Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проф.Юлиян Вучков. Какво мислите за него ?

Featured Replies

S6004354.JPG

В нета има доста неща относно тази светла личност на нашето съвремие.Биографията му я има в wikipedia).

Какво мислите за него като личност и за предаването ,което води ?

Има ли той почитатели сред нас ?

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

гледал съм му няколко предавания по скат , впечатлението което ми остана е че е луд за вързване и не знам как има хора да са му аудитория

Едно от най-добрите хумористично-забавни предавания по родните телевизии.

Може да те умори от смях този човек. Кой му измисля скечовете ? Ако е самия той - браво !

Казва някои верни неща,но като цяло стилът му на изразяване и поведението му понякога ме карат да се превивам от смях. В този смисъл е вреден за хора със слаби сърца и бременни жени... biggrin.gif

Тоя пич е голям смешник.Наистина че в неговите "размисли" за някой неща е напълно прав.Като цяло, ми е забавен човека.

Гледам и не вярвам на ушите си!

Няма втори като него в мисленето му. Явно е от възръстта.

Не му гледам предаването,но за това пък се наслаждавам на гафовете му в "Господари на ефира" :speak:

И Хулиган Вучков не е за изпускане.

Слушам и не вярвам на очите си, колко време се задържа в ефир с хапливите си забележки ohmy.gif

331443v.jpg

Гледам и не вярвам на ушите си!

Toва е една култова негова реплика, използвана постоянно в ежедневието. biggrin.gif

Аз също не го гледам, хващала съм няколко пъти предаването му, но, като го чуя как фъфли и как разсъждава, направо сменям канала. А наистина в Господари на ефира съм се смяла адски с него и гафовете му laugh.gif

Аз харесвам предаването му,има интересен,на моменти наистина забавен,стил на изразяване.А и по-голямата част от "размислите" му са си истина,поднесена по малко по-нетипичен начин.

Впечатленията, които имам от него са най-вече от "Господари на ефира", защото за мен гледането на "Размисли и страсти" му би могло да се сравни май само с "1:1" със Сашо Диков. Аз съм търпелив по характер, но това си е чист мазохизъм.

Аз не го гледам, но пък когато някой като теб ме присети за него си мисля две-три нещица:

- Още му се сърдя, че не даде думата на Динди в онова предаването на Милен Цветков laugh.gif

- Стар-стар, ама около него все млади журналистки и "журналистки" biggrin.gif

04092008295uj2.jpg

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Не съм го гледала нито веднъж по телевизията, но съквартиранта е изтеглил най-култовите му предавания и покрай него ги изгледах и естествено умрях да се смея! biggrin.gif Голяма шматка е! Иначе става за разтоварване след тежък ден... Че е откачета работа е откачена, а то на фона на мн други предавания поне ти повдига малко духа с уникалния си хумористично - сатиричен - саркастичен привкус...

Редактирано от sed_ally (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Dindi обаче си е променила най-много мнението за Юлиян Вучков :)

Ровейки се из форума, попаднах на един нейн пост в темата за най-неприятните личности...... :blink:

Dindi обаче си е променила най-много мнението за Юлиян Вучков ;)

Ровейки се из форума, попаднах на един нейн пост в темата за най-неприятните личности...... :blink:

Клюкарка :)

Мнението ми не се е променило. Продължава да ми е неприятен(с подобен човек не може да се води нормален диалог), но му се кефя на лудостта.

• Автор
Клюкарка :)

Мнението ми не се е променило. Продължава да ми е неприятен(с подобен човек не може да се води нормален диалог), но му се кефя на лудостта.

biggrin.gif А кой беше с аватар с негова снимка по едно време ? :blink: Айде-новаците не помнят, ама....

Гледал съм няколко предавания и определено има доста верни неща в неговите коментари. Гостите му са известни личности, а стила му на водене мога да определя , като забавен и хумористичен! laugh.gif

Юлиян Вучков е много интелигентен, което за България ще рече над средното ниво. :) Критик е човека все пак. И много верни неща казва. Но иначе, от наблюденията си съдя, че е кофти като човек и характер. Всмисъл няма да е първият интелектуалец, който като личност не е ОК. Чувал съм например и за Радой Ралин кофти неща, и за кой ли още не. А при Вучков и възрастта си казва вече ТЕЖКАТА дума. biggrin.gif

• 5 месеца по-късно...

zx450y250_679794.jpg

Предаването на проф. Юлиян Вучков "Времена и нрави" спира да се излъчва от началото на март. Това съобщиха от екипа на ТВ2. Причината за това е пускането на изцяло нова програмна схема на медията, от която отпада и шоуто на Кристина Патрашкова "Истории с Патрашкова".

"Искаме да благодарим на професор Вучков и Кристина Патрашкова за работата им с нас. На този етап ТВ2 се променя към повече развлечение и тези две предавания не намериха място в новата ни схема. Всички останали български предавания ще продължат да се излъчват в обичайното си време. Освен това в момента разработваме няколко нови български продукции, така че новите неща тепърва предстоят", коментира генералният директор на медията Огнян Димов.

Предаването на проф. Вучков е едно от първите, с които започна излъчването си ТВ2 в края на 2007 г. Преди това той се изявяваше по телевизия СКАТ и беше един от най-известните водещи там. При прехвърлянето му в ТВ2 медията инвестира в мащабна рекламна кампания и в нов имидж за професора.

От началото на следващия месец обаче ТВ2 ще претърпи тотална промяна. Програмната схема на телевизията ще съдържа много повече забавление за зрителите, хитови филми и сериали. "Сключихме сделка със SONY Pictures, така че ще зарадваме аудиторията с много хитови филмови заглавия. В момента водим преговори и с друга голяма филмова компания и това е само началото на промяната ни", разказва Лилиана Славова, програмен директор на ТВ2.

От този уикенд в ефира на ТВ2 се завръща и българското футболно първенство. Зрителите ще могат да гледат на живо срещи от "А" професионална футболна група всяка събота от 13 ч. и неделя от 19.30 ч.

Дневник

"Господ е българин" е фразата която винаги ме е изпълвала с оптимизъм.

• Автор

Само не мога да разбера как определиха, че Вучков не "забавен" ? ohmy.gif Та той беше глътка свеж въздух във всяка телевизия, в която се появяваше - а дано да направи предаване в "Нова" или по "бТВ" :eek:

Така си е, съгласна съм за "глътката свеж въздух"... само, че много ме дразни неговото самочувствие :eek:

След спирането на Вучков ще спрат и Господари на ефира :speak:

След спирането на Вучков ще спрат и Господари на ефира :speak:

Могат да пуснат професора на тяхно място. И без това той е третия водещ на Господарите...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.