Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Неща които не знаете за Бог, Христос и Дяволът

Featured Replies

КОЙ Е ДЯВОЛЪТ

ЙОВ 1:12 И Господ рече на Сатана: Ето, в твоята ръка е всичко, що има той; само на него да не туриш ръка. Тогава Сатана излезе от присъствието на Господа.

16 Докато още говореше той, дойде и друг, та рече: Огън от Бога падна от небето,та изгори овцете и слугите и ги погълна; и само аз се отървах да ти известя.

37 Послушай ме, Господи, послушай ме, за да познаят тия люде, че Ти, Господи, си Бог, и че Ти си възвърнал сърцата им надире. 3Цар.18:38 Тогава огън от Господа падна, та изгори всеизгарянето, дървата, камъните и пръстта, и облиза водата, която бе в окопа.

Значи Дяволът е Йехова а Госдподаря на светът е Бог. Но нека видим какво е казано за нашият Бог

12 Как си паднал от небето, ти Деннице, сине на зората! Как си отсечен до земята, ти, който поваляше народите; 13 А ти думаше в сърдцето си: Ще възляза на небесата, Ще възвиша престола си над Божиите звезди, И ще седна на планината на събраните богове към най-крайните страни на север, 14 Ще възляза над висотата на облаците, Ще бъда подобен на Всевишния. 15 Обаче ти ще се снишиш до преизподнята, До най-долните дълбочини на рова. 16 Ония, които те видят ще се взрат в тебе, Ще те разгледат, и ще рекат: Тоя ли е човекът, който правеше да трепери земята, Който разклащаше царствата, 17 Който запустяваше света, И съсипваше градовете му /Исая 14:12-17/

Това е вярно за нашият Израилев Бог неговият закон е по високо от звездите. Кой воюва срещу всички хетейски народи за обетованата земя. Какво вижда пророк Данаил

Дан.7:10 Огнена река излизаше и течеше пред Него; милион служители Му слугуваха, и мириади по мириади стояха пред Него; съдилището се откри и книгите се отвориха.

При него идват всички след като умрат и Той и слугите му решават кой къде ще се роди. Дори в корана пише

МАРИАМ1:71 71. И всеки от вас ще мине през Ада. Това е окончателна присъда от твоя Господ. (Всички ще минат през Ада, т.е. ще минат по моста Сират, който се намира над Ада и грешниците, натежали от бремето на своите товари, ще изпаднат в Огъня.)

Във азиатския филм HELL от 2005 година показаха едни които бяха наказани чупеха им пръстите биеха ги с камшици наливаха им лава в устата. Но най накрая те се измъкнаха. Избягаха и за да влязат във вихърът на прераждането трябваше да хитруват. Но аз съм сигурен че такива хитреци бързо умират т.е болни са от неизлечими болести или имат увреждания.

ИМА ЛИ СПРАВЕДЛИВОСТ ИЛИ НЯМА?

Значи има 2 Бога които ни интересуват първият Йехова и вторият господаря на света. Сега трябва да разберем има ли справедливост в светът или няма. Попитали Исус един много важен въпрос

Иоан.9:2 И учениците Му Го попитаха, казвайки: Учителю, поради чии грях, негов ли или на родителите му, той се е родил сляп?

Чували ли сте за някой си Хоскинс който измислил квантовата теория във която няма място за Бога т.е той твърди че Бог може да има а може и да няма. Бил е почти напълно парализиран.

Исус е казал

Мат.10:33 Но всеки, който се отрече от Мене пред човеците, ще се отрека и Аз от него пред Отца Си, Който е на небесата.

Значи който се отрече от Твореца ще бъде инвалид. Какво казва Бог на Моисей

Изх.4:11 Но Господ му рече: Кой е направил човешките уста? или кой прави човек да е ням или глух, да има зрение или да е сляп? не Аз ли Господ?

Но Исус се бори със Всевишният Бог като иска тези хора да живеят в царството небесно както казва в една притча. Исус казва че Бог е несправедлив гелдайки на бедните, слабите и инвалидите т.е тези които са грешници от предишният живот

21 И слугата дойде и каза това на господаря си. Тогава стопанинът разгневен рече на слугата си: Излез скоро на градските улици и пътеки, и доведи тука сиромасите, недъгавите, слепите и куците. 22 И слугата рече: Господарю, каквото си заповядал стана, и още място има. 23 И господарят рече на слугата: Излез по пътищата и по оградите, и колкото намериш накарай ги да влязат, за да се напълни къщата ми; 24 защото ви казвам, че никой от поканените, няма да вкуси от вечерята ми. /Лука 14:21-24/

И сега аз ви питам справедливо ли някои да работят по цял ден е да живеят в нищета а други само 2 часа на ден и да живеят в разкош. Това са всички певци, певици актьори и даже бизнесмени. Например Дженифър Лопез получи 6 милиона за снимките на своите близнаци. А мадонна за 1 албум( т.е 2 години работа) получава 120 милиона. ТОВА СПРАВЕДЛИВО ЛИ Е????Тези всичките са любимци на Господ Твореца.Обаче какво казва Исус чрез пророк Йоан в Откровението:

Откр.18:7,8 Колкото е прославила себе си и е живяла разкошно, толкоз мъки и печал й дайте; защото казва в сърцето си: Седя като царица, не съм вдовица, и печал никак няма да вид 8 За това, в един ден ще дойдат язвите й, мор, печал, и глад, и тя ще изгори на огън; защото могъществен е Господ Бог, който я съди.

На 2.07.2008 гледах по EXPLORER как 6 сатанисти убиват "нвинни хора" разбира се те бяха богати Не се чудете че богатите често са под удара на магията и търсят биостимулатори и други подбни за да избягат от негативно влияние

Прит.28:27 Който дава на сиромасите няма да изпадне в немотия, А който покрива очите си от тях ще има много клетви.

Какво е казано за богатите в Библията

23 Един умира в пълно благополучие, Като е във всичко охолен и спокоен; 24 Ребрата му са покрити с тлъстина, И костите му са напоени с мозък. 25 А друг умира в душевна горест, Като никога не е ял с весело сърце. 26 Заедно лежат в пръстта, И червеи ги покриват. 27 Ето, зная мислите ви И хитруванията ви за съсипването ми. 28 Защото думате: Где е къщата на княза? И где е шатърът, гдето живееха нечестивите? 29 Не сте ли попитали минаващите през пътя? И не разбирате ли бележититеим примери, - 30 Че нечестивият се пази за ден на погибел, И че в ден на гняв ще бъде закаран? /Йов 20:23-30/

Затова Дяволът убива богатите, Той не ги обича. Но Гсоподарят на света Да.

