Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Неща които не знаете за Бог, Христос и Дяволът

Featured Replies

Това което на мен ми обещаха е да бъда отново човек

Извинявай,не го приемай като обида-

ти какво си в момента,като какво се чувстваш

:)

Понеже имам един познат-преди години е дал клетва:

"Давам си душата на дявола-да ми изпълни желанията-къща и любимото момиче"

Само че желанията му не са изпълнени-а Бог вече не го иска

Живее си с техните,сам,никой не иска да му ходи на гости-там се задушаваме

Аз също щях да умра-от тия черните

Сега се разкайва ама...

Не разбирам аз от такива сделки - да си продадеш душата

sad.gif

• Отговори 87
  • Прегледи 9,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Това което на мен ми обещаха е да бъда отново човек

Добре nvknvk,демоните са ти обещали,нали?

Но те са ,,лошите,,т.е подвеждат хората,

лъжат ги...не е ли така?!

Ти имаш ли гаранции и какви?

Помисли:няма ли да те измамят и после:

хоп в амеба...

Рисковано ми се струва :blink:

Кажи:събираш ли се с ,,божествени,, като тебе

как протичат срещите и приемате ли нови членове?

• Автор
Добре nvknvk,демоните са ти обещали,нали?

Но те са ,,лошите,,т.е подвеждат хората,

лъжат ги...не е ли така?!

Ти имаш ли гаранции и какви?

Помисли:няма ли да те измамят и после:

хоп в амеба...

Рисковано ми се струва ;)

Кажи:събираш ли се с ,,божествени,, като тебе

как протичат срещите и приемате ли нови членове?

Гледай сега ква е работата. не са демони а ангели. Гаранцията е на Бог

Ако идеш на http://forum.all.bg/ религия сатанизъм (позната съм там като king David ще видиш колко са ме приели "сатанистите"

но те не са сатанисти колкото и да им говориш че има Дявол те не вярват

Не членувам в никаква човешка организация, просто защото не ме приемат

Учението ми доказва че Дяволът е Йехова, аз и Исус Христос сме негови синове

В този смисъл трябваше да бъда приет от християни, сатанисти и евреи

но навсякъде ми казват че съм луд. Все пак някои от евреите в Израел ме приеха по радушно отколкото сатанистите и магьосниците в България

Учението беше за да привлече сатанистите да се променят защото ако човек върши грях и лоши скверни неща той няма да се издигне нагоре ами ще падне надолу

А целта на Дявола е "да се възкачи над божиите звезди" , "да седне в събранието на боговете". Обаче за възвишените си идеи той е изпратен в ада. Но както си разбрала от предишните ми постинги той и слугите му решават кой къде ще се роди по този начин служи на Господаря на Вселената

...колкото и да им говориш че има Дявол те не вярват
Е как ще вярват :P та той за гушите ги е хванал :)

Учението ми доказва че Дяволът е Йехова, аз и Исус Христос сме негови синове

В този смисъл трябваше да бъда приет от християни, сатанисти и евреи

но навсякъде ми казват че съм луд. Все пак някои от евреите в Израел ме приеха по радушно отколкото сатанистите и магьосниците в България

Учението беше за да привлече сатанистите да се променят защото ако човек върши грях и лоши скверни неща той няма да се издигне нагоре ами ще падне надолу

А целта на Дявола е "да се възкачи над божиите звезди" , "да седне в събранието на боговете". Обаче за възвишените си идеи той е изпратен в ада. Но както си разбрала от предишните ми постинги той и слугите му решават кой къде ще се роди по този начин служи на Господаря на Вселената

Виж сега, аз имам друго предложение за теб. Първо се научи да пиеш млекце и след това се захващай с твърдата храна. Като начало обърни пентаграма и не се занимавай с " глупости". Казвам го за доброто на собствената ти душа, пък ако искаш ме чувай. Твоя воля + уроците ще си научиш сам/сама. Поздрави!

Редактирано от Алморот (преглед на промените)

Гледай сега ква е работата. не са демони а ангели. Гаранцията е на Бог

Ако идеш на http://forum.all.bg/ религия сатанизъм (позната съм там като king David ще видиш колко са ме приели "сатанистите"

но те не са сатанисти колкото и да им говориш че има Дявол те не вярват

Значи,си се пробвал и в друг(/и,предполагам) форум/и.

Тогава трябва да знаеш,че нивото в Калдата е доста високо и тук никой няма да те вземе на сериозно.Съмишленици в този форум ти гарантирам,че няма да намериш.

