Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как избрахте своя ник (псевдоним)?

Featured Replies

ами аз съм фенка на хари потър и любимата ми герьоина в его е хърмаяни и съкратено на него- hermini

• Отговори 321
  • Прегледи 47,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Интересно в някой форум дали се казваш "дамска превръзка" баси...

• .cinnamon.
    .cinnamon.

Никовете са без значение...аватарите също ...може би това значи моя в момента...нещо пак ме напира за промяна ...но увидим

• Ние сме трима по-близки приятели с имената Мартин(аз), Николай и Десислав. Решихме(бяхме на по 15) да си измислим уникални никове за да не се чудим как да се регистрираме по сайтовете. Николай си изми

За тези,които още не са разбрали :P

Та Хайдук Пикасо се казва котарака ми-кръстен е на един хит на групата "O-Zone",2004 година :)

Аз и тогава го спасих от едно мазе до Румънското посолство ;)

Тая група нещо вече не се чува,но ние сме тука :yanim:

Бихте ли споделили защо избрахте ник-а, с който сте се регистрирали в kaldata.com. Какво означава, защо точно него?

За тези, които ник-а им е истинското име и нямат какво да обясняват - може да се включите като напишете какъв псевдоним смятате, че би ви подхождал.

Незнам нещо ме накара да избера точно тоя ник,ако щеш го наречи шесто чувство.В индийската митология Агни е бог на огъня, пазител на домашното огнище и пазител на хората от злите сили. Съпруга на Агни е богинята Кали. На санскрит „агни“ означава „огън,а пък съм и зодия стрелец,тоест огнена зодия също така боготворя книгите на Агни Йога

от любимата игра на всички Кънтър Страйк. Незнам просто ей така. biggrin.gif

Where The Wild Roses Grow-песента която остави отпечатък в живота ми.

Тука има публикувани оригиналния текст на песента,както и превода-прочетете и ще разбрете.;)

Еми моя го избра татко....е то същност акоунта е негов а мен ме марзи да си правя нов хехехе

Моя пък...идва от това,че имам една баба...много властна и невероятна интригантка...която открай време е център на нашата фамилия...Всички много си я обичаме,заедно с недостатъците и и... затова смятам,че трябва да стане известна и в нет пространството ;) ...мойта баба Гичка

;) Много сложен въпрос,наистина!Преди много,много години гледах навън този сериал.Когато взех да се регистрирам насам,натам не знам как ми се наби в съзнанието.Така и досега го използувам всеки път................

Мдам, интересно е да знаем кой от къде се вдъхновява :-) Моето е странна смесица ... Дойде случайно , каквато е и същността му :-)

Преди време един много скъп за мен човек само ме бъзикаше, че около мен се случват странни работи, и няма нещо , което аз да не мога да разбера , открия и прочие :-) Най-често - съвсем случайно :-)

Малко след това излезе и филма Serendipity (Знак на съдбата), където пък значителна роля имаше една от любимите ми книги - Любов по време на холера от Маркес... И от там си дойде "това ще е !"

SERENDIPITY

[,seren'dipiti]

n способност да се откриват случайно интересни/ценни неща

А където ми се случи ника ми да е зает - заменя се с Xpucu - странната латинска транскрипция на името ми :-)

Историята на моят ник е от далечната 1997 год или по точно 07.07.1997 год; ден- Понеделник :baby: (за което благодаря на QIP за предоставената информация) Та на тази дата, едно малко момче седна за 1-ви път на компютър с интернет на него, макар и на модем, 3 kb/sec. пак беше нещо :help wanted: Реших първо да отворя някаква страница...но ми показа, че страницата е блокирана и отдолу вече познатият надпис: This page has been Expired... след няколко минути един батко тогава, от горният етаж ми каза да си инсталирам ICQ, и аз взех, че го послушах...и и избрах ника "expire"... това е историята на моят ник..... :help wanted:

Ами, поразмислих се за нещо на английски, което да има нещо общо с мен, не се сетих за по-смислено от това и така. :angry:

Отскоро се кефя на Children of Bodom, а един от албумите им се казва "Hatebreeder", та оттам дойде и ника ми.

Аз си се пиша 23 от как се помня да имам компютар ! :help: Незнам не съм сигорен от каде точно ми дойде това на ум 23 можеби защот е любимото ми двуцифрено число или нещо друго незнам немога да си върна памета назад и да разбера защото точно така съм си избрал първия ник ! :rolleyes: Ако имаше начин да си променя ника във калдата на SPooCK щеше да бъде хубаво защот това ми е новия ник от скоро време него го избрах поради моя отдобор във CS 1.6 който се пишеше -=SpOoKs=- не аз го модифицирах във моя полза на SPooCK защот така ми е по кефско ! :gift:

Редактирано от 23' (преглед на промените)

Ами понеже работя в тая фирма и понеже много съм луд на тема влакове а и карам такива та така и го измислих. :handshake:

• 2 седмици по-късно...

Както се досещате Suvorov88 идва от Александър Суворов - един от най-великите руски генерали. През пролетта на 2005 г. по определени причини бях изпаднал в състояние на жестока вътрешна борба. А по принцип аз избирам възможно най-шантавия и нестандартен начин да се справям с проблемите и тъй като т. нар. проблем можеше да се определи като война, реших да прочета някоя "военно-стратегическа" книга. Отидох в библиотеката на село и първото заглавие, което ми спря погледа беше "Да опознаеш себе си в боя" - написана е от Александър Покришкин, руски летец, три пъти получавал орден "Герой на Съветския съюз" през Втората световна война. В книгата той описва своите премеждия от началото на войната до нейния край. Та там беше цитирано едно правило на Суворов, което ми направи силно впечатлине - "Воювай не с количество, а с умение". След това се поинтересувах и от живота и дейността на Суворов и останах впечатлен. В края на юни 2006 г. един мой приятел доказа практически това правило. От тогава използвам този псевдоним почти навсякъде. А отностно 88 - това е набора ми.

Редактирано от suvorov88 (преглед на промените)

Аз попринцип имам два любими. 1-kolala-мн хора го мислят за коала,но това е грешка!Този ник сигурно е на 7 и повече години biggrin.gif пак с прословутата поща-abv.bg.Малко е странно,но като малка бях вманиечена на тема колата,обаче kola беше заето и затова просто прибавих едно `la` в повече. :rolleyes: 2-kiss_n_go-попринцип няма много връзка с мен.Имах едно страшно червило от AVON и серията се казваше kiss`n`go.Трябваше ми ник за Skype,а червилото беше пред мен и така...

Diabolic Angel дойде от една приятелка, която още от малка ми вика "дяволче, със сини очички като ангелче" и оттам ме кръстиха Diabolic Angel и навсякъде се пиша така. Шантаво, но... :)

Амиии моя идва от трите последни букви от името ми - Елия ,както _Bri_

Бихте ли споделили защо избрахте ник-а, с който сте се регистрирали в kaldata.com. Какво означава, защо точно него?

За тези, които ник-а им е истинското име и нямат какво да обясняват - може да се включите като напишете какъв псевдоним смятате, че би ви подхождал.

1. Зодията ми е "риби". То делфинчето не е рибка, но живее в морето.

2. Родено съм и живея на сто метра от морския бряг.

3. Интелигентно cool.gif и добричко :) съм като делфинчетата.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.