7 Защо живеят нечестивите,Остаряват, даже стават и много силни. 8 Чадата им се утвърждават заедно стях пред лицето им,И внуците им пред очите им. 9 Домовете им са свободни от страх;И Божията тояга не е върху тях. 10 Говедата им се гонят и не напразно; Юницата им се тели, и не помята, 11 Пущат чадата си като овце; И децата им скачат. 12 Пеят при музиката на тъпанчето и арфата, И веселят се при звука на свирката. 13 Прекарват дните си в благополучие; И в една минута слизат в гроба. 14 Все пак казват Богу: Оттегли се от нас, Защото не искаме да знаем пътищата Ти. 15 Що е Всемогъщият, та да Му служим? И какво се ползваме, като Го призоваваме? 16 Ето, щастието им не е в тяхна ръка: Далеч да бъде от мене мъдруването на нечестивите! 17 Колко често изгасва светилникът на нечестивите, И дохожда бедствието им върху тях! Бог им разпределя болезни в гнева Си. 18 Те са като плява пред вятъра, И като прах от плява, който вихрушката отвява. 19 Думате: Бог пази наказанието на тяхното беззаконие за чадата им. По-добре нека въздаде на сами тях, за да го усещат; 20 Собствените им очи нека видят гибелта им, И сами те нека пият от гнева на Всемогъщия. /Йов 20:7-20/

Значи ние сме длъжни да се борим с Господаря на светът както правиха висички пророци включително Исус. Длъжни сме да помагаме на всички слаби и бедни както и на кучетата и котките а също да храним гълъбите и врабчетата защото Госпдарят на светът нищо не прави за тях

ДРУГАТА ТЕОРИЯ ЗА СВЕТЪТ

В началото Бог стоеше в тъмнина и мислеше и взе решение да създаде нещо. И направи ангелите. ПОсле реши отново да създава и направи отново ангели за секунди. Каза си трябва нещо да конструирам от елементите на земята. Първите същества бяха от рода на амебите и чехълчето. След това създаде членостоногите, мекотелите и насекомите. Тези които изпълняваха дългът си преминваха на по висок етап на развитие като влечуги, птици, риби, животни. След това човек. Но човека беше различен от ангелите защото беше конструиран. Псалм 8:5 А Ти си го направил само малко по-долен от ангелите, И със слава и чест си го увенчал. Аз смятам че ангелите имат чакри и могат да се занимават с магия. На земята стават служители на Христос, вещици или магъьосници)

Ето и 2рата теория тя обаче е на Христос

25 но, когато спяха човеците, неприятелят му дойде и пося плевели между житото и си отиде. 26 И когато поникна стволът и завърза плод, тогава се появиха и плевелите. 27 А слугите на домакина дойдоха и му казаха: Господине, не пося ли ти добро семе на нивата си? Тогава откъде са плевелите? 28 Той им каза: Някой неприятел е сторил това. А слугите му казаха: Като е тъй искаш ли да идем да го оплевим? 29 А той каза: Не искам; да не би, като плевите плевелите, да изскубете заедно с тях и житото. 30 Оставете да растат и двете заедно до жетва; а във време на жетва ще река на жетварите: Съберете първо плевелите, и вържете ги на снопове за изгаряне, а житото приберете в житницата ми. /Матея 13:25-30/

Има са 1 живот тези които не повярват в Христос отиват завинаги в ада.

Аз мисля че тази 3та теория е истината.

Бог първо създаде ангелите. Но отнякъде дойде Отец(бащата на Исус Христос) и каза на Йехова. Светът ти е добре обаче аз предлагам да го направим по добре. Твоите ангели са задоволени обаче не шастливи. Те трябва да изпитват любов, омраза, страст, гняв и т.н. Аз предлагам да ги разделим на мъже и жени и да видим какво ще се получи. Йехова направил така. И започнало лошото за да задоволят жените си и децата си по силните почнали да командват по слабите други решили да вземат жената на ближния и почнали да се избиват. Йехова видял това и твърде много се наскърбил. Създал законът карма който да наказва хората че да има ред. И хората почнали да остаряват. 7 Тревата съхне, цветът вехне; Защото дишането Господно духа върху него; Наистина людете са трева! /Исая 40:7/ След това се появил Исус Христос който започнал да учи хората как да се изцеляват и по този начин се противопоставил на закона карма. Отец научил хората как да убиват и да ядат месо което отново ядосало нашият Бог. И той потопил този свят с вода в дните на Ной. Този свят и днес съществува и там живеят хора от типът ангели. Цялата планета е голям океан със десетки хиляди острови т.е върховете на планините. Всички които се удавили се преродили на планетата Земя за да изтърпят наказанието си. Тези които извършили много грях станали чехълче и амеба. Тези които по малко членестоноги, мекотели и насекоми. Тези които малко животни птици и риби а тези които най малко хора. Принципът на живот е същият както в 1 рата теория. Така че животните тръгнали по своя път на еволюция докато станат "ангели" и започнат да помагат на света. Йехова беше Ной и затова Отец го хвърли в ада да живее. Тези които излизат от там посредством прераждане се раждат в бедни страни в лоши места и са наказани такава е волята ма Отец. Следователно ние трябва да помагаме да се застъпваме за сирачето, чужденца и вдовицата(пенсионерите без подръжка) както пише навсякъде в старият завет. Защото хората на Христос на Отец(Аллах) са най богатите в света и не им пука за нас изобщо НИЕ ТРЯБВА ДА СЕ БОРИМ ЗА ПО ДОБЪР ЖИВОТ НА НАШИТЕ ХОРА

ВИЕ КАК МИСЛИТЕ ВЯРНО ЛИ Е ТОВА

• Отговори 87
  • Прегледи 9,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Стига бе ! Ти откри колелото и топлата вода едновременно !

Можеш да се отнасяш

по-толеранто към човек,

който търси ,,своята истина,,

за създаването на Света,Бога и пр.

сериозни,дълбоки и лични неща

Коментара ти е неуместен..

nvknvk-това с амебите и членостоногите

е смешно

Господ не ни наказва на Земята,а изпитва:

Смъртта на детето ти

Рака

СПИН

Бедността

...

Колкото ужасни и да са-

това са само изпитания

Наказанието ще бъде ,,после,,

и е казано,че ще бъде по-тежко от

всички земни неволи събрани заедно..

,,измъкване,, няма да има.

Не мисли,че ,,богатите,,са благословени

напротив

Колкото повече трупат

толкова повече после ще страдат

Земният живот е кратък

Сега сме погълнати от материалното

После ще съжаляваме..

Господ ще оцени дори и мисълта ти

да помогнеш на нуждаещия се

Това,че имаш милиони,лимузина и

120 милиона на албум няма да ти помогнат

в Съдния Ден..въобще :)

Знам, че е оффтопик, но не мгоа да се сдържа да похваля хубавия коментар!Браво!Много добре казано!Кратко, ясно, точно, пълно!

Редактирано от hrisko_96 (преглед на промените)

Знам, че е оффтопик, но не мгоа да се сдържа да похваля хубавия коментар!Браво!Много добре казано!Кратко, ясно, точно, пълно!

