Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обраха ме циганки :-)

Featured Replies

Не си единствен миналата година в обедно време ми откраднаха мобилен от нас за 400 лв.

Редактирано от andrian.ivanov (преглед на промените)

.....говорех за биещите....полицай/милиционери/....от едно време,

Имах,щастието/или нещастието/,да помня,познавам,а и работя с някой от тях,и това въобще не ода ,на възхвала за тях,а просто пример.....нищо друго/нищо/.Просто един единствен "милиционер" влизаше в циганска махала от 3000 човека,сам.... ииииииии убиеца/на брат си/.....си тръгваше сам,след него/за да не го излага/,с оръжието на престъплението на рамо/брадва/....към присъдата си.

П.П.Може да ти се вижда невероятно,може,но е истина,не те карам да вярваш,просто това е друго време/време на светло кафяви униформи/

Аха, почва се със светлокафяви униформи... после се появяват съответните черни " Пантери " в отговор на светлокафявите униформи... намесват се хипер националистически чуства, намесва се друга етническа група... тя съответно няма да търпи да бъде мачкана.... и така стигаме до едно нещо наречено хаос.. а може би и гражданска война ...

Умна идея крусейдър... само че как ли ще се чустваш когато нещата се обърнат против теб :down: , не мисля че ще искаш изобщо да се е стигало до там нали ;)

П.С Имаше едно време едни кафеви униформи... и те докараха доста бели на цяла Европа....

Ooo, направо са опасни. На мен веднъж докато чаках при личният лекар ми ровеха из чантата, ама добре че на време се усетих.

За това като видя някой представител на това малцинство си държа чантата близо до мен и си я стискам. За всеки случай.

Мда, видите ли групичка 2-3 от малцинството червената лампичка да ви светва. Още не мога да рабера, как има изненадани по транспорта. Те за друго няма да се качат. А парите ги прибирайте така, щото и на вас да ви е голям зор да ги измъкнете.

Редактирано от Melmak ® (преглед на промените)

Mod Edit:

При още един пост от рода на "Циганите на сапун" или "Смърт за циганите" ще последва наказание за потребителя написал го!

Редактирано от Aragorn(Elesar) (преглед на промените)

ТЦ ТЦ ТЦ. Както винаги заради циганите друг ще загази.

Все пак според вас, саморазправия ли му е майката? Ами хората, които не могат да се саморазправят (баби, дядовци, деца). Аз съм виждал във трамвай, как обраха един възрастен човек и след като хората се развикаха да не се отварят вратите, шофьорът не ги послуша и си ги пусна. При такива случаи трябва ли да се намесим, със сила?

Лично мен не са ме джобили, но са ми взимали GSM от съблекалнята и разбира се 1-2 обира на апартамент...

Редактирано от gamedope (преглед на промените)

Аз съм от Варна и преди година стоварваха туристите на центъра пред козерката,веднага след като слязат зад туристите се залепят 4-5 циганина да ги питат дали искат да правят чейнч,след това зад тях тръгват 4-5 циганки и докато не смъкнат нещо не ги пускат.Та пред мен се разигра следната случка:циганката бърка в джоба на видимо озлобен германец той и хваща ръката и я събаря на земята след което почна да крещи"полис-полис"Излизат 2-ма полицая които през цялото време наблюдаваха случката единия хвана циганката и обясни,че ще я арестува.Тръгва той надолу с нея към районното и понеже и пътя ми беше натам го гледах какво ще направи,естествено я пусна малко преди да стигнат а циганката му каза,че ще го черпи кока-кола.

На телефон 166 когато се опиташ да подадеш оплакване точно от тези джебчийки ти казват с тях да не се занимаваш.

Цяла Варна знае за това,но никои не може дори и да иска да се намеси.Остана да се надяваме да видим какво ще направи партията на Волен.

Брееййййй!!!!!!!!! Аз такива хубави работи да желая на циганите , а поста ми го няма......udld.iud история.....извинете за латиницата laugh.gif

Брееййййй!!!!!!!!! Аз такива хубави работи да желая на циганите , а поста ми го няма......udld.iud история.....извинете за латиницата laugh.gif

За да не нарушавам правилата на форума,аз използвам думата сапун !

В смисъл-хигиена !

Искам да добавя моя случай.

Та на центъра на Варна с един приятел обикаляхме по магазините. Изведнъж две циганчета се блъснаха в приятеля ми, изруга ги той много яко...... Учудващо те се извиниха, казаха че съжаляват и бързо отпрашиха. На 3 метра от нас магазин, врязахме разгледахме около 30-40 секунди, той реши да пробва едни дънки..... уви портмонето му го нямаше. Така се ядосах, че излязох от магазина видях ги около 200-300 метра по надолу, тръгнах да бягам към тях, но нямах голям късмет понеже ме забелязаха. След около 2-3 мин преследване ги по настигнах. Хвърлиха портфейла и продължиха да бягат. Спрях се и го взех....

Още се чудя дали трябваше да продължа, поне да си изкарам яда на едно от двете...

п.п. липсваха всичките 150 лева....

KoiAzLiWe, дам това и на мене ми е доста ясно, затова и не сме се обаждали. Все пак ще ме е яд цял живот, че не продължих да ги гоня, та поне да си го изкарам.. biggrin.gif

Редактирано от Phonomania (преглед на промените)

А пък на мен един мангал ми открадна телефона. (бях го оставила точно до мен) Знам кой е, ама осъзнах че го е взел около 20 мин по-късно когато вече беше заминал за Оряхово. А, да и на всичкото от горе знам къде работи, говорихме с него ама той отрича постоянно, още малко и щях да му забия един...

Прав си. Просто няма друга алтернатива.... Ще ги търпим и това си е. Българин съм, но живея много близо до циганска махала и съм израстнал рамо до рамо с малцинството, наблюдавал съм ги, и е наистина жалко, защото има и печени цигани, но повечето са отрепки, принудени да крадат, и да правят мазало.

• 2 седмици по-късно...
Излизм от кафе в центъра и ме спират две циганки. Помоли ме първо едната за цигара, после и другата. "Секс искаш ли?", "Не..."... Едната просто си се блъсна/отърка в мен... След малко се оглеждам за такси и виждам, че ми липсват от предния десен джоб около 50-60 лева... Толкова неусетно стана всичко, че ако не ми беше толкова криво, щях много да се зарадвам колко неусетно го направиха.

Това ми се случва за втори път... Наистина съм възхитен... от една страна, как, при положение, че очаквам нещо подобно, не съм чак толкова пил, все пак успяха да ми вземат парите, които си държа на място, което и на мен ми е трудно да достигна, без да си глътна малко корема...

Някой с подобна случка?

Не си първия и надали ще си последния! Явно трябва повече да внимаваш!

Ето затова МРАЗЯ цигани.Може някой да каже,че съм расистка.Но точмо зарди тея цигани България запада.В половината свят като чуят за българи и си представат крадливите цигани,които излезли отрано задграница.. пфъъ По-зле ше станем,по-добре -едва ли.

И искат после да се гордеем с България?

Ми няма да стане,при първа възмощност да се махна от тука,се разкарвам с голямо удовлетворение!

Редактирано от peps4o (преглед на промените)

така е затова не ни оважават защото на циганина на личната карта (ако има) пише БЪЛГАРИН

веднъж в рейса се опита да ме ограби една мангалка и щях да и счупя ръката само като усетих,че бърка в джоба ми :angry:

Редактирано от kostadinb (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.