Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Здрач - дискусии

Featured Replies

Видях,че се интересувате от twilight series,преводите до 3та книга може да немерите в този форум -> http://twilight.foromotion.net/ като се регистрирате и кандидатсвате в потребителската група. :speak:

Редактирано от WhiteHart (преглед на промените)

• 4 месеца по-късно...
  • Отговори 112
  • Прегледи 32k
  • Създадено
  • Последен отговор

Прецака ми се компютъра... няма ли др място, където да го има превода не само на 1-та книга?

• 1 месец по-късно...
  • 4 седмици по-късно...

Прецака ми се компютъра... няма ли др място, където да го има превода не само на 1-та книга?

здр аз мисля 4е в www.###### ве4е има превод на 4етерте книги ето Ви сайта : http://www.######/details.php?id=164499&hit=1

Искам да попитам , дали 3-тата книга от поредицата - Eclipse я има преведена ( но не в интернет ) и дали се продава в книжарниците ? :cheers:

Има я преведена в нета, ако я искаш пиши ми ЛС .. има ги преведени всичките 5 книги, ако ги искате -> ЛС ;)

Редактирано от little_amore (преглед на промените)

Искам да попитам , дали 3-тата книга от поредицата - Eclipse я има преведена ( но не в интернет ) и дали се продава в книжарниците ? ;)

Поне доколкото видях я има на английски само все още.

Здравейте, момичета. Тази тема е отговор на постове, които не са толкова заинтересувани от поредицата. Аз съм напълно съгласна, за това, нека всички, които като мен са фенове на Здрач, да пишат и коментират тук. За начало ето няколко снимки от мен, които са ми много любими:

post-220028-1238658047_thumb.jpg

post-220028-1238658071_thumb.jpg

Редактирано от chitatlka (преглед на промените)

az sa6to imam mnogo lubimi kartinki na twilight.i zatova i az 6te ka4a nqkoi ot tqh ;) --------------------------------------------------------------------------- Следващият път се постарай мненията ти да са на кирилица! proletsearch

Редактирано от proletsearch
Жълт картон! (преглед на промените)

Книгите са добри, чел съм ги на английски, даже първата(точно здрач) ми попадна и на български.

А филмчето, доста добра игра... невероятна даже

Ха-ха, Здрач. Направо блестящо е измислено. Е, аз едва ли имам особено право на мнение, гледал съм само филма.

Аз съм фен на книгите. Искрено се надявам втория филм да е по-добър от първия. Ако не бях прочела книгите нямаше въобще да схвана за какво става дума във филма ;)

Аз съм фен на книгите. Искрено се надявам втория филм да е по-добър от първия. Ако не бях прочела книгите нямаше въобще да схвана за какво става дума във филма :speak:

да аз също нямаше да разбера.във филма сцените са много разбъркани Публикувано изображение

Редактирано от djeni_993 (преглед на промените)

радвам се че направихте темата , както и се радвам ,че не само аз съм луднала по книгите На мене филма ми хареса много , но книгите са друго нещо - в един филм не може да се покаже това което човек си представя четеики а и много хубави сцени са пропуснати

радвам се че направихте темата , както и се радвам ,че не само аз съм луднала по книгите

На мене филма ми хареса много , но книгите са друго нещо - в един филм не може да се покаже това което човек си представя четеики

а и много хубави сцени са пропуснати

Аз си бях купила двете книги, когато разбрах че са за тийнейджъри, а аз отдавна попрехвърлих тази възраст :whist:. Затова и малко с предразсъдъци започнах да чета - обаче отдавна книга не беше грабвала така. Сега ще започвам да чета третата и колкото повече напредвам в поредицата толкова повече ми се свива сърцето че скоро ще я свърша. Относно филма, изчаках да прочета книгата и тогава да го гледам - не е лош , ама книгата си е друго нещо, доста повече ми въздейства от филма, а в него наистина са пропуснати или попроменени много мои любми сцени от книгата. А втората книга такова емоционално въздействие ми оказа, че нямам думи - и сега понякога като се сетя за някои сцени ми се насълзяват очите.

Радвам се че има и други върли почитатели, че бях почнала да се тревожа, че се побърквам :baby:

Гледах филма,запалих се и сега чета книжката :top secret: .

аз вече ги прочетох и 4 - те на втората ревах а сега съм ги започнала отначало и пак ми е приятно

Ето четирите книги на Здрач, дами - отредактирани:

http://4storing.com/vbty2/9ef1245e417beada...cfd9e2255a.html

Приятно четене

Здравейте момичета(може би и момчета Публикувано изображение ). В един друг форум намерих сайт в който се гласува за фенпостери на "New moon".Надявам се да ги разгледате и да Ви харесат.Ето го и самия сайт http://twilightguide.com/tg/twilight-graph...ew-moon-posters Публикувано изображение

Редактирано от besos (преглед на промените)

Вярно ли е, че Егмонт ще издаде третата книга този месец? :question:

Вярно ли е, че Егмонт ще издаде третата книга този месец? ;)

Ами на сайта им пише 18 май.

Хей хей, има и момчета фенове Публикувано изображение:) На мен филма не ми хареса, важните моменти бяха претупани, а не толкова важните ги замотаха много... Книгите са увлекателни. Честно казано, на авторката сякаш и липсва опит. Прекалено подробните описания как Бела яде, или отива до банята определено дразнят! Но пък си е зарибяваща и захванеш ли се няма отърване! Аз ще си чакам 3-тата книжка да излезе на хартия, не ми е готино да чета от компютъра. :wors:

А да, и това подбелване на очи... В повече е! :)Публикувано изображение

Ами то наистина е така - Здрач е първата книга, която пише въобще.

Хей хей, има и момчета фенове Публикувано изображение:wors: На мен филма не ми хареса, важните моменти бяха претупани, а не толкова важните ги замотаха много... Книгите са увлекателни. Честно казано, на авторката сякаш и липсва опит. Прекалено подробните описания как Бела яде, или отива до банята определено дразнят! Но пък си е зарибяваща и захванеш ли се няма отърване! Аз ще си чакам 3-тата книжка да излезе на хартия, не ми е готино да чета от компютъра. :)

А да, и това подбелване на очи... В повече е! ;)Публикувано изображение

xaxa това за очите и мен много ме издразни :)

Редактирано от Dobreva (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.