Е, чак пък пълно...ето още няколко идеи:

*Има Бог. Той е мой Баща. Аз съм негово дете. Аз съм паднало дете. Аз съм забравил Родината, но сега искам да се върна. По подобаващ начин аз моля за помощ. Бащата изпраща Своя Син. Благодарение на помощта на Сина аз влизам в единството на Милостта. Сега мога да бъда спокоен, понеже чрез Милостта на това единство аз рано или късно ще се върна обратно назад. Пребиваването в това единство на Милостта изисква от мен определена степен на морал, познание, разумност и нравственост. Ако се подчиня на този закон, тогава този, който дава закона, ще се прояви в мен, когато му дойде времето. *Има Бог. Той е мой Баща. Аз съм негово дете. Всички сме деца на един Баща. Аз съм паднало дете, а светът, който ме обкръжава, е паднал свят. Ако се отдам на света в самопожертване и с братска обич, за да възстановя и него, тогава ще върна себе си и своя свят назад към божествените закони. При това завръщане светът и човечеството ще се съединят отново с Изначалния Бог.

*Има Бог. Той е мой Баща. Аз съм Негово дете, но аз съм паднало дете и не зная нищо повече нито за Бащата, нито за Родината. Живея в тъмнина и нищета, в един свят на скръб и грях. Желая добро, а създавам зло. В мен и около мен е ад. Аз повече не намирам изход и съм почти болен от мъка. Ще търся убежище в развлеченията, в изкуството, в любовта, в забравата. И някога в тази забрава ще се роди спасението.

*Има Бог. Той е мой Баща. Аз съм Негово паднало дете. Къде е Бог? И откъде съм паднал? – Той е в света на невидимото, където съм бил и аз. Къде се намира светът на невидимото? Разбира се, “на оня свят”. Но аз не искам да чакам, докато попадна там по естествен път. Искам сега или, в краен случай, колкото се може по-скоро, да действам там съзнателно. По какъв начин мога да постигна такова двойно съзнание? – Като развивам скритите способности в себе си. Ако това ми се удаде, ще живея в Светлината, както и Той живее в Светлината.

*Има Бог. Той е ваш Баща, а всички Велики са ваши братя. Вие сте Негово паднало дете. Но това падение в никакъв случай не е реално състояние. Вие можете непосредствено да превърнете това падение във възкресение. По какъв начин? – Като започнете да обичате така, както Отец ви обича. Когато направите това, се осъществява смяна на вибрациите. Благодарение на този основен закон на Любовта, във вас се възстановяват първоначалните способности на вашата същност. Когато постигнете това, всичко отново застава на мястото си. Нима Той не е казал: “Първо нека помолят, Аз ще отговоря”? Когато осъществите това, ще можете да ходите по вода като Него, да умножавате хляба като Него и да лекувате болни, както Той лекуваше. Вие ще правите всичко, което направи Той, ще можете да изпълнявате всичко, което изпълняваше Той, и ще притежавате всичко, което притежаваше Той. Вие повече няма да умирате, тъй като времето и Вечността ще се слеят в едно. “Онзи свят” става “този свят”, а “този свят” – “онзи свят”, както и да го погледнете. Вие ставате учител както на Далечния Изток, така и на Близкия Запад, учител на цялата ваша същност, самия Бог. След като Бог е ваш Отец, вие сте Негово дете, а всяко дете притежава част от наследството на своя баща. Всяко дете знае това. Няма нищо по-просто и детско. По заповед на щуката и по моя молба! Вие търсите вълшебната дума? Тази дума е смяна на вибрациите.

Когато погледнете всички тези примери на религиозно-езотеричен живот, към които би могло да се добавят безброй други, ще видите, че цялото човечество разбира, тълкува и преживява завръщането, за което пише Библията, от гледна точка на анимизма. Пътят, водещ от Бога към човека и обратно към Вечността, преминава, според представата на природната религия, отгоре надолу, и от най-долната точка (надира) – отново нагоре. На вас ви казват, че сте изкривено отражение на Бога. Съгласно тази концепция Бог е праобраз на вашата истинска природа, понеже вие сте Негово дете. Следователно, нашият свят е обител на Бога, също както и на неговите чеда. Бог обитава невидимата част на нашата природа, а ние живеем в нея.

И като се знае, че цялото човечество следва тази схема в продължение на милиони години, можете да си представите как цялата невидима част на нашата природа е запълнена с такива праобрази. Когато човек мислено си създава определен образ и непрекъснато го храни с всички свои сили, като му се кланя, наричайки го Иисус или Буда, неизбежно носи след себе си последствия за много векове напред

Е, чак пък пълно...ето още няколко идеи:

*Има Бог. Той е мой Баща. Аз съм негово дете. Аз съм паднало дете. Аз съм забравил Родината, но сега искам да се върна. По подобаващ начин аз моля за помощ. Бащата изпраща Своя Син. Благодарение на помощта на Сина аз влизам в единството на Милостта. Сега мога да бъда спокоен, понеже чрез Милостта на това единство аз рано или късно ще се върна обратно назад. Пребиваването в това единство на Милостта изисква от мен определена степен на морал, познание, разумност и нравственост. Ако се подчиня на този закон, тогава този, който дава закона, ще се прояви в мен, когато му дойде времето. *Има Бог. Той е мой Баща. Аз съм негово дете. Всички сме деца на един Баща. Аз съм паднало дете, а светът, който ме обкръжава, е паднал свят. Ако се отдам на света в самопожертване и с братска обич, за да възстановя и него, тогава ще върна себе си и своя свят назад към божествените закони. При това завръщане светът и човечеството ще се съединят отново с Изначалния Бог.

*Има Бог. Той е мой Баща. Аз съм Негово дете, но аз съм паднало дете и не зная нищо повече нито за Бащата, нито за Родината. Живея в тъмнина и нищета, в един свят на скръб и грях. Желая добро, а създавам зло. В мен и около мен е ад. Аз повече не намирам изход и съм почти болен от мъка. Ще търся убежище в развлеченията, в изкуството, в любовта, в забравата. И някога в тази забрава ще се роди спасението.

*Има Бог. Той е мой Баща. Аз съм Негово паднало дете. Къде е Бог? И откъде съм паднал? – Той е в света на невидимото, където съм бил и аз. Къде се намира светът на невидимото? Разбира се, “на оня свят”. Но аз не искам да чакам, докато попадна там по естествен път. Искам сега или, в краен случай, колкото се може по-скоро, да действам там съзнателно. По какъв начин мога да постигна такова двойно съзнание? – Като развивам скритите способности в себе си. Ако това ми се удаде, ще живея в Светлината, както и Той живее в Светлината.

