който е голям 1.3 гигабайта. С каква програма мога да го разделя поне на две части (файла). Искам да го запиша на 2 сидита, щото нямам ДВД записвачка. Мерси предварително :ph34r:

<{POST_SNAPBACK}>

power arhiver

Имам .ехе файл, който е голям 1.3 гигабайта. С каква програма мога да го разделя поне на две части (файла). Искам да го запиша на 2 сидита, щото нямам ДВД записвачка. Мерси предварително :ph34r:

<{POST_SNAPBACK}>

Може да го архивираш с WinRar и да зададеш големината на файла и то автоматично ще го раздели cool.gif

Хей мерси много ще опитам първо с WinRar и ако нестане и другите начини. Мерси отново :clap:

Сигурно има повторение в Калдатата за това,за което питам и моля за извинение!Въпросът ми е такъв,имам файл 1гигабаит и не мога да го запиша на диск,защото записвачката ми не подържа записи на повече от 700Мб.,как да раздела файла на две равни части и да ги запиша на дискове?!Файла е от торент!!Благодаря предварително!!!

Най-лесния начин е с архиватор.

7zip е отличен безплатен избор.Може и с winrar.При всички положения не забравяй да отметнеш опцията "do not copress" иначе ще чакаш до пенсия.

7zip даже може да разделя на нестандартни комбинации - парчета от 1, 700,10 МБ за един архив примерно.

Също е добре да направиш архива саморазархивиращ се - така няма да трябва всеки път да инсталираш 7зип.

Успех...

Редактирано от Melmak ® (преглед на промените)

Най-лесния начин е с архиватор.

7zip е отличен безплатен избор.Може и с winrar.При всички положения не забравяй да отметнеш опцията "do not copress" иначе ще чакаш до пенсия.

7zip даже може да разделя на нестандартни комбинации - парчета от 1, 700,10 МБ за един архив примерно.

Успех...

<{POST_SNAPBACK}>

Мерси,ще опитам начина за които пишеш!!

TunderXcool е прав. Само че при архива, за метод на архивиране избер "store", защото иначе ще ти се изчака чакането.

Сигурно има повторение в Калдатата за това,за което питам и моля за извинение!Въпросът ми е такъв,имам файл 1гигабаит и не мога да го запиша на диск,защото записвачката ми не подържа записи на повече от 700Мб.,как да раздела файла на две равни части и да ги запиша на дискове?!Файла е от торент!!Благодаря предварително!!!

<{POST_SNAPBACK}>

Моят съвет също е да използваш WinRar или това http://tigertron-bg.hit.bg/splitjoin.exe

Или това http://rapidshare.de/files/13849577/splitjoin.exe.html

Редактирано от tigertron (преглед на промените)

С уинрар се и съединяват лесно. Можеш да разделяш на по 650 MB, 700 MB...

Истината е само в Easy Video Splitter , но я имам само за 7дневен пробен период!Ако може някой да даде БИЛКА за това чудо ще му бъда много БЛАГОДАРЕН!!!

Истината е само в  Easy Video Splitter , но я имам само за 7дневен пробен период!Ако може някой да даде БИЛКА за това чудо ще му бъда много БЛАГОДАРЕН!!!

<{POST_SNAPBACK}>

Правя си извода, че искаш да разделяш видео файл. Със VirtualDub, можеш да си го цепиш както и от където си искаш.

• 4 месеца по-късно...

Имам един файл който е 2.5 GB и е .iso.Програма с която мога да го разделя на няколко файла които са .iso.(Например 4 .iso файла по 700 MB)

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.