Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

А бе къде е...

Featured Replies

• Автор

Ако беше кривнала с правилния кривак, нямаше да те издирва сега, а щеше да се хвали...

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 118,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Първото нещо, което ми идва на ум, когато някой не се появява известно време е, че е спечелил пари и е заминал на пътешествие с любим човек.

• Бау де. И сега що сте ме задърпали за опашката не мога да разбера.Не оставяте човек да си стигне дъното на дупката, начи да му се и не знай. Ще каже човек ,че нямате какво да си дърпате. Обикновено

• 5 седмици по-късно...

Никита? Синбад? Потребителчето?

• 2 месеца по-късно...

Къде е Бел?

А algor?

Тук е - някъде е отишъл да си пече Д-то и да разхожда новия жип , ще се появи, не се бой - той няма да се загуби :)

А Hamza?

Подвизава се в мъгливия Албион, работи усилино, а тук участва като като Sinbad_ бре .Никът, който посочваш не е активен повече от година вече -сполетя го съдбата на предните му - Morfey_A, Diin и т.н и т.н. вече не ги помня всичките :D

А El.?

Гелда си детенцето, ходи на работа, пише от дъжд на вятър в суратлъ-тефтеря.

А Ken?

тук е, тук е, но с друг ник.

А secret_rose?

А vboychev?

А Maximillian?

за тия тримата виж не знам ни-щи-чко :lock:

Брей че информирано МагарЕнце! А да питам аз, имаше Онуй Дръпнатото .......какво и къде зачезнал?? Той имаше уникален изказ и мислене , което мен лично .......ме впечатли!

Брей че информирано МагарЕнце! А да питам аз, имаше Онуй Дръпнатото .......какво и къде зачезнал?? Той имаше уникален изказ и мислене , което мен лично .......ме впечатли!

Тук и трите му акаунта са блокирани, но той от време на време ползва един-два чужди ( женски), колкото да влиза да пощипва някого.

Иначе основно пише и учавства активно на друго място в нет-а ;)

Благодаря Трих! :wink12: Не съм била в течение на всички взаимоотношения ! :(

Уиш

А са eбъ в глава проста и ас. Уишата верно се губи ногу н'пследък. Я да не се скатава ами да изскача от темната дупка и да каже бау :)

Бау де. И сега що сте ме задърпали за опашката не мога да разбера.Не оставяте човек да си стигне дъното на дупката, начи да му се и не знай. Ще каже човек ,че нямате какво да си дърпате. Обикновено изчезвам най- безотговорно, а тоя път културно казах чао,че и питка ви омесих.. или сега ще кажете ,че забравих и медец и шарена сол да ви донеса. :rolleyes: пп Розичката пише книжки и шехризарства под пълна пара. :hush:

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

Аз че имам психчически отклонения, имам. Ама и ти ме нагласи добре.Хем да идвам , хем да изчезвам. :D

Все още не съм казвал да изчезнеш, но като се замисля, няма как да се появиш, без да си изчезвала. От тук може да се изведе и лафа - Аде изчезвай бързо да се появяваш! :ph34r: П.П. Липсва щипливият ти хумор и напереното ти карлсонстване.

Хаха, сетих се за един циганин дето обяснявал разпалено след като блъснали колата му как предният капак изпъкнал навътре.. че и мойта работа. :giggle1: пп Нещо ми ги няма перата напоследък да ти кажа.

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

Ти си знаеш що. Няма а те питам, ама казвай можем ли да помагаме с нешо? Добро настроение или нещо много неопходимо в нашите сили?

Ха! Кой се е появил. Браво! п.п. Мислех, че по-тежко ще го дадеш, ама ти от раз... :P:wub:

Ти си знаеш що. Няма а те питам, ама казвай можем ли да помагаме с нешо? Добро настроение или нещо много неопходимо в нашите сили?

Че то по- голямо хапче от вас имам ли в джоба?

Мерси, все пак Дарки, знаеш ,че я карам по вълчи.

Позадръстихме темата. Да взема да питам и аз къде е онзи шемет дето не излизаше от секс чатовете, Пифтун. Все му забравям никовете.

• Автор

А algor?

А Hamza?

А secret_rose?

А El.?

А Ken?

А vboychev?

А Maximillian?

Баси, колко нарот зачезна...

Тук е - някъде е отишъл да си пече Д-то и да разхожда новия жип , ще се появи, не се бой - той няма да се загуби :)

Донякъде си познал - демек от второ теглене печелиш тройка, ама печалби там не се изплащат.

Че си разхождах жип-а - позна, че му врътнах вече 2 000 километра.

Че съм си пекъл Д-то - сцепиха ми го от бачкане, а печенето още не е започнало...таз година явно ще си остана само със сцепванията, ма дано поне гъз ми остане, че се разпарцальоса и той, горкия...

Пребродих Варна нашир и надлъж няколко пъти и установих, че народ няма, задръствания има, заведенията са пълни, плажовете са претъпкани, но за сметка на това мръсни и гнусни.

Водата в морето не знам дали е топла, че не съм се къпал.

Слънцето дали е жежко - яко, а гарнирано с влагата направо убива всичко детско в крехката ми душа.

Общините във варненска околия са в трагично положение, тия дет са избрани да ги управляват чеп за каца не става от тях и няма и да се научат май.

Това пък е добре за нас, защото е време да свършим нещо полезно за собственото си благополучие.

Изобщо с една дума - ужас.

Работа - много, кеф - нема.

Рапорт даден!

Къде изчезна agr?

тук е, тук е, но с друг ник.

Ако не е опит за провокация, това е дезинформация.

Няма такова нещо като "друг ник на Кен".

Ако не е опит за провокация, това е дезинформация.

Няма такова нещо като "друг ник на Кен".

Ето - появи се :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.