*Има Бог. Той е ваш Баща, а всички Велики са ваши братя. Вие сте Негово паднало дете. Но това падение в никакъв случай не е реално състояние. Вие можете непосредствено да превърнете това падение във възкресение. По какъв начин? – Като започнете да обичате така, както Отец ви обича. Когато направите това, се осъществява смяна на вибрациите. Благодарение на този основен закон на Любовта, във вас се възстановяват първоначалните способности на вашата същност. Когато постигнете това, всичко отново застава на мястото си. Нима Той не е казал: “Първо нека помолят, Аз ще отговоря”? Когато осъществите това, ще можете да ходите по вода като Него, да умножавате хляба като Него и да лекувате болни, както Той лекуваше. Вие ще правите всичко, което направи Той, ще можете да изпълнявате всичко, което изпълняваше Той, и ще притежавате всичко, което притежаваше Той. Вие повече няма да умирате, тъй като времето и Вечността ще се слеят в едно. “Онзи свят” става “този свят”, а “този свят” – “онзи свят”, както и да го погледнете. Вие ставате учител както на Далечния Изток, така и на Близкия Запад, учител на цялата ваша същност, самия Бог. След като Бог е ваш Отец, вие сте Негово дете, а всяко дете притежава част от наследството на своя баща. Всяко дете знае това. Няма нищо по-просто и детско. По заповед на щуката и по моя молба! Вие търсите вълшебната дума? Тази дума е смяна на вибрациите.

Когато погледнете всички тези примери на религиозно-езотеричен живот, към които би могло да се добавят безброй други, ще видите, че цялото човечество разбира, тълкува и преживява завръщането, за което пише Библията, от гледна точка на анимизма. Пътят, водещ от Бога към човека и обратно към Вечността, преминава, според представата на природната религия, отгоре надолу, и от най-долната точка (надира) – отново нагоре. На вас ви казват, че сте изкривено отражение на Бога. Съгласно тази концепция Бог е праобраз на вашата истинска природа, понеже вие сте Негово дете. Следователно, нашият свят е обител на Бога, също както и на неговите чеда. Бог обитава невидимата част на нашата природа, а ние живеем в нея.

И като се знае, че цялото човечество следва тази схема в продължение на милиони години, можете да си представите как цялата невидима част на нашата природа е запълнена с такива праобрази. Когато човек мислено си създава определен образ и непрекъснато го храни с всички свои сили, като му се кланя, наричайки го Иисус или Буда, неизбежно носи след себе си последствия за много векове напред

А тези идеи са много пълни и изчерпателни -това ли казваш?По скоро май споделяш любимите си тези.И понеже днес е такъв прекрасен ден,няма да споделя сега моите за да не влизаме в излишен спор. cool.gif

А тези идеи са много пълни и изчерпателни -това ли казваш?По скоро май споделяш любимите си тези.И понеже днес е такъв прекрасен ден,няма да споделя сега моите за да не влизаме в излишен спор. cool.gif

Не, това не са моите идеи. Някакви идеи. И като всички идеи и те са само сенки.

Не, това не са моите идеи. Някакви идеи. И като всички идеи и те са само сенки.

Дамм.Явно ще трябва да сложим още една сенчица -за всеки случай,че вчера изгорях доста на плажа.Бог,Христос и Дяволът са почистващи средства .За съвестта човешка са най-добрите лекарства.Изкуствени средства за изкуствен проблем. cool.gif

Не мисли,че ,,богатите,,са благословени

напротив

Колкото повече трупат

толкова повече после ще страдат

Земният живот е кратък

Сега сме погълнати от материалното

После ще съжаляваме..

Соломон е бил много богат човек,но не мисля,че "после"ще страда.

Както правилно забеляза,когато трупането на богатства се превърне в самоцел-първостепенното нещо в живота,тогава вече е проблем,дори за "Земният живот".

nvknvk - Всички които се удавили се преродили на планетата Земя за да изтърпят наказанието си. Тези които извършили много грях станали чехълче и амеба. Тези които по малко членестоноги, мекотели и насекоми. Тези които малко животни птици и риби а тези които най малко хора.

Имам въпрос във връзка с горенаписаното.Както всички знаем, животните не водят съзнателен живот,те не правят разлика между добро и зло,също нямат представа какво е това "грях",просто нямат шанс да 'еволюират' в нещо по-висше.Амебата ще си остане амеба,защото води живот на амеба и т.н.Лъвът убива ,за да се нахрани,хиената краде...за да се нахрани.Да си виждал някъде затвор за лъвове,хиени? ohmy.gif

Редактирано от arenas (преглед на промените)

• Автор

Вие можете ли да четете реалноста

Аз лично мога когато ми задат въпрос чрез нещо написано в някоя книга или просто текст

Напишете на 9 листчета по отделно едноклетъчно, насекомо, членестоного, мекотело, риба, птица, влечуго животно и човек

БЪРКАЙТЕ В КАЦАТА С МЕДА ДА ВИДИМ КВО ЩЕ ВИ СЕ ПАДНЕ

Задайте си въпрос на себе си какъв ще бъда след като умра

Аз винаги попадам на човек А ВИЕ

Как ви се струва този стих

Ер.18:4 И колкото пъти съдът, който правеше от глина, се разваляше в ръката на грънчаря, той пак го правеше

НА ДРУГ СЪД, както се видя угодно на грънчаря да го направи.

Опичайте си акъла защото дори най добрите от християните ще слязат надолу защото не са намерили тясната пътека

Който се интересува повече може да прочета за тясната пътека от моя сайт

http://free.hit.bg/nvknvk/letterb.htm

Но да не ви мъча

Християните спазват повечето от това САМО ЕДНО НЕ ВИ ДОСТИГА

ПРЕСТАНЕТЕ ДА ЯДЕТЕ МЕСО, ХРАНЕТЕ ГЪЛЪБИТЕ ВРАБЧЕТАТА, КОТКИТЕ КУЧЕТАТА А АКО СТЕ ПО БОГАТИ И БЕДНИТЕ ХОРА

Тогава ако искате Бог ще ви остави хора и за следващото прераждане

И аз искам да споделя някои мои идеи, нали може?

Няма Бог, има просто живот, дело на майката природа. Ние така да се кажем сме просто неин продукт. И така както всяко нещо си има своите специфични особености така ние сме по-различни от останалите с това, че можем да мислим. И понеже сме големи умници обичаме периодично да си надобряваме страхотни каши. Но да се върнем в началото. Видял човекът горе в небето светкавица и си измислил Бог. После си направил Бог на дъжда, на любовта, красотата, животните и прочие, прочие...После му дошъл акъла и решил, че толкоз много богове не са му по силите, много по-лесно е да вършееш на една нива, отколкото на сто. Всъщност това наистина бил един добър скок, защото следващия Бог бил гениално измислен, това, което проповядвал, ако се било спазвало би създало едно идеално общество. Разбира се, това никога не се случило, защото самият човек не може да избяга собствената си природа. Предполагам, че всеки от вас е попадало на животно със зъл нрав, опитваш се да се разбереш с него, а то си такова просто-зло. Е, смятам, че и хората са така устроени. Естествено при него нещата са доста по-сложни, ама аз описвам просто контури. И така стига до 3-тия етап, Бог отстъпва мястото си на разни философски течения. Които според мен са били плод на неудовлетворени хора, които са си задавали интересни въпроси и са си отговаряли с интересни отговори. Понякога записвали идеите си, но вместо на кориците им да пишело: жанр-фантастика, пишело - есета. Други хора най-вероятни с добре развито въображение, им харесали тези текстове и решили, че е лесно да вярват в просто казани истини, които всъщност всички ние знаем.

Тук е време да вметна, че според мен религията като такава ще се изчерпа. Свършила си е ролята, когато трябва и на нейно място ще се появи нещо друго.