Колкото до идеите ти-тук ще се убедиш, че не е важно, дали казваш истината или не.По-важно е как ще я поднесеш.Ако тропаш с крак и удряш по масата-лошо,со кротце и со благо е по-добре...а,и още нещо за последно-тук е много рядко да видиш как някой допуска правописни грешки,щото му треперят ръцете-я от ярост,я от въздествието на някоя субстанция.

Значи,си се пробвал и в друг(/и,предполагам) форум/и.

Тогава трябва да знаеш,че нивото в Калдата е доста високо и тук никой няма да те вземе на сериозно.Съмишленици в този форум ти гарантирам,че няма да намериш.

Колкото до идеите ти-тук ще се убедиш, че не е важно, дали казваш истината или не.По-важно е как ще я поднесеш.Ако тропаш с крак и удряш по масата-лошо,со кротце и со благо е по-добре...а,и още нещо за последно-тук е много рядко да видиш как някой допуска правописни грешки,щото му треперят ръцете-я от ярост,я от въздествието на някоя субстанция.

Какво искаш да кажеш с това за истината и лъжата.Все си мислех ,че е по добре да казваш истината.Иначе няма смисъл.Ама пък защо трябва да има.Може и да си прав... :wub:

Виж сега, аз имам друго предложение за теб. Първо се научи да пиеш млекце и след това се захващай с твърдата храна. Като начало обърни пентаграма и не се занимавай с " глупости". Казвам го за доброто на собствената ти душа, пък ако искаш ме чувай. Твоя воля + уроците ще си научиш сам/сама. Поздрави!

Защо пък,може да е гмуркач,който търси бисери на дъното на океана.В обърнатия ни свят,обърнатия пентаграм може да се окаже че сочи нагоре.Всичко е относително. :angry:

Бисери казваш :blink: на дъното на океана...гмуркач ohmy.gif О.К. всеки си прави изборите и си научава уроците. Няма проблеми :speak:

п.п. От спор тук няма смисъл защото...:clap: Поздрави!

То на дъното на океана е и "Титаник"

Понеже и Бог не можел да го потопи...

Бисери казваш ;) на дъното на океана...гмуркач ohmy.gif О.К. всеки си прави изборите и си научава уроците. Няма проблеми :)

п.п. От спор тук няма смисъл защото...:) Поздрави!

Не ми се спори, ама от където и да го погледнеш символа си е един и същ.Преди време като намерих на Витоша един пентаграм очертан на земята с кръг около него ,дълго се чудих сатанисти ли са го чертали или дъновисти. cool.gif

Чудил си се казваш biggrin.gif е щом си се чудил, а не си усетил наистина няма за какво да спорим ;) те тези неща се усещат, поне при мен е така :)

Чудил си се казваш biggrin.gif е щом си се чудил, а не си усетил наистина няма за какво да спорим ;) те тези неща се усещат, поне при мен е така :)

Следвайки клишетата ,съм ти изброил какво усетих.А всъщност може би е едно и също?По делата им ще ги познаете.Кой го бе казал?Иначе сладките приказки се леят от всички посоки.... cool.gif Днес четох вестници,уникални словоблудства видях,честно.... cool.gif

Аз днес не четох вестниците и вчера не го направих то е за да избегна словоблудствата, за едно си прав - По делата им ще ги познаете. Нали знаеш кой го е казал ;) Сега ще ти кажа за моето усещане. Онзи ден на плажа във Варна се запознах с един човек, той носеше златен пентаграм на врата си и живее наистина чист живот. Енергиите около него бяха прекрасни, чувствах се щастлива, спокойна, защитена...След това отидох на едно място и получих пентаграм за подарък, естествено бях предупредена как да го поставя - с върха - Истината нагоре + още едно предупреждение, за чист живот по Божествените Закони. Когато попаднах на аватара на това момче тук в kaldata веднага ме заболя главата, усетих го много силно. Пентаграмът е един от най-силните символи и човек не бива да го използва безотговорно. Това знам аз и говоря от личен опит, затова не искам да споря и да словоблудствам. Аз казвам това което съм усетила, от тук нататък всеки си прави изборите и си носи последствията, това е :) Поздрави cool.gif

Защо се вглеждаш в едни от най глупавите ми писания, просто тогава ми е било такова нивото, чул недочул чрез телепатичните си способности

