Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как избрахте своя ник (псевдоним)?

Featured Replies

Имаше една песен на Georgina която се казва Magalena в която се пееше по едно време нещо такова:

e- he -e yeke yeke...

Та на мен в началото ми се чуваше КИКИ РИКИ, може би защото тая песен е слушах доста и то докато си играех на CS. Възможно е да се сещате че при гърмежите се губят част от думите и звуците.

Та и тогава почнах да си се пиша та... навсякъде Kiki_Riki или KikiRiki.

Aaa и често ме бъркат с момиче, защото има марка дрехи kikiriki за дами и преди време в mIRC ме бъркаха нон-стоп. :)

• Отговори 321
  • Прегледи 47,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Интересно в някой форум дали се казваш "дамска превръзка" баси...

• .cinnamon.
    .cinnamon.

Никовете са без значение...аватарите също ...може би това значи моя в момента...нещо пак ме напира за промяна ...но увидим

• Ние сме трима по-близки приятели с имената Мартин(аз), Николай и Десислав. Решихме(бяхме на по 15) да си измислим уникални никове за да не се чудим как да се регистрираме по сайтовете. Николай си изми

Моят ник идва от фамилията на вратаря на футболен клуб Newcastle, Шей Гивън.Луд фен сам на този отбор и този футболист,следователно навсякъде се пиша така.

ПП-имам татуировка на рамото с емблемата на отбора cool.gif

http://texlips.hypermart.net/images/newcrest.gif - ето линк към нея за тези на които им е неизвестна. ;)

аз си го избрах от този МНОООГО ЯК САЙТ, вижте го има всякакви никове и такива неща : http://vij.no-invite.com/steal.php?ID=3301

Редактирано от IvelinSonic (преглед на промените)

Ами, всичко започна от "Биг Брадър" - предаване, което не харесвах и не гледах по тази причина, и един от приятелите ми започна да ме нарича шеговито "Мел", защото знаеше, че не харесвах особено поведението на тази дама... / Но, бях подробно информирана, пряко волята ми, хахха, от моите колежки, които непрекъснато го следяха и коментираха/...И така, постепенно свикнах някои от приятелите ми да ме наричат така, макар в началото да се ядосвах...Но реших, че в крайна сметка Мел Гибсън е един от най-любимите ми актьори, когото много уважавам, и започнах да свързвам ника с него, а не с въпросната госпожица...А и се казвам Милена, така че... laugh.gif:)

Ами чесно да ви кажа всички ми викат така от малък мисля че беше в 3-ти клас ама няма да ви кажа защо защото трябва цял роман да ви напиша biggrin.gif

Ами за моя ник се вдъхнових от енергийната напитка PIT BULL :down: .Но не ми икаше да взема точно името,затова реших и да добавя цифрите 909.Незнам защо точно тези цифри избрах.

Някой мой приятели си мислят,че съм избрал тези цифри,защото съм роден 90г. на 9април,но в прочем когато съм ги мислил цифрите,въобще не съм правил съпоставка с рожденната ми дата. ;)

Ами всички,които ме познават лично знаят,че сЪм меко казано..луд(вероятно и в клиничния смисЪл).Corpse,защото сЪм и доста хилав и приличам на труп след ексхумация.Освен това death-метЪл-а много ми харесва,а там преди всичко за трупове и гробища се пее.ПЪк и така като се замисли човек,нали всички натам вЪрвим...

Ами много ми харесва една песен на Cradle of filth със същото име.Просто ми харесва като звучене самия ник а и ми напомня на нимфа-нежно мистично и т.н :) И от повече от година съм навсякъде с него :)

"Ами много ми харесва една песен на Cradle of filth със същото име."-Нищо лично,просто песента на Cradle of Filth се казва "Nymphetamine girl".

Избрах този ник, защото всички в даскало от 3-ти клас почнаха да ми викат Калата или Калчо. От там калата де, ама ника беше зает и трябваше калата23.

ника ми го измисли брадчедка ми от Цветомир стана цъфто и от там tzavti

Ами когато преди 13 години четях Карл Май и Винету, там видях и greenhorn. Когато за първи път седнах на компютър се писах така и вече 13 години...

Чаках удобен момент да се включа и аз с обяснение<>

green^eyes, защото най-много харесвам в себе си очите, които лОгично са зИленки;)

Ами аз така се казвам и въпреки че мразя името си sad.gif ,навсякаде така се регистрирам,защото няма опасност от дублиране.

Редактирано от Dolores (преглед на промените)

Ами аз така се казвам и въпреки че мразя името си sad.gif ,навсякаде така се регистрирам,защото няма опасност от дублиране.

мн хубаво си е името cool.gifcool.gif

а иначе на мен тва не ми е ника

Истинският ми ник е torbalan_gaze,сладко нали biggrin.gifbiggrin.gif

ми тряяше да си измислям ник и ми просветна-ама май май ме е нагряло доста щом съм с такъв ник:P

Поздрави :down::eek:

Така ме наричат приятелите ми и има много причини за това :angel19:

Еми ето ме и мен! Значиии....когато получих компа си за един рожден ден ма не помня точно кой.....та тфа отделен въпрос ...иии влизах за първи път в дир.бг и исках да се пиша CELUVCHICA обаче в бързината съм пообъркала една буква и понеже съм мн приказлива и хората зеха да се въдят и реших да си оставя ника с правописната грешка че да ме помнят по-добре хахахах

Докато се регистрирах и се 4удих как да е братоф4ед ми написа VipeR*и вика 4е било яко (мене много не ме радва)и докато се усетя тои ве4е ме беше регистрирал.

Редактирано от VipeR* (преглед на промените)

Ами попринцип това е първото място, на което се пиша така.Имам си друг ник, който е от бая време, но реших нов форум-нов ник и така.... А самия ник не знам дойде ми свише .... :baby:

ами това е моя измислица. :rolleyes: Просто тези който исках бяха заети cool.gif

От една песен на Rammstein, на която мн се кефя,исках да разбера какво означава хареса ми и така... :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.