Единственият проблем в моята теория, е че не отговаря на най-важния въпрос: Какво се случва с човека след като умре?

Всъщност хората са толкова самовлюбени същества, че някак логично е, че не могат да си представят, че просто ще изчезнат.

Дали отвъдния живот съществува или е плод на въображението на някой психопат? Аз не мога да кажа...

Дали казаните от други мнения са по-вярни, също не мога да кажа...

Но аз предпочитам да вярвам, че приказки като Пепеляшка са написани по действителни случаи, отколкото в подобни текстове.

Религията е отдушник, до когото обикновено прибягват хора с проблеми - тука да не вземете да се заядете, говоря за физически(болести, например), емоционални(депресия, самота и прочие) проблеми и т.н. Чорек, изпаднал в безизходица много по-често се обръща към Бог, отколкото да кажем някой друг индивид, който е доволен от живота си.

Вярвам, че в един момент човек ще достигне до такова ниво, че ще разбере, че отговорите не са в това, което някой си е написал, трети проповядва, а на четвърти са му е удобни, а в самия него. И те са изключително прости, виж трудността е да ги приеме.

Това е моята теория за света и обещавам да си я проповядвам само на себе си.

Що се отнася до въпроса на автора: Не, не вярвам и не вярвам в нищо по-долу написано, а още по-малко пък вярвам в дядо Мраз, опс дядо Коледа.

Опичайте си акъла защото дори най добрите от християните ще слязат надолу защото не са намерили тясната пътека

Но да не ви мъча

ПРЕСТАНЕТЕ ДА ЯДЕТЕ МЕСО, ХРАНЕТЕ ГЪЛЪБИТЕ ВРАБЧЕТАТА, КОТКИТЕ КУЧЕТАТА А АКО СТЕ ПО БОГАТИ И БЕДНИТЕ ХОРА

Римляни 14 глава 1 Слабия във вярата приемайте, но не за да се препирате за съмненията му,

2 Един вярва, че може всичко да яде; а който е слаб във вярата, яде само зеленчук.

3 Който яде, да не презира този, който не яде; и който не яде, да не осъжда този, който яде; защото Бог го е приел.

4 Кой си ти, що съдиш чужд слуга?

Матей 15 глава

16 А Той каза: И вие ли сте още без разумение.

17 Не разбирате ли, че всичко що влиза в устата, минава в корема, и се изхвърля в захода?

18 А онова, което излиза из устата, произхожда от сърцето, и то осквернява човека.

Ясно е,че християните могат да ядат месо.

• Автор

Вижте моля много внимателно тук не става дума простото ядене на месо което описва апостол Павел

Тук става дума за нещо много по голямо а именно

вие сте канибали защото дори мухата и хлебарката е човек НО В РАЗЛИЧНО ТЯЛО забележете В РАЗЛИЧНО ТЯЛО

Който вниматалено е прочел теорията ми най добре да се замисли защо ни заобикалят толкова много същества дори

някои живеят със нас

Паякът защо си стори мрежи на високо на ъглите най често. Защото ПАЯКА СЕ УЧИ ДА ЖИВЕЕ като ни наблюдава. Лясточичките защо си правят гнезда под покривяите на къщите. Щъркелът защо свиват гнезда на комините. Защо имаме домашни любимци

АЗ ЩЕ ВИ ОТКРИЯ ТАЙНАТА, защото тези ЩЕ БЪДАТ СЛЕДВАЩИТЕ ХОРА.

а АКО искате вие да продължите да сте хора

ЩЕ СЕ ОТКАЖАТЕ ОТ ЛУКСА, защото много хора живеят на границата на бедноста.

Няма да ходите по скъпи почивки. Няма да си купувате скъпи вещи. Само така ще докажете че сте съпричастни на Бог и познавате законите му като помагате на бедните.

ПЪТЯТ Е ТЕСЕН И МАЛЦИНА ЩЕ МИНАТ ПО НЕГО

Останалите ще усетят много добре в природата какво е естествен подбор И ЩЕ СТРАДАТ МНОГО

Давайте още такива, че не видях хубави нови комедии из торентите.

Ама изобщо не ми харесва това определение паднало дете

Все едно съм изпаднала от гнездото

sad.gif

Аз съм го напуснала сама,по собствено желание,временно

Не съм паднала-че някой ме е изпуснал,или че не мога да летя

И ще се върна отново-по-силна,по-можеща,по-знаеща

Вижте моля много внимателно тук не става дума простото ядене на месо което описва апостол Павел

Тук става дума за нещо много по голямо а именно....

ПЪТЯТ Е ТЕСЕН И МАЛЦИНА ЩЕ МИНАТ ПО НЕГО........

....................

Останалите ще усетят много добре в природата какво е естествен подбор И ЩЕ СТРАДАТ МНОГО.....

.............

Погледнах сайта ти......

Чесно казано идеите ти са... странни

Не мисля,че някой би ги споделил,

това са твои тълкувания

С извинение,но ми звучиш

като някой ,,пророк,,от американска секта

Притеснявам се за теб човече

явно си обсебен...от идеите си..

Сектант ли си?Защото християнин не си

За теорията ти за животинките не съм съгласна..

Господ е Творец и Създател

Животните нямат душа..

само инстинкти

Те не могат да се учат от нас..

чак не мога да повярвам,че коментирам подобно нещо ohmy.gif

Бедността и лишенията сами по себе си

няма да ни вкарат в Рая,

Съпричасността може да се изрази чрез дарения

за бедните

осиновяване на сирак

защо непременно отказване от удоволствията

те са ни дар от Господа

любовта към скъпия човек

хубавата храна

красивия залез

...

има и хора,които получават ,,духовно извисяване,,когато са сами

и спазват пост

но не задължително всички да сме такива

за да ,,минем по пътеката,,

Единственото с което

съм съгласна е,че трябва да се отнасяме добре с

животните и да помагаме на бедните ако имаме възможност :P

Животните нямат душа..

само инстинкти

Те не могат да се учат от нас..

ohmy.gif

Животните също имат Душа

Много по-голяма - от душичките на много двукраки

И по-скоро доста двукраки трябва да се научат от тях!

Като не знаеш нещо-не си давай "мнението"

Грешно,грозно

Паякът защо си стори мрежи на високо на ъглите най често. Защото ПАЯКА СЕ УЧИ ДА ЖИВЕЕ като ни наблюдава. Лясточичките защо си правят гнезда под покривяите на къщите. Щъркелът защо свиват гнезда на комините. Защо имаме домашни любимци

АЗ ЩЕ ВИ ОТКРИЯ ТАЙНАТА, защото тези ЩЕ БЪДАТ СЛЕДВАЩИТЕ ХОРА.

Обикновено избягвам тези теми, но този път не успявам да се въздържа, четейки откровени глупости. Абе баце, като споменаваш паяците и лястовиците, поне да беше прочел малко за тях. Има толкова много видове паяци, които правят мрежата си близо до земята. Относно птиците, я ми кажи освен пъдпъдъците, кои птици гнездят по земята а?