НО ОСТАВЯШ БЕЗ КОМЕНТАР ВСИЧКО ПОСЛЕДНО КОЕТО СЪМ НАПИСАЛ А ИАММНО

letter8.htm на сайта ми който не го знае да ми види профила

Знам че съм написал и много глупости но целта е да се замислиш да подразня вниманието ви и да се замислите върху тези въпроси

Ще отговоря много ясно

#######

Най лошото е че ангелите са подчиняващи се хора т.е те нямат свободна воля и затова ни карат да отидем в някоя дискотека там със заповед "дай ми силата си" ние им даваме астралното си тяло т.е силата от стар уорс и вместо Бог да ни учи и да станем най великите ние ставаме пророци т.е за чудо Бог дава своите ръце после си ги взима обратно.

#####

Много опити са се правели да ми вземат силата и някои успяха. Бях на пазар веднъж и чувам телепатично глас сега ще умреш. Озъртам се и докато го правя изведнъж ми се подкосиха краката и някой ми взе от жизнената сила при което на мене си завъртя свят

но останах на крака и едвам се добрах до вкъщи където постепенно се възстанових

Друг път вкъщи съм си и както си лежа, изведнъж нямам сила да се повдигна от леглото

лежах така 30 минути и силите ми взеха да се възвръщат

Астралната проекция я владея до съвършенство като използвам менталното тяло т.е то е същото но понеже от 2 години съм вегетарианец а и по преди ядях малко месо т.е е станло толкова финно и тънко че мога за секунди да се телепортирам във всяка точка на вселената не с физическото тяло а когато спя

#########

Значи мнозина си мислят че децата се появяват след събирането плътско на мъжа и жената. Но истината е друга а именно трябва да се съберат астралното тяло(това с което се излиза в нашият свят) на мъжа и жената. Затова свидетелите на Иехова са забранили мастурбирането...."

##########

Ако щеш вярвай обаче аз имам брат близнак а долу споменатите не са близнаци

Защо Дженифър Лопез и Анджелина Джоли родиха близнаци

Защото аз трябваше само да се изпразня, спермата ми изчезваше и не само гореспоменатите забременяха. Този метод е използван от Соломон и той в този смисъл имаше 1000 жени (княгини+наложници)

Аз съм важна личност за Бог и той идва от време на време да ме пита нещо

Ако ти кажа че съм Бог няма да ми повярваш нали

Бог дойде при мене и ме попита имам ли деца, като знае че в този живот аз не съм се докосвал до жена.

Аз отварям моментално на стихът

Ис.54:1 Весели се, неплодна, която не раждаш; Запей с радост и възкликни, ти, която не си била в болките на

раждане; Защото повече са чадата на самотната, Нежели чадата на омъжената, казва Господ.

Напоследък се навъдиха много учители които учат хората да управляват съдбата си да предопределят бъдещето си т.е да имат успех финасов а също и в любовта. Тази курсове водят до това хората да станат богове. Т.е ако извършиш грях като прелюбодейство или блудодеяние Бог ще те накаже. Но ако си минал "тези курсове за бизнесмени" ти автоматично се самоизлекуваш. Още тези магове които лекуват хората вършат голям грях защото Аз ги наказвам. А те ги лекуват че даже някои изчистват кармата.

Знаеш ли че в по голямата част от другите светове, дрехите са част от тебе. Събличаш се и се обличаш със силата на волята. Във високите светове магията е начин на живот

и въпреки това аз побеждавам всички синове на богове в състезания

Със Кларк Кент имахме спречкване и аз го надвих с 1 процент. Каспиан се опита да ме убие обаче трамвая който дърпаше в моята посока, дърпаше обратната посока на другата релса

той не го забеляза и го размаза

Каспиан е описан в Библията като бог

5 Стрелите Ти са остри, Забиват се в сърцата на царските врагове; Племена падат пред Тебе. 6 Твоят престол, Боже, е до вечни векове; Скиптърът на Твоето царство е скиптър на правота. 7 Възлюбил си правда и намразил си нечестие; Затова, Боже, твоят Бог те е помазал С миро на радост повече от твоите събратя.

Той е и предишният Соломон

По мене полетяха хиляди стрели обаче аз се превърнах в демон(не ме заболя от стрелите) и прелетях между 2 трамвая като 2 размаза каспиан.

