Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как избрахте своя ник (псевдоним)?

Featured Replies

Ramala или Ramallah (Arabic: رام الله ) е Палестински град в West Bank. Намира се на 10 км. от Йерусалим. Изборът беше случаен, просто го бях срещал някъде като име и ми хареса как звучи.

Редактирано от Ramala (преглед на промените)

• Отговори 321
  • Прегледи 47,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Интересно в някой форум дали се казваш "дамска превръзка" баси...

• .cinnamon.
    .cinnamon.

Никовете са без значение...аватарите също ...може би това значи моя в момента...нещо пак ме напира за промяна ...но увидим

• Ние сме трима по-близки приятели с имената Мартин(аз), Николай и Десислав. Решихме(бяхме на по 15) да си измислим уникални никове за да не се чудим как да се регистрираме по сайтовете. Николай си изми

Leo идва от герой от един филм самоче само Leo беше заето (от някой който си мисли ,че има права над този ник) за това си сложих долна черта

Меримна.....означава "грижа" на старогръцки.Все още незнам дали е съществително или глагол,но ми отива и като значение и като произношение.Харесах си тази думичка още в първи курс,когато учехме страогръцкия и оттогава си ми остана...

Един познат ми казваше Бени, и тъй като съм много разсеяна и се регвам почти навсякъде, реших да е нещо, което няма да забравя (т.к. ми се случи няколко пъти да не мога да влезна в регистрациите сиsad.gif). Иначе ника ми из чатовете е друг, но във форуми, торенти и всичко останало изискващо регистрация си е Benita.

А скоро разбрах, че benita, -o на италиански означава ПРИЯТЕЛ, ПРИЯТЕЛСТВО, което страшно ми подхожда на натурата и характера, и още по-вече си заобичах ника :baby:

П.П. Сетих се, че по-интересно би било да има тема коя е паролата ви? - като знам моята каква е... хахахаа

Първо искам да поздравя arti за прекрасната идея.:) Макар и да откривам темата една година след нейното създаване смятам, че тя е актуална и ще бъде една от темите които ще се задържат най-дълго.

За идеята искам да и дам +1 , но не знам как. Моля някой да ми прати съобщение с обяснение за да не остава без реализация това мое благородно желание.

Сега вече конкретно на въпроса.Отдавна имах желание да разкрия тайната на моя nick ,радвам се, че намерих поле за изява . Аз много харесвам сръбската музика . Може да се каже, че съм един от най - запалените сръбкари във форума . Още когато за първи път посетих един от чат- каналите си измислих nick- Zoran , оказа се,че потребител с по висок ранг има същия ник . И я влезнал я не.Често ме бъркаха по форумите с него.А аз исках да влизам навсякъде безпроблемно и най-важното да бъда себе си . И така реших да си търся нов ник . Исках да прави впечатление и да звучи тайнствено . Надявам се , че звучи точно така както съм искал. Естествено първата ми реакция беше да разгледам имената на известните сръбски певци. Спрях се на името на Dragan Kojic - Keba. Е знам разбира са , че на това му се вика незаконно присвояване, но ми харесва ника и докато не се наложи няма да го сменя. Keba е някакъв прякор , но аз не знам какво означава За запален фен на сръбската музика е малко срамно такова признание, но е така.Е това е от мен.

На потребителите които се колебаят дали да направят такова признание искам да им кажа да не се страхуват или срамуват да разкажат историята на своя ник . Ако се страхувате от опит ще ви кажа, вервайте ми не боли. А ако се срамувате то тогава просто го променете, защото това означава да се срамувате от една важна част от себе си. Ника ви е като ваше второ лично име , а понякога даже става като първо.Пък такива любопитни като мен ще има какво да четат.

Редактирано от keba (преглед на промените)

Моят nick и аз не знам как стана.Просто името Helena ми харесва и реших да го съчетая с името си и така стана helenasilvia.Харесва ми и навсякъде съм регистрирана така. :yanim:

Моя nick се роди от това че адски много се кефя на филми за вампири :clap: любимия ми е "Кралицата на прокълнатите" и от това че сам на 17 год в същност в сряда ставам на 18 :baby:

Мисля, че е ясно: i-co = ico = Ицо.

* Не бъркайте посевдонима ми в kaldata.com, с този в IRC, който е съвсем различен.

Това е една героиня на Зола, а той е един от любимите ми автори.

DeadSmurf - харесвам смърфовете, ама да съм просто смърфчо не ми хареса и реших, че ще съм МъртъвСмърф. :wors: Няма нищо общо с никовете ми на други места или с името ми.

Просто в момента, в който докоснах компютър ми хрумна този ник. Неправилно написан бил - но пък мен си ме кефи.

Има един куест с това име Runaway...и това ми хрумна, всъщност само тук съм регистриран така. :)

Rommel-Генерал от втората световна война, военен гений, бил е от немците, избрал съм този ник защото се възхищавам на този генерал и никога няма да забравя славните му битки!!! :)

Извинете за некадърният пост, но не съм го писал аз.Явно братовчед ми пак си е правил майтап с ника ми и това не е за първи път angry.gif ...

Та ето я и истинската история...

...Началният ми псевдоним беше NecroLord, но тъй като беше свързан с името на една не толкова добре приета пиратска група в обществото (преди време имах съвместна работа с едни приятели от България и Русия, за разработка на инсталатори и кейгън програми както и други "красоти" от тоя род...Та от там си "извоювах" и лошо име), ето защо и го промених на TheBlessedOne ..., не че пак не човъркам dll-и и exe-та, ама поне не ме тормозят за псевдонима... ;)

А това за сайтовете ми си е така... дам, братовчед ми наистина е прав в това отношение, много са некадърно направени... :speak:

Това беше първият ми сайт, когато още не бях много наясно с HTML, въпреки че вече сериозно програмирах под C# и C++ http://necrolord.hit.bg/ ...

След време създадах нов сайт (с повече опит, но също така некадърно направен с извинение ;) ), който прие името на новото ми "лице" - http://theblessedone.hit.bg/

Редактирано от TheBlessedOne (преглед на промените)

ами аз си спомням че си бях избрала много як ник обаче като се регистрирах се оказа че има друг с този

ник и аз написах първото което ми доиде на акъла.klio беше една от героините в в един филм който бях гледала на скоро,а пък didi е съкращение от името ми. :)

Редактирано от klio_didi (преглед на промените)

Еми този ник BooM_amxcs си го измислих първо от BooM. Така се пишех в Counter-Strike. Видях калдата.ком и исках да се регестрирам. Обаче ника BooM бил зает ;) И понеже важна част от живота ми беше сайта amxcs.headoff.com (бях и модератор там, а и се занимавах с ЦС и Амх модове) и оттам... ;] . Между другото аз навсякаде съм с друг ник ( Nikol4u ) който идва от името ми Никола. Но ме мързеше пак да се регвам и реших така да си остана :)

От романа Шогун. Сега остава и да ме питате кво означава. Няма да ви отговоря. Прочетете романа.

Редактирано от hattamotto (преглед на промените)

Ника ми е такъв защото съм си тотален неверник по пририда а "а" то на кра я е щото вече е зает оригиналният ми ник "heretic". А за аватара ми е такъв защото същата татуировка на гърба(без надписа разбира се), тя е там със смисъл - аз съм биологичната опаност. :whist:

Редактирано от heretica (преглед на промените)

Ами значи аз се казвам ГаБРИела и се чудех за някакво съкращение на името и ето го това Bri

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.