Престанете да цитирате текстове, в които не можете да вникнете и на йота, защото сте честно казано смешни. Религията за вас е все още парче хартия надписано с гръмкото название Библия, от което черпите единствено цитати с неясно съдържание.

Обикновено избягвам тези теми, но този път не успявам да се въздържа, четейки откровени глупости. Абе баце, като споменаваш паяците и лястовиците, поне да беше прочел малко за тях. Има толкова много видове паяци, които правят мрежата си близо до земята. Относно птиците, я ми кажи освен пъдпъдъците, кои птици гнездят по земята а?

Престанете да цитирате текстове, в които не можете да вникнете и на йота, защото сте честно казано смешни. Религията за вас е все още парче хартия надписано с гръмкото название Библия, от което черпите единствено цитати с неясно съдържание.

Това което е писал не е от Библията ,Баце!Ако го прочете някой отец или кой да е "религиозен работник" ще удари гъз в тавана.Виждаме начало на нова религия тук.Те и другите така са почнали,ама за техен късмет в други времена,затова са се развили до тия чудовищни размери.Идеите на човека са си добри,подхода му ми се струва недообмислен.... biggrin.gifcool.gif

Не е началото на нова религия, а преповтаряне на старите. Това са идеи, стари колкото света. За тях се говори в учението на индийските йоги, на протобългарите, на херметиците и на орфиците, на персите, питагорейците и платониците, намирам ги и при розенкройцерите, катарите и албигойците, при теософите и антропософите... Това е същността и на езотеричното християнство.

Хубаво е да се говори за Бог и дявола, а и за макроеволюцията. Но, мисля си, че би било добре, преди да седнем да мъдрим подобни теми, да вземем, например, да научим правилата за пунктуация в българския език и тези за членуване с пълен и непълен член, та поне заглавията на темите ни да са грамитически издържани, иначе рискуваме някои от четящите да спрат да го правят още там.

А относно Бог и дявола - това са измислици на хлебарки, които мислят, че са станали вече хора.

Но да не ви мъча

"Опичайте си акъла защото дори най добрите от християните ще слязат надолу защото не са намерили тясната пътека"

Кой си ти,че да ми даваш акъл,защото аз не взимам акъл от хора,които просто не притежават такъв.И коя е тази 'тясна пътека'?

"ПРЕСТАНЕТЕ ДА ЯДЕТЕ МЕСО, ХРАНЕТЕ ГЪЛЪБИТЕ ВРАБЧЕТАТА, КОТКИТЕ КУЧЕТАТА А АКО СТЕ ПО БОГАТИ И БЕДНИТЕ ХОРА"

Изложи ми някакви цитати или нещо подобно,където Бог да забранява да се яде месо?За мен пък вегетарианстото е нещо неуместно...като един спре(или дори милиони) да яде месо,мисли ли ,че ще повлияе и спре убийствата на животни...и за сметка на здравето си.Но няма да се бъркам...всеки върши това ,което смята за уместно...

И разгледах сайта ти и прочетох някои от "моралните ти наставления",които са просто абсурдни и смешни,и няма начин как да не цитирам някои от тях тук...към някои няма да допълвам и коментар,защото просто е излишно...всички те са пълна безсмислица,без капка истина.

ИСТИНАТА ЗА РОБА И СВОБОДНИЯ

"Никога няма да станете богати. Те получват парите за много разврат, убийства всички са участвали в порно, всички са убили праведник колкото повече толкова са по богати Молете се аз ще ви взема с летяща чиния на 27,28 години." (??????)

ИСТИНАТА ЗА ПЪРВИЯТ СЕКС

"Какво става всъщност всеки АНГЕЛ(МАГ-неосъзнат може би) получава пари когато навърши 28-30 години. Фолкпевиците чуват такива защото ангел който не е чукал започва да чува гласове. Фолкпевиците (дъщерите на Дявола) следят много внимателно за най силните магове. И ги карат да слушат тяхна музика т.е колкото по дълго слушат толкова по бързо ги засичат(Бог ни крие защото могат да ни убият преди да станем неуязвими и силни ). Карат ги да ги чукат веднъж и ако не искат да им дадат няколко милиона след това му показват чудо и му казват че ще го убият ако не почне да работи.Най лошото е че ангелите са подчиняващи се хора т.е те нямат свободна воля и затова ни карат да отидем в някоя дискотека там със заповед "дай ми силата си" ние им даваме астралното си тяло т.е силата от стар уорс и вместо Бог да ни учи и да станем най великите ние ставаме пророци т.е за чудо Бог дава своите ръце после си ги взима обратно. В резултат на това ние изпадаме след 2,3 години в депресия и или всичко ни става тъпо и еднакво а не както децата да се радваме на най малкото."

А тук просто останах без думи...дори не мога да опиша колко нелогично и нелепо звучи това.След коя подред водка ти идват тези мисли,ще ми отговориш ли?Какви летящи чинии на 27,28 години?Каква депресия след 2,3 години?

СМЪРТЕН ГРЯХ

Напоследък се навъдиха много учители които учат хората да управляват съдбата си да предопределят бъдещето си т.е да имат успех финасов а също и в любовта. Тази курсове водят до това хората да станат богове. Т.е ако извършиш грях като прелюбодейство или блудодеяние Бог ще те накаже. Но ако си минал "тези курсове за бизнесмени" ти автоматично се самоизлекуваш. Още тези магове които лекуват хората вършат голям грях защото Аз ги наказвам. А те ги лекуват че даже някои изчистват кармата. Затова всеки който прави това Налагам проклятие !!! ДА МУ ИЗГНИЕ ДУШАТА !!! а това става като му се разкапят чакрите. Ада аз го загасих защото вътре са всичките пророци(бивши ангели) на Всемогъщия които той е изпращал в продължение на 4000 години и са отказали да се чукат преди да се оженят. Постепенно ангелите ги спасяват.

Според твоите думи значи ли,че за да бъда аз обичана от Бога,за да бъда спасена и опростена трябва да тъна в немотия и нещастна любов?А не иска ли Бог да бъдем щастливи.Защото Той това иска за нас,защото ни обича безусловно,не желае да бъдем нещастни,самотни и клети.'Спасен' в библейски и божествен смисъл означава да си буквално спасен от всичко!Ако си извършил грях - ще бъдеш опростен.Ако си беден - ще си спасен от бедността,но ще имаш толкова,колкото ти е достатъчно.Ако не си намерил любовта в живота си - ще я намериш.

"А те ги лекуват че даже някои изчистват кармата. Затова всеки който прави това Налагам проклятие !!! ДА МУ ИЗГНИЕ ДУШАТА !!! а това става като му се разкапят чакрите."

Както няма и зодии,така няма и чакри и карма.Къде Христос учи или говори ,че ги има и че трябва да се облагаме и осланяме на тях?

"Аз ги наказвам. " "Ада аз го загасих" КОЙ СИ ТИ ,ЧЕ ДА НАКАЗВАШ И ЗАГАСЯШ?