Октавиан се изгаври със мене и ангелите които ми помагат ми заповядаха да замразя басейна и той стана целият в лед аз искочих от него

Херкулес излетя в стратосферата. Аз обаче с реактивния сои двигател повече от 100 метра защото налегането беше мнго високо и щях да се деформирам

Тези неща стават в небесните светове

Както си спя извендъж се оказах пред влак който идваше в посока срещу мен. Обаче гледам че идва влак и от зад на реслата която стоя тунел е. АРхангелът ми каза връщай се nvknvk и аз се телепортирах преди влакът да ме размаже за 2 секунди щях да умра

Айде стига толкова ако сте повярвали в божественоста ми добре, ако не вие си знаете

Не мога да разбера гаргара с нас ли си правиш,или си сериозен... ;) Никога не съм чел по-нелепи неща. Леле-мале... ;)

Аз днес не четох вестниците и вчера не го направих то е за да избегна словоблудствата, за едно си прав - По делата им ще ги познаете. Нали знаеш кой го е казал ;) Сега ще ти кажа за моето усещане. Онзи ден на плажа във Варна се запознах с един човек, той носеше златен пентаграм на врата си и живее наистина чист живот. Енергиите около него бяха прекрасни, чувствах се щастлива, спокойна, защитена...След това отидох на едно място и получих пентаграм за подарък, естествено бях предупредена как да го поставя - с върха - Истината нагоре + още едно предупреждение, за чист живот по Божествените Закони. Когато попаднах на аватара на това момче тук в kaldata веднага ме заболя главата, усетих го много силно. Пентаграмът е един от най-силните символи и човек не бива да го използва безотговорно. Това знам аз и говоря от личен опит, затова не искам да споря и да словоблудствам. Аз казвам това което съм усетила, от тук нататък всеки си прави изборите и си носи последствията, това е ;) Поздрави cool.gif

Е то още като го видиш обърнат-пентаграма-и го виждаш

Дявола с рогата

sad.gif

Така е и се вижда и се усеща. :angry:

Така на аватара се вижда ясно,но като е очертан на земята ,10 метра в диаметър беше,как ще разбереш кое е горе кое е долу?То и формата се досетих каква е не веднага.Усещанията като описаните от вас се явяват винаги щом има предварителни нагласи. cool.gif

Не мога да разбера гаргара с нас ли си правиш,или си сериозен... ;) Никога не съм чел по-нелепи неща. Леле-мале... :lol6:

На мен също все повече ми прилича на гаргара... :beer:cool.gif

Редактирано от N e o (преглед на промените)

Темата отива в "празни приказки и забава" !

Постовете с открити обиди, псувни и т.н. бяха изтрити.

Каква, по дяволите, е тази тема? Говорите за бог, за сатаната, за незнам още кой... може да звучи лошо, но библията е като голяма книга с приказки написани по странен начин. Никой не може да бъде сигурен, че са истина. Никой мъртъв не се е завръщал да каже има ли рай, ад или нещо посредата след смъртта... нали така?

Редактирано от yosam (преглед на промените)

Каква, по дяволите, е тази тема? Говорите за бог, за сатаната, за незнам още кой... може да звучи лошо, но библията е като голяма книга с приказки написани по странен начин. Никой не може да бъде сигурен, че са истина. Никой мъртъв не се е завръщал да каже има ли рай, ад или нещо посредата след смъртта... нали така?

Класически отговор на атеист.

Не е нужно някой да се е завръщал,за да

докаже,че има Бог

Доказателствата са около нас:

някои ги виждат,други не.

Първото изречение не го разбирам

нали дяволи няма,защо ползваш

този израз ;)

празни приказки и забава ще е

каквото и да си говорим с теб cool.gif

Класически отговор на атеист.

Не е нужно някой да се е завръщал,за да

докаже,че има Бог

Доказателствата са около нас:

някои ги виждат,други не.

Първото изречение не го разбирам

нали дяволи няма,защо ползваш

този израз ;)

празни приказки и забава ще е

каквото и да си говорим с теб cool.gif

дяволи няма, но съм свикнала да използва такива изрази... това е друг въпрос. иначе да-звучи като отговор на атист, но според мен аз съм просто реалистка. вярно-някои не го разбират, но все пак...

но всъщност сега като се замисля ако има бог той обръща внимание само ако се молим в църквата. няколко пъти съм ходила в църквата и два пъти това, за което се помолих се сбъдна. иначе когато се моля пред иконата или нещо такова никого не се е сбъдвало.