СТАРАТА И НОВАТА ВЯРА

"Значи светът се дели на 2 групи, старата и новата вяра. Старата вяра са Аллах Иехова кралица Маб. А новата е Исус Христос който беше цар Артур синът на Мерлин."(WHAT THE FUCK????)Значи Исус Христос е 'бил' син на някой си Мерлин,а не на Бог,или просто не съм разтълкувала вярно твърдението ти?Или значи просто си кретен?

ИСТИНАТА ЗА ИЗРАЕЛ

"Израел както лъжат и по телевизията няма никакви атентати или военно напрежение.(?)Израел е най доброто място за живеене на същества без свободна воля. Бог защитава цялата страна всички хора са красиви и когато дойдат и ви попитат при кого иската да живеете целият свят е рай кажете при израилевият Бог който ще се грижи за нас. Второто място е при Аллах. Третото Америка при Исус Христос.(?)"

ПАЗЕТЕ СЕ ОТ АКТЬОРИТЕ

"Например идиота(?) Васил Левски те го търсят навсякъде той си пие кафе с бея.Аз затова казвам че свободната воля е грях.(?)"

Доста въпросителни съм поставила и очаквам отговор и обяснения към тях,от автора!

Да,ТИ казваш ,че свободната воля е грях,ама АЗ казвам,че ТИ си гламав и плиткоумен!

Ето и още някои твои "здравомислещи" поучения:

ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ

"Знаете ли че ТЕЦА Е НА 4000 години и че всички работодатели са ангели. Че България е Израел и че Илия е живял във същият блок във който живея аз и е имал парно. Това го казват на 31 години на най лошите, че това е 7мото небе."

КАК СЕ ПРАВЯТ ДЕЦАТА

"Значи мнозина си мислят че децата се появяват след събирането плътско на мъжа и жената. Но истината е друга а именно трябва да се съберат астралното тяло(това с което се излиза в нашият свят) на мъжа и жената. Затова свидетелите на Иехова са забранили мастурбирането...."

И като ти гледам аватара....да не би ти да си част от подобна секта?

"....Ако си със него веднага ти става щом си свалиш гащите и си много много щастлив не от свалянето на гащите а по принцип. Една игра можеш да я играеш 3 месеца без да ти омръзне. Това са и ръцете ти с които 2 агенти убиват ако се разприказваш като мене. Ако си знаещ вещ маг с тях можеш да вършиш чудеса. На мене ми ги взеха, но в битка(трае няколко секунди) или при нужда ми ги слагат. Някои майки да не кажа вече всички мислят че ще родят Исус. Колкото повече правиш секс толкова по голям красив и умен ставаш, НО пък живота ти намалява."

В сайта ти беше СЪЧИНЕНО още доста ,но смятам ,че това което съм изложила и цитирала тук е достатъчно ,за да демонстрирам парадоксалните ти схващания.

nelena-благодаря ти за извадките...

Де да можеме да помогнем по някакъв

начин на nvknvk ,наистина има нужда от помощ..

Мисля,че е опасен за самия себе си,

дано деца не попадат на този сайт..

Чудя се от къде черпи идеи

и в под влиянието на упойващи вещества ли?

nvknvk-не искам да те обидя,но такива

преплитания на различни религии,

езотерика и фантастична литература

са недопустими.

хубаво е да търсиш истината,не да я измисляш

поздрав: Алиа

• Автор

Защо се вглеждаш в едни от най глупавите ми писания, просто тогава ми е било такова нивото, чул недочул чрез телепатичните си способности

НО ОСТАВЯШ БЕЗ КОМЕНТАР ВСИЧКО ПОСЛЕДНО КОЕТО СЪМ НАПИСАЛ А ИАММНО

letter8.htm на сайта ми който не го знае да ми види профила

Знам че съм написал и много глупости но целта е да се замислиш да подразня вниманието ви и да се замислите върху тези въпроси

Ще отговоря много ясно

#######

Най лошото е че ангелите са подчиняващи се хора т.е те нямат свободна воля и затова ни карат да отидем в някоя дискотека там със заповед "дай ми силата си" ние им даваме астралното си тяло т.е силата от стар уорс и вместо Бог да ни учи и да станем най великите ние ставаме пророци т.е за чудо Бог дава своите ръце после си ги взима обратно.

#####

Много опити са се правели да ми вземат силата и някои успяха. Бях на пазар веднъж и чувам телепатично глас сега ще умреш. Озъртам се и докато го правя изведнъж ми се подкосиха краката и някой ми взе от жизнената сила при което на мене си завъртя свят

но останах на крака и едвам се добрах до вкъщи където постепенно се възстанових

Друг път вкъщи съм си и както си лежа, изведнъж нямам сила да се повдигна от леглото

лежах така 30 минути и силите ми взеха да се възвръщат

Астралната проекция я владея до съвършенство като използвам менталното тяло т.е то е същото но понеже от 2 години съм вегетарианец а и по преди ядях малко месо т.е е станло толкова финно и тънко че мога за секунди да се телепортирам във всяка точка на вселената не с физическото тяло а когато спя

#########

Значи мнозина си мислят че децата се появяват след събирането плътско на мъжа и жената. Но истината е друга а именно трябва да се съберат астралното тяло(това с което се излиза в нашият свят) на мъжа и жената. Затова свидетелите на Иехова са забранили мастурбирането...."

##########

Ако щеш вярвай обаче аз имам брат близнак а долу споменатите не са близнаци

Защо Дженифър Лопез и Анджелина Джоли родиха близнаци

Защото аз трябваше само да се изпразня, спермата ми изчезваше и не само гореспоменатите забременяха. Този метод е използван от Соломон и той в този смисъл имаше 1000 жени (княгини+наложници)

Аз съм важна личност за Бог и той идва от време на време да ме пита нещо

Ако ти кажа че съм Бог няма да ми повярваш нали

Бог дойде при мене и ме попита имам ли деца, като знае че в този живот аз не съм се докосвал до жена.

Аз отварям моментално на стихът

Ис.54:1 Весели се, неплодна, която не раждаш; Запей с радост и възкликни, ти, която не си била в болките на

раждане; Защото повече са чадата на самотната, Нежели чадата на омъжената, казва Господ.

Напоследък се навъдиха много учители които учат хората да управляват съдбата си да предопределят бъдещето си т.е да имат успех финасов а също и в любовта. Тази курсове водят до това хората да станат богове. Т.е ако извършиш грях като прелюбодейство или блудодеяние Бог ще те накаже. Но ако си минал "тези курсове за бизнесмени" ти автоматично се самоизлекуваш. Още тези магове които лекуват хората вършат голям грях защото Аз ги наказвам. А те ги лекуват че даже някои изчистват кармата.

Знаеш ли че в по голямата част от другите светове, дрехите са част от тебе. Събличаш се и се обличаш със силата на волята. Във високите светове магията е начин на живот

и въпреки това аз побеждавам всички синове на богове в състезания

Със Кларк Кент имахме спречкване и аз го надвих с 1 процент. Каспиан се опита да ме убие обаче трамвая който дърпаше в моята посока, дърпаше обратната посока на другата релса

той не го забеляза и го размаза

Каспиан е описан в Библията като бог

5 Стрелите Ти са остри, Забиват се в сърцата на царските врагове; Племена падат пред Тебе. 6 Твоят престол, Боже, е до вечни векове; Скиптърът на Твоето царство е скиптър на правота. 7 Възлюбил си правда и намразил си нечестие; Затова, Боже, твоят Бог те е помазал С миро на радост повече от твоите събратя.

Той е и предишният Соломон

По мене полетяха хиляди стрели обаче аз се превърнах в демон(не ме заболя от стрелите) и прелетях между 2 трамвая като 2 размаза каспиан.

Октавиан се изгаври със мене и ангелите които ми помагат ми заповядаха да замразя басейна и той стана целият в лед аз искочих от него

Херкулес излетя в стратосферата. Аз обаче с реактивния сои двигател повече от 100 метра защото налегането беше мнго високо и щях да се деформирам

Тези неща стават в небесните светове

Както си спя извендъж се оказах пред влак който идваше в посока срещу мен. Обаче гледам че идва влак и от зад на реслата която стоя тунел е. АРхангелът ми каза връщай се nvknvk и аз се телепортирах преди влакът да ме размаже за 2 секунди щях да умра

Айде стига толкова ако сте повярвали в божественоста ми добре, ако не вие си знаете

Защо се вглеждаш в едни от най глупавите ми писания, просто тогава ми е било такова нивото, чул недочул чрез телепатичните си способности

НО ОСТАВЯШ БЕЗ КОМЕНТАР ВСИЧКО ПОСЛЕДНО КОЕТО СЪМ НАПИСАЛ А ИАММНО

letter8.htm на сайта ми който не го знае да ми види профила

Знам че съм написал и много глупости но целта е да се замислиш да подразня вниманието ви и да се замислите върху тези въпроси

Ще отговоря много ясно

#######

Най лошото е че ангелите са подчиняващи се хора т.е те нямат свободна воля и затова ни карат да отидем в някоя дискотека там със заповед "дай ми силата си" ние им даваме астралното си тяло т.е силата от стар уорс и вместо Бог да ни учи и да станем най великите ние ставаме пророци т.е за чудо Бог дава своите ръце после си ги взима обратно.

#####

Много опити са се правели да ми вземат силата и някои успяха. Бях на пазар веднъж и чувам телепатично глас сега ще умреш. Озъртам се и докато го правя изведнъж ми се подкосиха краката и някой ми взе от жизнената сила при което на мене си завъртя свят

но останах на крака и едвам се добрах до вкъщи където постепенно се възстанових

Друг път вкъщи съм си и както си лежа, изведнъж нямам сила да се повдигна от леглото

лежах така 30 минути и силите ми взеха да се възвръщат

Астралната проекция я владея до съвършенство като използвам менталното тяло т.е то е същото но понеже от 2 години съм вегетарианец а и по преди ядях малко месо т.е е станло толкова финно и тънко че мога за секунди да се телепортирам във всяка точка на вселената не с физическото тяло а когато спя

#########

Значи мнозина си мислят че децата се появяват след събирането плътско на мъжа и жената. Но истината е друга а именно трябва да се съберат астралното тяло(това с което се излиза в нашият свят) на мъжа и жената. Затова свидетелите на Иехова са забранили мастурбирането...."

##########

Ако щеш вярвай обаче аз имам брат близнак а долу споменатите не са близнаци

Защо Дженифър Лопез и Анджелина Джоли родиха близнаци

Защото аз трябваше само да се изпразня, спермата ми изчезваше и не само гореспоменатите забременяха. Този метод е използван от Соломон и той в този смисъл имаше 1000 жени (княгини+наложници)

Аз съм важна личност за Бог и той идва от време на време да ме пита нещо

Ако ти кажа че съм Бог няма да ми повярваш нали

Бог дойде при мене и ме попита имам ли деца, като знае че в този живот аз не съм се докосвал до жена.

Аз отварям моментално на стихът

Ис.54:1 Весели се, неплодна, която не раждаш; Запей с радост и възкликни, ти, която не си била в болките на

раждане; Защото повече са чадата на самотната, Нежели чадата на омъжената, казва Господ.

Напоследък се навъдиха много учители които учат хората да управляват съдбата си да предопределят бъдещето си т.е да имат успех финасов а също и в любовта. Тази курсове водят до това хората да станат богове. Т.е ако извършиш грях като прелюбодейство или блудодеяние Бог ще те накаже. Но ако си минал "тези курсове за бизнесмени" ти автоматично се самоизлекуваш. Още тези магове които лекуват хората вършат голям грях защото Аз ги наказвам. А те ги лекуват че даже някои изчистват кармата.

Знаеш ли че в по голямата част от другите светове, дрехите са част от тебе. Събличаш се и се обличаш със силата на волята. Във високите светове магията е начин на живот

и въпреки това аз побеждавам всички синове на богове в състезания

Със Кларк Кент имахме спречкване и аз го надвих с 1 процент. Каспиан се опита да ме убие обаче трамвая който дърпаше в моята посока, дърпаше обратната посока на другата релса

той не го забеляза и го размаза

Каспиан е описан в Библията като бог

5 Стрелите Ти са остри, Забиват се в сърцата на царските врагове; Племена падат пред Тебе. 6 Твоят престол, Боже, е до вечни векове; Скиптърът на Твоето царство е скиптър на правота. 7 Възлюбил си правда и намразил си нечестие; Затова, Боже, твоят Бог те е помазал С миро на радост повече от твоите събратя.

Той е и предишният Соломон

По мене полетяха хиляди стрели обаче аз се превърнах в демон(не ме заболя от стрелите) и прелетях между 2 трамвая като 2 размаза каспиан.

Октавиан се изгаври със мене и ангелите които ми помагат ми заповядаха да замразя басейна и той стана целият в лед аз искочих от него

Херкулес излетя в стратосферата. Аз обаче с реактивния сои двигател повече от 100 метра защото налегането беше мнго високо и щях да се деформирам

Тези неща стават в небесните светове

Както си спя извендъж се оказах пред влак който идваше в посока срещу мен. Обаче гледам че идва влак и от зад на реслата която стоя тунел е. АРхангелът ми каза връщай се nvknvk и аз се телепортирах преди влакът да ме размаже за 2 секунди щях да умра

Айде стига толкова ако сте повярвали в божественоста ми добре, ако не вие си знаете

Ами ,не знам.Искам още доказателства.Това дето го разправи досега,всеки го може като употреби някои субстанции.В смисъла който го казваш всички сме божествени,макар че някои не го знаят.Така че и тук няма за какво да ти вярвам,аз го знам.

Нещо друго да имаш да споделиш? cool.gif

Добре nvknvk,аз ти вярвам,че чуваш глсове

и виждаш ,,ангели,,и ,,демони,,..

Семейството ти знае ли за

,,божествеността ти,,

С някой говорил ли си за това,разказвал

ли си нещата от сайта си

и какви са отзивите?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.