съгласна съм, че това са празни приказки, така че смятам да не говоря повече и да не се правя на умница :)

yosam-хубаво е да споделиш

мнението си

Според мен вярата е вътре в теб

и ако се информираш и помислиш

сигурно ще я откриеш

Вярата не е само да се молиш..

Господ не е само в църквата..

Остави иконите,мисля,че ще ти е

интересно да прочетеш какво казват учените

за чисто физическото създаване на света

за многото ,,случайности,,..

Религията на започва от Библията и

не завършва с църквата.

Пожелавам ти да намериш ,,своята истина,, ;)

Чета темата, чета я пак, гледам "умно" някои постове и си мисля, че някои хора са със здраво развинтена фантазия.

Редактирано от Aragorn(Elesar) (преглед на промените)

Чета темата, чета я пак, гледам "умно" някои постове и си мисля, че някои хора са със здраво развинтена фантазия.

Де да беше само това...Май нещата са доста по-сериозни... ;)

Да викнем Док.. но май не е по неговата специалност :speak: След като изчетох темата с бисери, тази ми попадна като естественото и продължение , по силата на бог навярно хахах laugh.giflaugh.gif

Аз лично не се владея. Т.е не мога да пръдна по свое желание

Силата ми е огромна и това което най често правех е да съсипвам светове(?)

Тези които не се подчиняват на Бога ми дадоха разрешение и аз посредтвом заклинание на ръцете и заповед от Ангелите развалих доста светове(?)

Причината беше в това че управата на света не помагаше на слабите и бедните. Друга причина беше че играеха на такива игри които са смъртоносни. Аз им загасих слънцето(?)

Много светове ми показа Бог(?) повечето са без слънце само електричество докато не се променят

Правил съм и слънца такива малки не орбитални и луни.(?)

Чудите се как го правя. Имам вълшебна чакра сахрасара(?) която при неооторизирано сваляне небето почернява за секунди. Христос ми я свали веднъж в този свят и небето за секунди почерня

Имаше едно азиатско анимационо където отрязаха главата на един Бог и целият свят започна да се разваля.

НЕУЯЗВИМ СЪМ(?) т.е мога да се самоизлекувам ако архангелът ми ми заповяда

Бил съм в ада 4 пъти. 3 пъти изложен на силен огън и веднъж в тъмницата

Срещнах се с Дяволът и му запалих ада(?) който вече изгасваше по силно т.е от оранжев огънят стана жълт.

Бях 2 пъти в кубът(?) последния път стигнах до една пещ където огънят не беше като в ада

ами 100 пъти по силно аз се телепортирах от там.

Но наскоро ме изгориха целият можеби 1000 градуса да е било защото усетих как изгарям(?????????????????)

но не така като в ада а 10 пъти по силно. След като спряха да ме горят за 30 секунди се въстанових пред всички и чак тогава ангелът ми каза да се връщам в тялото.

Хвърлиха ме и на режещи инструменти само маратонката ми се скъса кракът ми не нито корема където конуса ме режеше

И последно. Изведнъж се озовах при някакви планински дървосекачи, които ядяха нещо

Аз мислено поисках обаче те ме телепортирха след като се наядоха и себе си на една черна дупка която тях ги смля кръв и плът се разхвърчаха. Аз продължих да летя над дупката.(???) Благодарение на архангелите все още съм жив, макар че мнозина искат да ме убият ТОВА ДОСТАТЪЧНО ЛИ Е????

А АЗ ПАК ПИТАМ КОЙ СИ ТИ,ЧЕ ДА СИ ПРИПИСВАШ ПОДОБНИ 'СВРЪХСПОСОБНОСТИ' И СВРЪХЧОВЕШКИ СИЛИ И ВЛАСТ??!!

Спорила съм вече и аз по тази тема,и всеки път като чета...съжалявам,но просто ме избива на смях.И аз вярвам в Бог/Христос,но твойте

'съчинения' и твърдения СА АБСУРДНИ!Прочетох и доста неща от сайта ти - просто изгубих ума и дума....

И наистина няма какво да кажа...освен,че вярванията ти за Бога са доста изкривени...предполагам,че е защото когато четеш Библията разбираш всичко буквално?Трябва да четеш 'между редовете' както се вика.Има и неща със скришен смисъл.

И те питам....темата да не е един вид издавателство или кощунство над всичко свято,над вярата,по отношение на Христос?

Защото точно на това ми мяза.

Не искам да се заяждам,просто изказвам своето заключение...макар и равносилно на критика.

God Bless You!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.